12/02/2008 18:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Κλαδάς, τα Ολυμπιακά Ακίνητα και μερικές συμπτώσεις

Σε διαφημιστικό της φυλλάδιο η νομική εταιρεία Juris αναφέρει ως κύριους πελάτες της πρώτα τα «Ολυμπιακά Ακίνητα» και μετά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ενώ ένας από τους δικηγόρους – εταίρους της έχει θητεύσει κι αυτός ως «ειδικός νομικός σύμβουλος της Γενικής Γραμματείας «Ολυμπιακής Αξιοποίησης», όπου βρισκόταν προηγουμένως ο κ. Κλαδάς.

Προσέξτε τώρα και τις εξής συμπτώσεις. Με την Juris συνεργάζεται και η γνωστή δικηγόρος κα Βένια Παπαθανασοπούλου η οποία ήταν το δεξί χέρι της κας Γιάννας Αγγελοπούλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη συνέχεια ανέλαβε αντιπρόεδρος του ΔΣ του «Ελεύθερου Τύπου» και νομικός του σύμβουλος. Από την τελευταία θέση παραιτήθηκε όμως πρόσφατα για να αναλάβει νομική σύμβουλος του κ. Χατζηεμμανουήλ στον ΟΠΑΠ. Ουσιαστικά αναλαμβάνει δηλαδή τη νομική υπηρεσία της εταιρείας μετά την …κατάργησή της από τον κ. Χατζηεμμανουήλ, όπως κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή πριν από λίγες ημέρες. Ο κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ, μέχρι να πάει στον ΟΠΑΠ, ήταν πρόεδρος στα Ολυμπιακά Ακίνητα. Είναι επίσης μέλος της «παρέας του Μαξίμου» και στενός φίλος του κ. Κλαδά. Σημειώνουμε ότι και στον άλλο πελάτη της Juris το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο πρόεδρος του (ο κ. Αγγ. Φιλιππίδης) προέρχεται κι αυτός από την «παρέα του Μαξίμου» και είναι στενός φίλος και του κ. Κλαδά και του κ. Χατζηεμμανουήλ. Πάντως ο κ. Φιλιππίδης  "κληρονόμησε" την Juris απο τον προκάτοχό του, κ. Π. Τσουπίδη, τον φίλο του κ. Αλογοσκούφη, αλλά και του κ. Καπράνου.

Επισημαίνουμε επίσης ότι τις τελευταίες ημέρες ο ΕΤ πρωτοστατεί σε αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τους λογαριασμούς του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται σε μεγάλη αντιπαλότητα με τον κ. Κλαδά. Κατόπιν τούτου ρωτάμε: Έχει καμία σχέση ο κ. Κλαδάς με αυτές τις διαρροές; Τι σχέση έχει ο ίδιος με τη νομική εταιρεία Juris;  Απλώς φιλικές; Ο ΕΤ γιατί αποφάσισε ξαφνικά να υποστηρίξει τα golden boys του Μαξίμου; Τα ξέρει όλα αυτά η κα Γιάννα, ή παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη της, δεδομένων των σχέσεων μερικών golden boys με αντίπαλο στρατόπεδο;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anonumos avatar
  anonumos 12/02/2008 18:24:03

  Για τις διώξεις που προσωποποιήθηκαν και για τις οποίες τόσο μελάνι (και σάλιο) έχει χυθεί, δεν θα γράψει κανείς τίποτε? Γιατί τέτοια σιωπή? Περίεργο.

 2. Μερόπη avatar
  Μερόπη 12/02/2008 20:14:27

  Ax μπερδεύτηκα. Κόσμος πάει κι έρχεται....κι εγώ τρελλαίνομαι

 3. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 12/02/2008 20:42:42

  Ο κολλητός
  του κολητού
  τον κολλητό
  - κολλητέ!

 4. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 13/02/2008 21:57:14

  Ο Κλαδάς είναι διεφθαρμένος ή κάποιους ενοχλεί;;;
  Μήπως να περιμένουμε;;
  Ποτέ κανείς επικεφαλής του ΣΔΟΕ δεν δέχθηκε τόσες επιθέσεις γιατί;;;
  Ρωτήστε και κανέναν στο ΣΔΟΕ να δούμε τι λέει;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.