#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/06/2009 12:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο λαϊκισμός της ευτέλειας

Για τον μπαμπά της που την κατέστησε συνεργό κανείς δεν θα γράψει;

Παρακολουθούμε και σήμερα το λαϊκισμό της ξεφτίλας να αποθεώνεται από τις εφημερίδες τα κανάλια και (δυστυχώς) τα μπλογκς των κρατικοδίαιτων εργολάβων και εκδοτών. Σημαιοφόροι για μια ακόμα φορά οι εφημερίδες των ροζ dvd που δεν τους έχει ξεφύγει καμιά κρατική εργολαβία. Ακολουθούν δημοσιογράφοι με βίλες, λιμουζίνες και τόσο ευλύγιστη μέση που τους επιτρέπει να γλύφουν όλες τις πλευρές.

Όπλο τους η «26χρονη» κόρη του Καραβέλα, στη θέση ακριβώς που πριν από λίγο καιρό ήταν η «35χρονη» με τα dvd. Την ανεβάζουν (ή την διαπομπεύουν, εξαρτάται πως το πάρεις) στο σταυρό του οσιομάρτυρα επειδή «στα 26 της χρόνια την έβαλαν στη φυλακή, κατηγορώντας την ότι μαζί με τις δύο μικρότερες σε ηλικία αδελφές της και σε χρόνο που ήταν ανήλικες, γνώριζαν την εγκληματική δραστηριότητα του πατέρα τους και «συνέπραξαν» στις παράνομες πράξεις του, «ξεπλένοντας» μέσω τραπεζικών λογαριασμών μεγάλα χρηματικά ποσά».

Επειδή λοιπόν - και όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές - όποιος δεν παίρνει θέση σ΄ αυτήν την πουτάνα τη ζωή θα καεί στο μεγαλύτερο κανάλι της κόλασης (Ντάντε) ρωτάμε όλους αυτούς τους καλοταϊσμένους κήνσορες της δημόσιας ηθικής:

Για τις ευθύνες του πατέρα της που ήταν τόσο αδίστακτος, άστοργος και ανενδοίαστος ώστε να καταστήσει τα ίδια τα παιδιά του συνεργούς στο σοβαρότατο έγκλημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος προερχόμενου από κρατικές προμήθειες, γιατί δεν γράφετε;

Η δικαιοσύνη οφείλει να είναι τυφλή μόνο για σας κύριοι; Όταν θίγονται καταστάσεις και πρόσωπα όπως αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε τις κερδοφόρες μπίζνες σας με το Δημόσιο πρέπει να είναι φιλάνθρωπος;

Διαβάστε κι αυτό: Η κατάσταση έχει ξεφύγει, κύριοι

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Le canard avatar
  Le canard 04/06/2009 12:12:54

  Κατ'αρχήν ένας άντρας και πατέρας που θα σκεφτόταν και μόνο ότι τα παιδιά του θα ταλαιπωρηθούν εξαιτίας του, δεν θα επέτρεπε ποτέ στον εαυτό του να την κοπανήσει και να τα αφήσει έκθετα. Ομως, ακόμα κι αν το έκανε, και τα βλέπει στη συνέχεια να τα τραβολογάνε, θα γύριζε πίσω. Ετσι κάνουν όσοι φοράνε παντελόνια. Δεν αφήνουν τρίτους να μπαίνουν σε ομηρεία για πάρτη τους. Αλλά ο Καραβέλας ουδέποτε ήταν τέτοιος. Τώρα θα γίνει; Ε, τώρα απλά θα τον τσουβαλιάσουν οι Γερμανοί και θα τον στείλουν πίσω. Οσονούπω, μετά τις εκλογές βέβαια.Με την ευκαιρία, αυτό τον "μισθοφόρο" τον Μάκη τον Ζούγκλα βλέπω να κλωθογυρίζει τη Ζημενς, αλλά να μην μπαίνει στο ψητό. Τι συμβαίνει; Περιμένει να του φέρουν καμμιά παρτίδα από κανά γραφείο επιχειρηματία ή πολιτικού; Αργησες Μάκη μου, δυό χρόνια!

 2. Προφήτης avatar
  Προφήτης 04/06/2009 12:26:36

  Αν κρίνεται από κάτι μια κοινωνία αυτό είναι η ποιότητα των ανθρώπων που διαμορφώνει.

  Ο ανθρώπινος παράγοντας παίρνει τις αποφάσεις για το αν θα γίνει ανάπτυξη ή διανομή - και ποια .

  Και αν έπρεπε να υπάρξει μόνο μία ιστορική αποτίμηση για το ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι το «νέο ήθος» που καθιέρωσε, δηλαδή το συλλογικό ΑΗΘΕΣ.

  Σε συνδυασμό με την διάλυση του παραγωγικού ιστού που επέφερε, τον παρασιτισμό της οικονομικής δραστηριότητας και την παραγωγή αγράμματων πτυχιούχων από ένα διαλυμένο εκπαιδευτικό σύστημα, διαμόρφωσε ένα κοινωνικό πρότυπο
  για μεν το δημόσιο τομέα «κλέβω-απολαμβάνω-δεν τιμωρούμαι»
  για δε τον ιδιωτικό «δεν μοχθώ-εισπράττω-απολαμβάνω».

  Σημερινό παράδειγμα.
  Πίστευα ότι το μοιραίο προεκλογικό σφάλμα θα το έκανε –ως συνήθως- ο Γιώργος.
  Το έκανε ο Καραμανλής. Κινούμενος στη σωστή κατεύθυνση!
  Προφυλάκισε την οικογένεια Καραβέλα. Στέλνοντας μήνυμα (έστω εντυπωσιασμού) ότι παύει η ατιμωρησία.
  Αυτόματα, βρήκε απέναντι του την κοινωνία.
  Γιατί το στρώμα όσων στηρίζουν μια προκλητικά άνετη ζωή σε παράνομη και παράτυπη δραστηριότητα είναι πλέον πολυπληθές και, όλοι, εφαρμόζουν την ίδια πρακτική : μεταβιβάζουν τα κλοπιμαία στη γυναίκα τους και στα παιδιά τους.
  Εφοριακοί, πολεοδόμοι, τελωνειακοί, φακκελάκηδες, υπάλληλοι σε υπηρεσίες και καρτέλ, ΕΙΤΕ ΜΠΛΕ ΕΙΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, πανικοβάλλονται το ίδιο στην προοπτική τα «καμάρια» τους να βρεθούν φυλακή για όσα έκλεψαν οι ίδιοι.
  Αλλά και πλιατσικολόγοι «επιχειρηματίες», εργολάβοι και «προμηθευτές» του Δημοσίου και οι συμπληρωματικοί μ’ αυτούς τομείς, ιδίως πολυτελών υπηρεσιών και κατανάλωσης.

  Εκτός παραγωγής 22χρονη βρέθηκε με 1 εκατ € κατάθεση και δεν αναδεικνύεται το μείζον : πού τα βρήκε, αλλά η «αλληλεγγύη» για το «φτωχό κορίτσι»!!

  Μια τέτοια κοινωνία δεν έχει μέλλον. Τουλάχιστον με αυτά τα μυαλά.
  Επειδή κανένας δεν είναι διατεθειμένος να ξεβολευτεί.
  Μόνο κάποιας μορφής απολυταρχικό καθεστώς μπορεί να ανατρέψει τον πασοκισμό και να ξανα-εκπαιδεύσει τον πληθυσμό σε νέα βάση.
  Δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, που οφείλει να σταθμίζει κοινωνικές αντιδράσεις, αξιολογεί τα προβλήματα ως «μη επιδεχόμενα πολιτική λύση» και τα παρακάμπτει! Και όλα παραμένουν ίδια.
  Αυτά είναι και το κοινωνικό όριο των πολιτικών που θέλουν να επιτελέσουν τομές, εκεί έσπασε τα μούτρα του ο Καραμανλής. (Όχι ότι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ήταν καμιά σοβαρή μεταρρύθμιση)

  Για να γίνει μια διαφορετική ανάπτυξη πρέπει κατά’ αρχήν πληθυσμός να φύγει απ’ τις πόλεις.
  Οι χωρίς έφεση σε πνευματικές διεργασίες πρέπει να κατευθυνθούν σε γεωργία, κτηνοτροφία, βιοτεχνία. Κάποιοι πρέπει να γίνουν υδραυλικοί, αχθοφόροι, καθαρίστριες, τεχνίτες, εργάτες.
  Μια κοινωνία για να λειτουργήσει χρειάζεται όλες τις απασχολήσεις. Αυτό γίνεται με την κρησάρα του εκπαιδευτικού συστήματος. Εμείς μιλάμε για είσοδο ΟΛΩΝ των μαθητών στα πανεπιστήμια. Ενώ, εννοείται, δεν κόβεται ΚΑΝΕΝΑΣ σε γυμνάσιο – λύκειο.
  Τα παιδιά των παρασίτων σπουδάζουν «Ιταλική Γλωσσολογία» και μετά διορίζονται με μέσο του πατέρα στο Δημόσιο όπου προσφέρουν ΜΗΔΕΝ και τρέφονται από δάνεια που συνάπτει το Δημόσιο για 30 χρόνια και θα πληρώσουν ποιοι;

  Ας μην θεωρούμε όμως αποκλειστικά ελληνική μια παγκόσμια αγωνία. Σε ποιο μοντέλο κοινωνικοοικονομικής οργάνωσης θα κατευθυνθούμε μετά την κατάρρευση και των δύο μέχρι πρότινος κυρίαρχων.

  Διαμορφώνονται τρεις προτάσεις.
  1. Ο αγγλοσαξωνικός αναρχο-καζινο-καπιταλισμός με «δημοκρατικές» διαδικασίες. Ελεύθερος ο λόγος, αλλά παράγει τρομακτικές ανισότητες.
  2. Ο ρωσσικός απολυταρχικός συγκεντρωτισμός. Χρειάζεται να βρεθεί «φωτισμένος» δεσπότης και έχει λίγη, για τα δυτικά πρότυπα, ελευθερία.
  3. Η κινέζικη μονοκομματική δικτατορία με πρώιμο, «βάρβαρο», καπιταλισμό. Απαιτεί …κινέζους.

  Το μεταπολεμικό ευρωπαϊκό κοινωνικό κράτος σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς, ίσως το καλύτερο μοντέλο, δεν φαίνεται να έχει μεγάλη τύχη.

  **
  Με συγχωρείτε για το σεντόνι, αφορούσε κυρίως το ΠΑΣΟΚ, αλλά ταιριάζει στο θέμα της ανάρτησης.

 3. o Μήτσος avatar
  o Μήτσος 04/06/2009 12:43:02

  θυμάτε κανείς τον "αριστερό" Σεραφείμ να κάνει καμιά δήλωση όταν είχαν κάνει ρόμπα την γυναίκα του για ολυμπιακά έργα - πεσκέσι που του είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ δωράκι, μέσω αυτής, να την καλύπτει; Την πάπια έκανε, αλλά έμεινε η βιλίτσα!

  Έτσι και τα κορίτσια του Καραβέλα κάνουν υπομονή, θα περάσει. Θα δώσουν και λίγο χαρτί στους δημοσιογράφους, θα γίνουν λίγο ρόμπα, αλλά θα μείνει το μπερντεδάκι. Και εδώ τα νούμερα είναι πιο σοβαρά....

 4. babis avatar
  babis 04/06/2009 12:45:15

  Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.

 5. anonymous avatar
  anonymous 04/06/2009 12:46:42

  Ασφαλώς το μείζον είναι οι πράξεις του πατέρα.

  Δεν υπερασπίζομαι τα φλωρόπαιδα ή "φλωρόπαιδα", ούτε γνωρίζω φυσικά όπως και οι περισσότεροι από εμάς αν η κοπέλα συμμετείχε ή δεν συμμετείχε ενεργά στις παρανομίες του. Αυτό θα διερευνηθεί.

  Όμως δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο το φαινόμενο ένα "αστόπαιδο", ένα παιδί των Β.Π. να θελήσει να τραβήξει διαφορετικό δρόμο από αυτόν που του "υπαγορεύει" το κοινωνικό στερεότυπο και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας. Γιατί αμφισβητούνται οι προθέσεις, η αθωότητα και ο νεανικός αυθορμητισμός; Οι δίκες προθέσεων είναι δείγμα γεροντικού φασισμού.
  Θεωρώ λοιπόν άστοχο τον δακρύβρεχτο λαϊκισμό αλλά περισσότερο απαράδεκτο θεωρώ την κηνσορικού ύφους ειρωνική αμφισβήτηση των επιλογών της κοπέλας. Θα την προτιμούσαν μερικοί στα 26 της στελεχάρα μεγάλης εταιρείας να ακολουθεί πιστά τα χνάρια του πατέρα με λαμπρές προοπτικές εγκληματικής καριέρας λευκού κολλάρου.

  Και θυμίζω:
  Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος παιδί των Β.Π. ήταν. Ανελέητα και με ασέβεια αναρωτιώντουσαν διάφοροι "τι γύρευε στα Εξάρχεια".

  Ο Γρηγόρης Φαράκος αστός του κερατά - γενικός γραμματέας του ΚΚΕ και απολάμβανε της εκτίμησης αριστερών και δεξιών.
  Ο Τσε Γκεβάρα γιατρός η οικογένειά του ανήκε στην ελίτ της χώρας.

 6. babis avatar
  babis 04/06/2009 12:49:43

  Aμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.

 7. delirious avatar
  delirious 04/06/2009 12:55:54

  καλά έχετε ξεφύγει εντελώς και διακρίνω μια χαιρεκακία. Ξεκινάτε από το δεδομένο ότι τα χρήματα είναι μαύρα διότι έτσι σας είπαν. Είστε σίγουροι κύριοι? Αν πάτε στο τρωκτικό θα δείτε ότι οι μισθοί αυτοί που να δικαιολογούν τα 3.000.000 είναι πραγματικοί. Επειδή λοιπόν δεν τους βγαίνουν τα νούμερα λένε ότι έχει 12.000.000 ή 20.000.000 ή 30.000.000 μύρια. Κάπου έχουν χάσει το μέτρημα.

  Μιλάτε για τις ευθύνες του μπαμπά. Ποιές ευθύνες? Που πήγαν και του είπαν αν δεν τα στάξεις δουλειά δεν παίρνεις το είπε στους Γερμανούς και αποφάσισαν οι Γερμανοί να λαδώσουν? Σωπάτε ρε ο μέγας κακούργος!!!

  Λέτε ότι έκανε συνεργούς τα παιδιά σε βρόμικο χρήμα. Ακόμη κι αν είναι βρόμικο το ήξεραν ότι είναι βρόμικο? Και ήρθαν οι μάγκες μετά από 11 χρόνια να πούνε ότι είναι μαύρα τα λεφτά?

  Μέσα έπρεπε να είναι μόνο ο Σκαρπέλης, αν τα έχει πάρει και κανείς άλλος. Επίσης οι πολιτικοί που τα έχουν πάρει. Και βγαίνετε εδώ και πανηγυρίζετε για τις κόρες και δεν ντρέπεστε.

  Ο κόσμος μίλησε, οι δημοσκοπήσεις μίλησαν. Θα φάνε ένα στραπάτσο στις εκλογές που θα είναι όλο δικό τους κι όχι γιατί είμαστε διεφθαρμένοι αλλά γιατί ξεπέρασαν τα όρια.

 8. delirious avatar
  delirious 04/06/2009 13:03:47

  @ Προφήτη

  Δε στηρίζουμε καμιά προκλητικά άνετη ζωή ούτε μεταβίβαση κλοπιμαίων σε παιδιά, ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για κλοπιμαία.

  Λέμε το πολύ απλό που δεν μπορείτε και δε θέλετε να το καταλάβετε. Ότι στη φυλακή θα έπρεπε να είναι άλλοι και όχι η οικογένεια. Βλέπεις ότι για τις άλλες προφυλακίσεις δεν καίγεται καρφάκι κανενός.

  Και ναι θα μπορούσαν να πιάσουν τα λεφτά με δήμευση και να έληγε το θέμα. Αποφάσισαν να προφυλακίσουν και να φορτώσουν την οικογένεια με κακουργήματα αδικαιολόγητης σκληρότητας. Και αυτή τη σκληρότητα δεν τη σηκώνει ο Έλληνας.

 9. Στελιος avatar
  Στελιος 04/06/2009 13:06:18

  Ρε delirious, ολα καλα και ολα ωραια στο ηθικο θεμα της υποθεσης. Μαζι σου.

  Αυτα που γραφεις για τα χρηματα ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Φυσικα και ο ανθρωπος ειχε δικα του χρηματα και επενδυσεις. Οι λογαριασμοι που εχουν παρουσιαστει δεν ειναι ολοι του οι λογαριασμοι. Ειναι αυτοι στους οποιους διοχετευηκαν 14,5 εκ ευρω απο τα μαυρα ταμεια της Μιζενς μεσω Λονδινου και Ελβετιας.

  Ψαξε εδω μεσα η' στην Ελευθεροτυπια για να δεις τις λεπτομερειες οσων αφορα αυτα τα χρηματα.

  Τα παιδια του δεν διωκονται για τους λογαριασμους αυτους καθ'αυτους καθως οταν ανοιχτηκαν ηταν ανηλικα. Διωκονται για τις κινησεις (με χρηματα απο τα μαυρα ταμεια) αυτων των λογαριασμων (οι οποιοι δυστυχως λογω του πατερα τους ειναι και στο ονομα τους) αφου ειχαν ενηλικιωθει. Οι συλληψεις ειναι στα ορια του νομιμοτητας και γι'αυτο υπαρχει αντιδραση απο το λαικο αισθημα.

 10. tiramola avatar
  tiramola 04/06/2009 13:10:10

  Ουσιαστικά το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι η διαχείρηση του σκανδάλου...

  Ο κακούργος ο Καραβέλας και οι κόρες του θα είναι οι παράπλευρες απώλειες....
  Έτσι απονέμεται η διακαιοσύνη στην Ελλάδα...

 11. tiramola avatar
  tiramola 04/06/2009 13:15:04

  Η κόρη του Καραβέλα...
  Η Τσέκου...
  Κανας υπάλληλος της ΚΕΔ...
  Κανας κλητήρας στο ΥΠΕΞ...

  Αυτοί είναι οι ένοχοι!!!!!!

 12. Orestios avatar
  Orestios 04/06/2009 13:19:14

  Μου αρέσουν οι Πασοκτζίδες. Μέχρι πτότινος φώναζαν και χαλούσαν κόσμο για την κοινωνική αδικία, για τα υπερβολικά πλούτη που προκύπτουν από παρανομίες, ζητούσαν να φυλακιστούν οι απατεώνες, ωρύοταν για την καθυστέρηση της δικαιοσύνης και διάφορα τέτοια. Με το που άρχισε η διαδικασία, την οποία θυμίζω επιθυμούσαν σαν η αρκούδα το μέλι, και πιάσαν κάποιους το γύρισαν. Το κακό κράτος, οι παρανομίες της δικαιοσύνης, τα "αθώα" κορίτσια και άλλα φαιδρά.
  Έχουν πολύ γέλιο. Βγαίνουν συνεχώς στοιχεία για στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά το χαβά τους. Πολύ παλιό το κολπάκι.
  Στις κάλτσες σύντροφοι. Στις κάλτσες.

 13. christos avatar
  christos 04/06/2009 13:24:41

  ναι ναι στις κάλτσες...

 14. eleftheros avatar
  eleftheros 04/06/2009 13:27:02

  Μιά απλή ερώτηση ενός απλού ανθρώπου.
  Εάν η κόρη του Καραβέλα πάει να σηκώσει 15 εκατομμύρια από το λογαριασμό που έχει από κοινού με τον πατέρα της ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ή ΟΧΙ;
  Αυτά τα λεφτά είναι λεφτά από μίζες που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
  ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;
  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΑΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ;
  ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠAΤΕΩΝΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ;
  Άει σιχτίρ λοιπόν σοσιαλιστές κλέφτες που βρίσκετε μιά ΓΕΛΟΙΑ δικαιολογία κάθε φορά για να μας δουλεύετε.
  Βοϊδοκέφαλε Μπόμπολα με τις ρυπαρές φυλλάδες σου το Έθνος και το Πρώτο Ψέμμα, εσύ νομίζεις ότι όλοι οι Έλληνες είναι σαν εκείνα τα ανεγκέφαλα πρόβατα που στηρίζουν τον αμερικάνο που προσπαθείτε να μας φυτέψετε αλλά εδώ είναι το λάθος σου.
  Έχουν απομείνει και μερικοί Έλληνες που διαθέτουν κάποια υπολείμματα κριτικής σκέψης και καταλαβαίνουν τί παίζει.
  Καταλαβαίνουν ότι προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ, γιατί εάν γυρίσει θα μιλήσει.
  Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε ούτε να το σκέφτεστε.
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.
  Όσο πιό γρήγορα καταλάβετε ότι έφτασε η ώρα της αλήθειας τόσο καλύτερα για όλους.
  Και πάνω από όλα για το λαό, για να μάθει επιτέλους που πήγαν τόσα χρόνια τα λεφταδάκια του.

 15. Στελιος avatar
  Στελιος 04/06/2009 13:28:30

  @Orestios

  Ρε φιλε κανουμε πως δεν καταλαβαινουμε? Δηλαδη εχει κανεις την εντυπωση οτι μονο ενα κομμα ειναι υπευθυνο γι'αυτο το πανηγυρι??????

  Βλεπεις οτι στο μεγαλο φαγοποτι στο ΔΣ του ΟΤΕ βρισκοταν ΠΑΣΟΚοι και τα βρηκαν μια χαρα με ανθρωπους απο τους κυκλους της ΝΔ (στελεχη Μιζενς). Κι αργοτερα που αλλαξαν οι ρολοι, παλι τα ιδια.

  Money talks and bullshit walks. Στην περιπτωση αυτη δεν γινεται να μην βλεπεις οτι το δευτερο (bullshit) ειναι τα κομματα γι αυτους τους ανθρωπους.

 16. KYNIKOS avatar
  KYNIKOS 04/06/2009 13:30:38

  ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΓΙΑ ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡIΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΣΥΣΩΡΕΥΟΥΝ ...ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΙΣ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ;;;
  ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΜΥΘΙΚΑ ΠΛΟΥΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΥΡΙΟΙ
  ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;;;;

  Η ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.
  ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΤΟΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΧΩΡΙΣ
  ΕΛΕΟΣ

 17. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 04/06/2009 13:49:51

  Εύγε στη δικαιοσύνη, όποια κι αν είναι αυτή, που δε μασάει από τις λαϊκίστικες κραυγές της κάθε μπομπολοφυλλάδας! Ναι, κύριοι, κι όμως ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ αυτός ο στυγνός δικαστικός εκβιασμός. Για να μη νομίζουν κάποιοι ότι είναι τελικά τόσο "μάγκες" που θα μπορούν να τρωγοπίνουν εις υγείαν των κορόιδων, κρυπτόμενοι πίσω από τα φουστάνια των κορασίδων τους.

  Για να δούμε τώρα, έχει πατρικό φίλτρο ο (κατά τα άλλα "μάγκας") Καραβέλας ή όχι; Ιδού η... Ρόδος!

 18. Προφήτης avatar
  Προφήτης 04/06/2009 13:55:46

  @6 Ανων.
  ".δεν είναι ασυνήθιστο το φαινόμενο ένα “αστόπαιδο” να θελήσει να τραβήξει διαφορετικό δρόμο από αυτόν που του “υπαγορεύει” το κοινωνικό στερεότυπο και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας. Γιατί αμφισβητούνται οι προθέσεις, η αθωότητα και ο νεανικός αυθορμητισμός;"

  Διότι σπανιότατα, αν όχι ποτέ, οι πρωτογενείς τάσεις του νέου υποστηρίζονται από τον ίδιο έμπρακτα.

  Υπάρχουν παιδιά που από γνήσιο πνεύμα αναζήτησης έφυγαν από το σπίτι και χάραξαν δικό τους δρόμο, με ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  Τα παιδιά που λες θέλουν να σπουδάσουν κάτι -υποτίθεται- εξωτικό για τα δεδομένα της οικογένειας, συνήθως τέχνη αντί νομική ή οικονομικά.
  Τελικά οι σπουδές γίνονται με τα κλοπιμαία του πατέρα και η οικογένεια βρίσκει άλλον ένα τρόπο επίδειξης στο περίγυρό της : "το Μαράκι μας είναι καλλιτέχνις".

  Εκτός από (Μικρο)Αστισμός του κερατά, η κατάσταση διαστρεβλώνει την αγορά εργασίας, προσθέτοντας έναν άχρηστο καλλιτέχνη που "εμπνέεται", ας πούμε, να πηδάει καρπούζια ή να εκσπερματώνει σε σταυρό.

  Και μη μού προσάψεις μένος κατά των καλλιτεχνών γιατί πρεσβεύω ότι οι πραγματικοί ποιητές και καλλιτέχνες οφείλουν να σιτίζονται σε δημόσιο πρυτανείο.

 19. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 04/06/2009 13:59:48

  Προκειμένου να καμφθούν και οι τελευταίες αντιστάσεις του Καραβέλα και να ενεργοποιηθεί το πατρικό του φίλτρο, προτείνω στον ανακριτή να του στείλει (μέσω του δικηγόρου του) ένα αντίτυπο από το "Εγχειρίδιον του Καλού Κλέφτη", του Ηλία Πετρόπουλου. Στα τελευταία κεφάλαια μπορεί να πληροφορηθεί τι ακριβώς περιμένει την κόρη του μέσα στις γυναικείες φυλακές όσο αυτός εξακολουθεί να διεφεύγει στις Ουρουγουάες...

 20. tiramola avatar
  tiramola 04/06/2009 14:01:30

  «Μπλόκο» στη δικογραφία της Siemens, ώστε να μη φτάσει ολόκληρη στα χέρια των κατηγορουμένων (και προφανώς στη δημοσιότητα) έβαλε χθες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδάς, παρά τις αντιρρήσεις, που, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβαλε αυτήν τη φορά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, αντεισαγγελέας ΑΠ, Κ. Καρούτσος.

  Εύγε στην δικαιοσύνη....

 21. Προφήτης avatar
  Προφήτης 04/06/2009 14:09:01

  @9 delirious
  Τη "σκληρότητα" αυτή δεν τη σηκώνεις εσύ.
  Οι περισσότεροι τη σηκώνουμε.

  Αν έχεις "απόθεμα" ανθρωπιάς, να προσφέρεις σε περιπτώσεις όπως η χήρα με 4 μικρά παιδιά που οδηγήθηκε στη φυλακή για χρέη στο ΤΕΒΕ, και έκαναν έρανο άλλοι επαγγελματίες για την βγάλουν.

 22. delirious avatar
  delirious 04/06/2009 14:11:57

  @ 12 M
  Είμαστε περίπου στην ίδια κοινωνική κατάσταση. Δεν είμαι ΠΑΣΟΚος πλούσιος με παράκτιες που κόπτεται για να μην του πιάσουν τους κανακάρηδες κι αν ποτέ έχω λεφτά θα προσέξω πως να τα κινήσω και πάντα εκτός Ελλάδας.

  Όπως έγραψε κι εχτές ο Αρχαιοπτέρυξ ο Σπαρπέλης εντολές εκτελούσε. Δεν ξέρω λοιπόν αν κράτησε τα λεφτά ή τα έδωσε. Αυτό θέλω να μάθω.

  Από κει και πέρα υπήρχαν και υπάρχουν πιο ήπιες και αποτελεσματικές μέθοδοι για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έπρεπε να μην προφυλακίσουν αλλά να δεσμεύσουν τα πάντα και μετά αν έβγαιναν μαύρα να τα δημεύσουν. Για το επιπλέον αν περίσσευε κάτι θα μπορούσαν να χώσουν μερικά πρόστιμα και να μη μείνει τίποτε στην οικογένεια.

  Επίσης λόγω της αρχής της ισότητας αναμένω προφυλακίσεις των τέκνων των ανακατεμένων με τα ομόλογα καθώς και μερικών υπουργών και μερικών άλλων κρατικών λειτουργών.

 23. Στελιος avatar
  Στελιος 04/06/2009 14:12:12

  Τελειωσε και το ριαλιτι και δεν μπορουμε να ψηφισουμε τον Σανιδα ως εναν απο τους "Μεγαλους Ελληνες".

 24. Βορειος avatar
  Βορειος 04/06/2009 14:13:46

  Εγώ ξέρω ότι στον Εμφύλιο έβγαινε ένας αντάρτης στο βουνό και όλη η οικογένεια πήγαινε εξορία. Η οικογενειακή ευθύνη μετά την δεκαετία του 40 ξαναήρθε το 2009 !!!
  Στο κάτω-κάτω ποιο ξέπλυμα χρήματος. Ο άνθρωπος ήταν αυτός που λάδωνε, όχι που λαδωνότανε !!! Εάν κράτησε για τον εαυτό του τα λεφτά που του έστελναν για λάδωμα, τότε σημαίνει ότι δεν έχει κάνει αυτά που τον κατηγορούν. Υπενθυμίζω ότι η Siemens δεν του έχει κάνει μήνυση για υπεξαίρεση κλπ. Συνεπώς καλώς τα έχει !!!!

 25. TheWatcher avatar
  TheWatcher 04/06/2009 14:18:02

  Ο Προφήτης τα είπε όλα σε 5 γραμμές:

  "Γιατί το στρώμα όσων στηρίζουν μια προκλητικά άνετη ζωή σε παράνομη και παράτυπη δραστηριότητα είναι πλέον πολυπληθές και, όλοι, εφαρμόζουν την ίδια πρακτική : μεταβιβάζουν τα κλοπιμαία στη γυναίκα τους και στα παιδιά τους.
  Εφοριακοί, πολεοδόμοι, τελωνειακοί, φακκελάκηδες, υπάλληλοι σε υπηρεσίες και καρτέλ, ΕΙΤΕ ΜΠΛΕ ΕΙΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, πανικοβάλλονται το ίδιο στην προοπτική τα «καμάρια» τους να βρεθούν φυλακή για όσα έκλεψαν οι ίδιοι.
  Αλλά και πλιατσικολόγοι «επιχειρηματίες», εργολάβοι και «προμηθευτές» του Δημοσίου και οι συμπληρωματικοί μ’ αυτούς τομείς, ιδίως πολυτελών υπηρεσιών και κατανάλωσης."

  Όλα τα αλλα είναι τρίχες. Κατσαρές.

 26. Orestios avatar
  Orestios 04/06/2009 14:21:26

  Τελικά κανένα κειμενάκι για το καημένο παιδί του Ανδρέα, δεν θα γραφτεί? Η δημοσιογράφος (λέμε τώρα) μπορεί να μας γράψει μια δακρύβρεχτη ιστορία για το GAP? Αυτόν που ο πατέρας του δεν του άφησε τίποτα παρά μόνο το όνομα. Μια συγκινητική ιστορία. Ένα παιδί που δεν ήξερε τίποτα.
  Περιμένω τους Σαμμαρείτες να υποστηρίζουν το παραπονεμένο παιντί.

 27. Στελιος avatar
  Στελιος 04/06/2009 14:23:04

  Ετοιμαζουν πρωτα για την Ντορα Ορεστιε. Μετα του ΓΑΠ.

 28. tiramola avatar
  tiramola 04/06/2009 14:23:26

  Στη χώρα των κουμπάρων και των νταβατζήδων φταίνε τα παιδιά τους.
  Για αυτό και τα πιάνει (τα παιδιά, όχι τα φράγκα) η εξουσία! (που έπαιρνε τα φράγκα απ' τους πατεράδες των παιδιών)...
  Γεια σου κυρ Εισαγγελέα με την Εξουσία την Ωραία!

  Οταν φέρ' ειπείν ο μπαμπάς έκανε καθωσπρέπει παρανομίες, το παιδάκι ήταν τεσσάρων ετών ή οκτώ

  παρ' το μέσα τώρα το συνυπεύθυνο παιδάκι

  τον τρομερό κλεπταποδόχο

  και συνδικαιούχο των κριμάτων του πατέρα του

  κάν' το το παιδάκι κιμά, κυρ Εισαγγελέα μου, θάψε του τις σπουδές, σκίσε του τη ζωή και το όνομα, αλάλιασέ τα, το κορίτσι και το αγόρι

  και μην παραλείψεις τα εγγόνια του αρχικατεργάρη (τώρα! -ενώ πριν ήταν κι αυτός ένας ακόμα ευυπόληπτος γιάπης, ένας Κορωνιάς, ένας επιτυχημένος μάνατζερ, ένας Χριστοφοράκος, ένα σαξέσφουλ golden boy) -τώρα κυρ Εισαγγελέα βάλ' τον στην μπουζού τον κλεφταρά

  να τη γλυτώση ο κ. Παραγραφής, ο πολιτικός που τα 'παιρνε. Και μην παραλείψεις, κυρ Εισαγγελέα, να κάνεις το κοινό περί δικαίου αίσθημα αρένα.

  Αν τα παιδιά αυτά γνώριζαν ή όχι τις δουλειές στις οποίες τα ενέπλεξε ο πατέρας τους, δεν έχει καμμιά σημασία.

  Χάιδεψέ μας τα αυτιά!

  Πες μας ότι είναι δικαίωση για τον άνεργο και τον πιτσιρικά των 700 ευρώ (που δουλεύει ήδη για 500) να πηγαίνει μέσα το παιδί του κλέφτη πλούσιου, στήσε

  κι ένα «Λαϊκό Δικαστήριο» στο Σύνταγμα

  να δικάσει η Συλλογική και η Οικογενειακή Ευθύνη το παιδί που δεν καταδίδει τον πατέρα, τη γυναίκα που δεν προδίδει τον άντρα της, άντε λοιπόν Λίντερ του Οχλου και κυρ Φύρερ μας, θύμισέ μας πώς να ξαναγίνουμε ζώα, μάθε μας και πάλι τη «νύχτα των κρυστάλλων», τη διαπόμπευση και τα πογκρόμ, δείξε μας πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.

  Διότι είναι νόμιμο να βάζεις παιδιά στη φυλακή (έχεις ήδη μέσα κάμποσους διαδηλωτές), νόμος σε αυτό το κράτος είναι το δίκιο του δωρολήπτη: χώσε μέσα τα παιδιά του δωροδόκου.

  Νόμος στη χώρα των νταβατζήδων είναι αυτοί που τα παίρνανε να διώκουν αυτούς που τα δίνανε...

  ΥΓ.: Δεν με εκπλήσσει η θεία οργή των κυνικών, αυτών που κατά τα άλλα λοιδορούν τους αδύνατους, να θέλουν τώρα το αίμα κάνα δυο παιδιών των Δυνατών, για να ξεπλύνουν με δαύτο τις ευθύνες των πολιτικών πατρόνων τους -του κ. Σημίτη χθες, του κ. Καραμανλή σήμερα ή της κυρίας Μπακογιάννη- μια ζωή ντερμπεντέρηδες, αισχρή ζωή...

  ΣΤΑΘΗΣ Σ. Ελευθεροτυπία

 29. TheWatcher avatar
  TheWatcher 04/06/2009 14:24:04

  @26 l'ami du peuple

  Σαφώς και ισχύει και για τα παιδια πολιτικών, δικαστών, εκδοτών, εφοριακών, γιατρών, δικηγόρων, απατεώνων.

  Γιαυτό και έχουν δήθεν λυσάξει με τα παιδιά του Καραβελα.

  Απλό δεν είναι ;

 30. anonymous avatar
  anonymous 04/06/2009 14:38:07

  @Προφήτη το @6 δικό μου, όχι από Ανων.
  ξέχασα και το υπέγραψα μετά.

  αλλενάκι

 31. delirious avatar
  delirious 04/06/2009 14:43:27

  @ TheWatcher
  Εγώ δεν είμαι τίποτε από αυτά που λες. Γιατί πρέπει καλά και σώνει να μας ενδιαφέρει μόνο αν φοβόμαστε μην πιάσουν τα παιδιά μας? Είναι απλά ανήθικο και δυσανάλογο και αύριο αυτή η λογική της αυθαιρεσίας θα ξεσπάσει πάνω σου και στην οικογένειά σου. Προσωπικά εγώ την έχω βιώσει σε χαμηλότερο επίπεδο που με ενόχλησαν χωρίς να έχω κάνει κάτι με την κάλυψη πολιτικών και φυσικά δεν το ξεχνάω αυτό.

  Τώρα για το θέμα, ρώτησα κάτι ευρωπαίους φίλους νομικούς που είναι στην Αθήνα κι έπεσαν από τα σύννεφα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

  Βέβαια η Ελλάδα πάντα έγραφε θεσμούς και κανόνες στα παλιά της τα παπούτσια και δε μας ενδιαφέρει γι αυτό άλλωστε και δεν έχουμε κράτος.

 32. ΒΙΟΛΟΓΟΣ avatar
  ΒΙΟΛΟΓΟΣ 04/06/2009 14:59:22

  ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ;;;;;

  ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Η GUARDIA DI FINANZA ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΛΑ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ;;;;
  ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ;;;;

  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

 33. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 04/06/2009 15:11:07

  Σιγαα ρε Προφητη,basta,κοψε κατι.Μην ανεμιζεις τη χατζαρα ετσι,σαν Ταλιμπαν.
  Εσυ θεωρεις δικαιο,να τιμωρηθει ο οποιοσδηποτε ιδιωτης,που ισως,εδωσε λεφτα,σε ανθρωπους που δεν επρεπε ,ενω αυτοι που τα πηραν,ειναι αραχτοι,και βλεπουν στην τηλεοραση το μαρτυριο των αλλων;
  Εγω,δεν το θεωρω,και γι αυτο εξανισταμαι και φωναζω.
  Και με τη δικη μου λογικη,που πες τη οπως θελεις,θεωρω οτι αν δοθηκαν λεφτα,ενοχος ειναι μονο αυτος που ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ.
  Και αυτα τα λεω,γιατι ξερω πως λειτουργει το συστημα στο δημοσιο,σε σχεση με τις δουλειες.
  Αν δεν δοσεις,δουλεια δεν παιρνεις.
  Και να πω και κατι αλλο;Και ας γελασετε.
  Το θεωρω αδικο,γιατι οπως εχει καταντησει η κατασταση στην Ελλαδα,αυτα,θεωρουνταν νομιμα.Ετσι ειναι,νομιμα.
  Ποιος μιλαγε; Ποιος πηγε μεσα για λοβιτουρες;
  Κατι δικαστες,κι αυτο γιατι καποιος το κυνηγησε.
  Και ββεβαια,πως ξερεις εσυ,οτι τα λεφτα που ειχε αυτος,ειναι παρανομα;Τον ειδες που ταπαιρνε απο το Ταμειο;
  Οχι βεβαια.Της εταιριας ηταν,και αν αυτη νομιζει οτι κακως τα εχει ας τον παει ΑΥΤΗ στα δικαστηρια να τα παρει πισω.
  Ολα τα αλλα,ειναι ξεφτιλα,οπως λεει και ο Φακτορας.

 34. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 04/06/2009 15:13:57

  Και κατι αλλο,και συμφωνω οτι πρεπει να βασταμε τον κωλο μας απο δω και περα,γιατι οταν οι πολιτικοι κινδυνευουν,μεχρι πολεμο σε πανε.Οχι να σε βαλουν εσενα μεσα η τα παιδια τους.
  Τη Σαρία θα φερουν αυριο.
  Την 35χρονη,την ξεχασατε;
  Τι εκανε αυτη για να κατσει μεσα τοσους μηνες;
  Αλλα τοτε,δε μιλησε κανεις,και τωρα διπλωσε το κακο.
  Αυριο,θα τριτωσει,και μπορει να ειναι ο δικος σου...βωλος.

 35. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 04/06/2009 15:16:35

  Στην συλλοδική ενοχή, αυτοί που τα πήραν, οι επίορκοι που πρόδωσαν την θέση τους και την πατρίδα τους και τα λεφτά των φορολογουμένων, αυτοί είναι οι αρχι-εγκληματίες. Ο νόμος λέει ότι όλοι είναι αλλά οι λαδωμένοι είναι στην κορυφή.

  Αν ο τύπος στενοχωριέται για την κόρη του (και εγώ θα στενοχωριομουν) που πληρώνει που απολαμβάνει τους κλεμένους φόρους μου, να ζητήσει επιείκια σε αντάλλαγμα αποκάλυψης των λαδιάρηδων. Σιγά μην τον αφήσουν να μιλήσει...

 36. mars avatar
  mars 04/06/2009 15:23:08

  profhth eisai theos...
  exw pethanei sto gelio!!!!
  efrapses shmera...!

  "Αυτόματα, βρήκε απέναντι του την κοινωνία.
  Γιατί το στρώμα όσων στηρίζουν μια προκλητικά άνετη ζωή σε παράνομη και παράτυπη δραστηριότητα είναι πλέον πολυπληθές και, όλοι, εφαρμόζουν την ίδια πρακτική : μεταβιβάζουν τα κλοπιμαία στη γυναίκα τους και στα παιδιά τους.
  Εφοριακοί, πολεοδόμοι, τελωνειακοί, φακκελάκηδες, υπάλληλοι σε υπηρεσίες και καρτέλ, ΕΙΤΕ ΜΠΛΕ ΕΙΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, πανικοβάλλονται το ίδιο στην προοπτική τα «καμάρια» τους να βρεθούν φυλακή για όσα έκλεψαν οι ίδιοι.
  Αλλά και πλιατσικολόγοι «επιχειρηματίες», εργολάβοι και «προμηθευτές» του Δημοσίου και οι συμπληρωματικοί μ’ αυτούς τομείς, ιδίως πολυτελών υπηρεσιών και κατανάλωσης.

  Εκτός παραγωγής 22χρονη βρέθηκε με 1 εκατ € κατάθεση και δεν αναδεικνύεται το μείζον : πού τα βρήκε, αλλά η «αλληλεγγύη» για το «φτωχό κορίτσι»!!

  Μια τέτοια κοινωνία δεν έχει μέλλον. Τουλάχιστον με αυτά τα μυαλά.
  Επειδή κανένας δεν είναι διατεθειμένος να ξεβολευτεί.
  Μόνο κάποιας μορφής απολυταρχικό καθεστώς μπορεί να ανατρέψει τον πασοκισμό και να ξανα-εκπαιδεύσει τον πληθυσμό σε νέα βάση.

  “.δεν είναι ασυνήθιστο το φαινόμενο ένα “αστόπαιδο” να θελήσει να τραβήξει διαφορετικό δρόμο από αυτόν που του “υπαγορεύει” το κοινωνικό στερεότυπο και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας. Γιατί αμφισβητούνται οι προθέσεις, η αθωότητα και ο νεανικός αυθορμητισμός;”

  Διότι σπανιότατα, αν όχι ποτέ, οι πρωτογενείς τάσεις του νέου υποστηρίζονται από τον ίδιο έμπρακτα.

  Υπάρχουν παιδιά που από γνήσιο πνεύμα αναζήτησης έφυγαν από το σπίτι και χάραξαν δικό τους δρόμο, με ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  Τα παιδιά που λες θέλουν να σπουδάσουν κάτι -υποτίθεται- εξωτικό για τα δεδομένα της οικογένειας, συνήθως τέχνη αντί νομική ή οικονομικά.
  Τελικά οι σπουδές γίνονται με τα κλοπιμαία του πατέρα και η οικογένεια βρίσκει άλλον ένα τρόπο επίδειξης στο περίγυρό της : “το Μαράκι μας είναι καλλιτέχνις”.

  Εκτός από (Μικρο)Αστισμός του κερατά, η κατάσταση διαστρεβλώνει την αγορά εργασίας, προσθέτοντας έναν άχρηστο καλλιτέχνη που “εμπνέεται”, ας πούμε, να πηδάει καρπούζια ή να εκσπερματώνει σε σταυρό.

  teleio!!

 37. palios avatar
  palios 04/06/2009 15:51:21

  Αληθεύει;
  Άκουσα ότι έχει σταλεί σε φάκελο στον μπαμπά μια τούφα μαλλιά με σημείωμα ότι αν δεν επικοινωνήσει εντός 24ρων ωρών θα λάβει σε φάκελο ένα δάκτυλο του δεξιού της χεριού.
  Αληθεύει;

 38. ahab avatar
  ahab 04/06/2009 16:07:47

  προφήτης @2 μήν ψάχνεις για μοντέλα.
  ΄Ενας νέος Τρικούπης ειναι αρκετός.
  Αν οχι νομοτελειακά κάποια στιγμή θα στηθούν Δημόσια Δικαστήρια με συνοπτικές διαδικασίες.

 39. Προφήτης avatar
  Προφήτης 04/06/2009 16:14:26

  @34 Προβοκατωρ
  Θα ήμουν ηλίθιος να στηρίζω καθαρματάκια όταν δεν έχω καμμία σχέση.

  Παρεπιπτόντως, εσείς, οι εκπαιδευτικοί, δεν είστε οι φυσικοί αυτουργοί στην αντιδημοκρατική ισοπέδωση αξιών;
  Ηθικοί αυτουργοί είναι οι πολιτικοί σας προϊστάμενοι.

  Εσείς προβιβάζετε αναγκαστικά όλους τους ντενεκέδες.

  Κι ενώ κάποιοι θάπρεπε να πάνε για εκδοροσφαγείς, με το απολυτήριο λυκείου και το πληρωμένο από τις αρπαχτές τους μπαμπά πανεπιστήμιο, μοστράρουν πτυχίο, αυτο-αποκαλούνται "επιστήμονες" και καταλαμβάνουν ευνοιοκρατικά θέσεις, αποκλείοντας τους άξιους.
  Μετά, "επιτυχημένοι" δημόσιοι υπάλληλοι, ορέγονται πολιτικά οφφίτσια.
  Γίνονται πολιτικοί, τα πιάνουν, και τώρα συζητάμε περι νομικής δεοντολογίας και "αθώων" κορασίδων.

  Φίλε, από το θρανίο ξεκινά η βρωμιά.

 40. panos avatar
  panos 04/06/2009 16:18:56

  Με ποιον ακριβώς τρόπο έκλεψε ο Καραβέλας λεφτά του Ελληνικού λαού;Για βοηθήστε με λίγο.

 41. christos avatar
  christos 04/06/2009 16:38:42

  είναι απίθανοι οι ΠασΟΚΟΙ τελικά...ακόμα και σε περιπτώσεις σαν κι αυτή που βγάζει μάτι μυξοκλαίγονται δήθεν για τα "κορίτσια" ...λίγες εβδομάδες ποιο πριν τον Παυλίδη ήθελαν να τον κόψουν φέτες... λίγο καιρό ποιο πριν ο Ρουσόπουλος ήταν ο "ιθύνων νους" στο σκάνδαλο Βατοπαιδίου...χωρίς στοιχεία... πάντα οι ίδιες αυτές παλιοφιλάδες έστελναν στο πυρ το εξώτερο τους πάντες και τα πάντα αρκεί να ήταν "δεξιοί"...τώρα που το προτοπαλίκαρο τους ο Παπακωνσταντίνου έχει αποδεδειγμένα βάλει υπογραφές σε αμαρτωλές συμφωνίες στον οΤΕ...δεν τρέχει τίποτα...τώρα που περίτρανα αποδεικνύεται ότι όλες τις αμαρτωλές συμφωνίες τις υπέγραψαν ΠΑΣΟΚΟΙ...προστατεύουν τα δικαιώματα (στην κλεψιά!!) των κορασίδων... Αιδώς Αργείοι...

 42. Αγγούρι avatar
  Αγγούρι 04/06/2009 16:43:21

  Λάσπη, λάσπη, λάσπη χωρίς αποδείξεις ελάχιστες μέρες πρίν απο τις ευρωεκλογές ο Αντώναρος με τους αρχινταβατζήδες του συγκροτήματος Κουρή.
  Σας πιστέψαμε κύριοι πρόκειται για πρόσωπα που η καφρίλα τους βρωμάει απο χιλιόμετρα.

 43. valerios avatar
  valerios 04/06/2009 16:50:55

  Οταν σκεφτομαι οτι για την περιβοητη επιδοτηση ενοικιου,1000 ευρω, των "καλων" φοιτητων χαμηλου γονικου εισοδηματος απαιτουνται 10 δικαιολογητικά,και μερικες φορες η υποθεση κολλάει γιατι αντί 32000 το εισοδημα ειναι 32500,πειραζει που δεν μπορώ να λυπηθω για τα παιδια του Καραβελα και του καθε λαδιαρη?!!

 44. ts-ta avatar
  ts-ta 04/06/2009 16:56:20

  Μπράβο για το κείμενο.
  Επιτέλους μία σωστή τοποθέτηση.
  Ο μόνος υπεύθυνος της προφυλάκισης των
  κοριστιών είναι ο πατέρας και η ΜΑΝΑ.

 45. stelios avatar
  stelios 04/06/2009 16:58:25

  Ρε κομπλεξαρες,απο ποιον απο σας πηρε λεφτα ο Καραβελας?
  Αν εχετε @ρχιδια ψαξτε αυτους που τα πηραν η δεσμευστε περιουσιακα στοιχεια της Siemens.
  Στην απεξω αυτοι που λαδωσαν,στην απεξω αυτοι που τα αρπαξαν,κυνηγαμε τον ταχυδρομο και φυλακιζουμε την κορη του,ουστ ρε Νεοελληνες,οταν θα βγει εξω το πολυ σε μια βδομαδα η μικρη θα ασας φασκελωνει πατοκορφα

 46. panos avatar
  panos 04/06/2009 16:59:53

  @valerios-46
  με 32000 εισόδημα sorry φίλε μου αλλά δεν μπορώ να λυπηθώ ούτε εσένα...

 47. white shark avatar
  white shark 04/06/2009 17:00:34

  @44
  θα μπορούσες να είσαι ο ανακριτής,με χρωματισμο ''ανακαλύπτεις'' ενόχους,παραβλέπεις εμπλεκόμενους.
  Ο ανακριτής δεν εκανε καλά την δουλειά του,το παράλογο ειναι οτι δεν πιέστηκαν ο Χριστοφοράκος, ο Καραβελας κτλ να δώσουν τα ονοματα των μιζαδορων.
  μιλάμε για μια ιστορια με βάθος 10ετιας
  το νομικο συστημα μπορι αν θέλει να προστατέψε το δημόιο συμέρον.
  ειναι τραγικο να φυλακιζουν κάποιες που τοτε ηταν παιδια 14 χρονών και κάτω και κάποιοι να κάνουν σχόλια ειτε ως ''επαναστάτες'' είτε ως ''χειροπεδες''ζαγοριτιδες

 48. christos avatar
  christos 04/06/2009 17:06:05

  άντε πάλι...δηλαδή αγαπητέ μου η κατοχή βρόμικου χρήματος τι είναι; νόμιμη; και κάτι άλλο το "πόθεν έσχες" των κοριτσιών αυτών είναι νόμιμο και κρυστάλλινο; ξανά: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...

 49. andrea avatar
  andrea 04/06/2009 17:15:55

  έχω βαρεθεί να ακούω για άτομα που δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα , ζουν με τα αναγκαία μόλις ,σου κάνουν το κεφάλι τούμπανο πως δεν πρέπει να τρέχεις και να είσαι αγχωμένος ,πως δεν πρέπει να κυνηγάς να κάνεις κάτι στην ζωή σου και μετά να μαθαίνεις πως έχουν ''πλάτες΄΄ να ζήσουν και τα εγγόνια τους . Είναι οι καλομαθημένοι σοσιαλιστές που πλούτισαν μετά από 20 χρόνια εξουσίας και απολαμβάνουν την ζωή τους .Εγώ τους ονομάζω ΄΄σοσιαλιστές chic '' και διαβάζουν ΕΘΝΟΣ !

 50. white shark avatar
  white shark 04/06/2009 17:19:22

  @51
  ο νόμος σ' ενοχοποιεί για ''κατοχή βρόμικου χρήματος' οταν γνωρίζεις οτι τα λεφτα προέρχονται απο παρανομίες.
  θες να μας πεις οτι τα παιδια 14,12 6χρονα των μεγαλοστελεχων πολυεθνικών εχουν γνώση των παρανομιών των γονιών τους;
  για τις γυναίκες τους αντε να κρατησουμε επιφυλάξεις αλλά τα παιδια;

 51. Θανούλης avatar
  Θανούλης 04/06/2009 17:21:23

  Ρόμπα έγιναν πολλά “δημοφιλή ” ελληνικά blogs…

  Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 4, 2009

  Είχαμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν για τις “κομπίνες” κάποιων bloggers, ώστε να ανεβαίνουν στην κατάταξη της Alexa. Όσοι ασχολούνται με το σπορ, διάβασαν εδώ και είχαμε βάλει και τις εταιρείες, οι οποίες με 2.500 δολάρια, σε “απογειώνουν”. Τίποτε βέβαια δε μένει κρυφό, καθώς υπάρχουν σήμερα πολλά “τσακάλια” που καταλαβαίνουν τι γίνεται. Δυό-τρία blogs, φάνηκαν να ανεβαίνουν με αστραπιαίους ρυθμούς, μόνο στην Alexa, χωρίς να το επιβεβαιώνει η ποιότητα τους. Οι έμπειροι bloggers διαισθάνονται ποιά blogs κλέβουν. Το διαπιστώσαμε και μεις βλέποντας σε δύο, ειδικά σε δύο, blogs της πρώτης δεκάδας, να έχουν σωρεία επισκεπτών τους από τη …Νότια Κορέα. Την πιό εξελιγμένη ψηφιακά χώρα του πλανήτη.
  Το test αξιοπιστίας είναι απλό: Πηγαίνετε στην alexa (http://www.alexa.com/) βάζετε το blog που θέλετε να τσεκάρετε και βλέπετε κάτω-κάτω στη σελίδα αποτελεσμάτων, αν έχει επισκέπτες από την Κορέα. Αν έχει ποσοστό πάνω από 0,1% (που δικαιολογείται από κατά λάθος επισκέψεις) …μούφα η δουλειά. To ιστολόγιο, ας πούμε που τσεκάραμε εδώ, το παράκανε!Εμφανίζεται να εχει rank 7.495 στην Κορέα (η οποία έχει εκατομμύρια sites). Πολύ μεγάλη επίδοση για ένα ..ελληνικό blog ! Σαν να λέμε ότι ένα blog της Παραγουάης, βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των Ελλήνων χρηστών και όλοι οι Έλληνες διαβάζουν μετά μανίας το blog του Παραγουανού.
  Μην το παρακάνετε παιδιά. Ρόμπα γίνατε !
  Την αρχή των αποκαλύψεων έκανε το ιστολόγιο http://papatzides.blogspot.com/
  Αν πάλι θέλετε να εμβαθύνετε και να μάθετε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, για το πώς “κλέβουν” κάποια “δημοσιογραφικά” blogs, δείτε εδώ:
  http://www.dailyblogtips.com/alexa-is-becomeing-completely-worthless/
  http://www.nytimes.com/2006/04/02/world/asia/02robot.html?_r=1
  Taxalia
  Γιατί το αναδημοσιεύουμε; Γιατί bloggers με τέτοιες ηλίθιες μεθοδεύσεις έχουν βγει στη γύρα για να πείσουν ότι έχουν επισκεψιμότητα και επηρεάζουν καταστάσεις. Όπως κάποιοι δημοσιογράφοι που συνωστίζονται στα πολιτικά γραφεία για να πουλήσουν εκδούλευση με αντάλλαγμα αργομισθία στο δημόσιο. Κρίμα και μπράβο στο

 52. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 04/06/2009 17:22:26

  Τα μέτρα και τα αντίμετρα αποτελούν αντιπερισπασπούς εν όψη εκλογών. Τόσο αυτοί που παρεχώρησαν τον δίαυλο διαφυγής, όσο και αυτοί που τμωρούν άλλους κατ' αντικατάσταση παρακάπτοντας την νομοθεσία, καταρρακώνουν κάθε έννοια δικαιωσύνης, με στόχο τα κουκιά.

  @Προφήτης 2
  Πολύ σωστή το σχόλιο. Χρειάζεται όμως μια πιο συγκεκριμένη αξιολόγηση του κοινωνικού κράτους. Βάβαια η πρόσθεση του "ίσως" που προηγήθηκε, σχετικοποιεί την αξία του μοντέλου, που από τον τρόπο της διατύπωσης που έγινε, αξιολογείται προφανώς ως το καλύτερο μοντέλο από αυτά που εφαρμόστηκαν στην εποχή μας.
  Χωρίς να αμφισβητώ την αναγκαιότητα της κρατικής μέριμνας θέλω να εντοπίσω ότι:
  Το κοινωνικό κράτος παρήλθε. Η αξιολόγησή του δεν μπορεί να γίνει παρά στα πλαίσια της συγκεκριμένης εξελικτικής. Αφ' ενός δημιούργησε νάρκωση απέναντι στην υπερχρέωση των κρατών στα τραπεζικά κατεστημένα, που είχε ως συνέχεια την "νεοφιλελεύθερη" πολτική, αλλά και την σχεδιαζόμενη επερχόμενη χρεωκοπία των κρατών με τις επίφοβες εξελίξεις.
  Τον "νεοφιλελευθερισμό" εν πολλοίς προώθησαν οι πρώην θιασώτες του κοινωνικού κράτους. Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, το πρώην παιδί με τα ξεχυλωμένα πουλόβερ στην ηγεσία της νεολαίας του Σοσιάλδημοκρατικού κόμματος επί Βίλι Μπραντ, ήταν αυτός που μαζί με τον Μπλερ επέβαλαν στην Ευρώπη την "Ατζέντα 2010".
  Μια υγιής κοινωνία - όπως πολύ σωστά εξ άλλου διαπιστώνεις - δεν κρίνεται στη βάση της διανομής του κοινωνικού πλούτου. Το ζητούμενο δεν μπορεί παρά να είναι η απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων των πολιτών σε όλους τους τομείς. Αυτό όμως προϋποθέτει αλλαγή του κοινωνικού συστήματος. Δεν θα πρέπει να αμελούμε να τονίζουμε, ότι η κατάργηση των αντιθέσεων πνευματικής και χειρονακτικής εργασίας, πόλεων και υπαίθρου κλπ. είναι δυνατή, αλλά όχι στα πλαίσια ελιτίστικων, εξουσιαστικών κοινωνιών, όπου οι διευθύντες επιβάλονται στους διευθυνόμενους, με ή χωρίς την συναίνεσή τους.
  Σε μια ελεύθερη και δημιουργική κοινωνία το ζήτημα της διάκρισης ατομικού και κοινωνικού πλούτου έχει άλλη μορφή. Τότε κάθε είδος εργασίας αποτελεί προσφορά και είναι άξιο σεβασμού και εκτίμησης.

 53. Ηρώδης avatar
  Ηρώδης 04/06/2009 17:33:22

  Το έχω ξαναγράψει και σε άλλο thread, αλλά απάντηση δεν πήρα, το επαναδιατυπώνω λοιπόν:

  θα ήθελα να παρακαλέσω, αν κάποιος από τους συντελεστές ή τους αναγνώστες του ιστότοπου έχει σχετική πληροφόρηση σε ό,τι αφορά τη δέσμευση ή μη, περουσιακών στοιχείων του Χριστοφοράκου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό να μας ενημερώσει.

  Η ερώτηση δεν έχει προβοκατόρικο σκοπό, απλά δεν έχω βρει τίποτα σχετικό με αυτό.

  Τώρα σε ό,τι αφορά διάφορους που εξανίστανται για την βάρβαρη(είδατε που έπεσε μέσα ο γιωργάκης;) μεταχείτιση των αθώων τέκνων του Καράμπελα, ειλικρινά, αν δεν είναι εντεταλμενοι, αδυνατω να τους κατανοησω. Η μόνη πιθανή εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι:

  "Κοινή γνώμη είναι μία γνώμη που επαναλαμβάνεται μέχρι να γίνει κοινή".

  Όταν μποτιλιαροζόμαστε σε κακοσχεδιασμένους δρόμους χωρίς δημόσιες συγκοινωνίες, όταν τα δικά μας παιδιά μεγαλώνουν σε πόλεις χωρίς πράσινο και πηγαίνουν φροντιστήρια, όταν κάποιοι αυτοκτονούν γιατί η τράπεζα θα τους πάρει το σπίτι, όταν κάποιοι σκοτώνονται σε δρόμους καρμανιόλες, όταν , όταν ,όταν ... Ας σκεφτούμε ότι όλα αυτά γίνονται επείδη κάποιοι που δουλευουν στο μπουρδελοκράτος λαδώνονται από κάποιους καράμπελες για να κάνουν τα στραβά μάτια στους καράμπελες που π.χ. φτιάχνουν τους δρόμους καρμανιόλες αντί για τους κανονικούς δρόμους, ώστε οι καράμπελες να αποκομίσουν περισσοτερο κέρδος και να το κάνουν πορσε και κότερα και βίλες και μοντέλες για τους ίδιους και τα 17χρονα παιδιά τους.Πιο λιανά δεν γίνεται νομίζω.

  Και σε ό,τι αφορά το επιχείρημα "μα γιατί να την πληρώσουν μόνο αυτοί, αφού ο Χ,Ψ,Ζ που έχει κάνει χειρότερα είναι έξω;"
  Γιατί το μοτό της σωστής δικαιοσύνης είναι καλύτερα να αθωωθούν 1000 ένοχοι παρά να καταδικαστεί ένας αθώος. Δεν λέω προφανώς ότι στη χωρα μας έχουμε σωστή δικαιοσυνη, απλά ότι καποιοι πάντα θα την γλιτώνουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να την γλιτώνουν όλοι. Κάλό είναι κάποιοι να τιμωρούνται.

  Όσο για την παιδιαρώδη επιχειρηματολογία τύπου: "τα παιδιά δεν γνώριζαν", "εσείς που το ξέρετε ότι ήταν μαύρα" κτλ
  Είναι προφανές ότι δεν μπορούν 17χρονοι να είναι ιδιοκτήτες παναμέζικων εταιριών. Οι ενήλικες κόρες του ήταν ιδιοκτήτες παναμέζικων εταιριών στις οποιες διοχετέυτηκαν ποσά από τα μάυρα ταμεία της Siemens. Όντας ενήλικες και με τον συνεργό πατέρα είδη φυγόδικο θεωρή8ηκαν ύποπτες φυγής και προφυλακίστηκαν. Δεν χρείαζεται κανείς, ούτε ο ανακριτής,ουτε ο εισαγγελέας, να είναι σίγουρος για τίποτα. Ασκεί διώξεις και απαγγέλει κατηγορίες οι οποίες θα διερευνηθούν δικαστικά. Αν ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος φυγής ή τέλεσης του ιδίου αδικήματος έχει το δικαίωμα να τον προφυλακίσει.

 54. christos avatar
  christos 04/06/2009 17:54:27

  @ 53
  27 ΧΡΟΝΏΝ ΕΊΝΑΙ Η ΚΟΠΈΛΑ ΑΓΑΠΗΤΈ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΆΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑ ΟΥΡΟΥΓΟΥΆΗ ΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΊΜΩΞΑΝ...ΌΛΑ Τ ΆΛΛΑ... ΆΣΤΑ...ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...

 55. white shark avatar
  white shark 04/06/2009 17:56:05

  @55
  ο Χριστοφοράκος μεταβίβασε την περιουσία στα δύο ανήλικα παιδιά του
  http://www.e-tipos.com/newsitem?id=91016
  καταλλα χρεος ευνομουμενης πολιτείας ειναι να τιμωρούνται αυτοι οι''κάποιοι που δουλευουν στο μπουρδελοκράτος λαδώνονται από κάποιους καράμπελες για να κάνουν τα στραβά μάτια στους καράμπελες ''
  διαφωνείτε;ςκτος αν ασπαζεστε την θεωρια της οικογενειακης ευθύνης.
  Επισης είναι προφανές οτι ονοματα παιδιών μπαινουν σε οφσορ(παναμα,ν προκειμενω), τραπ.λογαριασμους
  ομως πρωτα πιανεις τον αμεσα εμπλεκομενο γονιο και μετα εξεταζεις την εμπλοκη των υπολοιπων

 56. M avatar
  M 04/06/2009 17:56:28

  >>Από κει και πέρα υπήρχαν και υπάρχουν πιο ήπιες και αποτελεσματικές μέθοδοι για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έπρεπε να μην προφυλακίσουν [...]>>


  Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνουμε την τρίχα τριχιά.

  Εδώ ένα διαμερισματάκι 50 τμ έχει κάποιος σε υψηλή κυριότητα και πάλι τον καλούν να πληρώσει ΕΤΑΚ μέχρι και ο σκύλος του που μένει μαζί του!
  Και να τα χαρτιά επί χαρτιών στην Εφορία και τα Ε2 και τα Ε9 και τα λοιπά και τα λοιπά.

  Εδώ ένα χαμοσπιτάκι προσπαθείς να χτίσεις και σε τρελαίνει η Εφορία και η Νομαρχία και όλο το Δημόσιο γενικά μαζί με τους εργολάβους σε ξεσκονίζουν με άπειρα χαρτιά και αποδείξεις.

  Θέλεις να μας πεις ότι οι κόρες ενός ανθρώπου άνεργου τα τελευταία 11 χρόνια, ήταν άσχετες;
  Στο όνομά τους off-shore που στήθηκε από διακίνηση παράνομου-μαύρου χρήματος που προοριζόταν για δωροδοκία εν ενεργεία πολιτικών της χώρας τους, και νόμιζαν ότι ήταν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα;

  Εντάξει, όταν χτίζανε την βιλάρα στην Αντίπαρο με τους κήπους και τα ξωκκλήσια δεν πήγε το μυαλό τους.
  Ούτε όταν από την Καισαριανή πήγαν στον Διόνυσο.
  Ούτε όταν από τον Διόνυσο στην Ουρουγουάη...

  Καμία απορία δεν τους δημιουργήθηκε ποτέ για όλο αυτό το χρήμα ε;

  Όπως και να έχει, αν ήξεραν τι και γιατί υπέγραφαν θα το βρει η Δικαιοσύνη. Αυτός είναι ο ρόλος της.

  Στο μεταξύ καλύτερα να ζητήσετε τα ρέστα από τον πατέρα Καραβέλα.
  Πρώτον γιατί τις έμπλεξε (και αν το έκανε εν αγνοία τους όπως τόσο εντόνως λέγεται, έχετε έναν λόγο παραπάνω) και δεύτερον γιατί δεν σκοπεύει να γυρίσει πριν καταλαγιάσει ο κουνιαρχτός των εκλογών για να τις ξεμπλέξει.

  >>Επίσης λόγω της αρχής της ισότητας αναμένω προφυλακίσεις των τέκνων των ανακατεμένων με τα ομόλογα καθώς και μερικών υπουργών και μερικών άλλων κρατικών λειτουργών.>>
  Ναι, και εγώ περιμένω απονομή της δικαιοσύνης για πολλά άλλα ακόμη.

  Αυτό όμως που δεν ανέχομαι στο μεταξύ, είναι μαθήματα ηθικής, δικαίου και λογικής από τον Μπόμπολα. Ε όχι ρε φίλε! (η προσφώνηση είναι απρόσωπη-γενικά το λέω, μην το πάρεις προσωπικα)

  Διάβασα πριν από λίγο (όσο άντεξα) το άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ και πραγματικά ακόμα προσπαθώ να παλέψω την αναγούλα.

  Πιστεύεις ότι αυτό το σύστημα πραγματικά το κάνει γιατί νοιάζεται για τα συγκεκριμένα παιδιά;
  Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι τα εκθέτει και τα ζημιώνει ακόμα περισσότερο;

  Μια ζωή, είτε έχουμε να κάνουμε με πόλεμο είτε με την πιο ασήμαντη υπόθεση, η "δημοσιογραφία" τους στηρίζεται στο να παίζουν με τα συναισθήματα του κοινού, το λαϊκό αίσθημα γενικά.

  Επαναλαμβάνω:
  "Τα εντάλματα σύλληψης αφορούν στο αδίκημα της συνέργιας σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα."
  Για πες... Σε ποιο σημείο ακριβώς "δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράματα" ;

  Panos @49
  Προφανώς εννοεί και για τους δύο γονείς.
  Αν και νομίζω το υπΟικ (ναι αυτό που λέει ότι ο Χριστοφοράκος είναι εθνικός πόρος!) ούτως ή άλλως το έχει καταργήσει το συγκεκριμένο επίδομα... όταν ΕΜΕΙΣ πάλι μοιράζουμε εκατομμύρια ευρώ στα κόμματα και για τις διαφημίσεις τους.

 57. M avatar
  M 04/06/2009 17:58:10

  ... Το "σεντόνι" μου για τον delirious και το #24.

 58. TheWatcher avatar
  TheWatcher 04/06/2009 18:13:33

  Εγώ δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΝ βρωμοδικηγόρο ή κλεφτοεκδότη να διαμαρτυρεται όταν για

  1000 ευρώ χρεος ΤΕΒΕ

  σε δικάζουν και σε πανε ΜΕΣΑ.

  Αυτό θα το απαντήσουν όσοι κοπτωνται για τα τέκνα Καραβέλα ;

 59. stelios avatar
  stelios 04/06/2009 18:14:17

  59@Μ
  Απο ποια παρανομη δραστηριοατητα προερχονται τα χρηματα?
  Γιατι δε μας λενε?
  Γιατι απλα θα πρεπει ο Ζαγοριανουλης να κυνηγησει τοτε τα αφεντικα του και τους Γερμανους επιβητορες τους,οποτε θα χασει τη θεσουλα στην οποια τον εβαλαν για να καταπατα το Συνταγμα.

 60. Ηρώδης avatar
  Ηρώδης 04/06/2009 18:24:03

  white shark φχαριστώ για το λινκι. Προφανώς αυτά δεν είναι όλα... Απλά η απορία μου ήταν γιατί δεν έχει δεσμευτει η περιουσία και του Χριστοφοράκου, όπως διατείνονται ότι έχουν κάνει - οι Ουρουγουανικές αρχές, γιατί αμά περίμενες από τις ελληνικές - για τις οφσόρ του καράμπελλα... Πιθανόν βέβαια ο καράμπελας απλά να την πάτησε, ενώ ο Χριστ. το είχε μελετήσει και οργανώσει καλύτερα...

 61. white shark avatar
  white shark 04/06/2009 18:25:30

  @61
  ''μαριδες'' ειναι οι κόρες Καραβέλα σ'αυτην την ιστορια της μιζαπολης .
  δες τι γίνεται με τα ''μεγαλα ψαρια'' στο''Ούτε καν χρηματική ποινή στον Φόλκερ Γιούνγκ''

 62. white shark avatar
  white shark 04/06/2009 18:33:06

  @63
  το πιθανοτερο δεν ειναι όλα μα κι αυτο φτανει για α συμπερανουμε οτι απλά εδω δεν θελουν να κανουν την δουλεια τους ,φοβουνται οτι με τις δεσμευσεις περιουσιας κτλ ο Χ. θα μιλήσει.

 63. Ηρώδης avatar
  Ηρώδης 04/06/2009 19:18:46

  Η απλή λογική λέει ότι εφόσον δεν γίνεται πλέον να καταδικαστούν πολιτικά πρόσωπα (*), θα είχε γίνει κάποια συμφωνία με τους προφυλακισθέντες και τον Χριστοφοράκο τύπου "κουμπάρων". Ο Κάραβελας μάλλον έσπασε αύτη τη συμφωνία με το να την κάνει...
  Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί κάποιους που χτυπιούνται για τα συνταγματικά δικαιώματα των "κοριτσιών" (και γιατί παρακαλώ όχι "κατηγορουμενων";)...

 64. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 04/06/2009 21:47:51

  Προφητη,θα βρουμε τροπο μελλοντικα,να γραψουμε για το θεμα της εκπαιδευσης,σε καποιο προσεχες σχολιο,που θα προκυψει,αλλα αυτη τη στιγμη,μπορω να σου πω,οτι εγω προσωπικα,τα μεν πρωτα χρονια,της μεταπολιτευσης,αλλα προ πασοκ,τους περναγα ολους,γιατι ελεγα,αφου οσοι πανε στα ιδιωτικα "του κωλου",που υπηρχαν τοτε,περνανε ολοι,γιατι να κοβονται στα δημοσια;(Γιατι τα δημοσια,κοβανε τοτε,δεν αστειευοντουσαν),μετα απο καποια χρονια,επι πασοκ πλεον,που ανοιξε πορτες και παραθυρα, καταλαβα οτι η κατασταση ειχε ξεφυγει εντελως,και τους αλλαζα την Παναγια.
  Ο μονος που το εκανε.
  Δεν χρειαζεται να πω το Σχολειο που ημουν, ωστε να ρωτησεις.
  Για το θεμα αυτο ομως,δεν ειναι μονο ενας ο ενοχος.Να το ξερεις.

 65. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 04/06/2009 21:55:01

  Ρε συ καρχαρια,γιατι δε διαβαζεις ολα τα σχολια;
  Αμα μιλησει και παραδεχτει οτι εδωσε λεφτα σε πολιτικο,βασει της κειμενης νομοθεσιας,και της αποφασεως του Αρειου Παγου,που διεχωρησε τις υποθεσεις, παει κατ ευθειαν ΙΣΟΒΙΑ.
  Καταλαβες;
  Γιατι λοιπον να μιλησει;Μαλακας ειναι;
  Αρα,με τους νομους που φτιαξανε,απαγορευουν ουσιατικα στους δυο αυτους μεγαλους,να μιλησουν.
  Αν πραγματικα το ηθελαν,θα εκαναν ετσι το νομο ,ωστε να ευνοειται η μαρτυρια τους.Οπως στη Γερμανια,η στην Αμερικη,που γινονται συμφωνιες,(αμα μιλησεις,τρως κατι λιγο,η και καθλου),και πεφτουν στα μαλακα.
  Αρα οι πολιτικοι,δεν θελουν να μαθευτει η αληθεια.
  Καταλαβες τωρα;

 66. occultist avatar
  occultist 05/06/2009 00:47:11

  Το έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση και απάντηση δεν πήρα. Τώρα με συγχωρήτε αλλά θα το φωνάξω.
  ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΝ Η ΖΗΜΕΝΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΣ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΕΕΙ.
  αΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΩΘΕΙ, ΑΣ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΠΟ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΕΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΙ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ

 67. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 05/06/2009 09:56:16

  @69
  +1000.

 68. white shark avatar
  white shark 05/06/2009 17:19:58

  @68 Προβοκατωρ
  τα σχόλια μιλουν για την ανώτερη ποινή
  ,βασει της κειμενης νομοθεσιας θα μπορούσε να κριθεί έγοχος με ποινή τα ΙΣΟΒΙΑ πχ αν δεν συνεργαζοταν.εδω μια απλη ληστεια γινεται και δινουν ελαφρυντικά
  το παιχνιδι ομως ηταν σικε.στοχος ήταν να φτιάξουν προεκλογικο κλίμα με ''μιζες του πασοκ'' κι οχι να μάθουμε την αλήθεια.
  Tο γνωστο παρεακι της δικαιοσύνης κι ο ανακριτής του δεν έκαναν την δουλεια τους ,ουτε τον πίεσαν,ουτε προτειναν συνεργασία
  υπάρχουν κάποια δεδομένα

  1.Οι μίζες που δόθηκαν για τη σύμβαση με τον ΟΤΕ, στη Γερμανία έχουν παραγραφεί από τον Οκτώβριο του 2008 ,εκει τα αδικήματα της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα είναι πλημμελήματα και παραγράφονται εντός πενταετίας
  2.Σύμφωνα με τους Σίκατσεκ και Κουτσενρόιτερ, ο Χ.επαιρνε το 2% του τζίρου της Siemens Hellas για να το μοιράσει σε πολιτικά πρόσωπα και σε 3 κομματα.
  με βαση τα παραπάνω ,οι δικασες θα επρεπε εδω και καιρο να βρουν τα λαμογια (πρασινα,γαλάζια κτλ(

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.