18/12/2009 17:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Παύλος Σπυράκης, επικρατέστερος για ΟΠΑΠ;

Τον Καθηγητή Παύλο Σπυράκη, του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (ΤΜΗΥΠ) της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών φέρεται να προσδιορίζουν κυβερνητικοί κύκλοι ως τον μέλλοντα επικεφαλής του ΟΠΑΠ.

Ως γνωστόν, για σήμερα είχε ορισθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων του ΟΠΑΠ προκειμένου να ψηφισθεί νέο ΔΣ στον Οργανισμό. Η συνέλευση όμως αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου κατόπιν αιτήματος που προερχόταν από τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και Πολιτισμού κ. Γερουλάνο. Η πλέον αξιόπιστη εξήγηση από τις κυκλοφορούσες για τα αίτια αναβολής της σημερινής γεν. Συνέλευσης ήταν ότι δεν υπήρχε κυβερνητική ομοφωνία ως προς τον υποψήφιο.

Νωρίς το απόγευμα άρχισε να «κυκλοφορεί» το όνομα του καθηγητή Σπυράκη και το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη ως προς την τελική επιλογή του προσώπου.

Ο 55χρονος καθηγητής κ. Σπυράκης εμφανίζει ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αποφοιτήσει ως Αριστούχος από το ΕΜΠ, πήρε το Masters του από το Harvard και από το ίδιο Πανεπιστήμιο το Διδακτορικό του.

Μέσα στις πολυπληθείς δραστηριότητες που βρίθουν στο εκτενές βιογραφικό του κ. Σπυράκη ξεχωρίζουμε αυτήν που διευθύνει το project των διασφαλισμένων ηλεκτρονικών λοταριών που χρηματοδοτείται από την Intralot

Με την ευρεία μόρφωσή του και ειδικευμένη γνώση του αντικειμένου, ο Καθηγητής Σπυράκης συνέβαλε στο να διαμορφωθεί η άποψη, το «αντιπόρισμα» της Vodafone για τις φερόμενες τηλεφωνικές υποκλοπές του 2006.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/561729/Article.aspx

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.