#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/03/2010 15:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Πεταλωτής ανακοίνωσε τα σκληρά μέτρα(Ανανωμένο). Περικοπή 30% στο δώρο του Πάσχα, στο επίδομα αδείας και στο δώρο των Χριστουγέννων για τους δημόσιους υπαλλήλους ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

«Οι αποφάσεις είναι δύσκολες, αλλά επιλέγουμε να τις εφαρμόσουμε πριν οι συνθήκες μας το ζητήσουν» τόνισε ο Γιώργος Πεταλωτής.

Επιγραμματικά, στα έκτακτα μέτρα που λαμβάνονται για την εξασφάλιση της πιστής εφαρμογής του ΠΣΑ, τα οποία θα αποδώσουν συνολικά 4,8 δισ. ευρώ, περιλαμβάνονται:

- Περικοπή του 14ου και του 13ου μισθού στο δημόσιο τομέα κατά 30%

- 12% περικοπή των πάσης φύσεως επιδομάτων δημοσίου (εξαιρούνται τα οικογενειακά επιδόματα, κίνητρο αποδόσεων και επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών)

- Αύξηση του ΦΠΑ κατά 2 μονάδες

- «Πάγωμα» όλων των συντάξεων – δεν επηρεάζονται τα επιδόματα γιορτών και αδείας

- Αύξηση 9 λεπτά στην τιμή της βενζίνης, αύξηση 3 λεπτά στο πετρέλαιο κίνησης. Παραμένουν ίδιες οι τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης.

- Απαλλαγή στον ειδικό φόρο πετρελαίου που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ

- Αύξηση κατά 20% των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε τσιγάρα και ποτά

- Εισαγωγή ειδικών φόρων κατανάλωσης σε είδη πολυτελείας (αυτοκίνητα με τιμή αγοράς πάνω από 35.000 ευρώ, σκάφη αναψυχής, πολύτιμοι λίθοι κ.ά.)

- Περιορίζεται κατά 5% το εθνικό σκέλος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε επίσης μείωση των δαπανών για την παδεία, καθώς θα μειωθούν οι πιστώσεις για προγράμματα που υπάγονται στο αρμόδιο υπουργείου.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πεταλωτής, για τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθα ενέργειες:

- Καταργούνται οι αμοιβόμενες επιτροπές στο δημόσιο

- Απαγορεύεται η χορήγηση μπόνους

- Μπαίνει τάξη στις υπερωριακές αμοιβές και στις δαπάνες για μετακινήσεις

- Γίνεται αναστολή προσλήψεων στο δημόσιο τομέα το 2010 εκτός από Παιδεία, Σ.Α., Υγεία

- Το 2011 θα γίνεται μία πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις.

Νέα έκτακτη εισφορά 1% θα κληθούν να καταβάλουν οι πολίτες με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ. Στο 45% αυξάνεται ο φορολογικός συντελεστής για την υψηλή εισοδηματική κλίμακα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα έκτακτα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ο κ. Πεταλωτής ανακοίνωσε επίσης την κατάργηση απαλλαγής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ηλεκτρικό ρεύμα. Η επιβολή του φόρου αυτού συνεπάγεται επιβάρυνση μιας οικογένειας με μέση κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος 1.770 KW/h το τετράμηνο, στα 9,7 ευρώ.

«Η μάχη με το χρόνο θα είναι σκληρή»

Σχετικά με την οικονομική συγκυρία, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε πως η κυβέρνηση δίνει μία «τεράστια μάχη ενάντια στη χειρότερη δημοσιονομική κατάσταση που έχει βιώσει ποτέ η χώρα». μας.

«Δίνουμε μεγάλη μάχη ενάντια στο χρόνο στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτουμε για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, για να νοικοκυρέψουμε το κράτος», πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε τις αποφάσεις δύσκολες, ωστόσο υπογράμμισε πως η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει τα μέτρα μόνη της, «προτού μας τα υποβάλουν».

Καταλήγοντας, ο κ. Πεταλωτής προειδοποίησε πως «η μάχη με το χρόνο θα είναι σκληρή, οι μήνες που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμοι για να αποδείξουμε πως αυτή η οικονομία μπορεί να τα καταφέρει να ξεπεράσει τα αδιέξοδα».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. o aneksartitos avatar
  o aneksartitos 03/03/2010 11:49:20

  Ο νέος γκεμπελισμός των πράσινων νταβατζοΜΜΕ, ομού με το συνοθύλευμα των γνωστών πρασινοφρουρών, είναι ότι για όλα φταίει η ΝΔ!!!Ο,τι επί 5 μήνες δεν πάρθηκε κανένα μέτρο φταίει η ΝΔ! Για τους τόκους απ’ τα δάνεια του Σημίτη, φταίει η ΝΔ!! Για τα υπέρογκα έξοδα της Ολυμπιάδας, φταίει η ΝΔ!! Για τις ηγεσίες ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ,που όταν ο Καρμανλής ανακοίνε πάγωμα της αύξησης των επιδομάτων κατέβαζε σε επανάσταση τους εργαζομένους, φταίει η ΝΔ!! Για το ότι αντί να αυξήσει ο ΓΑΠ τους άμεσους φόρους, αυξάνει τους έμμεσους, φταίει η ΝΔ!! Για το ότι σε παράτησε η γκόμενα φταίει η ΝΔ!!
  Ζήτω η χούντα μας!!! Και λέγαμε ότι δεν θα ξανακούσουμε φωνες του στυλ για όλα φταίνε οι κομμουνιστές!!

 2. DrNo avatar
  DrNo 03/03/2010 11:50:28

  Και την ίδια στιγμή αυξάνουν τα τιμολόγια αιολικών πάρκων για να αυξήσουν τα κερδη τους η iberdrola και η ΤΕΡΝΑ.
  Μα πόσο ραγιάδες είμαστε

 3. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 03/03/2010 11:52:14

  Μου αρέσει που θα προσπαθήσουν να μας το σερβίρουν, ότι δήθεν η περικοπή στα δώρα θα αφορά μόνο στο Δημόσιο. Αμφιβάλλει κανείς ότι, από ΣΗΜΕΡΑ κιόλας, οι εργοδοτικές οργανώσεις θα απαιτήσουν να επεκταθεί "εξ αντανακλάσεως" και στον ιδιωτικό τομέα;

 4. o aneksartitos avatar
  o aneksartitos 03/03/2010 12:05:09

  Γιατί ΓΑΠ δεν βάζεις άμεσους φόρους να φορολογήσεις τους έχοντες και κατέχοντες;Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
  |Τι λετε πρασινοφουροί;; Γιατί ο ΓΑΠ δεν φορολογεί τα μεγάλα εισοδήματα;;;
  Απ' τους δημοσίους υπαλλήλους των 700 ευρώ θα γλυτώσει την κρίση;;;;
  Ή΄τώρα ξεχάσατε τη γενιά των 700 ευρώ, που μας είχατε πρήξει επί 5,5 χρόνια;;;

 5. Jen avatar
  Jen 03/03/2010 12:07:29

  Απλα τραγικοι..σαν χουντα είναι ο γιωργάκης με τετοια δυναμη που του δώσανε οι Ελληνες, παντα θα κατηγορεί άλλους και θα τρώνε οι δικοί του ενω θα πίνει απο εμάς αιμα. Ντροπή σε όσους τον υποστηρίζουν, εγω προσωπικά θα πάς σε όποια πορεία και απεργία απο εδώ και πέρα αυτα είναι μέτρα εισφοράς δεν λύνουν κανένα προβλημα

 6. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 03/03/2010 12:14:12

  Στις τσέπες των απομαχων της ζωης είναι τα λεφτά!

  ΝΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
  Ο σταθερός οδηγός μας της πορείας για το επόμενο διάστημα, που απότι είδαμε όλοι πολυ ενόχλησε τους νταβανθρώπους.

  *** 1. Σύμφωνα με τις αναφορές από το λεγόμενο Παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, αλλά και εκτιμήσεις των επιτελών του τμήματος Οικονομικών Ερευνών του ΣΔΟΕ (εφημερίδα «Νέα», 11/5/2009), οι ελληνικών συμφερόντων «οφ σορ» εταιρείες υπερβαίνουν τις 10.000 (!) και διακινούν ετησίως περί τα 500 δισ. ευρώ! Νάτα τα λεφτά!

  *** 2. Οι καταθέσεις και οι συμφωνίες επαναγοράς (τα περίφημα repos) των επιχειρήσεων στις τράπεζες από 160 δισ. ευρώ το 2004 εκτινάχτηκαν στα 277 δισ. ευρώ μέχρι το Νοέμβρη του 2009. Δηλαδή, οι «ραντιέρηδες» (κατά τη ρήση του Αντρέα Παπανδρέου) αύξησαν σε μια πενταετία το χρήμα που διαθέτουν κατά 117 δισ. ευρώ (ποσοστό αύξησης 73%). Νάτα τα λεφτά!

  *** 3. Οι καταθέσεις προθεσμίας των επιχειρήσεων και των ιδιωτών στις τράπεζες από 36 δισ. ευρώ το 2004 έφτασαν στα 136 δισ. ευρώ το Νοέμβρη του 2009. Εκείνες οι καταθέσεις δηλαδή που κατά τεκμήριο αφορούν σε μορφή κατάθεσης των πλουσιότερων κοινωνικά στρωμάτων, αυξήθηκαν σε μια πενταετία κατά 100 δισ. ευρώ (ποσοστό αύξησης 278%). Νάτα τα λεφτά!

  *** 4. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΚΑ, ο ένας στους δύο εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα αμείβεται με κάτω από 1.090 ευρώ ενώ περίπου 250.000 εργαζόμενοι αμείβονται με το κατώτατο
  ημερομίσθιο των 33 ευρώ, ήτοι, μηνιαίως 740 ευρώ. Την ίδια ώρα το επίσημο Ενεργητικό των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στη χώρα έχει φτάσει στα 700 δισ. ευρώ. Νάτα τα λεφτά!

  *** 5. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι «δεν υπάρχει σάλιο» για τους ανέργους (χωρίς βέβαια να εξηγεί πώς τα χρήματα των εργαζομένων που παρακρατούνται στην πηγή «κάνουν φτερά» μέχρι να φτάσουν στον ΟΑΕΔ). Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ανακοινώνει τη χρηματοδότηση με 10 δισ. ευρώ των μεγαλοεπιχειρηματιών μέσω του ΕΣΠΑ, με άλλα 7,2 δισ. ευρώ μέσω του Επενδυτικού Νόμου, με άλλα 6 δισ. ευρώ μέσω των περιβόητων «Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», με άλλα 4 δισ. ευρώ που χαρίζονται για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών που οφείλουν οι εργοδότες. Νάτα τα λεφτά!

  *** 6. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν για τη φοροδιαφυγή στη Βουλή (31/3/2007) από τα 17,7 δισ. βεβαιωμένα και ληξιπρόθεσμα χρέη προς τις εφορίες, τα 15 δισ. ευρώ, δηλαδή πάνω από το 85% της φοροδιαφυγής, προέρχονται ΜΟΝΟ από 6.000 ΜΕΓΑΛΟ-οφειλέτες (υπάρχουν διευθύνσεις και ονόματα) που απαρτίζουν τον κόσμο της «ευπατρίδου» πλουτοκρατίας. Νάτα τα λεφτά!

  *** 7. Το έλλειμμα των 30 δισ. ευρώ ισούται με μια και μόνο παραγγελία των Ελλήνων εφοπλιστών για τη ναυπήγηση των νέων 777 ποντοπόρων πλοίων τους εντός του 2009! Το ποσό δηλαδή για το οποίο ο ελληνικός λαός θα βυθιστεί σε ένα ακόμα τούνελ τετραετούς διάρκειας, είναι ίσο με το ποσό μιας και μόνο παραγγελίας των εφοπλιστών για την ανανέωση του στόλου τους! Νάτα τα λεφτά!
  *** 8. Το έλλειμμα ισούται με τα ακόμα 30 δισ. ευρώ των ανενεργών καταθέσεων του εφοπλιστικού κεφαλαίου στις εγχώριες τράπεζες και φυσικά ισούται - παρά κάτι - με το ποσό των 28 δισ. ευρώ που εγγυήθηκε το ελληνικό κράτος στις τράπεζες για να «σωθούν» από την κρίση! Νάτα τα λεφτά!

  *** 9. Το έλλειμμα ισούται - παρά κάτι - με την απόφαση του Συμβουλίου Αμυνας για εξοπλιστικά προγράμματα ΝΑΤΟικού χαρακτήρα ύψους 27 δισ. ευρώ για την περίοδο 2006 - 2015, όταν ήδη οι εξοπλιστικές δαπάνες της
  προηγούμενης δεκαετίας 1996 - 2005 ξεπέρασαν τα 20 δισ. ευρώ, και χωρίς να υπολογίζονται οι γαλλικές φρεγάτες που θα φορτωθούμε επιπλέον ως επιστέγασμα της... στήριξης του Σαρκοζί. Νάτα τα λεφτά!

  *** 10. Το έλλειμμα ισούται με τα... μισά (!) και μόνο καθαρά κέρδη που σημείωσαν τη δεκαετία 2000 - 2009 οι εισηγμένοι στο χρηματιστήριο βιομήχανοι, εργολάβοι, τραπεζίτες και εφοπλιστές και τα οποία ξεπερνούν τα 60 δισ. ευρώ! Νάτα τα λεφτά!

 7. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/03/2010 13:19:01

  Αν ελεγαν αληθεια, θα εδιναν εναν πινακα με τις αποδοσεις των μετρων ετσι ωστε να βλεπουμε ολοι ποιος πληρωνει το μαρμαρο και τη συμμετοχη του.

  Αν το 50% των 4.28Δις θα προκυψει απο περικοπες δαπανων, θελω να δω τη λιστα και να την ελεγχω.. Κομματικο Κρατος και Συστημα ΠΑΣΟΚ και ελεγχος δεν πανε μαζι. Τουλαχιστον Ιστορικα.

  Δωστε τη λιστα τωρα στο λαο να σας ελεγχει. Ειμαστε αλλοι 10εκ Ολιδες επαε και απαιτουμε ελεγχο.

  πχ αυξηση ΦΠΑ 2& χαχαχ ρε, το ΦΠΑ που δεν αποδιδουν αν μαζεψετε δεν χρειαζεται καμια αυξηση. Εφοσον δεν μπορειτε αυτο το ΑΠΛΟ.. θα κοψετε απο αλλου??

  ΠΠ

 8. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 03/03/2010 14:38:25

  Έκοψε όχι μόνο τον 14ο αλλά και τον 13ο, με το 60% + 12% των επιδομάτων, αλλά και τον 12ο με τις αυξήσεις σε τιμολόγια και ΦΠΑ.
  Και γιατί;

  -για να μην κοπεί ο 15ος και 16ος της Βουλής;
  -για να μην κοπεί το ΔΙΒΕΤ;
  -για να μην κοπεί το ΔΕΤΕ;
  -για να μην κοπούν οι αμειβόμενες επιτροπές εργασίας των πολιτικών μας;
  -για να μην κοπούν οι επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις σε Ιδρύματα Πρωθυπουργών, Πολιτικών, ΜΚΟ και Μεγάρων;
  -άκουσα κανένα μέτρο για το αφορολόγητο της Εκκλησίας;

  Και άντε βρε παλληκάρια αυξήσαμε τον ΦΠΑ.
  6,000,000,000 είναι ο ανείσπρακτος ΦΠΑ πανέξυπνοι.
  Τώρα δηλαδή που πήγε πχ στο 21% θα σας τον δώσουν; Αλλά δεν σας ενδιαφέρει γιατί θα τα πάρετε από τις ΔΕΚΟ.

  Ανίκανοι και ψεύτες, αυτό είστε.
  Γιατί μόνο με την μη επιχορήγηση ΝΠΙΔ και ΜΚΟ εξοικονομείτε πάνω από τα 4 δις που θέλετε.
  Γιατί μόνο με την κατάργηση των αμειβομένων Προέδρων και Δ Συμβούλων που είναι βέβαια τα εκάστοτε κομματόσκυλα και συνδικαλιστές γλιτώνουμε πάνω από 1 δις.
  Αλλά δεν σας ενδιαφέρει γιατί εσείς δεν έχετε καν μισθό αλλά αποζημίωση.
  Αποζημίωση για το δούλεμα που μας κάνετε...

  • anonymous avatar
   anonymous @ Ο Ιθαγενής 03/03/2010 15:26:41

   Αυτός που δεν έχει να πληρώσει ΦΠΑ είναι τελειωμένος οικονομικά. Δεν πρόκειται να εισπραχθεί.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Ο Ιθαγενής 03/03/2010 15:49:01

   Αυτός που δεν πληρώνει ΦΠΑ τον βάζει στην τσέπη είτε λόγω μη διασταύρωσης στοιχείων είτε λόγω εικονικών τιμολογίων αγορών και παροχών, είτε λόγω μη έκδοσης αποδείξεων κλπ

 9. Spm avatar
  Spm 03/03/2010 15:03:05

  Τη ...ΒΑΖΕΛΙΝΗ, θα μας την χορηγήσει δωρεάν ο ΓΑΠ ή πρέπει να πληρώσουμε κι αυτή!!!
  Να ξέρουμε, δηλαδή, για να πάρουμε τα ...μέτρα μας.

 10. Northerner avatar
  Northerner 03/03/2010 15:09:22

  Δεν έχετε καταλάβει τι έπαιξε,ε?Πολύ απλά,ΟΛΑ τα κανάλια γνώριζαν από πριν ότι η μείωση θα είναι 30%,αλλά υπήρχε εντολή να αλλαλάζουν , να μας τρομάζουν και να βροντοφωνάζουν ότι θα κοπεί πλήρως ο 14ος,ώστε σήμερα να νιώθουμε δήθεν ανακουφισμένοι που...κάτι μας άφησαν.Φυσικά και θα συμπαρασύρει και τον ιδιωτικό τομέα.Φυσικά και έκπτωση στη βαζελίνη δεν παρέχεται.Καλό κουράγιο(και κάποιος άλλος δεν μας το ευχήθηκε αυτό πρόσφατα,αν δεν απατώμαι???)

 11. exomatiakaivlepo avatar
  exomatiakaivlepo 03/03/2010 15:11:23

  Τώρα εξηγούνται όλα.....

  http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/03/blog-post_6759.html

 12. afto einai avatar
  afto einai 03/03/2010 15:35:17

  ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...
  1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να λέμε την αλήθεια, για να καλύψουμε αρκετούς μήνες.
  Ταυτόχρονα, δίνοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολάρια (δείτε το γιατί στο 4)
  2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μια άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.
  3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους
  4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιας χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.
  5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους
  6. Συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β'''' βαθμού με Τούρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. Όλοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιο εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.
  7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.
  8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών.
  Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν σκ…ά και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.
  9. Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος Motherfucker.
  Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου.
  Όχι για όλους όμως, οι Έλληνες (και τα υπόλοιπα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των «Ελ» στον Άλφα του Κενταύρου.
  Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο...

 13. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 03/03/2010 15:45:03

  Ιφιγένεια εν ΠΑΣΟΚίδη

 14. πολίτης avatar
  πολίτης 03/03/2010 15:53:09

  Τα δώρα των συνταξιούχων τα πειράζει; Ακούστηκε κάτι; Αυτός ο Λοβέρδος πολύ κλαίει και ανησυχώ.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ πολίτης 03/03/2010 16:08:36

   Στο σχέδιο Γ΄ θα είναι το επόμενο πακέτο...

 15. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 03/03/2010 16:41:41

  Νάτο καί τό παιδί μέ τό IQ ραδικιού ζωγραφισμένο all over his face,μή γράψω καί τίποτε άλλο καί κοπεί τό σχόλιο.Φανταστήτε όμως ό,τι τραβά ή ψυχή σας.

 16. sakis.... avatar
  sakis.... 03/03/2010 17:12:28

  Λεφτα υπαρχουν....

  ΧιΧιΧιΧι

  Αφου θα τα παρουμε απο εσας Ελληνες....

 17. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 03/03/2010 18:17:21

  Μόνο οι ΔΥ θα πληρώσουν βενζίνη, ΔΕΗ, ΦΠΑ, κλπ;
  Να μου το θυμίσεις αυτό αύριο που θα κοπούν τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα λόγω ανταγωνιστικότητας, μείωση κόστους παραγωγής κλπ

 18. JOHN avatar
  JOHN 03/03/2010 18:35:45

  Πατριωτισμος ειναι η παραδειγματικη τιμωρια ολων οσων ευθυνονται για τη καταντια και το χαλι αυτης της χωρας!Και οχι το πλιατσικο των υπολοιπων για να καλυφθουν τα κλεμενα.Σε χωρα που οπως ισχυριζεσθε εχασε μερος της εθνικης ανεξαρτησιας της και βρισκεται στο χειλος του γκρεμου,τα γνωστα λαμογια κυκλοφορουν με τα κακιεν και τις μερσεντες ετσι στην υγεια του κοροιδου,για να γινουν τα λεφτα του κοσμου βορα καποιου¨κυριου¨Πολσον η Σορο!Εκει μας καταντησατε,και τωρα με ναζιστικες φιλοπατριωτικες προπαγανδες προσπαθητε να παρουσιασετε το μαυρο ασπρο,και να εισπραξετε τα συγχαρητηρια της ληστοσυμοριας των Βρυξελων!!Αυτο λεγεται εθνικη μειωδωσια και οχι πατριωτισμος.

 19. Πολίτης της Μπανανίας avatar
  Πολίτης της Μπανανίας 03/03/2010 19:10:57

  Σύμφωνα με την Απογευματινή και το Έθνος πάντως, ο Ρεν έδωσε στεγνά τον Γιώργο. Δεν αποφασίσαμε εμείς λέει σχετικά με 14ο μισθό και ΦΠΑ, αλλά η κυβέρνηση. Εμείς είπαμε απλά να παρθούν μέτρα, αλλά δεν είπαμε ΤΙ μέτρα.

  Μας δουλεύουν και οι μεν και οι δε.

  Ορίστε και τα δημοσίευματα για του λόγου το αληθές:

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=10478965

  http://www.apogevmatini.gr/?p=66701

 20. Orestios avatar
  Orestios 04/03/2010 01:56:00

  Πάλι κρύβεται το GAP? Όσο και να κρύβεται ο λαός ξέρει που θα τον βρεί.

 21. falkonbee avatar
  falkonbee 04/03/2010 10:37:04

  Αυτά που λένε οι φίλοι του antinews Φακτορα είναι λόγια του αέρα και κατόπιν εορτής,το θέμα είναι ότι ένας πρωθυπουργος των ΜΜΕ και των συμφερόντων,ανεπαρκέστατος των περιστάσεων,με τα χθεσινα μέτρα κατεστρεψε την Ελλάδα γιά πάρα πολλά χρόνια.
  Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε το πολιτικό σκηνικό με αγώνες,εναντίων των Νενέκων δημοσιογράφων και των κλεφτών και αμαρτολών του συστήματος,γιά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και ποίοι φάγανε τα λέφτα.Ήμουν πριν λίγες μέρες στην Γερμανία,εκεί κυκλοφορεί μία φήμη στους χώρους της ΝΔ,ότι το πρωτογενές έλλειμα επί ΝΔ δεν ξεπέρασε τα 12δις.Αληθεύει αυτό Φάκτορα για πες μας τι παίζει.Γιατί αν είναι αλήθεια είναι δικαιολογημένος ο ΓΑΠ που δεν θέλει εξεταστική πριν το 2004 και μας κρίβουν πολλά τα κανάλια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.