#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/04/2009 16:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο πρώτος θάνατος από τη νόσο των χοίρων

ΣΧΟΛΙΑ

 1. wert01gf avatar
  wert01gf 29/04/2009 16:59:34

  Η ασθένεια κολλάει και από τους δημοτικούς αστυνόμους ή εκείνοι δεν υπάγονται στην κατηγορία των γουρουνιών;

 2. Factorx avatar
  Factorx 29/04/2009 17:02:28

  Τι σου κανανε wert;

 3. wert01gf avatar
  wert01gf 29/04/2009 18:44:50

  Με γράφουν ανά δύο ημέρες. (Ω! Τι πρωτοτυπία!)

 4. Marcuze avatar
  Marcuze 29/04/2009 19:20:27

  Με ποιο δικαίωμα η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης αφαιρεί πινακίδες (που η ίδια δεν εξέδωσε) για είκοσι (20) ημέρες παρακαλώ!!!! Δεν της φτάνουν τα 67 Ευρώ? Πρέπει να τον πατήσετε τελείως τον πολίτη? Να τον ξεζουμίσετε για να καταλάβει? Τι? Αφού δεν υπάρχουν δημοτικά πάρκιγκ ούτε και νόμιμες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης. Αν σας καίει τόσο πολύ το ζήτημα της ραγδαίας αύξησης των Ι.Χ., εισηγηθείτε ως Δήμος στην Κυβέρνηση να απαγορεύσει την εισαγωγή και πώληση αυτοκινήτων για δέκα χρόνια και βλέπουμε. Ή εναλλακτικά δημιουργήστε πάρκιγκ. Αυτές είναι πολιτικές λύσεις και για τέτοια σας ψηφίζουμε. Όχι η εισπρακτική πολιτική των 67 Ευρώ και ο ευνουχισμός του πολίτη που του αφαιρείτε τις πινακίδες. Αλήθεια, γνωρίζετε αν ο εν λόγω ταλαίπωρος που του πήρατε τις πινακίδες έχει ανάπηρο παιδί ή καρκινοπαθή γονέα ή σύζυγο που χρειάζεται αιμοκάθαρση? Θα τους μεταφέρει με τα Δημοτικά λεωφορεία? Λίγη ντροπή. Επαναλαμβάνω για να γίνει αντιληπτό. Άντε και σε καλή μεριά τα Ευρώ, ο Δήμος έχει έξοδα…. Τις πινακίδες γιατί τις παίρνετε?
  Τέλος να σας αναφέρω και το καλύτερο. Ο ευσυνείδητος αστυνομικός σας (που τα παράνομα Ι.Χ. των εμπόρων μαντράδων επί των πεζοδρομίων δεν τα βλέπει!!!) αφαιρεί την μία πινακίδα και αφού σημειώσει στην κλήση 20 και όχι 10 ημέρες όπως δικαιούται(?) σε αναγκάζει να μεταβείς στα κεντρικά (Μοναστηρίου 93) προκειμένου να παραδώσεις άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες (που δεν πρόλαβε να βγάλει) διότι ως γνωστόν οι 20 ημέρες αρχίζουν από την ημερομηνία παράδοσης των ανωτέρω!!!!!! Και πηγαίνει εκεί ο νομοταγής (παραβάτης) μόνο σε ώρες εργάσιμες παρακαλώ, χάνοντας κατ`αρχήν ένα ημερομίσθιο. Και τι συναντάει? ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ. Σε ένα προθάλαμο του Β` ορόφου συνωστίζονται ίσως και εκατό ταλαιπωρημένοι (Ζουαζιλανδοί) οι οποίοι άκουσον άκουσον ήρθαν ή για να πληρώσουν ή για να παραδώσουν πινακίδες κλπ. Και τους τιμωρείτε με το απέραντο νεοελληνικό γραφειοκρατικό χάος (παράβολα, συνωστισμός, ουρές, αναρμόδιοι,διαπληκτισμοί κλπ.) Σε εποχή που η Ελλάδα σε επίπεδο Κεντρικής εξουσίας κάνει τεράστιες προσπάθειες αποφυγής της ταλαιπωρίας των πολιτών (βλέπε ΚΕΠ, ΔΟΥ κλπ) έρχεται ο Δήμος σας να μας θυμίσει ότι ζούμε στην μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς. Ούτε αν μας χρωστούσατε λεφτά δεν θα μας φερόσαστε με αυτή την απαξίωση. Και αν τυχόν κάποιος ζητήσει να παραπονεθεί στον Πολιτικό Προϊστάμενο (τον οποίο και ψήφισε), τότε οι κοπέλες του γραφείου σας αναλαμβάνουν ρόλο μανδαρίνου και με ύφος καρδιναλίου εξηγούν στον υπήκοο ότι αυτό απαγορεύεται κατευθύνοντάς τον στους κάτω ορόφους και από τον Ανα στον Καϊάφα. Μονά ζυγά δηλαδή εμείς οι πολίτες χάνουμε…
  Διαμαρτυρομαι
  1-Για την αφαίρεση πινακίδων (εκτός του προστίμου που ντέφι να γίνει)
  2-Για τη χαριστική (?) συμπεριφορά των οργάνων σας απέναντι σε επαγγελματίες παραβάτες (Διαθέτω και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές)
  3-Για την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται οι προσερχόμενοι στην υπηρεσία σας για να πληρώσουν και όχι για να ζητήσουν δανεικά.
  4-Για το ότι «ο Αντιδήμαρχος δεν δέχεται παράπονα» την στιγμή που ακόμα και οι Υπουργοί διαθέτουν κάποιο χρόνο για να ακούσουν τους πολίτες.

 5. mesaios daktylos avatar
  mesaios daktylos 29/04/2009 22:34:04

  Τεστ=Τεστ

 6. mesaios daktylos avatar
  mesaios daktylos 29/04/2009 22:34:58

  @4 Marcuze
  Φίλτατε Marcuze
  Δυστυχώς οι Δήμοι έχουν μετατραπεί σε μεγάλη πληγή. Ο κάθε άξεστος τυχάρπαστος , που με την εύνοια και το προμοτάρισμα του οιονδήποτε πολιτικού κόμματος, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και ίσως έγινε για λίγο αντιδήμαρχος, βλέπει τον δήμο σαν λάφυρο και τον δημότη σαν υποτελή υπήκοο. Κλασσικό δείγμα -οπως θα έλεγε και ο δρ.-ατόμων που ενώ κατά βάθος γνωρίζουν την ασημαντότητα τους, προσπαθεί να δείξουν οτι ειναι κάτι. Ποιό απλά το είπε ο Σαββόπουλος "" Ο Καραγκιόζης στον καθρέπτη βλέπει τον Μ. Αλέξανδρο.""

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.