16/09/2008 13:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Σγαρδέλης τι ακριβώς κάνει στη ΝΔ;

Σε ένα post της 29ης Οκτωβρίου 2007 (Ο Σγαρδέλης σύμβουλος του Καραμανλή) γράψαμε ότι ο κ. Αντώνης Σγαρδέλης, γενικός διευθυντή της ΝΔ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ορίστηκε εκείνες τις ημέρες από τον Πρωθυπουργό, σύμβουλός του για «θέματα προγράμματος». Στην αρχή, οι περισσότεροι στη  ΝΔ δεν πίστευαν στ΄ αυτιά τους και ορισμένοι παραλίγο να προηγηθούν του Χρηστάρα στις υπερπτήσεις από μπαλκόνι.

Σε άλλο post (Αναστατώνει ο Α. Σγαρδέλης) γράφαμε και τα εξής: «Η επιστροφή έπειτα από πολλά χρόνια, σε κεντρικό πολιτικό ρόλο του κ. Σγαρδέλη ανατρέπει πολλές από τις υφιστάμενες ισορροπίες στο επιτελείο Καραμανλή. Εκείνος που πλήττεται πρώτος είναι ο κ. Θ. Ρουσόπουλος, ο οποίος φαίνεται δεν μπόρεσε εμποδίσει, την εξέλιξη αυτή, «όπως είχε κάνει στο παρελθόν για αλλά πρόσωπα». Δυσαρεστημένος από την αξιοποίηση του κ. Σγαρδέλη είναι και ο γραμματέας του κόμματος. Λ. Ζαγορίτης, ο οποίος ανήκει επίσης στο «κλίμα Ρουσόπουλου» και μάλλον δεν μπορεί να χειριστεί τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στη ΝΔ, όπως μπορεί ο κ. Σγαρδέλης που γνωρίζει πολύ καλά τον μηχανισμό της Ρηγίλλης. Αντιθέτως, δεν επηρεάζεται καθόλου από την εξέλιξη αυτή, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γιάννης Αγγέλου, με τον οποία θα συνεργάζεται ο κ. Σγαρδέλης. Και φυσικά ευνοείται η οικογένεια Μητσοτάκη με την οποία ο κ. Σγαρδέλης διατηρεί στενότατες σχέσεις.

Γιατί τα θυμήθηκα τώρα όλα αυτά; Επειδή με πήρε στο τηλέφωνο ένας φίλος και με ρώτησε: «Ο Σγαρδέλης με τι ασχολείται αυτήν την εποχή;»

Έλα, ντε. Με τι ασχολείται άραγε;

Υπενθυμίζουμε πάντως ότι εντελώς συμπτωματικά η συνομωσία του σύμπαντος εναντίον Καραμανλή άρχισε τις αμέσως επόμενες ημέρες από τον διορισμό του κ. Σγαρδέλη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/09/2008 13:55:56

  Κλωνοποιηση !!! Απιστευτη φωτογραφια Φ. Μπραβο!

  Θετικη ενεργεια....τσ τσ τσ


  ΠΠ

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/09/2008 18:17:09

  Αν δε λαλήσουν τα όργανα, κι αν δε σφαχτεί ο τράγος,
  απίστευτο μου φαίνεται να ‘ναι δικός μου ο γάμος.

  Μονος μου γραφω .... αλλα εμπνεομαι!

  ΠΠ

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 16/09/2008 18:28:44

  ΠΠ εμπνέεις και εμένα, αλλά αυτό δεν βοηθάει στο να απαντήσω το ερώτημα του factorx.

  Ξέρω ότι τα φαινόμενα απατούν καμμιά φορά αλλά ο Σγαρδέλης μου φαίνεται για αξιόλογος και ικανότερος από αυτούς που φέρονται ως θιγόμενοι από αυτόν.

  Τωρα αν όλα είναι παιχνίδα υπέρ Ντόρας, τι να πώ? Μπορεί να πιστεύουν ότι η Ντόρα έχει κάτι να προσφέρει, αλλά μου φαίνεται ότι θα λειτουργήσει σαν την Χίλλαρυ, συσπειρώνοντας τους πάντες εναντίον της (και της ΝΔ).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.