#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/02/2012 11:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Μπόμπολας θέλει μετά τον κ. Παπαδήμο να μας σώσει και ο κ. ΚουβέληςΔε θα βαρεθούμε να γράφουμε για το ρόλο που επιχειρεί να παίξει η εγχώρια διαπλοκή, τα επιχειρηματικά τζάκια που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέλουν μερίδιο από τη νέα Ελλάδα. Τόσο σε οικονομικό – επιχειρηματικό επίπεδο όσο και σε πολιτικό.

Οι δημοσκοπήσεις ανέκαθεν μας δημιουργούν μια απέχθεια διότι παίζουν το ρόλο του πολιορκητικού Κριού της κοινωνίας. Και μιλάμε φυσικά για τα πολιτικά γκάλοπ που δήθεν αποτυπώνουν τις διαθέσεις των πολιτών τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Μια τέτοια δημοσκόπηση δημοσιεύει σήμερα Κυριακή το Έθνος του επιχειρηματία Μπόμπολα ο οποίος έχει ξεμείνει από έργα και περιμένει τη νέα εποχή για να σαρώσει ότι θα βγαίνει. Άλλωστε, η πολυετής κρίση έχει οδηγήσει σε λουκέτο πολλούς αντιπάλους του οπότε η μοιρασιά θα είναι ευκολότερη.

Όπως και η προσπάθεια να δέσει χειροπόδαρα το πολιτικό σύστημα. Είναι γνωστός άλλωστε στην πιάτσα για τα παιχνίδια εξουσίας που παίζει.

Το γκάλοπ του Έθνους λοιπόν μας περιγράφει ένα σύστημα κομμάτι και θρύψαλλα. Οκτώ κόμματα στη Βουλή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να μη συγκεντρώνουν μαζί ούτε 38% ενώ δεύτερο κόμμα να είναι ο αλεξιπτωτιστής Φ. Κουβέλης. Όχι ότι έχουμε τίποτε με τον άνθρωπο, αλλά δε μπορεί απλά και μόνο που είναι συμπαθής να εμφανίζεται και ως διεκδικητής της πρωθυπουργίας.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι πριν μερικές ημέρες προσχώρησε στο κόμμα του ένας άνθρωπος του Μπόμπολα, βασικός αρθρογράφος των εφημερίδων του, ο γνωστός για τις πασοκικές ευαισθησίες του, Παναγιώτης Παναγιώτου, Παν – Παν για τους γνωρίζοντες την πιάτσα.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το επικοινωνιακό μασάζ στο κόμμα του κ. Κουβέλη που εκτός από τον ίδιο ο κόσμος δεν ξέρει κανένα άλλο στέλεχός του. Εκτός κι αν δίνουν την ψήφο τους στον... γίγαντα της πολιτικής Μπίστη.

Όπως είχαμε προβλέψει σε πρόσφατη ανάρτηση, θα αρχίσει η πλύση εγκεφάλου για κυβερνήσεις συνεργασίας. Έτσι το 62,9% στην έρευνα της Marc θέλει τέτοιες κυβερνήσεις και μόνο το 27,5% αυτοδύναμη κυβέρνηση. Λες και ξαφνικά γίναμε Ιταλία.

Και καλά, το άκυρο – λευκό και οι αναποφάσιστοι που είναι το 30% του εκλογικού σώματος, που θα πάνε; ρωτάμε εμείς οι αφελείς.

Κάνει και συγκρίσεις για τους καταλληλότερους για πρωθυπουργοί όπου (παράξενο;) ο κ. Παπαδήμος ... τους νικά όλους κατά κράτος. Τον Σαμαρά τον κερδίζει με 37,9% έναντι 30,8% αντίστοιχα και τον Βενιζέλο με 38,5% έναντι 25,1%.

Ο κ. Παπαδήμος, κατά το Έθνος, λοιπόν είναι ο ικανότερος να κυβερνήσει το έθνος. Φανταστείτε δηλαδή να μην είχε πάρει τα μέτρα που πήρε η κυβέρνησή του. Φανταστείτε να διαπραγματευόταν ακόμη πιο σκληρά με τους δανειστές ή να έλεγε αυτός ό,τι είπε ο Παπούλιας για το Σόιμπλε.

Μιλάμε ότι ο Παπαδήμος θα έπαιρνε ποσοστά πρώην ανατολικής χώρας, 99,9% αποδοχή θα είχε.

Όσο για τη στάση που τήρησαν τα πρόσωπα στην υπογραφή του νέου Μνημονίου, εκεί έχουμε τον απόλυτο παραλογισμό. Ο Κουβέλης που είπε όχι στο Μνημόνιο είναι ο πιο δημοφιλής και ακολουθεί ο Παπαδήμος που είναι ο αρχιτέκτονας του Μνημονίου κι ο Σαμαράς που είπε το «ναι» με μισή καρδιά για να σωθεί η χώρα κι έχασε το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Ακολουθεί δε ο... Βενιζέλος, προφανώς επιβραβεύεται για τη... σκληρή του στάση απέναντι στους ξένους

Από τη μια δηλαδή παίρνει ψήφο ο αντιμνημονιακός Κουβέλης κι από την άλλη ακολουθούν οι...Μνημονιακοί. Ας γελάσουμε για να μην κλάψουμε με τις ανοησίες που μας ξεφουρνίζουν.

Θα μπορούσε να γράψει πολλά κάποιος για τη δημοσκόπηση – παρωδία του Έθνους, αλλά και τις άλλες δημοσκοπήσεις που επιχειρούν να μας πείσουν ότι ο Παπαδήμος είναι θεός, το κόμμα Παπαδήμου θα σώσει τη χώρα και ο Κουβέλης μοιάζει με άγγελο επί της γης.

Ας μας το πουν καθαρά όσοι θέλουν να παίξουν με το πολιτικό σύστημα τα παιχνίδια τους για να καρπωθούν τα οφέλη. Ας μας πει ο Μπόμπολας και κάθε Μπόμπολας ποιον θέλουν για πρωθυπουργό, να του υπογράψουμε ένα συμβόλαιο μακράς διαρκείας και να μην κάνουμε και εκλογές που κοστίζουν κι όλας.

Κι ας αρχίσουν το «τρύγημα» οι διαπλεκόμενοι, ας φάνε ότι είναι να φάνε να ησυχάσουμε κι εμείς.

Ποια η διαφορά δηλαδή των εγχώριων νταβατζήδων με τον αρχινταβατζή Σόιμπλε που θέλει τον πλήρη πολιτικό έλεγχο της Ελλάδας;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Y. avatar
  Y. 19/02/2012 11:59:48

  Μόλις επέστρεψα από το 151 Ε.Κ. που ψήφισα. Τίγκα στο κόσμο. Η ουρά έφτανε μέχρι τη Τσιμσκή. Αντεκλήσεις, βρισιές και χαρακτηρισμοί, για κάποιους εξυπνάκηδες που προσπαθούσαν να πάρουν τη σειρά των άλλων. Οι χωροφύλακες αδυνατούσαν να βάλουν τάξη, και ένας απ’ αυτούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Ένας δε παππούς με το καροτσάκιι λυποθύμισε. Της πόπης. Κατά το χρόνο μου μέσα από το γκισέ έψαξα στη κούτα με τα αφημένα ψηφοδέλτια, να πάρω κλίμα. Δε πρόλαβα, γιατί ήρθαν και με βγάλαν με το ζόρι επιδή αργούσα. Τα έξιτ πολς θα ανακοινωθούν από τα κανάλια, στις 6 και μισή το απόγευμα

  • Φελίζα avatar
   Φελίζα @ Y. 19/02/2012 12:12:41

   Τι ώρα είπαμε ότι κλείνουν οι κάλπες? Θα προλάβουμε ?

  • sanderson avatar
   sanderson @ Y. 19/02/2012 12:25:05

   :-)

  • Δεν έχει σημασία avatar
   Δεν έχει σημασία @ Y. 19/02/2012 12:39:42

   Πολύ φοβάμαι ότι θέλει να μας σώσει ο Σαμαράς.

   Όσο για τις εκλογές, και στην Καρδίτσα χαμός γίνεται. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια προσέλευση.

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ Δεν έχει σημασία 19/02/2012 16:38:12

    Πού ήσουν και δεν σε είδα;
    ΥΓ: Πέρα από το αστείο, στην Καρδίτσα θα έχουμε μοναδική προσέλευση, θα δεις!

    • airman avatar
     airman @ ΕΥΑ 19/02/2012 21:21:39

     Δόθηκαν καμιά εβδομηνταριά χιλάρικα σε μια ΜΚΟ στα μέρη. Άμα τα μοιράσουν σε 10ευρα, πόσος κόσμος μαζεύεται; Σε 50ευρα δε θα πλακώσει όλη η Θεσσαλία!

     • ΕΥΑ avatar
      ΕΥΑ @ airman 19/02/2012 21:36:06

      Σοβαρά; αυτό είναι νέο..πάντως σίγουρα θα πλακώσουν οι γύφτοι..τους είχαν συνηθίσει στα 10ευρα και 20ευρα μέχρι και τις εκλογές του 09!

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Y. 19/02/2012 12:54:26

   Y, σε ποιές εκλογές αναφέρεσαι;

  • nostos avatar
   nostos @ Y. 19/02/2012 15:25:24

   Υ. Δε σε γνωρίζω αλλα είσαι θεός στα σχόλια σου.

 2. ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ avatar
  ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ 19/02/2012 12:03:38

  Η διαπλοκή σ΄ολο το μεγαλείο της.
  Οι ληστές του κρατικού κορβανά - τα ¨βοηθητικά¨τους ΜΜΕ (με την χειραγώγηση της κοινής γνώμης - παραπληροφόρηση - τρομοκρατία του πολίτη) - το υπόδουλο και δοσίλογο πολιτικό προσωπικό (ΠΑΣΟΚ και αριστερά ή θολοτικά αριστερίζοντα δεκανίκια) , σήμερα καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι έρχεται το τέλος τους και αμύνονται...
  Σ΄αυτόν τον πόλεμο , ο πολίτης που θ΄αποφασίσει , πρέπει να τοποθετηθεί από την σωστή μεριά.

  Ή θα δώσει κι΄αλλη ζωή στα ¨τρωκτικά¨ που ροκάνισαν την ζωή του, την ψυχή του και το σθένος του, ή Θ΄ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΜΙΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΟΥ!

  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!!!

  • Φελίζα avatar
   Φελίζα @ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ 19/02/2012 12:52:22

   ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ !!!!! Για να ενημερωθούμε, για να κρίνουμε, για να δράσουμε. Αρκεί να μας δοθεί η ευκαιρία ....και αν όχι μπορούμε να την δημιουργήσουμε εμείς , ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί. Βαρέθηκα πια την μιζέρια και την γκρίνια. Δεν με εκφράζει. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν Έλληνες που επιμένουν που μοχθούν που παλεύουν .....ας μην τους απαξιώνουμε και ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.

   • ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ avatar
    ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ @ Φελίζα 19/02/2012 13:19:58

    Ποιος δεν υποκλίνεται στον Έλληνα που μοχθεί, που παλεύει, γι΄αυτόν ακριβώς πρέπει να τ΄αλλάξουμε όλα.
    Αλλά μέχρι τώρα και όσο ο Έλληνας, επιβίωνε, έστω και με δανεικά και ή δεν καταλάβαινε ή ανεχόταν αυτούς που κατάκλεβαν και αύξαναν το χρέος της χώρας.
    Τώρα όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Σήμερα υποφέρει και διαλύεται η Ελληνική οικογένεια, με την ανεργία, το χαμηλό εισόδημα, τους δυσβάχτακτους φόρους, την μετανάστευση.
    Η κοινωνία έτοιμη να εκραγεί, πρέπει να τους γυρίσει το χαρτί ανάποδα.
    Αντί να υποφέρει ο λαός , να τους δώσει ένα γερό μάθημα, με τους κανόνες της δημοκρατίας, ώστε να γκρεμιστεί το ¨σύστημα¨που πολύ μεθοδικά έκτισαν όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης.

 3. np_complete_problems avatar
  np_complete_problems 19/02/2012 12:42:14

  Και φυσικά ο Μπόμπολας (και οι άλλοι εκδότες) έχουν "συμφέροντα" και "σπρώχνουν" υποψήφιους και κόμματα. Πάντα συνέβαινε και πάντα θα συμβαίνει ..
  Αλλά - τουλάχιστον αυτή την στιγμή - έτσι είναι τα πράγματα "δημοσκοπικά".
  Και οι "αντιθέσεις" που επισημαίνεις στο άρθρο υπάρχουν - και υπάρχουν γιατί η Ελληνική κοινωνία είναι πραγματικά "σε σύγχυση".
  Εαν συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τον Ελληνα σαν "παραπλανημένο θύμα" του κάθε Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης - ενώ εμείς είμαστε οι έξυπνοι που τα καταλαβαίνουμε όλα και έχουμε λύσεις για όλα - δεν κάνουμε πολιτική ανάλυση.
  Απλά λέμε "τον πόνο μας" ...

 4. Ναυαγός avatar
  Ναυαγός 19/02/2012 13:00:19

  Δεν μπορώ να καταλάβω ως πότε αυτή η χώρα θα ανέχεται να...Μπομπολιάζται

 5. μχ avatar
  μχ 19/02/2012 14:36:10

  ......μονο τυχαιο δεν ειναι οτι το xrimanews την περιοδο που κλεινονταν οι δουλειες με τα σκουπιδια ¨επαιζε" συνεχως το θεμα του αγγλικου δίκαιου των νεων ομολογων

 6. Φελίζα avatar
  Φελίζα 19/02/2012 14:38:08

  Και πως μπορεί να γίνει αυτό? Μήπως με εκλογές, αφού οι πολιτικοί μας , ανήκοντες στο πολιτικό κατεστημένο, δεν θέλουν ή δεν μπορούν να το καταλάβουν? Θα τους κάνουν ...οι απλοί πολίτες...να καταλάβουν

  • juliet avatar
   juliet @ Φελίζα 19/02/2012 15:24:07

   Φελίζα,
   Χαιρετώ,η δύναμή μας είναι η πειθαρχία.Ολοι αυτοί βασίζονται στο διαίρει και βασίλευε ,βασίζονται στον όχλο.Παρασύρουν ,παραπλανούν και απαξιούν κάθε τι που αγωνίζεται που στέκεται στα πόδιά του.Οταν θα μάθουμε να απαιτούμε και όχι να στεκόμαστε έξω από τα γραφεία τους και να παρακαλούμε όλοι αυτοί θα χάσουν την δύναμή τους και εμείς θ΄αποκτήσουμε γνώμη ,αξία και πάνω απ΄όλα αν βασιστούμε στη δουλειά μας.Η Ελλάδα θα στηθεί στα πόδια της αν αποκτήσουμε συνείδηση .Το πολιτικό κατεστημένο πρέπει να σπάσει ,είναι απόστημα που τρώει ότι έχει απομείνει.Κατάφεραν να δημιουργήσουν όχλους αυτούς δεν τους θέλουμε,θέλουμε ανθρώπους σκεπτόμενους ,με θάρρος ,ελεύθερους.Kαι τότε ο Μπόμπολας και ο κάθε Μπόμπολας δεν θα βρίσκει προθύμους γιατί μετά ο κάθε πρόθυμο θα
   περιμένει τις συνέπειες,όποιες του αναλογούν......ακόμη και αν δικαστεί.

  • ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ avatar
   ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ @ Φελίζα 19/02/2012 15:27:22

   Mόνο με εκλογές, όχι με μπάχαλο.
   Το μπάχαλο είναι η παράδοση της χώρας σε ¨μαύρα¨ συμφέροντα.
   Εκλογές θα γίνουν. Αυτό είναι σίγουρο.

   • Φελίζα avatar
    Φελίζα @ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ 19/02/2012 15:37:21

    Και βέβαια θα γίνουν εκλογές! Και σ' αυτό συμφωνώ με αυτό που λέει σε μια άλλη ανάρτηση ο φάκτορας ,ότι δεν θα
    ανανεωθεί το πολιτικό σκηνικό με μια εκλογική αναμέτρηση αλλά με πολλές.
    Ο όχλος και το μπάχαλο και τα συμφέροντα αν τα καταδικάσουμε όλοι μας μα όλοι θα πάψουν να υπάρχουν. Όλοι ξέρουμε τον τρόπο και όλοι μπορούμε.... θέλουμε?

 7. 666 avatar
  666 19/02/2012 15:49:02

  σωστά όλα τα παραπάνω αλλα είναι επίσης ο Μπόμπολας που έχει υιοθετήσει τον Βορίδη και τον φόρτωσε στν ΝΔ για να έχει τον άνθρωπο του και στην επόμενη κυβέρνηση.

  • factorx avatar
   factorx @ 666 19/02/2012 15:59:18

   χα χα χααααα

 8. Θ avatar
  Θ 19/02/2012 17:47:11

  όπως ο Ν. Μπόμπολας έσωσε τον Παπάγο?!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.