#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/05/2012 07:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Τσίπρας μπέρδεψε το Προεδρικό με το δεκαπενταμελέςΔιαβάζοντας κανείς τα πρακτικά που έδωσε στη δημοσιότητα η Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να αντιληφθεί τους πραγματικούς υπαίτιους της ακυβερνησίας όπως και το γεγονός ότι η αλαζονεία είναι ο χειρότερος σύμβουλος για έναν πολιτικό αρχηγό.

Κι εκεί που μέχρι τώρα αλαζονική στάση είχε πάντα ο Ευ. Βενιζέλος, από τη συνάντηση αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε ακόμη και τον Κ. Παπούλια με απίστευτα σκληρό τρόπο, στα όρια της αγένειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια αποστροφή του λόγου ο Πρόεδρος είπε ότι «έτσι τέλειωσε και ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος» θέλοντας προφανώς να αποφορτίσει το κλίμα.

Αμέσως τον έκοψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε: Θα μας πείτε άλλη φορά για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κ. Πρόεδρε. Ο διάλογος είναι ο εξής:

 

ΑΛΕΞIOΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς): Υποθέτω ότι μετά τον κ. Σαμαρά αρχίζει ο δεύτερος γύρος τοποθετήσεων.

 

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ελπίζω να μη φθάσουμε και σε τρίτο. 14

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Έχουμε «τα όπλα παρά πόδα».

 

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Έτσι έληξε και ο Δεύτερος Παγκόσμιος.

 

ΑΛΕΞIOΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς): Θα μας εξηγήσετε άλλη στιγμή πώς έληξε ο Δεύτερος Παγκόσμιος.

 

Επίσης, είχαν έναν έντονο διάλογο για τις νέες εκλογές με τον κ. Τσίπρα να λέει ότι δεν είναι και εθνική καταστροφή. Κι όταν ο κ. Πρόεδρος τον ρώτησε αν είναι σύμφωνος με τις γενικές εκλογές ο κ. Τσίπρας είπε:

«Μη διαστρεβλώνετε αυτά που λέω. Λέμε ότι η κρίση του λαού και η λαϊκή ετυμηγορία δεν είναι εθνική καταστροφή. Όλα τα επιμέρους… »

 

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Με συγχωρείτε, να το διατυπώσω όπως το κατάλαβα. Άρα, μπορούμε να πάμε σε γενικές εκλογές.

 

ΑΛΕΞIOΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς): Σας είπα ότι αν διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης κυβέρνησης -νομίζω ότι ήμουν σαφής σε όλα όσα είπα πιο πριν- θεωρούμε ότι η κρίση του λαού και η λαϊκή ετυμηγορία δεν εγκυμονεί κινδύνους.

 

Εριστικός ήταν ο κ. Τσίπρας και με τον Αντώνη Σαμαρά, ειδικά όταν ο τελευταίος του είπε ότι ζητά το ανέφικτο, δηλαδή μια αμιγώς αριστερή κυβέρνηση.

 

Μόνο ο Βενιζέλος έδειχνε να συμφωνεί σε πολλά σημεία με τον Τσίπρα, λες και ήθελε ν συγκροτήσει την κεντροαριστερή παράταξη. Γενικώς, όμως ο κ. Βενιζέλος ήταν με ψαλιδισμένα φτερά.

 

Ιδιαίτερη σημασία έχει τέλος να επισημάνουμε την υπόσχεση του κ. Παπούλια ότι θα ζητήσει γραπτό σημείωμα του κ. Παπαδήμου για το αν πρέπει ή όχι να πληρωθεί το ομόλογο που λήγει. Όλοι συμφώνησαν στη γραπτή ενημέρωση, αλλά δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Παπαδήμος ανταποκρίθηκε. Πάντως, ο κ. Bενιζέλος είχε τη γνώμη ότι δεν έπρεπε να πληρωθεί.

Διαβάστε τα πρακτικά εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 15/05/2012 07:38:26

  Ένας άκαπνος αλαζονικός εκπρόσωπος μιας άκαπνης γενιάς, και μιας χαζοχαρούμενης γιαλαντζί επαναστατικής νοοτροπίας 15μελούς εφηβικού μπάχαλου, που νομίζει ότι όλα μα όλα είναι ανώδυνη επαναστατική γυμναστική, μαθημένος στην ατιμωρησία, που δεν μπορεί να αντιληφτεί την ιστορικότητα και την κρισιμότητα της στιγμής.
  Και το πιο λυπηρό; Ότι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες τον σιγοντάρουν με την ψήφο τους.
  Πάμε για φούντο ελέω Τσίπρα.

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Strange Attractor 15/05/2012 08:25:07

   Ἡ πιό ἀναλυτική ψυχοσυνθετική περιγραφή γιά τόν ἐκπρόσωπο τῆς νεολαίας,μιᾶς γενιᾶς ἀμέσως μετά τήν δικιά μου,πού ἒχω διαβάσει μέχρι τῶρα...Γιά τήν σημερινή νεολαία;,ἲσως χρειαστεῖ περισσότερος χῶρος...

   • Flat avatar
    Flat @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 15/05/2012 08:47:17

    Strange Attractor είπε:
    14/05/2012 στις 6:25 pm

    Υπάρχει μια ολόκληρη γενιά συμπατριωτών μας που πέρασε μια ζωή στην τούφα.
    Δεν την κατακρίνω, σ αυτήν άλλωστε ανήκει και η σύζυγός μου, αλλά μπορώ να την κρίνω.
    Πρόκειται για τη γενιά που μεγάλωσε επί παντοδυναμίας Πασόκ, όπου τα πάντα όλα ήταν ισοπεδωμένα, τα πακέτα Ντελόρ, και οι επιδοτήσεις της ΕΟΚ έπεφταν σαν χαλάζι, όπου τα διάφορα ιδιωτικά κανάλια διαμόρφωναν συνειδήσεις, όπου τα ινδάλματα όλων ήταν ο Βασίλης Καρράς και η Ρούλα Κορομηλά, και όπου ελλείψει πραγματικών εχθρών και προβλημάτων, οι νέοι μας εξαντλούσαν την επαναστατικότητά τους σε ανούσιες καταλήψεις σχολείων, σε rave party, και αργότερα το βράδυ στον…. Πανταζή.
    Ήταν, αυτό που λέω, η περίοδος Ντίσνεϊλαντ της Ελλάδας, ή για όσους το έψαχναν λίγο βαθύτερα: «τα πέτρινα χρόνια» της αρχής του τέλους όλων μας.
    Ήταν η εποχή του πολιτισμικού τίποτα, των golden boys, της συνδικαλιστικής αυθαιρεσίας, της κρατικής διαφθοράς, των μεγάλων έργων, και της μεγάλης κονόμας.
    Ήταν η Σημίτειος εποχή της γρηγοράδας, και ο επίγειος παράδεισος του κάθε λαμόγιου (πολιτικού, και επιχειρηματία).
    Μέσα σε αυτή τη γενιά λοιπόν, που πλέον μεγάλωσε, και που ψηφίζει, ανήκει και το νέο πολιτικό αστέρι Αλέξης Τσίπρας.
    Από τη μία μεριά τον ζηλεύω, από την άλλη τον λυπάμαι.
    Τον ζηλεύω διότι δεν πρόλαβε την βέργα του δασκάλου, το κούρεμα γουλί στο γυμνάσιο, την σφαλιάρα του χωροφύλακα, τον υποχρεωτικό εκκλησιασμό, τις εγκλητικές αντικαταστάσεις, τα εξαήμερα (και απογευματινά) σχολεία, τα χαστούκια του παπά, τα καψώνια του αγράμματου δεκανέα στον στρατό των 23-28 μηνών θητείας, τα βίντεο που κόστιζαν 3-4 μηνιάτικα, ή και τα Zastava, που αν δεν είχες χωράφια να πουλήσεις, έπρεπε να βάλεις 90 γραμμάτια (με τόκο 25%) για να τα αποκτήσεις.
    Από την άλλη πάλι τον λυπάμαι, διότι μάλλον έπαθε αυτό που φοβόνταν. Ζει δηλαδή στο πετσί του την μοδάτη αυτή εξυπνάδα: «Πρόσεχε τι εύχεσαι, διότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα»!
    Και τι εννοώ μ αυτό;
    Ότι καλή η επαναστατική γυμναστική, οι ανώδυνες αριστερές κορώνες, ο χαβαλές, ο τζερτζελές, και όλα αυτά που σηματοδοτούν την σύγχρονη χαζοχαρούμενη αριστερά, υπό καθεστώς αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, και μάλιστα στην νεοελληνική της εκδοχή, αυτήν της απόλυτης ατιμωρησίας.
    Καλά όλα αυτά, αφού σε κάνουν δημοφιλή, σου φέρνουν γκόμενες, θαυμαστές, οπαδούς, και ψηφοφόρους.
    Αν είσαι και λίγο όμορφος, ή τυχερός, γίνεσαι και αρχηγός κόμματος, απολαμβάνοντας όλα τα συμπαρομαρτούντα της εξουσίας, και της ανέξοδης επαναστατικότητας.
    Διότι άλλο να είσαι αριστερός επί Μεταξά, ή επί χούντας, τρώγοντας το ξύλο της αρκούδας στην Γυάρο και στην Μακρόνησο, και άλλο αριστερός στα αμφιθέατρα, στα καφέ των Εξαρχείων, ή της πλατείας Ναβαρίνου της Θεσσαλονίκης, ακούγοντας Ντύλαν, και πίνοντας Μποζολέ, κριτικάροντας και κατακεραυνώνοντας το ανάλγητο πολιτικό σύστημα που μας πατάει, γαμώ τον καπιταλισμό του!
    Τον λυπάμαι πραγματικά τον Αλέξη, διότι όπως φαντάζομαι, ούτε στον πιο άγριο εφιάλτη του δεν θα μπορούσε να φανταστεί, πως θα έρχονταν η ώρα, που θα τον καλούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να σχηματίσει κυβέρνηση!
    Ο σοφός λαός μας λέει, πως έξω απ τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει κανείς. Έτσι και ο Αλέξης, έξω απ τον χορό, είναι ο Παβαρότι!
    Τώρα όμως, που του μπήκε το αυγό στον κώλο, υποψιάζομαι ότι κάθε βράδυ προσεύχεται (σε όποιον προσεύχεται) μη τυχόν και αυξηθεί το εκλογικό ποσοστό του Σύριζα, και αναγκαστεί να κάνει πράξη τα μεγαλόστομα λόγια του. Διότι, κατά βάθος, φαντάζομαι πως γνωρίζει πολύ καλά, ότι στην Ελλάδα ειδικά, υπάρχει μια διαχρονική παράδοση, τα εύγε να γίνονται ου, και τα χάδια σφαλιάρες. Από την μια στιγμή στην άλλη.
    Οπότε, αν τυχόν κληθεί να κυβερνήσει, και αν το αποτολμήσει, ξέρει πολύ καλά πως μαζί με τη χώρα, που οι βλακώδεις τοποθετήσεις του θα καταστρέψουν ολοσχερώς, θα κινδυνεύσει και ο ίδιος.
    Και επειδή οι καιροί ού μενετοί, αν δεν έχει ελικόπτερο standby να διαφύγει, τότε μάλλον θα ζήσει κι αυτός την εμπειρία των παλιών και αγνών αριστερών, τότε που η σφαλιάρα έπεφτε σύννεφο.
    Και να θυμάται, πως στην Αργεντινή, δεν ήταν ο κακός που έφυγε με το ελικόπτερο, αλλά ο άλλος που ήρθε μετά, τάζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες…

    • Thraphsorchis avatar
     Thraphsorchis @ Flat 15/05/2012 12:14:03

     Πότε καταργήθηκε ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός;

     • Flat avatar
      Flat @ Thraphsorchis 15/05/2012 12:40:58

      επί Ράλλη υπουργού παιδειας

    • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
     ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Flat 15/05/2012 13:29:49

     Φίλε Flat,μέ κάλυψες ἀμέσως,τήν διάβασα βέβαια κι ἐγῶ ἀλλοῦ αὐτήν τήν ἀνάρτηση τοῦ S.A.,ἀλλά σέ εὐχαριστῶ πού μπῆκες στόν κόπο νά μοῦ ἀπαντήσεις.

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 15/05/2012 15:02:31

      Κυκλοφορεί και στο φέις μπουκ.
      Η αλήθεια είναι ότι αν και κατά βάθος αριστερός, τάχω πάρει στο κρανίο με τον γιαλαντζί επαναστάτη Τσίπρα και ....τρελαίνομαι.

     • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
      ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Strange Attractor 15/05/2012 15:47:08

      Ὃπως κι ἓνας δεξιός τρελαίνεται μ' αὐτά πού βλέπει ἀπό κάποιους δεξιούς S.A....

 2. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 15/05/2012 07:47:26

  Ο Αλέκθης είναι όχι μόνο ανέτοιμος να αναλάβει θέση ευθύνης αλλά πατρονάρεται και από τελείως άχρηστους επαγγελματίες αριστερούς συμβούλους οι οποίοι νομίζουν ότι κερδίσαν τις εκλογές . Η ανευθυνότητα και η αδυναμία συνεργασίας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη απόφαση ψήφου στις επόμενες εκλογές.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

 3. 1kris avatar
  1kris 15/05/2012 08:21:49

  ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 4% ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΣ 17% ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ.ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΙ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΗ.ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ Η ΔΗΛΩΣΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

 4. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 15/05/2012 08:35:37

  Ἡ ἐξουσία,ἢ ἡ ἀναμονή μέχρι τήν ἀναρρίχηση στήν ἐξουσία,φέρνει μιά ἐπίκτητη ἀλαζονεία στήν συμπεριφορά.
  Ὃμως,πολλές φορές χρειάζεται νά ὑπάρχει αὐτή ἡ ἀλαζονεία γιά νά κερδίσεις τήν ἐξουσία...Δυστυχῶς ἡ στάση τοῦ κ.Τσίπρα ἀπέναντι στόν Πρόεδρο τῆς Δημοκρατίας δείχνει ὃτι ἒχει ἀγοράσει πολλά κιλά ἀπ' αὐτήν γιά νά πετύχει τούς σκοπούς του...

 5. ilektro77 avatar
  ilektro77 15/05/2012 08:36:27

  Ο ΣΥΡΙΖΑ με έντονο το σημειολογικό στοιχείο του παλιού και νέου αριστερού στα πρόσωπα των Γλέζου και Τσίπρα αντίστοιχα προσπαθεί να προσδώσει ιστορικότητα στους ανιστόρητους νεολαίους αριστεριστές. Στα κακομαθημένα παιδάκια των επί τριακονταετία βολεμένων από το σύστημα ΠΑΣΟΚ αριστερών προστίθεται η κληρονομιά του ήρωα Γλέζου που τον κυνήγησε η "κακιά¨δεξιά. Ένας ήρωας βέβαια που πέρασε ΚΑΙ από το ΠΑΣΟΚ. Σε τίποτα όμως δε φταίει ο αριστερά κατά τα λεγόμενά τους. Την οκταετία του Ανδρέα την έχουν για μεγάλη εποχή χρυσής διακυβέρνησης. Ξεπλένουν έτσι τα ανομήματά τους και νομίζουν ότι μαζί με τα ανιστόρητα παιδιά τους θα ξεγελάσουν και τα παιδάκια της άλλης πλευράς. Σήμερα όμως διαπιστώνουν μετά λύπης τους ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Η αριστερά έχει χάσει το παιχνίδι γιατί μετά από μια ευνοϊκή για αυτούς εποχή διαπιστώνουν ότι δεν κατάφεραν τίποτα και τελικά αποδείχτηκε ότι το επιχείρημά τους ότι η προ επταετίας δεξιά δεν τους επέτρεψε να διακριθούν ήταν ψέμα.

 6. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 15/05/2012 08:49:25

  Και να ήταν μόνο αυτό που μπέρδεψε ο Τσίπρας και οι συν' αυτώ "ομοιοπαθείς".

 7. Φρικιό avatar
  Φρικιό 15/05/2012 09:10:01

  Τα παιδεία παίζει...

 8. Nik avatar
  Nik 15/05/2012 10:38:45

  Στο ναρκισσιστής και κυνικός προσθέστε και αυθάδης.

 9. Ούτις avatar
  Ούτις 15/05/2012 12:24:29

  Mόνο που ο Αλέξης έχει τα άντερα, τα κότσια, τους γεννητικούς αδένες να πει "όχι!" ή μάλλον "όχι και άντε ...! " στα διαπλεκόμενα μήντια που ουρλιάζουν, στους χαρτζηλικωμένους δημοσιογράφους, στους λαμογιοεπιχειρηματίες που ρίχνουν τηλέφωνα αγωνιώδη στις μαριονέτες τους, στους χρεωκοπημένους τραπεζίτες, στη Μέρκελ και τη Bundesbank και στους κολαούζους της και γενικά σε κάθε ντιντή Ελλάδος και Ευρώπης που μετέρχεται τους πιο ποταπούς εκβιασμούς για να μας τρομάξει.
  Τον Σαμαρά τον έφαγε η "υπευθυνότητα" και η "σοβαρότητα" και ψαρώνει σε κάθε εκβιασμό.

  • Factorx avatar
   Factorx @ Ούτις 15/05/2012 12:36:43

   Τα "διαπλεκόμενα" μηντια δεν τον παίζουν καθόλου τον Αλέξη ε; Εχει δική του τηλεόραση και δικές του εφημερίδες μαζικής κυκλοφορίας για να τον προβάλουν ε;

   • Ούτις avatar
    Ούτις @ Factorx 15/05/2012 16:16:38

    Συγγνώμη, αλλά ότι τον παίζουν τα μήντια είναι ανήκουστο. Εχει δεχτεί χυδαίες επιθέσεις ο Σύριζα από όλα τα διαπλεκόμενα μήντια, με ειρωνίες, συκοφαντίες και διαστρεβλώσεις δηλώσεων. Ειδικά στο Μέγκα ή στο Πρώτο Θέμα βγάζουν αφρούς.
    Του φέρονται με την ίδια αλητεία που φέρονταν στον Σαμαρά όσο είχε την ορθή, ορθότατη αντιμνημονιακή στάση μέχρι τον Δεκέμβρη 2011.
    Και στη δραχμή αυτό που μας οδηγεί με βεβαιότητα δεν είναι ο Τσίπρας, αλλά το μνημόνιο της Τρόικας. Το έλεγε κι ο Σαμαράς κάποτε κι είχε δίκιο.

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Ούτις 15/05/2012 13:35:35

   Ὃταν θά πᾶμε στή δραχμούλα καί θά μᾶς λείπουν μερικά ἀπό τά στοιχειώδη γιά τήν ἐπιβίωσή μας,θά ἀρχίζει νά μοιράζει στόν κοσμάκη ἀπό αὐτά τά ἂντερα καί τούς γεννητικούς ἀδένες γιά νά φάει,ἢ τό μόνο πού θά κάνει θά 'ναι νά μᾶς δείξει τούς γεννητικούς του ἀδένες,γιά νά μᾶς πεῖ πόσο πολύ μᾶς ἀγαπάει...

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 15/05/2012 17:17:19

    +100000

 10. Nik avatar
  Nik 15/05/2012 14:59:12

  Το Τσιπ έτυχε προνομιακής μεταχείρισης από τα ΜΜΕ. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι... γοητεύτηκαν από τους αδένες ή από ψιλοδιαπλοκή; Την ίδια ανεξήγητη και δυσανάλογα μεγάλη κάλυψη δίνουν και στις ΜΚΟ, και δη τις οικολογικές τοιαύτες. Κατόπιν εορτής είδαμε να κτίζεται πάνω στο δήθεν οικολογικό θεμέλιο η φούσκα των ΑΠΕ που αντλεί κέρδη από την επιδότηση-φόρο-χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

  Κάποτε θα δούμε και τι κτίζεται πάνω στην ρητορεία του Τσιπ και τους αδένες του.

 11. ΔΙΟΔΟΣ avatar
  ΔΙΟΔΟΣ 15/05/2012 18:57:30

  Στο συριζα το μονο που ενδιαφερει είναι πόσους βουλευτές θα βάλει στην βουλή.
  Να βγει πρώτο κόμμα και να πάρει και μπόνους 50 έδρες.
  Μετά θα αρχίσει τις κωλοτούμπες και θα ζητήσει συγκυβέρνηση με τα κόμματα που εξαρχής είχε απορρήψει και σε περίπτωση που δεν δεχτούν, να τα κατηγορήσει για ευθύνη ακυβερνησίας της πατρίδας....μετά το πολύ να πάμε σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.