#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/01/2011 15:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κόσμος θα πάρει με τις πέτρες πρώτα τα «μήντια» της ξετσίπωτης προπαγάνδας

[caption id="attachment_81408" align="alignnone" width="600" caption="Χίτλερ - Γκαίρνγκ - Γκέμπελς"][/caption]

Μερικές παρατηρήσεις για τον Ελληνικό Τύπο:

* Αν τα μέτρα του Μνημονίου, τα έπαιρνε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τα ίδια ΜΜΕ που σήμερα ψέγουν τη Αντιπολίτευση που δεν τα «προσυπογράφει», θα ξεσήκωναν τον κόσμο να γκρεμίσει την Κυβέρνηση

Τα ίδια ΜΜΕ που ζητάνε σήμερα «υπευθυνότητα», από την Αντιπολίτευση, θα έκαναν «μαθήματα κατάληψης αστυνομικών σταθμών»!

Άλλωστε, για πολύ ηπιότερα μέτρα που πρότεινε η ΝΔ τότε ξεσήκωναν τον κόσμο. Και τώρα κάνουν «τουμπεκί ψιλοκομμένο» για πολύ χειρότερα

* Σήμερα όποιος κλάδος αντιστέκεται, διασύρεται και διαπομπεύεται από τα «μήντια». Μερικοί, εδώ που τα λέμε, το αξίζουν. Άλλοι πάλι όχι. Και για τους περισσότερους τα πράγματα είναι πολύ πιο μπερδεμένα…

Αλλά το πρόβλημα εδώ, είναι ότι όταν οι ίδιοι κλάδοι ξεσηκώνονταν κι έδειχναν την ίδια αντίσταση σε παρόμοια ή πολύ ηπιότερα μέτρα, όταν τα επιχειρούσε η προηγούμενη κυβέρνηση, για τα ίδια ΜΜΕ οι εκπρόσωποι των κλάδων αυτών δεν ήταν «καθίκια» , όπως παρουσιάζονται σήμερα, ήταν… «λαϊκοί ήρωες»!

Και οι κλάδοι τους δεν ήταν τότε «εκβιαστικές συντεχνίες», όπως παρουσιάζονται σήμερα. Ήταν «λαϊκό κίνημα» που αγωνιζόταν για το δίκιο του ενάντια στην «αναλγησία» της (τότε) κυβέρνησης.

-- Πώς το «λαϊκό κίνημα» μετατράπηκε ξαφνικά σε «εκβιαστικές μαφίες»; Πώς οι «λαϊκοί ήρωες» μετατράπηκαν σε «καθίκια»;

-- Πώς η κυβερνητική «αναλγησία» εφαρμογής τέτοιων μέτρων, μετατράπηκε ξαφνικά σε αξιοθαύμαστη πολιτική «υπευθυνότητας» και «αποτελεσματικότητας»;

Προφανώς, άλλαξε η Κυβέρνηση, ήλθε στα πράγματα το ΠΑΣΟΚ, χόντρυναν τα μέτρα, εφαρμόζονται σήμερα πολύ χειρότερα και τα ΜΜΕ έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπό:

Είναι ενεργούμενα της πιο ξετσίπωτης και αδίστακτης προπαγάνδας.

-- Της προπαγάνδας που κατεδαφίζει την κυβέρνηση, όταν το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην Αντιπολίτευση και στηρίζει με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση, όταν το ΠΑΣΟΚ την ελέγχει.

-- Ξετσίπωτοι γιατί δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

-- Και αδίσταχτοι, γιατί προσπαθούν να συντρίψουν όποιον τους αντιστέκεται, ακόμα κι αν τον υμνούσαν πριν.

Δεν καταλαβαίνουν τίποτε, δεν ντρέπονται για τίποτε, δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε..

Έρχονται «τηλεοπτικοί αστέρες» που είναι γνωστό σε όλους ότι συναγελάζονταν με τον αρχι-μιζαδόρο της γνωστής Γερμανικής εταιρίας, και μιλάνε σήμερα απαξιωτικά σε «συνεντευξιαζόμενους» βουλευτές, γιατί δεν προχώρησαν την κάθαρση! Την κάθαρση από τα ανομήματα των δικών τους φίλων

Αφού είναι τόσο θρασείς, γιατί δεν κάνουν μια απλή πρόταση:

-- Να ζητήσει επίσημα η Ελληνική κυβέρνηση από τη Γερμανία, να της παραδώσει όλη τη δικογραφία για τις μίζες που έδωσε η γνωστή εταιρία στην Ελλάδα. Αν δεν θέλει να παραδώσει τους γερμανούς πολίτες στην Ελληνική δικαιοσύνη, δεν πειράζει. Να μας παραδώσει, τουλάχιστον, τη δικογραφία. Να ξέρουμε ποιοί τα πήραν, πόσα πήραν, πότε τα πήραν, γιατί τα πήραν.

Και να τους «περιποιηθούμε» εδώ στη συνέχεια. Ακόμα κι αν είναι παραγεγραμμένα τα αδικήματά τους, να τους στιγματίσουμε για πάντα!

Η Γερμανική Δικαιοσύνη γνωρίζει επακριβώς ποιοί διέφθειραν ποιούς, πότε και πόσο.

Η Ελλάδα μπορεί να πιέσει και να εξασφαλίσει την δικογραφία πλήρως, σε ό,τι αφορά Έλληνες πολίτες. Μπορεί και να εκβιάσει αν θέλει. Και να έχει μαζί της ακόμα και την γερμανική κοινή γνώμη!

-- Χωρίς αυτή τη δικογραφία, δεν θα υπάρξει εξιχνίαση του σκανδάλου, ούτε κάθαρση.

-- Χωρίς αυτή τη δικογραφία, καμία Εξεταστική Επιτροπή δεν μπορεί να ανακαλύψει τίποτε παραπάνω, από υπόνοιες χρηματισμού, επί δικαίων και αδίκων, πάνω σε υποθέσεις που, έτσι κι αλλιώς, έχουν παραγραφεί, βάσει την Ελληνικής νομοθεσίας.

Που σε ό,τι αφορά τις παραγραφές των υπουργικών αδικημάτων είναι φαυλεπίφαυλη. Και δεν αλλάζει διότι την προστατεύει το Σύνταγμα.

Κι όταν ψηφιζόταν το Σύνταγμά αυτό (το 2000, επί ΠΑΣΟΚ) οι ίδιοι σχολιαστές των σήμερα θρασύτατων ΜΜΕ τότε έκαναν «τουμπεκί ψιλοκομμένο»!

Και σήμερα βρίζουν βουλευτές Εξεταστικών, που δεν μπορούν να παραπέμψουν κανένα, γιατί δεν έχουν στοιχεία και γιατί ακόμα κι αν – από σπόντα - έβρισκαν κάτι, τα περισσότερα αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Τέτοια ανθρωποφαγική υποκρισία!

-- Ζητήστε τη δικογραφία από τη Γερμανία, αν έχετε τα κότσια.

Αλλά εκεί δεν είστε θρασίμια, εκεί είστε «κότες»!

Δεν τολμάτε να τη ζητήσετε.

Ίσως γιατί θα βγουν στη φόρα οι φίλοι σας.

Ίσως γιατί θα βγείτε στη φόρα κι εσείς οι ίδιοι.

Οπότε, τώρα, από τη σίγουρη κι ασφαλή θέση του των πάντων «τιμητή», βρίζετε «όποιον πάρει ο χάρος» και στοχοποιείτε βουλευτές που ξέρετε ότι δεν είχαν καμία ανάμιξη ούτε στο έγκλημα ούτε στη συγκάλυψή του.

Για να εκτονώσετε τη λαϊκή οργή που σας αφορά κι εσάς – ίσως πρωτίστως εσάς – θυσιάζετε κάθε βράδυ στις οκτώ «αποδιοπομπαίους τράγους» ή αθώα θύματα.

Να ξέρετε, όμως: Σας το είπε κάποιος προχθές και δεν σας άρεσε:

-- Ο κόσμος θα πάρει με τις πέτρες πρώτα εσάς, τα «μήντια» της ξετσίπωτης προπαγάνδας.

Νομίζετε ότι η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος, πάνω στην οποία καθημερινά τζογάρετε, αφορά τους άλλους. Κάνετε λάθος! Αφορά πρώτα εσάς.

Ο κόσμος βρίζει ή περιφρονεί τους πολιτικούς, πράγματι...

Αλλά το γνωστό σύνθημα: «Αλήτες, ρουφιάνοι…» δεν το φωνάζει για τους πολιτικούς.

Για άλλους το φωνάζει.

Έτσι;

ΝΖ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σταύρος avatar
  Σταύρος 22/01/2011 16:41:33

  Όλο για "παραγραφή" ακούω γύρω-γύρω, χωρίς να αναφαίρομαι στον αρθρογράφο, και δεν μου αρέσει.
  Να παραγράψετε, αυτά που φέρατε από το σπίτι σας!
  Οι Πολιτικές αποφάσεις είναι αυτές που ζημίωσαν την Πατρίδα.
  Τα λεφτά που ροκανίστηκαν είναι λεφτά της Παιδίας, της Άμυνας, της Υγείας κ.α.
  Για να δω!
  Ποιός θα είναι αυτός που θα υπογράψει;!

 2. δρόμος avatar
  δρόμος 22/01/2011 17:11:52

  Όπως πάντα, εξαιρετικός.

 3. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ 22/01/2011 17:18:31

  Θα τους είχαν πάει ήδη με τις πέτρες αν η ΝΔ είχε κάνει πιο καθαρό το στίγμα της με πιο ξεκάθαρες, διαυγείς θέσεις. Σήμερα, η πλειοψηφία πιστεύει πως η ΝΔ θα έκανε ότι κάνει και το ΠΑΣΟΚ. ΠΙστεύουν πως η αντι-μνημονιακή ρητορική της ΝΔ είναι ΜΟΝΟ για αντιπολιτευτικούς λόγους και εσωτερική κατανάλωση. Πρέπει να πείσει την κοινωνία ο Σαμαράς πως έχει ξεκάθαρο εναλλακτικό σχέδιο. Και έχει και το επιτελείο για να το υλοποιήσει. Διαφορετικά, δύσκολα ξεκολλάμε από το 20-22%. Η κοινωνία είναι θυμωμένη με τους πάντες και δύσκολα θα κάτσει να ακούσει ένα κόμμα που δεν έχει δείξει καθαρό στίγμα που να το διαφοροποιεί από τον βασικό αντίπαλο.

 4. anonymous avatar
  anonymous 22/01/2011 17:23:25

  – Να ζητήσει επίσημα η Ελληνική κυβέρνηση από τη Γερμανία, να της παραδώσει όλη τη δικογραφία για τις μίζες που έδωσε η γνωστή εταιρία στην Ελλάδα. ... Να μας παραδώσει, τουλάχιστον, τη δικογραφία. Να ξέρουμε ποιοί τα πήραν, πόσα πήραν, πότε τα πήραν, γιατί τα πήραν.
  ...
  Η Γερμανική Δικαιοσύνη γνωρίζει επακριβώς ποιοί διέφθειραν ποιούς, πότε και πόσο.

  Ούτε η δικογραφία τα γράφει αυτά. Ο μόνος που τα ξέρει είναι η BND, η Γερμανική ΚΥΠ. Όλοι αυτοί στη Siemens ήταν πράκτορές της. Το έχουν πει ξεκάθαρα. Έχουν επίσης πει ότι όλες οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται εκτός Γερμανίας κάνουν κατασκοπία και τους δίνουν πληροφορίες. Μετά αυτοί τις πληροφορίες τις πουλάνε ή τις ανταλλάσσουν με τους Αμερικανούς. Στη Λιβύη αυτό έκαναν. Γερμανοί μηχανικοί έφτιαχναν τα έργα του Καντάφι, αυτοί τον κατασκόπευαν και μετά τα έδωσαν στους Αμερικάνους.

  Μόνο μια λύση υπάρχει να αρχίσουμε σιγά σιγά να ξεκόβουμε από τις γερμ. εταιρίες. Θέλετε αμάξι; αγοράστε από αλλού. Θέλετε άλλα προϊόντα πάρτε από άλλες χώρες. Ότι δε βρίσκεται από άλλες χώρες το αγοράζετε από τη Γερμανία.
  Το κράτος πρέπει να κάνει μια λίστα με αυτά που χρειάζεται να βρει υποκατάστατα και να αγοράζει από αλλού. Να χάνουν 10% κάθε χρόνο. Χρόνο με το χρόνο θα μπουν στο περιθώριο και θα ξεκουμπιστούν. Από αυτούς το πολύ πολύ να μας έρθει κανένας αλητοτουρίστας. Να ανοίξουμε την αγορά μας προς Κίνα και Ρωσία και τους αντικαταστήσαμε.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ anonymous 22/01/2011 20:17:53

   Γιατί ως γνωστόν, σε κάθε Μερτσεντέ βάζουν και μια μικροκαμερα για να καταγράφουν πόσες ερωμένες έχετε.

 5. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 22/01/2011 17:33:36

  Oι καναλαρχες και οι δημοσιογραφοι ειναι συνυπευθυνοι με τον Παπανδρεου και το ΠΑΣΟΚ για οσα συμβαινουν.
  Η κριση ξεκινησε το 2008 και αυτοι υπονομευσαν συστηματικα καθε προσπαθεια της κυβερνησης Καραμανλη να παρει μετρα φθανοντας στο σημειο να παροτρυνουν σε εξεγερση με σκοπο να ανεβασουν στην εξουσια το κομμα ΤΟΥΣ και κομμα της ολιγαρχιας,γιατι αυτο ειναι το ΠΑΣΟΚ για να εξαθλιωσει τον κοσμο.
  Ειδικα το συμπλεγμα ΔΟΛ - Εθνος - Ελευθεροτυπια (μαθημα 1ον επιθεση σε αστυνομικα τμηματα) και το MEGA ειναι απολυτως συνενοχοι.
  Η ΝΔ οφειλει να αρνηθει καθε φοροαπαλλαγη,διευκολυνση ή χαριστικη δανειοδοτηση προς τα ΜΜΕ του εχθρου.

 6. ΕΝΑΣ avatar
  ΕΝΑΣ 22/01/2011 17:36:13

  ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ..ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ !!!!!!!!!

 7. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 22/01/2011 18:17:54

  Ανεβασα το Μνημονιο της Ιρλανδιας.... το μελετω...
  Η πλακα ειναι οτι ενω χρωστα μια Χωρα σε Τραπεζες... δεν ερχονται οι Τραπεζες να τα ζητησουν, ή να φερουν οι Τραπεζες το ΔΝΤ !!! Τωρα εφαγα τη φλασια.
  Σου λενε κανε μια επιστολη !!!! να μας ζητησεις βοηθεια !!! ρε καταλαβαινετε τι εχει γινει?? Εχω χρεος και ο Δανειστης μου ζητα επιστολη να του ζητησω βοηθεια να με ξαναδανεισει !! Φυσικα οταν μια Χωρα ζητα με επιστολη το ΔΝΤ να ερθει.. και ΟΧΙ οι Τραπεζες με τα χρεη... θα σε βαλουν να σε μαστιγωσουν !!
  Εσυ ζητησες το γιατρο... δεν το ειπε αυτο ο Στρος Καν εδω....
  Θα φορτωσω τωρα και θα με κοψει ο ΦΞ..
  Μελετηστε το Μνημονιο Ιρλανδιας και τα λεμε...

  http://www.filefactory.com/file/b51cc49/n/Ireland__IMF_memo.pdf

  ΠΠ

 8. netakias.wordpress.com avatar
  netakias.wordpress.com 22/01/2011 18:24:38

  Είσαι Υπερβολικός (χι χι χι )

  Κοίτα τι έγραφαν οι εφημερίδες τον Μαρτιο του 2009

  http://archive.enet.gr/online/dspphoto?id=249972

  • Orestios avatar
   Orestios @ netakias.wordpress.com 22/01/2011 23:49:43

   Για τα μέτρα του GAP έγραφαν για "σωτηρία", "υπευθυνότητα" και άλλα ευτράπελα.
   Οι Έλληνες πάντως αναδεικνύονται σε κότες πρώτης τάξεως

 9. η Dimi avatar
  η Dimi 22/01/2011 18:46:02

  Και εφόσον η γερμανική δικαιοσύνη παραδώσει τη σχετική δικογραφία, ν’αποδοθούν επιτέλους «φρονιμίτες γιά κυνόδοντες».

  Εάν όμως η γερμανική δικαιοσύνη αρνηθεί, τότε, ν’απαγορευθεί οριστικά η λειτουργία SIEMENS στην Ελλάδα. Με όσ' απόνερα και αν προκαλέσει αυτή η οριστική διακοπή λειτουργίας σε Ελλάδα και Γερμανία.

  Να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σ’αυτή τη κατάντια και τον εμπαιγμό. Σε ό,τι δε αφορά τους εμπλεκόμενους στα σκάνδαλα SIEMENS Εθνικούς Ληστές, ήδη αυτοί είναι ανεξίτηλα στιγματισμένοι στη συνείδηση και θυμικό του Εκλογικού Σώματος. Ηδη, δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν δημοσίως. Ηδη, πέτρες, γιαούρτια και αυγά, ίπτανται των κεφαλών τους.

  • Misha avatar
   Misha @ η Dimi 22/01/2011 19:25:12

   Ποιος θα τα κάνει αυτά Ντιμι;
   Ο Βουκεφάλας ψοφησε και ο Νικηταράς πέθανε ζητιάνος σε μια χαμοκέλλα του Περαία...
   Δυστυχώς επτωχεύσαμεν πρώτα ηθικώς...
   Εγίναμεν καστράτοι, καλλικέλαδοι ευνούχοι, διασκεδαστές στα μητινγκ των εταιρειών που κυβερνούν πια τον τόπο....

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Misha 23/01/2011 00:14:54

    Misha, όλοι εμείς που Δεν ανήκουμε στις σχολές της μίζερης σκέψης, μπορούμε να κάνουμε πολλά! Ούτε το ΄40, ούτε το '21, ούτε 480 π.Χ., ούτε το 490 π.Χ... οι καταστάσεις ήταν εύκολες. Κάθε εποχή, είχε τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δυσκολίες. Οι ηττοπαθητικές σκέψεις και πράξεις, ρίχνουν νερό στον μύλο της νεο-αταξίας. Επειδή, έτσι ακριβώς μάς θέλουν. Υποτακτικούς, δειλούς, αναποφάσιστους, απαισιόδοξους, εύκολα διαχειρήσιμους.

    Επί τρεις περίπου μήνες, με κομμένη την ανάσα παρακολουθήσαμε την τύχη 33 Χιλιανών ανθρακωρύχων παγιδευμένων σε μιά «σκοτεινή σπηλιά», 700μ. κάτω από την επιφάνεια της Γης. Ηταν πραγματικά, μιά από τις πιό συγκλονιστικές προσπάθειες διάσωσης ανθρώπων στην ιστορία. Ευτυχώς, οι υπεράνθρωπες αυτές προσπάθειες και η σύγχρονη τεχνολογία, τους έφεραν με ασφάλεια στην επιφάνεια της γης, στο φως, κοντά στ’αγαπημένα τους πρόσωπα.

    Τηρουμένων των αναλογιών, οι Ελληνες ως λαός, βιώνουμε σήμερα τον δικό μας εγκλωβισμό, τη δική μας παγίδευση στη «σκοτεινή σπηλιά». Νοιώθουμε κι εμείς ανησυχίες, φόβο, απελπισία, απομόνωση, εγκατάλειψη από τους «συμμάχους» μας.

    Και όπως οι απελπισμένοι ανθρακωρύχοι (τους θεωρώ πρότυπα υπομονής, επιμονής, ομαδικότητας, σχεδιασμού, οργάνωσης, συντονισμού κι εκτέλεσης), έτσι και εμείς μπορούμε να διαφύγουμε από τη «σκοτεινή σπηλιά» που μάς εγκλωβίζει και μάς τυφλώνει.
    Ν’ανεβούμε στην επιφάνεια, στο φως, που τόσο πολύ μάς έχει λείψει. Να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα και ν’απολαύσουμε τις μικροχαρές της ζωής, που τόσο λανθασμένα θεωρούσαμε δεδομένες και που τόσο ξαφνικά τις χάσαμε, εκεί που δεν το περιμέναμε.

    Η ψυχή του ανθρώπου χωρίζεται στη λογική, το θυμικό και το επιθυμητικό. Η λογική κυβερνά τη γνώση. Το θυμικό σχετίζεται με την παρόρμηση. Το επιθυμητικό, κυβερνά τα συναισθήματα. Όταν τα τρία αυτά στοιχεία χωρίζονται, επέρχεται δυσαρμονία. Οταν όμως τα τρία αυτά στοιχεία ενώνονται σε μία σύνθεση ενέργειας και δράσης, τότε προκύπτει ομοψυχία. Με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγεται, γιά τη φυγή μας προς τα εμπρός!

 10. ΕΝΑΣ avatar
  ΕΝΑΣ 22/01/2011 19:41:43

  Παντως θα μου δωσετε την αδεια να διαφωνησω στον τιτλο του εν λογω αρθρου.Στην αργεντινη οταν ξεσηκωθηκε ο λαος,δεν υπηρχαν σειρες.Δημοσιογραφοι,επιορκοι πολιτικοι υποπτοι για σκανδαλα,μεγαλοεργολαβοι και στελεχη επιχειρηματικων ομιλων,ειχαν το ιδιο αποτροπαιο και μακαβριο τελος.Παντως παρατηρω στην κοινωνια απιστευτη οργη που συσωρευεται.Τωρα βλεπουμε πως ειμαστε στο αρχικο σταδιο της τσιτας,με το παραμικρο,ολοι να αρπαχτουν ,να ψαχνουν ευκαιρεια να δειξουν το θυμο τους.Η κοροιδια των ξεπεσμενων που παριστανουν τους μεγαλοδημοσιογραφους δεν αντεχεται αλλο..ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....

 11. ΦωΚ avatar
  ΦωΚ 22/01/2011 19:51:16

  Ειναι αληθεια οτι το Πασοκ ειχε και πιθανον να εχει ανοχη απο τον κοσμο, ειναι αληθεια οτι αν τα μετρα τα επαιρνε η ΝΔ θα ειχαμε να ακουμε για την κακη δεξια ,για προδοτες που λειτουργουν προς συμφερον του κεφαλαιου,το ερωτημα ειναι γιατι μπορουν και το παιρνανε στον κοσμο γιατι η καραμελα αυτην μπορει ακομα να κανει την δουλεια της.Γνωμη μου ειναι οτι δεν αποδοθηκαν τα δικαια ,πιστευω οτι δεν κλεισαν οι λογαριασμοι με το παρελθον , και φυσικα καποιους τους συμφερει να τους διατηρουν.Ειχα διαβασει πιο παλια ενα ποστ του Φαηλου εδω στο μπλοκ με βρισκει συμφωνο , λογικος και μετριοπαθης,πιστευω οτι τετοιες φωνες πρεπει υπαρξουν και οχι φωνες που ασχετα της δικιας τους αληθειας δημιουργουν πολωσεις.Δεν αξιζει για την ΝΔ η αρνητικη προπαγανδα οπως και για κανενα αλλο κομμα επισης.

 12. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ avatar
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ 22/01/2011 20:39:00

  Τα "μήντια"...Τι να λέμε τώρα...Ημουνα νιός και γέρασα...Τολμούν και μιλούν οι πρωτομάστορες της διαπλοκής και του εκμαυλισμού του δημόσιου βίου της χώρας.Οι πρωτεργάτες της κατευθυνόμενης αποχαύνωσης και της ποδηγέτησης κάθε ανεξάρτητης πνευματικής δημιουργίας.Από που ν'αρχίσω και που να τελειώσω.Από τα "θαλασοδάνεια" της χούντας σε γνωστό συγκρότημα που δεν επιστράφηκαν ποτέ, από τον υποδηματοποιό του clearing που εν μια νυκτί έγινε εκδότης για να μετεξελιχθεί σε εθνικό προμηθευτή-κατασκευαστή,από τις life-style παραφυάδες τους που ανέλαβαν εργολαβικά το ξετσίπωμα του μέσου Ελληνα;"Μήντια" που γιγαντώθηκαν από την κρατική διαφήμιση, που μπήκαν στο Χ.Α.Α. και μάζεψαν "χαρτί" χωρίς αντίκρυσμα και πάει λέγοντας.Δεν αξίζει ο κόπος ν'αναφερόμαστε σε άτομα.Ο καθείς έχει την ιστορία του και τη διαδρομή του.Πάντως σε μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα με πεπερασμένες δυνατότητες (μικρή η αγορά) να υπάρχουν "δημοσιογράφοι" με εισοδήματα Γουόλτερ Κρόνκαϊτ ή Λάρρυ Κίνγκ είναι κομματάκι παράδοξο.Πολύ σύντομα θα υπάρξουν αποκαλύψεις, να είστε βέβαιοι γι' αυτό.Μείνετε συντονισμένοι...

 13. ΚΜ avatar
  ΚΜ 22/01/2011 21:00:34

  Καμιά ξερόλικη ανεξάρτητη (και καλά) αρχή θα επέμβει για τις (ελάχιστα συγκεκαλυμένες) απειλές που εκστόμισε η κυρία Τρέμη εις βάρος του προσκεκλημένου της ή θα πρέπει να τους πάρουμε επιτέλους με τις πέτρες κι'αυτούς; Το ξέρουμε δα ότι είναι μαγαζάκια για να παρασιτούν εις βάρος των ιθαγενών οι προοδευτικοί αλλά, έστω για ξεκάρφωμα, έπρεπε να πουν κάτι...

 14. XATZI avatar
  XATZI 22/01/2011 22:22:09

  ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ,ΠΕΣΤΑ!

 15. Παν. Πάνου avatar
  Παν. Πάνου 22/01/2011 22:23:15

  Συμφωνώ απολύτως με το περιεχόμενο του άρθρου σας και σας συγχαίρω !!!!
  Επιτέλους βλέπω δημοσίως εκπεφρασμένες τις ........ σκέψεις μου !! Ας είστε καλά !!
  Πάντως, επιτρέψτε μου να τονίσω ότι η κορυφαία δράση αυτής της καταγγελλόμενης προπαγάνδας , υπήρξε στις τελευταίες εκλογές !! Έχετε καμία αμφιβολία ;;; Αν ναι, "εμβλέψατε " εις την περιρρέουσα συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των σχολιαστών του ANTINEWS ! (που εννοείται είναι κατ'αρχήν ΝΔ/κών αρχών ). Θα διαπιστώσετε ότι σοβεί μια οιονεί αντικαραμανλική διάθεση, που, αν δεν αποτελεί προϊόν απόλυτης επιτυχίας αυτής της προπαγάνδας που καταγγέλλετε , τι αποτελεί ;;; ΤΟΤΕ συντελέστηκε ο μεγάλος βιασμός !! Παρακαλώ μην παραβλέπετε αυτήν την ιστορική αλήθεια !!

 16. Αλέξης avatar
  Αλέξης 22/01/2011 23:37:45

  Υπάρχουν και καλύτερες μέθοδοι πίεσης στο MEGA και τα κανάλια της διαπλοκής. Για παράδειγμα να μποϋκοτάρουμε ένα-ένα τα προϊόντα που διαφημίζονται πριν και μετά τα δελτία ειδήσεών τους. Να ενημερώσουμε τους ίδιους τους επιχειρηματίες γι' αυτό και να ξεκινήσουμε με μποϋκοτάζ 15 ημερών από ένα τυχαίο προϊόν κάθε φορά.
  Και μετά τα ξαναλέμε με τα τσιράκια των νταβατζήδων.

  • xenios avatar
   xenios @ Αλέξης 23/01/2011 10:16:38

   Πολύ ρομαντικό σε βρίσκω...

 17. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ avatar
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 22/01/2011 23:54:04

  Η ΝΔ και καθε κόμμα που στοχευει στη κατακτηση της εξουσίας πρεπει να καταλάβει οτι πρεπει πρωτα να συντρίψει τον πραγματικό εχθρο του τα ΜΜΕ.
  Αυτά περιμένουν στην γωνία μετα απο καθε εκλογική μαχη για να παρουν στα χερια τους απο το κομμα που κυβερνα το μερος της εξουσίας που θα τους επιτρέψει να συνεχίζουν να πλουτίζουν.
  Ο κόσμος το εχει καταλάβει και θα στηρίξει με ολη του την δύναμη τον ηγέτη που θα συντρίψει με την βοήθεια του λαού τα ΜΜΕ της διαπλοκής.
  Αλλιώς καληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ.

 18. STATHIS avatar
  STATHIS 23/01/2011 11:33:01

  Ας μή μένουμε στη χρήση των MEDIA ως υποτιθέμενους θεσμικούς "μεταφορείς" των Πολιτικών των κομμάτων .
  Ας έλθουμε στη πραγματική διάσταση του προβλήματος που , κατά τη γνώμη μου, ΕΙΝΑΙ η ΕΠΙΒΟΛΗ του πολιτισμικού εκμαβλισμού των ΛΑΩΝ και η ΔΙΑΒΡΩΣΗ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ όλων μας , ΕΙΝΑΙ η εμφανής προώθηση του νεοφιλελευθεριστικού παγκοσμιοποιημένου μοντέλου, ως "ΜΟΝΑΔΙΚΟ" δρόμο για την εξέλιξη των κοινωνιών (τη μετατροπή δηλαδή των κοινωνιών σε ΦΑΡΜΕΣ παραγωγικών ζώων με συγκεκριμένο κύκλο ΖΩΗΣ και τη κερδοσκοπία των "ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" στο παραγώμενο προϊόν ) , ΕΙΝΑΙ η καθυμερηνή ΝΟΥΘΕΣΙΑ σε ΕΥΝΟΜΙΑ & ΕΥΤΑΞΙΑ σε ΝΟΜΟΥΣ & ΤΑΞΗ που ψηφήσθηκαν ΝΥΧΤΑ για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των "ΤΑΓΩΝ" της κατ'επίφασην "ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ " που ζούμε στο πετσί μας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και τέλος ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ -ΑΗΘΗΣ - ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ -ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΗΚΗ υπερπληροφόρηση ΜΕ ΑΝΣΚ τη λειτουργία ως ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗ σε κάθε αντίδραση ή επίθεση στο ΣΥΣΤΗΜΑ (που το θεωρούν δικό τους σύστημα και απ'αυτό ΕΞΑΡΤΟΝΤΑΙ ως παράσιτα) .

  ΓΙ ΑΥΤΟ Η "ΔΙΑΛΥΣΗ" & "ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ" ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ,ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (απ' το ΛΑΟ για το ΛΑΟ) .
  ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΧΑΙΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΩΝ .!!!!!
  *(δε θέλω να κουράσω περισσότερο , αν και το ζήτημα είναι μεγαλύτερο και ουσιώδες , γι αυτό το κλείνω εδώ ).


  *Μιά άποψη.-

 19. STATHIS avatar
  STATHIS 23/01/2011 12:01:37

  Υ.Γ.
  Συγχωρέστε τα ορθογραφικά λάθη , το χέρι έτρεχε στο πληκτρολογιο πρίν το μάτι .!  *Μιά άποψη (απολογιτική).-

 20. ΚΩΝ.Ε.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ avatar
  ΚΩΝ.Ε.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 16/02/2011 19:27:19

  Γιατι δεν ασχολειστε λιγο και με το θεμα της ΚΕΡΑΤΕΑΣ ??Δεν νομιζετε ο,τι μυρισε για τα καλα η διαπλοκη, η δεν τη νοιωθετε ακομη ??

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ ΚΩΝ.Ε.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 16/02/2011 21:04:36

   @ ΚΩΝ.Ε.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Πολλά τα άρθρα και τα σχόλια που έχουν γραφεί γιά την ιστορική Κερατέα, οι κάτοικοι της οποίας μάχονται και ξενυχτούν στους δρόμους, ώστε ο 3000χρονος και μεταβυζαντινός ιερός τόπος τους, γιά να μη γίνει ποτέ ΒΟΘΡΟΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.