#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/02/2011 21:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Καμίνης γνωρίζει το… καμίνι της ΑθήναςΟ μήνας του μέλιτος για τον Γ. Καμίνη τέλειωσε και πλέον ο δήμαρχος βιώνει το… καμίνι της Αθήνας με τα τεράστια προβλήματα, και ειδικά με αυτό των μεταναστών. Το δημοτικό συμβούλιο το οποίο είχε ως αντικείμενο το πρόβλημα των απεργών πείνας στο Μέγαρο Υπατία, προκάλεσε εσωτερικές έριδες στην πλειοψηφούσα παράταξη του κ. Καμίνη και την παραίτηση δύο αντιδημάρχων, του οικονομικών, κ. Αναγνωστόπουλου και της πολεοδομίας Φ. Προβατά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καμίνης προσπάθησε να περάσει ένα ήπιο ψήφισμα για την Υπατία με το οποίο ζητούνταν από τους αλλοδαπούς να σταματήσουν την απεργία και να ξεκινήσουν διάλογο με την κυβέρνηση ενώ έθετε το δήμο στη διάθεση των αρχών ώστε να βοηθήσει όπου μπορεί. Οι δύο αντιδήμαρχοι, όμως, ζητούσαν να ξεκινήσουν διαδικασίες για τη νομιμοποίηση των μεταναστών προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στο δήμαρχο. Η παραίτησή τους είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίζεται διχασμένη μια παράταξη που πήρε πανηγυρικά τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ωστόσο, το μείζον θέμα σε όλη αυτή την υπόθεση είναι η ατολμία του δήμου και της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει ένα τόσο σημαντικό θέμα. Κάποιοι μάλιστα από τον αριστερό χώρο θα ήθελαν να υπάρχουν και νεκροί απεργοί πείνας ώστε να στριμωχτεί η κυβέρνηση και να ξεκινήσει διαδικασίες νομιμοποίησης. Η αδυναμία του κ. Ραγκούση και του κ. Παπουτσή να διαχειριστεί ένα μείζον θέμα για την ελληνική κοινωνία απλά μεταφέρει το πρόβλημα στο δήμο με τις συνέπειες που ζει ο κ. Καμίνης ο οποίος είδε την ανάποδη της νίκης του καθώς και το «άδειασμα» που του κάνουν κυβέρνηση και φίλοι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. A.M. avatar
  A.M. 21/02/2011 22:22:37

  Τι δουλειά έχει ο Καμίνης και το δημοτικό συμβούλιο με όλα αυτά;
  Και τι δουλειά έχουν οι δημοτικές αρχές γενικά δηλαδή με τέτοια ζητήματα;;;
  Θα τρελλαθούμε εντελώς;;!!

  Αυτά τα θέματα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ και μόνον θέματα της κυβέρνησης.
  Ας βγάλει το φίδι απ την τρύπα ο Παπουτσής.
  Αυτός και το συνάφι του τόβαλε στη τρύπα.. ας το βγάλει κιόλας!

  Σε αυτήν την χώρα νομίζω πως έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας απαξάπαντες.
  Και φαίνεται πως μας αρέσει κιόλας αυτό το μπέρδεμα.. και το συνεχίζουμε.

  • Έρεβος avatar
   Έρεβος @ A.M. 22/02/2011 01:09:38

   "Και τι δουλειά έχουν οι δημοτικές αρχές γενικά δηλαδή με τέτοια ζητήματα;;;
   Θα τρελλαθούμε εντελώς;;!!"

   Σωστός.
   Η μόνη δουλειά των δήμων πρέπει να είναι η καθαριότητα, ο φωτισμός και η περιποίηση πάρκων και δρομων. Άντε στην επαρχία να πρέπει να ασχολουνται και με την ύδρευση.

   Τι δουλειά έχει ο δήμος να νομιμοποιεί μετανάστες, να διοργανώνει φιέστες και πανάκριβα εορταστικά και πολιτιστικά, να βοηθάει ξένες χώρες και να έχει λόγο σε προσλήψεις και έργα στο δήμο.

   Τι τη θέλουμε τόση αποκέντρωση σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων κατοίκων; Οι δήμοι ως έχουν είναι άντρα διαφθοράς και αναξιοκρατίας.

 2. Xmmm avatar
  Xmmm 21/02/2011 22:52:50

  Απο την άλλη βέβαια ότι δεν κατέβασε φηφισμα , αλά μπουταρη, που θα ικανοποιούσε τους ακροαριστερους, είναι κάτι προς τιμήν του.

  • Α.Μ. avatar
   Α.Μ. @ Xmmm 21/02/2011 23:31:29

   Συμφωνώ.
   Αυτοσυγκρατημένο τον βρίσκω.

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 21/02/2011 23:39:07

  Το θέμα δεν είναι μείζον, το θέμα είναι απλούστατο και θα είχε γίνει ακόμα πιο απλό αν η κυβέρνηση απλώς τους είχε πετάξει τους Μαροκινούς λαθρομετανάστες στο δρόμο.
  Δεν ξέρω αν στο Μαρόκο θα ενδιέφερε κανέναν αν μερικοί Έλληνες λαθρομετανάστες ή ο,τιδήποτε άλλο έκαναν απεργία πείνας.
  Ομοίως δεν πρέπει να ενδιαφέρει εμάς. Αν κάποιος θέλει να κάνει απεργία πείνας για τους δικούς του ιδιοτελείς λόγους που έρχονται σε αντίθεση με το δημόσιο και εθνικό συμφέρον ή, το αντίθετο αν θέλει κανείς να τρώει μέχρι να σκάσει, μπορεί να το κάνει.
  Πρεσβεία του Μαρόκου υπάρχει, ας ενδιαφερθούν αυτοί. Υπάρχουν άλλα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό και υπάρχουν έλληνες πολίτες που δεινοπαθούν. Αρκετά ασχοληθήκαμε με μία δράκα καθοδηγούμενων μουσουλμάνων τυχοδιωκτών. Δεν θα ανοίξουμε τους ασκούς του Αιόλου νομιμοποιώντας τους. Καλύτερα να χαθούν αυτοί, παρά εμείς. Ετσι θα δοθεί και ένα γερό μάθημα και στους υπόλοιπους λάθρο μουσουλμάνους που μας περιμένουν στη γωνία, όπως επίσης και στην αριστερίστικη αλητεία που τους καθοδηγεί.

 4. LOKROS avatar
  LOKROS 22/02/2011 00:05:16

  Η ανθρωπιστική στάση από μόνη της δεν λύνει το πρόβλημα. Χρειάζεται κράτος σοβαρό, αν το είχαμε θα διαθέταμε διαρκώς βελτιούμενες δημόσιες πολιτικές σε ό,τι αφορά την καταστολή της λαθρομετανάστευσης, έλεγχος συνόρων, δίωξη δουλεμπόρων, πίεση σε χώρες ανεκτικές στη επιλεκτική λαθρομετανάστευση , προσέλκυση μεταναστών ανάλογα με τις οικονομικές ανάγκες μας αλλά για να υλοποιηθεί αυτο, χρειάζεται μια κοινωνία με αυτοπεποίθηση, μια ακμαία οικονομία, κι ένα οργανωμένο κράτος. Δεν έχουμε τίποτα.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ LOKROS 22/02/2011 00:34:48

   Eχεις αναρωτηθεί πότε μας έκαναν ως κοινωνία να χάσουμε την αυτοπεποίθηση; Να μπούμε στο τρυπάκι της πολιτικής ορθότητας;
   Εχω την εντύπωση πως αυτό συνέβη, όχι τυχαία, αλλά κατευθυνόμενα, επί Σημίτη.

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ ΒΙΣ 22/02/2011 11:04:21

    Ακριβως και συνυπευθυνος ηταν ο ΓΑΠ ως υπουργος Εξωτερικων.

 5. juliet avatar
  juliet 22/02/2011 08:57:14

  ας καταλάβει ο κος δήμαρχος οτι ο μήνας του μέλιτος μας τελείωσε,τα γραμμάτια τώρα πρέπει να πληρώθουν......κύριε Δήμαρχε.Η εξουσία θέλει ή τόλμη ή υποταγή ,διαλέγεις και παίρνεις!!!!

 6. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 22/02/2011 09:03:26

  O κύριος Προβατάς είναι ο γνωστός υβριστής των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα και γνωστός υπερασπιστής των χειρότερων και πιο άθλιων πολιτικών απόψεων σε ζητήματα που άπτονται του μεταναστευτικού... Δεν πειράζει κύριε Προβατά, θα λέτε ότι διατελέσατε και αντιδήμαρχος Αθηναίων, έστω και ένα μήνα και κάτι...

 7. juliet avatar
  juliet 22/02/2011 09:17:57

  για τα πιστεύω του παραιτήθηκε ο ποιητής,πως θα πάει να πιεί καφέ με τα συντρόφια αύριο......ακόμη δεν έχει καταλάβει ο Δήμαρχος οτι εκεί τον βάλανε για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά....ε ρε γλέντια...

 8. Theoprovlitos avatar
  Theoprovlitos 22/02/2011 11:10:08

  Ο Καμινης την πατησε. Στην ουσια αυτοι που κυβενρουν Αθηνα Θεσσαλονικη ειναι τα συενταιρακια του Στεφανου Μανου και το σκοτεινο παρασκηνιο που τον πειρβαλλει και που σχετιζεται και με συγγραφεις μεταλλαγμενους σε Bloggers και σε εκδοτες περιοδικων για το βιβλίο με παραδοση στην λασπολογία κατα του Χριστοδουλου και του Φαηλου Κρανιδιώτη.

  http://theoprovlitos.blogspot.com/2011/02/300-toy-soros-vs-300.html

 9. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 22/02/2011 12:05:49

  Όταν μας έπεφτε η πένσα από τα χέρια, όταν χάλαγε το αυτοκίνητο στη βροχή, όταν έχανε η ομάδα μας ..., κατεβάζαμε Χριστούς και Παναγίες, για πλάκα...
  Όταν πουλάγαμε μούρη (ειδικά για μένα το λέω) με το να μην πηγαίνουμε στην Εκκλησία, ως fashion victims και να παίρνουμε στο "ψιλό" όσους πήγαιναν, όταν κουτσομπολεύουμε τους πάντες και τα πάντα, όταν μισούμε ο ένας τον άλλον και έχουμε πάει στα δικαστήρια για ένα κολο-φράχτη, ή για μισή λοφοπλαγιά, ήταν ωραία...
  Και όταν ενώ είχαμε ένα αυτοκίνητο η κάθε οικογένεια, πέρναμε και άλλο, έτσι... γιατί είμαστε πολύ "large" τύποι, ας μην ξενερώνουμε που πάει να μετατραπεί η χώρα μας σε Καμπούλ.
  Εμείς πρώτοι το επιτρέψαμε και μετά όλοι αυτοί που ήρθαν εδώ απρόσκλητοι.
  θέλαμε να πουλάμε αναρχιλίκι και ψευτο-επαναστάσεις, ενώ στην ουσία ήμασταν θύματα των διαφόρων λαϊκών "ηγετών", και πλήρως ενταγμένοι στο σύστημα.
  Για αυτό δεν "φάγανε" τον Καποδίστρια;
  Μην ξενερώνουμε τώρα, καλά να πάθουμε.
  Ας αλλάξουμε μέσα μας και μετά όλα τα δεινά θα εκλείψουν, αλλά -κρίνοντας από τον εαυτό μου- χλωμό το βλέπω...

  • Dora avatar
   Dora @ Γιώργος Μεσσηνία 22/02/2011 16:57:03

   Γιωργο απ' την Μεσσηνια, εχεις απολυτο δικιο.
   Δευτερονομιο 28: 43(ελευθερη μεταφραση):Ευλογια και καταρα.( Οταν δεν σεβεσαι τον Θεο και τις εντολες Του).Ο ξενος αναμεσα σας θα ανεβαινει ενω εσεις θα βουλιαζετε.Αυτος θα σας δανειζει αλλα εσεις δεν θα μπορειτε να δανειζετε αυτον.Αυτος θα γινει κεφαλη και εσεις ουρα.
   32:Οι γιοι σας και οι κορες σας θα παραδοθουν σ'εναν αλλο λαο μπροστα στα ματια σας κι εσεις θα τους λαχραρατε αλλα δεν θα μπορειτε τιποτα να κανετε...
   Διαβασε ολο το 28.
   Ειναι ενδεικτικο τοσο για τις μερες μας οσο και για τις μερες μετα την πτωση του Βυζαντιου.Κι επιτελους για ολη την ευρωπη και ολον τον χριστιανικο κοσμο,αφου οι κληρονομοι οι πνευματικοι της βιβλου ειναι οι χριστιανοι.

   Επειτα μην ξεχναμε οτι η περηφανεια προηγειται παντα της καταρευσης.
   Και περηφανεια ειναι να πιστευεις οτι δεν υπαρχει Θεος, κι οτι εσυ εισαι κι αλλος δεν ειναι.
   Πριν καιρο που βρεθηκα στην Ελλαδα μου εκανε εντυπωση η ΑΠΟΛΥΤΗ ασεβεια των συμπατριωτων μου στα Θεια και η προκλητικοτητα τους οσο και η αγνοια τους στο τι πραγματικα ειναι χριστιανισμος!

  • ήγγικεν avatar
   ήγγικεν @ Γιώργος Μεσσηνία 22/02/2011 20:47:27

   Κι όταν περιποιόμασταν τις Βουλγάρες και τις Ρωσίδες και τις Ουκρανές, είμασταν μάγκες;
   Κι όταν σφάζαμε τα παιδιά μας με εκτρώσεις για να "βγεί" το Chrysler, είμασταν προνοητικοί;
   Δυστυχώς λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι με μεγαλύτερη ακρίβεια από του Νεύτωνα.
   Ο Θεός να μας λυπηθεί..

   • Dora avatar
    Dora @ ήγγικεν 22/02/2011 21:46:35

    Δεν ειναι ακομη αργα,αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω.
    Μετανοια και προσευχη,τοσο ομαδικη, οσο και προσωπικη και τηρηση των εντολων Του.Αλλα ακομη δεν εχουμε καταλαβει φαινεται για το που βρισκομαστε.
    Η φουκαρωσυνη μου προσευχεται για ολη την Ελλαδα για αριστερους και δεξιους,αλλα και για ολους τους αρχηγους των πολιτικων κομματων,καθως και για ολους τους ιερεις και παστορες(ας κρινει ο Θεος ποιος ειναι σωστος και ποιος λαθος,δεν ειμαι γω ο δικαστης).

    Θελω την χωρα μου πισω,σεμνη,ταπεινη,φιλοτιμη και χριστιανικη!

 10. sakis avatar
  sakis 22/02/2011 14:31:08

  Ρε παιδιά θα τρελαθώ! Διάβαζα πριν λίγο ότι στο Δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας είχαν θέμα για τους λαθρομετανάστες.
  Οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της αριστεράς πρότειναν να βγάλουν ψήφισμα να γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους και να πιεσθεί η Κυβέρνηση να τα ικανοποιήσει. Έλεος ρε μάγκες. Εγώ σαν Έλληνας πολίτης θεωρώ ότι είναι άνθρωποι ταλαιπωρημένοι αλλά αυτή η ΄΄τιμημένη΄΄ χώρα στην κατάσταση που έχει περιέλθει δεν τους χωράει και δεν μπορεί να τους απορροφήσει ούτε να τους ικανοποιήσει. Αν εσείς που με τόση μανία και αγάπη τους στηρίζετε πιστεύετε το αντίθετο, πάρτε από κανα δύο στο σπίτι σας φιλοξενήστε τους, ταίστε τους και μην μας πρήζετε άλλο τα ούμπαλα! Πέστε αν έχετε στοιχειώδη ειλικρίνεια και αντικειμενικότητα τι όφελος ανθρωπισμού ακόμα και για τους ίδιους υπάρχει. Αλλά η αλήθεια είναι μόνον μία. Ανίκανοι να προσφέρετε στον εαυτό σας, στην Πατρίδα και τον Λαό της το μόνο που σας μένει είναι μιά κακομοιριά που θέλετε να την βλέπετε και στους άλλους ΄΄για λόγους ισότητας΄΄ και απολαμβάνετε να την βλέπετε σε αυτούς που έρχονται στην χειρότερη οικονομική στιγμή αυτής της Χώρας για καλλίτερες μέρες! Γίνετε άνθρωποι και βοηθήστε τους να γυρίσουν στις χώρες τους. Αποκλείεται να έχουν χειρότερο τρόπο διαβίωσης. Είπαμε, εκτός και αν τους τον προσφέρετε εσείς. Η Ελλάδα δεν μπορεί.

  • Dora avatar
   Dora @ sakis 22/02/2011 17:01:16

   Αχ,Σακη,δεν ηρθαν για "καλυτερες" μερες.Για να δημιουργησουν την 5η φαλλαγγα ηρθαν.Δεν εχεις ιδεα τι προκλητικοτητα δειχνουν και τι απαιτησεις και ποσο αγριοι ειναι ακομα και η 4η γενια εδω στην ολλανδια.Απ' αλλου κατευθυνονται!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.