11/12/2007 22:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο προσκυνητής του Αϊ Στράτη και οι κάμερες

Η καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας ήταν η τακτική που ακολουθούσαν ανέκαθεν οι κυβερνήσεις και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός τους πριν τις διαδηλώσεις, Έτσι και τώρα, για να μην υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στο πανεργατικό συλλαλητήριο, διαδίδουν ότι «θα γίνουν επεισόδια». Να λοιπόν και ένας ακόμα λόγος για τον οποίο είναι αναγκαία η παρακολούθηση των διαδηλωτών από τις κάμερες της τροχαίας. Για την δική τους …προστασία. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Και αποδυνάμωση της  κινητοποίησης και νομιμοποίηση των «ηλεκτρονικών ρουφιάνων». «Επαγρύπνηση», λοιπόν, σύντροφοι, όπως λέγαμε και παλιότερα στο (φιλονεοδημοκρατικό ) ΚΚΕ.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί «προβοκάτορες»;  Σήμερα, λίγες ώρες πριν από την πανεργατική κινητοποίηση, ο πρωθυπουργός  Κ. Καραμανλής συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Β. Νικόπουλο και τον ο υπουργό Δικαιοσύνης, Σ. Χατζηδάκη. Και οι δυο άφησαν μετά τη συνάντηση ανοιχτό το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν οι κάμερες στο αυριανό συλλαλητήριο, στηριζόμενοι μόνο στις γνωστές  «γνωματεύσεις» του άλλου θεματοφύλακα των νόμων του Μαξίμου, του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ .Γ. Σανιδά. Και καλά όλοι αυτοί. Ο Καραμανλής όμως;  Πως ο προσκυνητής του Αϊ Στράτη τους επέτρεψε να συνδυάσουν τις κάμερες με τη συνάντηση που είχαν με τον ίδιον; Εκείνος ο «μπαμπούλας» της δεξιάς κατοικοεδρεύει ακόμα στο Μαξίμου, κρυμμένος σε καμιά ντουλάπα του πρώην «αριστερού» κ. Ρουσόπουλου;

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.