Ο πρωθυπουργός διόρισε τον ξάδελφό του στο υπουργείο Εξωτερικών;
04/03/2015 19:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο πρωθυπουργός διόρισε τον ξάδελφό του στο υπουργείο Εξωτερικών;

Αν είναι αλήθεια τότε μιλάμε για καραμπινάτη υπόθεση οικογενειοκρατίας.

Σε μείζον θέμα για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό, εξελίσσεται η αποκάλυψη ενός εγγράφου, και συγκεκριμένα ενός ΦΕΚ από το οποίο προκύπτει ότι διορίστηκε στο υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλος ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, με βάση την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Γιώργος Τσίπρας διορίζεται στο Πολιτικό Γραφείο του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, σε θέση Ειδικού Συμβούλου κατηγορίας ΠΕ με βαθμό Β και εισαγωγικό ΜΚ.

Ο Γιώργος Τσίπρας είναι διεθνολόγος και αρθρογράφος της εφημερίδας «Αυγή».

Τον Φεβρουάριο του 2012 το όνομα του Γιώργου Τσίπρα είχε ακουστεί ξανά, καθώς ήταν μεταξύ μετακλητών υπαλλήλων που προορίζονταν για το γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής, Αναστάστιου Κουράκη. Τότε με απόφαση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα δεν είχε προχωρήσει ο διορισμός του.

Μήπως κάποιος να απαντήσει για το ζήτημα αυτό; Διότι αν είναι αλήθεια τότε μιλάμε για καραμπινάτη υπόθεση οικογενειοκρατίας.

[photo_1]

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κώστας avatar
    Κώστας 04/03/2015 20:20:29

    O ξάδερφος ΔΕΝ είναι διεθνολόγος (δηλαδή Πολιτικός Επιστήμονας με ειδίκευση στα ζητήματα της Διεθνούς Πολιτικής και των Διεθνών Σχέσεων) αλλά ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ. Απλά αρθρογραφούσε για ζητήματα διεθνούς πολιτικής στην εφημερίδα "Δρόμος της Αριστεράς".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.