#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/03/2010 17:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο ΟΤΕ, η Ζήμενς και η Ιντρακόμ

Κάποτε ο Κώστας Καραμανλής αποκαλούσε τον Κώστα Σημίτη «αρχιερέα της διαπλοκής». Το πήρε βέβαια πίσω κι αυτό, αλλά αυτός ήταν ένας από τους λόγους που το ΠΑΣΟΚ έχασε τις εκλογές του 2004.

 Στη συνέχεια μπαίνουμε στον αστερισμό του Γιώργο, το δεξί χέρι του οποίου όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε να επιτίθεται στη ΝΔ για τις σχέσεις της με την Ζήμενς – και καλά έκανε.

 Να λοιπόν όμως που ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω, μέρες που ΄ναι.

- Μέχρι χθες είχαμε μάθει ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν κι αυτός στο περίφημο ημερολόγιο του Χριστοφοράκου με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου του 1999.

- Τον ίδιο μήνα ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε την εναρκτήρια ομιλία σε ένα ελληνοτουρκικό  φόρουμ πληροφορικής που διοργάνωσε, στην Κωνσταντινούπολη ο Σωκράτης Κόκκαλης κ.α.

Όλα αυτά τα γράφουμε εδώ: http://www.antinews.gr/?p=36870

Εκείνη την περίοδο ο κ. Παπακωνσταντίνου, ήταν ειδικός σύμβουλος της κυβέρνησης Σημίτη για το πρόγραμμα κοινωνία της πληροφορίας. Λίγο αργότερα διορίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ. Και όπως γράφει σήμερα η Αριστέα στην «Ε» η υπόθεση Siemens κινούνταν γύρω από τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου από την άνοιξη του 2008, όταν  ήταν εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου.

 

Εμείς θα προσθέσουμε και κάτι άλλο: Το 1999 που έγιναν οι συναντήσεις, η Ιντρακόμ του Σ. Κόκκαλη και η Ζήμενς του Μ. Χριστοφοράκου ανταγωνίζονταν για τις προμήθειες του ΟΤΕ, τις οποίες λυμαίνονταν μαζί από εποχής Ανδρέα και Μητσοτάκη. Είχαν, όπως έχουμε ξαναπεί, μια σχέση γάτας με σκύλου. Τότε ο κ. Κόκκαλης ήταν πανίσχυρος και έτσι ο κ. Παπακωνσταντίνου (και άλλοι πολλοί για να είμαστε δίκαιοι) έβγαζαν λόγους ή παρίσταντο στις συγκεντρώσεις του. Πήγαιναν όμως και στην Ζήμενς παράλληλα επειδή τα καναπεδάκια στις εκδηλώσεις ήταν νοστιμότερα.

Τα χρόνια όμως πέρασαν, το ΠΑΣΟΚ πέρασε στην αντιπολίτευση και ο Σωκράτης χάθηκε από το προσκήνιο.

Πότε τον ξαναβλέπουμε; Στην περασμένη ΔΕΘ, στην ομιλία του Γ. Παπανδρέου, πρώτο τραπέζι πίστα.

Τι συμβαίνει από τότε; Υποδομείται πλήρως η Ζήμενς και ο Σωκράτης ξαναπαίζει μπάλα, με τον Μπόμπολα τώρα.

Υπονοούμε τίποτα; Όχι φυσικά. Έτσι τα λέμε για να περνάει η ώρα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. κοψοχέρης avatar
  κοψοχέρης 10/03/2010 17:24:49

  Αυτός ο Παπάκ πρέπει να είναι πολύ πολύ βρώμικος τύπος.
  Όποια πέτρα και άν σηκώσεις είναι από κάτω.
  Σήμερα θυμήθηκα που όταν ήταν σε εξέλιξη το Βατοπέδι, είχαν βγεί εκείνοι οι πράσινοι εκβιαστές Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (αυτούς που είχε πιάσει η κάμερα να εκβιάζουν ένα επιχειρηματία) και είχαν πείμ προφανώς για να δικαιολογηθούν ότι είχαν ενημερώσει τον Παπαντρέου μέσω του Παπάκ.
  Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Παπάκ εάν αυτάο αληθεύει, ο Παπάκ το επιβεβαίωσε αλλά (είπε - χά χά) ότι δεν θεώρησε σκόπιμη να ενημερώσει και το ΓΑΠ.
  Φαίνεται ότι ο Παπάκ εκτελεί "ειδικές αποστολές" για το πασόκ, από χρόνια.

 2. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 10/03/2010 17:27:29

  Αυτά να βλέπει ο Αντώνης τόσο τις κωλοτούμπες του χοντρού όσο και στην κάθαρση του κόμματος.

  Κατά τα άλλα τι να πούμε για τον κύριο που μας το παρουσίασαν ως φρέσκο πρόσωπο ήταν για τα καλά μέσα στις εποχές του κινέζου που έπεφταν οι υπογραφές. Αχουτο μωλέ το παραξηγήσαμε.

  Και το περιβάλλον του Γιωργάκη:
  Παμπούκης στα ημερολόγια.
  Σιούτη στα ημερολόγια.

  Αυτά τα κωλοημερολόγια ήθελα να ήξερα τι έγραφε ο Μάικλ για να περνά ή ώρα; Τα ημερολόγια σας μέσα δούλεμα που τρώει το πόπολο.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ «Κασσάνδρα» 10/03/2010 17:30:38

   Α και επειδή ακούω ότι ήταν σύμβουλος τεχνολογίας, οικονομολόγος δεν είναι ο Νο2 Γιωργάκης μας;

  • socrates avatar
   socrates @ «Κασσάνδρα» 10/03/2010 18:14:37

   Λέει ότι έχει σπουδάσει οικονομικά, τί να σου πώ.
   Πάντως έχει κάνει και κάτι παράξενες - παράλληλες δουλειές (από ότι ακούω) παλιότερα.

 3. DrNo avatar
  DrNo 10/03/2010 18:34:55

  Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια.
  Ωστόσο με τη ΝΔ διαλυμένη.... και θα φάνε με χρυσά κουταλια οι πασοκοι και τους ήρωες θα παριστανουν.

 4. πολίτης avatar
  πολίτης 10/03/2010 22:23:39

  Μήπως έχετε κανένα βιντεάκι με τον Αυτιά σήμερα το πρωί, να μη διαβάζει ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ; Ήταν εξαιρετικά γελοίο και το θέλω. Μάλιστα σε πολλές εφημερίδες η είδηση ήταν ακριβώς δίπλα στο βασικό τίτλο και δεν μπορούσαν με τίποτα να την κρύψουν αλλά αυτός... δεν την έβλεπε.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ πολίτης 11/03/2010 00:39:57

   Ήταν στον Αδέσμευτο άντε και κανένα ελεύθερο και ελεύθερη ώρα και ελευθεροτυπία

  • Σπάρτακος avatar
   Σπάρτακος @ πολίτης 11/03/2010 11:52:48

   Μούγκα στη στρούγκα κι ο Αυτιάς.Τυχαία άραγε ,αποσιώπησε το καναλάκι,την αυτοκτονία του εφοριακού;Τυχαίοι άραγε οι ύμνοι του Δάγκα στον μαγεμένο ποδηλάτη; Τυχαία η συστηματική ναρκοθέτηση της Ν.Δ ,από τον φαιδρό Χατζηλαλάκη;Μα το χειρότερο δεν είναι αυτό.Το χειρότερο είναι,ότι όλος αυτός ο εσμός της φαιάς προπαγάνδας,της παραπληροφόρησης και της σκόπιμης αποσιώπησης,θα βγαίνει σε λίγο καιρό και θα κατακεραυνώνει τον κατά Γιανναρά 'ολίγιστο',προσθέτοντας μάλιστα ανερυθρίαστα,ότι :'εμείς σας τα λέγαμε'.Οι παληότεροι θα θυμούνται καλά, πως οι υμνητές και ψωμισθέντες της χούντας,έγιναν στη μεταπολίτευση οι πιό στυγνοί κατήγοροί της.

 5. trochalos avatar
  trochalos 12/03/2010 00:20:14

  Φάκτορα ο Κοκαλίνος είναι δεξιός με την ΝΔ και στην θεσσαλονίκη πήγε να δει την έκθεση και επι τη ευκαιρία είπε μιά που είμαιεδώ δεν πάω να ακούσω και τον ΓΑΠ,έτσι γιά να μορφωθώ.Δεν έκλεψε ποτέ ο Σωκράτης το Ελληνικό κράτος.Όλα τα έκανε ο Μητσοτάκης με τον ΚΚ για να σηκωφαντίσουν τον Σιμίτη.Είπαμε το ΠΑΣΟΚ δεν κλέβει ΠΟΤΕ,όλα τα κάνει η ΝΔ και ο ΚΚ.
  Ο δε ΓΑΠ είναι ο ιδανικότερος πρωθυπουργός για τα επόμενα 20 χρόνια.
  Μέχρι και ο Ομπάμα τον φώναξε για να τον βοηθήσει να λύση το πρόβλημα των κερδοσκόπων και να του πει τι μπορεί να κάνει με την πράσινη ανάπτυξη μαζί με τις μακακίες και τα πράσινα άλογα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.