#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/12/2007 02:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Ανδριανός πρέπει να πει το όνομα του «δημοσιογράφου»

 Είτε το έγραψε η κατηγορουμένη, είτε κάποιοι άλλοι, το επίμαχο DVD έγινε χωρίς τη συναίνεση του πρωταγωνιστή. Παραλαμβάνοντας το λοιπόν από τον δημοσιογράφο – πληροφοριοδότη του,  το Μαξίμου «νομιμοποίησε» την παράνομη και απάνθρωπη πρακτική των υποκλοπών προσωπικών στιγμών απλών συμπολιτών μας ή δημόσιων προσώπων. Που εκτελούνται πλέον με έναν ίσως πιο σκληρό τρόπο από τα 45αρια των «τρομοκρατών». Με την ηθική εξόντωσή τους.

Από ποιόν όμως παρέλαβε το επίμαχο DVD ο εν λόγω «δημοσιογράφος»; Αν το πήρε από την κατηγορούμενη, τότε «πούλησε» την πηγή του. Αν δεν τον πήρε από αυτήν, αλλά από άλλους εμπλεκόμενους ή εκβιαστές, τότε μπορεί να συμμετέχει και ο ίδιος στο παιχνίδι. Και να την «έστησε» στο Μαξίμου, ή να συνεργάστηκε μαζί του για να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τον Χρ. Ζαχόπουλο, που είχε γίνει πλέον «βραχνάς». Και, είτε συνεργάστηκε, είτε έκανε απλώς μια «εξυπηρέτηση», το έκανε άραγε τζάμπα; Για την ψυχή της γιαγιάς του; Δεν υπήρξαν ανταλλάγματα; Τα ερωτήματα αυτά αφορούν όμως έναν από εμάς. Πρέπει λοιπόν να μάθουμε ποιος είναι. Και για να γίνει αυτό πρέπει να τον αποκαλύψει ο κ. Ανδριανός. Ας αφήσει λοιπόν αυτά τα πονηρά περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Επειδή προς το παρόν δεν είναι δημοσιογράφος. Η ιδιότητά του αυτή έχει ανασταλεί προσωρινά από την ΕΣΗΕΑ, για όσο θα είναι κυβερνητικό στέλεχος. Η ίδια η ΕΣΗΕΑ άλλωστε πρέπει να απαιτήσει την αλήθεια, αλλά ο κ. Σόμπολος βγήκε μέχρις στιγμής και ευλόγησε (τρομάρα του) αυτήν την πρακτική χαφιεδισμού.

Οφείλουμε επίσης να πούμε ότι ακούστηκαν αρχικά τα ονόματα της κας Όλγας Τρέμη και του κ. Θέμου Αναστασιάδη, επειδή οι ίδιοι είχαν σπεύσει να πουν ότι μίλησαν με την κα Τσέκου. Και οι δυο διέψευσαν όμως ότι αυτοί πήγαν το DVD στο Μαξίμου. Οπότε αναγκαστικά οι υποψίες φεύγουν από πάνω τους. Δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψιν, προς το παρόν, οι πολύ καλές σχέσεις της κας Τρέμη με το Μαξίμου και τον ίδιο τον κ. Καραμανλή. Ούτε εκείνη η περίεργη ιστορία με τα 5.000.000 που πήγε να καταθέσει ο κ. Αναστασιάδης και θάφτηκε όσο γρήγορα προέκυψε (βλ. εδώ). Δεν μας απασχολούν εξάλλου ούτε κι εκείνα τα 18.000.000 που πήραν οι τρεις εκδότες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», από την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να αγοράσουν από τον εαυτό τους την ίδια εφημερίδα.

Μας απασχολεί όμως πολύ το γεγονός ότι όπως γράφαμε εδώ, ο ίδιος ο κος Αναστασιάδης αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 (22/12) (και επιβεβαίωσε αργότερα γραπτώς) ότι είχε τα στοιχεία της κας Τσέκου στη διάθεσή του, από τα τέλη Νοεμβρίου, αλλά δεν έκρινε όμως σκόπιμο ούτε να τα δημοσιεύσει, ούτε και να ενημερώσει τους δυο συν-εκδότες του, τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον κ. Τάσο Καραμήτσο ότι τα είχε (!). Δεν σας φαίνονται περίεργα όλα αυτά; Όταν δηλαδή, η εφημερίδα του έχει επιτύχει με πολύ χειρότερα θέματα, ο κ. Αναστασιάδης παθαίνει ξαφνικά κρίση δεοντολογίας και βάζει στο συρτάρι ένα θέμα που αποδεικνύεται ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της κυβέρνησης. Και ταυτόχρονα παθαίνει και παροξυσμό εχεμύθειας και δεν λέει σε κανέναν κουβέντα. Ναι και ο Αι Βασίλης υπάρχει. 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Observer avatar
  Observer 31/12/2007 02:39:42

  Εμένα με απασχολεί το εξής: Πώς γίνεται, άραγε, να γίνεται κάποιος μεγαλοεκδότης και μεγαλοπαράγοντας και ταυτόχρονα να ανεβάζει και να κατεβάζει υπουργούς και βουλευτές, ενώ πριν ανέβει ο Καραμανλής στην εξουσία, μόνο με κάτι φρουτάκια ασχολιόταν;

 2. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 31/12/2007 10:39:36

  Έχουμε αναδιανομή εξουσίας.

 3. Observer avatar
  Observer 31/12/2007 23:01:49

  όπως προκύπτει από την ανάλυση της αστυνομίας το DVD που παραδόθηκε στον εισαγγελέα είναι «πειραγμένο», έχουν απαλειφθεί δηλαδή σκηνές δίνοντας αφορμή για κάθε είδους φημολογία για το περιεχόμενο διαλόγων που ενδεχομένως κόπηκαν.

 4. Leftffot avatar
  Leftffot 31/12/2007 23:04:09

  Διαλέξτε και πάρτε: Στην περίπτωση που το DVD δόθηκε στο Μαξίμου ως εκδούλευση, τότε ο Πρωθυπουργός φαίνεται να ζητά την παραίτηση του στενού του συνεργάτη Ζαχόπουλου, αξιοποιώντας μια παράνομη βιντεοσκόπηση. Στην περίπτωση όμως που ο δημοσιογράφος εκτελούσε διατεταγμένη αποστολή από τον εκβιάζοντα, τότε το Μαξίμου ουσιαστικά συμμετέχει ενεργά στον εκβιασμό.

 5. Frixos13 avatar
  Frixos13 01/01/2008 00:09:46

  Απο την Καθημερινή της 1/1/2008: Εξαιρετικά ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκτίμηση των εμπειρογνωμόνων των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ασφάλειας ότι πιθανότατα το περιεχόμενο του ψηφιακού δίσκου, παρά το γεγονός ότι παρατηρείται απόλυτη αντιστοιχία ήχου και εικόνας, αποτελεί προϊόν συρραφής. Και τούτο διότι παρατηρείται απότομη εναλλαγή σκηνών, η 35χρονη εμφανίζεται με διαφορετική αμφίεση κ.ά. Σύμφωνα με ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ, πιθανόν να υπάρχουν και άλλα τέτοια βίντεο. Στην περίπτωση μάλιστα που το συγκεκριμένο έχει τραβηχτεί από κρυφή κάμερα, ενδεχομένως να αποτελεί κομμάτι μιας πολύ μεγαλύτερης ταινίας. Τα συμπεράσματα που περιλαμβάνονται στο πόρισμα της Ασφάλειας και ειδικά η εκτίμηση ότι η ταινία είναι πιθανότατα προϊόν συρραφής και τραβήχθηκε από σταθερό σημείο γεννούν πολλά ερωτήματα και αφήνουν περιθώρια για σειρά εικασιών.

 6. kapoios avatar
  kapoios 02/01/2008 13:36:14

  Και ο κύριος Θέμος δεν έχει ''καταθέσει'' την ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ ως μεγαλοεκδότης; Μόνος του δεν το έλεγε;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.