#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/08/2010 09:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο «μαλάκας» δεν είναι κλειστό;Ο μαλάκας είναι κλειστό επάγγελμα, που ρωτάει ο Γιάννης Δερμεντζόγλου σε μια γελοιογραφία του στο Θέμα;

Πιστεύω, πως η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο ελληνικός λαός, είναι ότι χειρότερο μπορώ να φανταστώ, για το φρόνημα και τις αντιστάσεις μας. Η νέα κατοχή που επεβλήθη στην πατρίδα μας και στην οποία υποκύψαμε χωρίς να δώσουμε τη μάχη και χωρίς να υποχρεώσουμε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα να μας σεβασθεί και να πάψει να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς, δεν έχει προηγούμενο. Θεωρήσαμε δωσίλογους τους υπουργούς που υπηρέτησαν τότε, στη γερμανική κατοχή! Οι σημερινοί τι είναι; Κι αν χρειασθεί, θα καταφέρει αυτός ο εθνικά απαξιωμένος λαός να τους ζητήσει το λόγο;

Οι Έλληνες δέχθηκαν την πλέον προσβλητική συμπεριφορά από τη νέου τύπου χούντα, πολύ σκληρότερη και πιο απάνθρωπη από τη γερμανική κατοχή. Αυτή είναι η αλήθεια κι όσοι από μάς ζήσαμε τότε, είμαστε σε θέση να συγκρίνουμε και να εκτιμήσουμε τις καταστάσεις.

Ο πρωθυπουργός έχει πλήρη άγνοια του λαού που διοικεί. Αν δεν μάζευε στην Ελλάδα, όλους αυτούς τους αλλοδαπούς οικονομικούς δημίους, που εκβιάζουν όπως οι μαφιόζοι, δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε ένα μήνα. Η κυβέρνηση της Ελλάδας είναι οι νέοι Κουΐσλινγκ της ιδιότυπης ξένης κατοχής, που μας επεβλήθη λόγω της ανυπαρξίας ικανών Ελλήνων ηγετών.

Το χειρότερο είναι πως μας θεωρούν μαλάκες, διότι βλέπουμε τα κλεφτρόνια να προσπαθούν να μας πείσουν πως θα απενεργοποιήσουν την κλεψιά. Είναι αυτό που λέγανε οι παλιοί: Βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα. Το κακό είναι πως στερούνται οι σημερινοί κουμανταδόροι μας και φαντασία. Διότι θα μπορούσαν να φορολογήσουν το σπορ του «αυνανισμού» και θα είχαμε σίγουρα, γλιτώσει την Τρόικα των κλητήρων της Ευρώπης!

Οι τίμιοι ανήκουν στα μουσεία

Αν κάποιοι αποφάσισαν να ζήσουν τίμια, θεωρούνται ανάπηροι, μειονεκτούν γενικώς και είναι κι ανεπρόκοποι. Διότι αν μπορούσαν θα έκλεβαν. Φίλοι αναγνώστες έχει πολύ μεγάλο δίκιο ο Μπαζίνας του Φιλάθλου, που προβλέπει να σαρώνει το κύμα της βίας, όπου να ’ναι!

Παρακολουθούμε τα όσα λένε τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης. Κάποια δημοσιογραφάκια να λένε διάφορες παπάρες για το ασφαλιστικό, να τρομοκρατούν τον κόσμο και να μην του λένε την αλήθεια. Η αλήθεια φίλοι αναγνώστες είναι πως για να αποκτήσουν οι έλληνες μια αξιοπρεπή ζωή στα γεράματά τους (επαναλαμβάνω) θα πρέπει όλοι να καταφεύγουν στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτό το σύστημα είναι αμερικάνικο. Ακριβώς αυτό εφαρμόζει η κυβέρνηση του Γιωργάκη. Διάφοροι τον πίστεψαν και τον ψήφισαν.

Και τα δύο κόμματα εξουσίας, αν δεν διαλυθούν και δεν αναδιοργανωθούν σε άλλους σχηματισμούς ατόμων με ειδική παιδεία, αλλά και την έξωθεν καλή μαρτυρία, θα βρεθούμε όλοι προ ιστορικών εκπλήξεων. Εάν δεν σταματήσετε κύριοι να συμμετέχετε στη ληστεία που μας εφαρμόζουν οι ξένοι επενδυτές, θα λογοδοτήσετε και θα είναι μέρα-μεσημέρι. Βλέπω να ξαναστήνονται λαϊκά δικαστήρια και πιστέψτε με, αυτά θα τα στήσει σύσσωμος ο ελληνικός λαός και δεν θα υπάρχει τρύπα να κρύψετε το κεφάλι σας! Το καζάνι βράζει και δεν έχει ασφαλιστική δικλείδα για να φύγει ο ατμός. Θα εκραγεί σίγουρα και τότε αλλοίμονό σας.

ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΡΑΣΙΑ

http://www.amarysia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=29733:-lr---&catid=92:new&Itemid=177

ΣΧΟΛΙΑ

 1. nyfitsa avatar
  nyfitsa 08/08/2010 09:52:38

  Οι μεγαλύτεροι μαλάκες είναι αυτοί, που τον ψήφισαν, τον Γιωργάκη !! τώρα μας «παίζει στα δάχτυλα» η ξένη χούντα…..

 2. αναρχοδεξιός avatar
  αναρχοδεξιός 08/08/2010 10:26:23

  Τροία- Τρόικα. τυχαίο? δε νομίζω.

  μας πηδ@νε οι τρώες, τόσες χιλιάδες χρόνια μετά! δεν υπάρχει αχιλλέας, μόνο ένας μικρός οδυσσέας εδώ μέσα υπάρχει κι αυτός είναι γαύρος.
  δεν υπάρχει σωτηρία.

 3. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 08/08/2010 11:25:53

  ΜΥΡΜΗΞ ΚΑΙ ΤΕΤΤΙΞ. (Ο ΜΕΡΜΗΓΓΑΣ ΚΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ, Αίσωπος)
  Μύρμηξ τις ὥρᾳ χειμῶνος ὃν θέρους συνήγαγε σῖτον καθ’ ἑαυτὸν ἤσθιεν. Ὁ δὲ τέττιξ προσελθὼν αὐτῷ ᾐτεῖτο μεταδοθῆναι αὐτῷ ἐκ τῶν αὐτοῦ σιτίων. Ὁ δὲ μύρμηξ ἔφη πρὸς αὐτόν:
  “Καὶ τί ἄρα πράττων διετέλεις ἐφ’ ὅλῳ τῷ τοῦ θέρους καιρῷ, ὅτι μὴ συνέλεξας σῖτον ἑαυτῷ εἰς διατροφήν;”
  Ὁ δὲ τέττιξ ἀντέφησεν αὐτῷ ὡς:
  “Τῷ μελῳδεῖν ἀπασχολούμενος τῆς συλλογῆς ἐκωλυόμην”.
  Τῇ γοῦν τοιαύτῃ τοῦ τέττιγος ἀποκρίσει ὁ μύρμηξ ἐπιγελάσας, τὸν ἑαυτοῦ σῖτον τοῖς ἐνδοτέροις τῆς γῆς μυχοῖς ἐναπέκρυψε καὶ πρὸς αὐτὸν ἀπεφθέγξατο ὡς:
  “Ἐπεὶ τότε ματαίως ἐμελώδεις, νυνὶ λοιπὸν ὁρχήσασθαι θέλησον”.

  Αφού τόσο καιρό τραγουδούσες, τώρα χόρευε

  • Lichnee avatar
   Lichnee @ Ο Θείος 08/08/2010 16:48:51

   Λέγοντας για το τζίτζικα και το μέρμηγκα μου θύμησες ένα παλιό αλλά πολύ καλό ανέκδοτο...
   "Κατακαλόκαιρο κι ο τζίτζικας κάθεται σε ένα δέντρο με γυαλιά ηλίου, walkman και φραπεδιά στο χέρι. Από κάτω, το μυρμήγκι κουβαλάει πάνω-κάτω σπόρους για τις κρύες νύχτες του χειμώνα:
   - Κούλαρε ρε μέρμηγκα, του λέει ο τζίτζικας. Θα σε φάει το άγχος!
   - Koρόιδευε εσύ, όταν θα χειμωνιάσει και θα πεινάσεις θα μου χτυπήσεις την πόρτα, απαντάει το μυρμήγκι.
   Την άλλη μέρα, πάλι τα ίδια:
   - Ηρέμησε ρε μέρμηγκα, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!
   - Γέλα εσύ, όταν χειμωνιάσει και σε κόψει η λόρδα, θα μου χτυπήσεις την πόρτα.
   Κάθε μέρα το ίδιο βιολί, το μυρμήγκι να κουβαλάει και ο τζίτζικας να κοροϊδεύει, ίδια απάντηση το μυρμήγκι. Τελειώνει το καλοκαίρι και έρχεται η βαρυχειμωνιά. Η βροχή πέφτει αλύπητη, ο αέρας σφυρίζει έξω παγωμένος και το μυρμήγκι κλεισμένο στη γεμάτη σπόρους φωλιά του, περιμένει το τζίτζικα ανυπόμονα να του χτυπήσει την πόρτα ζητώντας φαΐ. Ένα παγωμένο βράδυ, το μυρμήγκι ακούει χτυπήματα στην πόρτα:
   - Ποιος είναι; ρωτάει.
   - Άνοιξε ρε, ο κολλητός σου ο τζίτζικας είμαι!
   - Ρε τζίτζικα στα έλεγα εγώ, μονολογεί το μυρμήγκι.
   Ανοίγει την πόρτα και βλέπει το τζίτζικα αγκαλιά με μια γκόμενα:
   - Κολλητέ μου, πάω διακοπές στις Μπαχάμες με το μωρό, θέλεις κάτι;
   - Όχι, λέει το μυρμήγκι φρικαρισμένο, αλλά να πας να πεις του Αισώπου ότι είναι και πολύ μα**κας!"

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Lichnee 08/08/2010 22:59:56

    Ταμάμ, ήρθε κι έδεσε το γλυκό! Typish greek lifestyle peοple o τέττιγξ, ξηγιέται offshore!

 4. αναρχοδεξιός avatar
  αναρχοδεξιός 08/08/2010 12:20:17

  χρειάζεται ένα κίνημα δεξιό ισχυρό με νομικούς με @@ που να μην πληρώνει φόρους. ένα είδος δεξιάς μασωνίας. όσοι ανήκουν σε αυτό το κίνημα-σύνδεσμο θα συναλλάσσονται μόνο μεταξύ τους. θα κυκλοφορήσει μια λίστα με επιχειρήσεις-γιατρούς-δικηγόρους-υδραυλικούς-εμπόρους-μαγαζάτορες κλπ που ανήκουν σε αυτό το σύνδεσμο-ένωση όπως θέλετε και όσοι ανήκουν σε αυτό το σύνδεσμο θα συναλλάσσονται μόνο μεταξύ τους με μαύρο χρήμα. μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μέχρι και ιδιωτικό στρατό μπορούμε να φτιάξουμε αν μας κουνηθεί το κατοχικό καθεστώς. αλλά πού μυαλό και πού άντρες ηγέτες ικανοί να οργανώσουν κάτι τέτοιο? εμείς δεν ανήκουμε στο κράτος του πασοκ, γιατί να πληρώνουμε?. να φτιάξουμε δικό μας παρακράτος. φτάνει πια με αυτή την κοροϊδία. μια ζωή το πασοκ μας κλέβει και το ανεχόμαστε.

 5. btrotel avatar
  btrotel 08/08/2010 12:22:25

  Με τέτοιες μακακίες ασχολείσθε , εσείς οι μορφωμένοι, και χάσαμε, εμείς ο κοσμάκης και ο λαουτζίκος, "του καταραμένου, κατά τον αδελφό του Πρωθυπουργού Νικολάκη, τόπου ,λες και τον προσκαλέσαμε να έρθει να μας βοηθήσει", την ουσία. Ή μήπως έτσι θέλετε να την παρουσιάσετε εκμεταλλευόμενοι τους μύθους του Αισώπου.

 6. bgtrottel avatar
  bgtrottel 08/08/2010 12:36:30

  Θείο, με τέτοιες μαλακίες δεν βοηθάς. Τώρα αν απλά περνάς την ώρα σου εμπαίζοντας τον Ελληνικό Λαό, ένα θα σου πω. Φέρνει ο καιρός τα λάχανα , φέρνει και τα παραπούλια. Και αυτό δεν είναι μύθος του Αισώπου.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ bgtrottel 08/08/2010 23:05:07

   Φίλε μου, το να εμπαίζω αυτούς που ενέπαιξαν τον Ελληνικό λαό επί δεκαετίες (με το αζημίωτον) είναι έργον Θεάρεστον. Τι κι άν είχαν Ελληνικά ονόματα οι θεομπαίχτες, αλλάζει τίποτε;
   Ο Αίσωπος ήξερε καλά τι έλεγε, για κάτι "δικούς του" τάλεγε και αυτός.

 7. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 09/08/2010 11:19:50

  "Η νέα κατοχή που επεβλήθη στην πατρίδα μας και στην οποία υποκύψαμε χωρίς να δώσουμε τη μάχη"

  Καμμία μάχη δεν μπορεί να δοθεί χωρίς στρατηγό και επιτελείο.

  Θραξ Αναρμόδιος

 8. black sea avatar
  black sea 09/08/2010 14:54:05

  μαλακας γεννιεσαι δεν γινεσαι!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.