18/09/2009 15:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Μουλόπουλος διευθυντής σύνταξης στο ΒΗΜΑ επικεφαλής στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑΤον δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετήσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του. Ο Β. Μουλόπουλος, πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» κρίθηκε από όλες τις συνιστώσες ως ο ιδανικός να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

Είναι, πάντως, προφανής και μια προσπάθεια της Κουμουνδούρου να κάνει ανοίγματα στο χώρο του τύπου και ειδικά στο ΔΟΛ όπου πάντοτε είχε κακές σχέσεις, εξαιτίας κυρίως της σκληρής κριτικής που ασκεί στο κόμμα ο Γ. Πρετεντέρης.

Τελικά η τοποθέτηση του γνωστού δημοσιογράφου και σκιτσογράφου Στάθη δεν ευδοκίμησε καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν αντιδράσεις για κάποιες θέσεις του σε εθνικά θέματα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 18/09/2009 15:17:16

  ΤΟ ¨ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ¨ -ΚΑΙ ΟΧΙ Η ¨ΕΛΕΥΘΕΡΟ¨-ΤΥΠΙΑ ΕΚΛΕΓΕΙ -ΠΡΟΣΘΕΤΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ -

  Ο Βασίλης Μουλόπουλος , και όχι ο ¨Στάθης¨ θα είναι ο πρώτος την τάξη υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ...

  Οι μεταμοντέρνα Τροτσκιστική ¨Διεθνιστική¨-¨4η Διεθνής¨ νίκησε επί της Σταλινικής ¨Εθνικιστής¨ - ¨3ης Διεθνούς¨ , ο δρόμος για την ¨παγκόσμια σοσιαλιστική δημοκρατία¨ στην ¨μοναδική μας πατρίδα¨ την Γή , με το ¨Κοινωνικό Φόρουμ¨ και άλλες ¨συνιστώσες¨ , παραμένει ανοιχτός...

  Αναμένονται ενδιαφέρουσες αντιπαραθέσεις ...Πρώτο δείγμα η ¨συζήτηση¨ επίσης στο //www.tvxs.gr/v21061

 2. Tηλέμαχος avatar
  Tηλέμαχος 18/09/2009 16:12:44

  "Τελικά η τοποθέτηση του γνωστού δημοσιογράφου και σκιτσογράφου Στάθη δεν ευδοκίμησε καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν αντιδράσεις για κάποιες θέσεις του σε εθνικά θέματα."

  Αυτό ακριβώς με έκανε να απορήσω εξ αρχής! Μπράβο είπα που θα πάρουν τον Στάθη, επιτέλους ΕΝΑ δείγμα (κόντρα σε χιλιάδες) ότι δεν είναι εντελώς ξεπουλημένοι στα εθνικά.

  Και τώρα το παίρνουν πίσω γι' αυτόν τον λόγο...

  Πέθανε κι η τελευταία ελπίδα.

  • Πηνελόπη avatar
   Πηνελόπη @ Tηλέμαχος 18/09/2009 19:48:38

   Τηλέμαχέ μου, αγαπημένο μου τέκνο, μην απελπίζεσαι!
   Ούτως ή άλλως ένας κούκος (Στάθης) δεν φέρνει την (πατριωτική) άνοιξη.
   Και να σου πω την αλήθεια, αυτή η συνομωσιολογία περι ξεπουλημένων αριστερών εις τα εθνικά μας θέματα μάλλον το Ζουράρι (τσαλαπετεινός) μου θυμίζει. Ενδιαφέρουσα κουβέντα θα ήταν να αναλύσουμε τι εστι 'εθνικό' και τι 'εθνικά συμφέρον'. Αυτή η νεοελληνική εμμονή με τους εξο-εθνικούς, αντ-εθνικούς εχθρούς είναι μάλλον παραπλανητική.
   Να είχαμε και καμιά ωραία Ιθάκη να προστατεύσουμε.... Την φάγαμε όμως εμείς οι ίδιοι, σαν Κύκλωπες κανιβαλοι, και οι ντόπιοι (εθνικοί) μνηστήρες.

   Συντροφικά και με αγάπη
   Πηνελόπη

   • Σπύρος avatar
    Σπύρος @ Πηνελόπη 19/09/2009 00:38:34

    Νεο-ελληνική έ??
    Προφανώς η Τουρκια ,η Μ.Βρεττανία,η Γαλλία,η Ιταλία,η Γερμανία ,οι Η.Π.Α και οιαδήποτε άλλη Χωρα ασχολούνται πρωτίστως μέ τά ΄Εθνικά Συμφέροντα΄τών ΄Αλλων΄-γνωστή μπαλαφάρα ο ΄Αλλος΄,αποτυχημένων Ψυχαναλυτών-
    Ολες αυτές οι Χωρες έχουν παραχωρήσει το ΄εθνικο τους φαντασιακό΄(αλλη sic έκφραση τών διαφόρων Ημιμαθών) στον ΄Αλλον΄...
    Καλά και δεν μας λέτε πού γράφονται ολα αυτά τά Ομορφα??
    Στα Απαντα τού Σταλιν και στον περιφημο ΄διεθνισμό΄του ή μήπως στά Απαντα τού Μπούς με τον δικό του ΄διεθνισμό τής εξαγωγής τής Δημοκρατίας-Σφαγής΄???
    Ωστε οι λοιπές Χωρες εκχωρούν τά δικα τους Εθνικά Συμφέροντα χαλαρά και μέ Αγάπη στούς ΄Αλλους΄........
    Μάλιστα.
    Να που μάθαμε και κατι σημερα............

   • Orestios avatar
    Orestios @ Πηνελόπη 19/09/2009 00:54:57

    Σπύρο, δεν αξίζει να ασχολείσαι με την σεμνή και χαμηλοβλεπούσα Πηνελόπη. Τόσα ξέρει, τόσα λέει. Χώρια που τα μπερδεύει και λίγο. Εμ, τόσα χρόνια αμαμία....τι περιμένεις?

   • Νίκitas avatar
    Νίκitas @ Πηνελόπη 19/09/2009 01:10:06

    Ορέστιε εσύ το τεντώνεις το τόξο?

   • Orestios avatar
    Orestios @ Πηνελόπη 19/09/2009 01:16:55

    Nikita ή Πηνελόπη να σε φωνάζουμε?

   • Πηνελόπη avatar
    Πηνελόπη @ Πηνελόπη 20/09/2009 21:46:12

    Φίλτατέ μου Ορέστιε, πρώτον δεν είμαι διχασμένη προσωπικότητα (τουλάχιστον μέσα στο ίδιο έπος), και δεύτερον σε ευχαριστώ που έχεις στο νου σου την 'αμαμία'[!?] μου. Με συγκινείς.
    Φίλτατε Σπύρο, δεν νομίζω οτι διαφωνούμε. Εγώ δεν ανέφερα οτι πρέπει πρώτα να αγαπάμε τους αλλους (και δη τους ισχυρότερούς μας),ούτε οτι οι άλλοι μας αγαπούν. Αλλά ούτε είπα ότι όλοι οι άλλοι έχουν πρώτη έγνοια το κακό μας (αν και ορισμένοι σίγουρα την έχουν). Στην ουσία παρακαλώ όσους ανοικτά σκεπτόμενους έχουμε στη κοινωνία μας να μήν δουλεύουμε με κουτάκια. Δέν μας οδηγεί πουθενά. Επειδή ο οποιοσδήποτε 'αριστερός' μιλήσει ενάντια στα εθνικά μας ένστινκτα δεν σημαίνει οτι είναι 'πουλημένος' διεθνιστής. Επειδή αυτός που αγαπά τη κοινωνία μέσα στην οποία ζεί - όπως η νεοελληνική - μπορεί να είναι πατριώτης χωρίς να είναι εθνικιστής. 'Ετσι πιστεύω - μητρικά - ότι μπορούμε να ανοίξουμε τα πανιά μας για την ιδεατή μας Ιθάκη: με ελευθερία σκέψης, έκφρασης και φαντασίας.

    Με πού αγάπη
    Πηνελόπη

 3. Factorx avatar
  Factorx 18/09/2009 18:29:26

  Τοψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

  1. ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Δημοσιογράφος

  2. ΓΕΡΟΥ ΚΑΤΙΑ, Ηθοποιός

  3. ΡΗΓΟΣ ΑΛΚΗΣ, Πανεπιστημιακός

  4. ΠΟΛΙΤΗ ΤΖΙΝΑ, Πανεπιστημιακός

  5. ΜΑΝΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, Γιατρός

  6. ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ ΑΝΝΑ, Σεναριογράφος

  7. ΜΠΕΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, Πανεπιστημιακός

  8. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Γιατρός, μέλος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού

  9. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Εκπαιδευτικός

  10. ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Γιατρός

  11. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΠH, Πανεπιστημιακός

  12. ΜΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 4. Σπύρος avatar
  Σπύρος 18/09/2009 18:49:53

  Η Κυρία Ρηγοπούλου τιμά το Ψηφοδέλτιο.
  Ποτέ δεν αξίωσε ΄Δοξες και Φανφάρες΄.Ουτε εξαργύρωσε ποτέ τά οσα τράβηξε στο Πολυτεχνείο.
  Με ξεχωριστό Ηθος ολη της η Πορεία.

 5. Paris avatar
  Paris 18/09/2009 20:26:02

  Αντε τώρα να έχει το ΠΑΣΟΚ 149 Βουλευτές και ο Τσίπρας να διαπραγματεύεται σκληρά τους όρους της συνεργασίας. Σημασία δεν θα του δωσει ο ΓΑΠ. Ένα νεύμα αρκει και Μουλόπουλος ,Κουβέλης θα πηδήσουν το ποταμάκι.

 6. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 18/09/2009 20:45:01

  Διαμαρτύρομαι και απορώ:

  Πως οι 11 συνιστώσες συμφώνησαν σε 12 πρόσωπα;

  ΥΓ

  ...σοβαρά τώρα, σήμερα έπεσε στα χέρια μου η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και διάβασα τον Στάθη, που παρέθετε την πρόταση που του έγινε για το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
  Ένα πολιτικό κόμμα που ζητά την ψήφο πολιτών και καταθέτει προτάσεις για τις ανησυχίες και τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο, σε μια πρόταση για:

  -να μπει πρώτος ο Χ
  -να μπει τελευταίος ο Χ
  -να ξαναμπεί πρώτος ο Χ
  -τους λόγους για να μην μπει πρώτος και να αποκλειστεί ο Χ,
  έκανε 4 ....τούμπες, γεγονός που αποδεικνύει τη σκέψη και τη συγκρότηση (κατά την προσωπική μου γνώμη) των πεφωτισμένων αριστερών σωτήρων για να μας σώσουν.
  Ας σώσουν τους εαυτούς τους και μετά μας σώζουν εμάς....

 7. αντί avatar
  αντί 18/09/2009 21:41:37

  Εσύ τώρα κατάλαβες για την "Ελευθεροτυπία";
  Επί Σημίτη τη διάβαζες;

 8. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 18/09/2009 23:02:29

  Όπως τον Ζισκάρ Ντ' Εσταίν τον έφαγαν (το 1981) οι αποκαλύψεις για τα διαμάντια του Μποκάσα, έτσι έφαγαν και το Στάθη οι αποκαλύψεις για τις συμβουλές που παρείχε στη Μάνια για "απολύσεις με ρέγουλα, σιγά-σιγά". Αλλά φυσικά έπρεπε το κόψιμο να ενδυθεί το μανδύα της ηρωοποίησης, οπότε βρέθηκε εύκολα η φόρμουλα: σερβίρουμε ότι "ήταν πολύ πατριώτης" για τα δεδομένα του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδού το φωτοστέφανο του εξαγνισμού!

 9. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 18/09/2009 23:05:12

  Εδώ φίλησε και το χέρι του Χατζηνικολάου απόψε! Μέλι έσταζε το στόμα του: "όχι εσείς, κύριε Χατζηνικολάου, οι άλλοι μάς διέβαλαν και μας συκοφαντούσαν την περίοδο του Δεκέμβρη"...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.