#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/11/2011 18:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κόσμος θέλει απαντήσειςΣε προχθεσινή μου ανάρτηση αναφερόμενος σε πρώτο πρόσωπο στον κ.Σαμαρά, έλεγα ότι είναι η μόνη μας ελπίδα. Το ίδιο εξακολουθώ να πιστεύω.

Κουβεντιάζοντας με πολλούς συνανθρώπους μας, που έχουν κουρελιαστεί κυριολεκτικά απ΄ την οικονομική λαίλαπα που έφερε το σοσιαλιστικό καθεστώς , έχουν κι αυτοί την ίδια άποψη για το Σαμαρά. Εκεί στηρίζουν τις τελευταίες τους ελπίδες. Ανήκουν δε σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Όμως τον τελευταίο καιρό αρχίζουν και φαίνονται πολλές ενστάσεις. Και δεν ξέρω τι να τους απαντήσω. Βεβαίως δέχονται ότι ο  Σαμαράς  είναι έντιμος, καθαρός και πατριώτης πολιτικός. Το έδειξε η πορεία του. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα:

- Να οριοθετήσει ξεκάθαρα τον πολιτικό χώρο που βρίσκεται.

- Να διώξει τα ενοχικά σύνδρομα της δεξιάς.

- Να ξεκαθαρίσει μια για πάντα το κόμμα του από επιβλαβή τρωκτικά, κακούς συμβούλους και επίδοξους κουστουμαριζέ και βερμούδιους τύπους.

1ο. Οριοθέτηση του πολιτικού χώρου σημαίνει ξεκάθαρη ιδεολογική ραχοκοκκαλιά, με σαφές πρόγραμμα, εύληπτο και εφαρμόσιμο. Ο νεφελώδης «μεσαίος χώρος», (τι ήταν άραγε αυτό;) να εξαφανιστεί δια παντός! Η Ν.Δ. τα τελευταία τριάντα χρόνια πιθήκιζε, χωρίς τέχνη και επιτυχία, τα αμοραλιστικά κόλπα του Πασόκ. Καιρός είναι να επαναπροσδιοριστεί με ονοματεπώνυμο. Με ΠΟΠ και σφραγίδα. Το κοινωνικός φιλελευθερισμός ωραία ακούγεται, αλλά η θειά μου η Νίτσα για φαγητό των πλουσίων το πέρασε κάτι σαν αστακός λεμονάτος.

Χρειάζονται πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχτεί, για να υποστηριχτεί μετά και να περάσει στον απλό κόσμο. Ξεκάθαρα πράγματα. Και όπως είπε ο κ. Σαμαράς  δεν χαρίζουμε τίποτα στην αριστερά. Ότι δηλαδή δε γινόταν μέχρι τώρα.

2ο.Να  διώξει  τα ενοχικά σύνδρομα και να απορρίψει βγαίνοντας στο λαό, το ασαφές και αστήρικτο  σύνθημα κατά της δεξιάς που μας ταλαιπωρεί εδώ και τόσα χρόνια. Ενοχές που τις φόρτωσαν έξυπνα οι σοσιαλοαριστεροί και μπόρεσαν  αν μετατρέψουν τον κάθε ύπουλο στόχο τους  σε προοδευτική επικίνδυνη μπαρούφα, χωρίς αντίσταση καμιά. Και εν πάσει περιπτώσει για ποια δεξιά μιλούν;

Η καινούρια λαϊκή πατριωτική δεξιά να  έχει ως πρώτιστο στόχο το ήθος, τη φύλαξη των θεσμών, που έχουν διαλυθεί και την προστασία των κατοίκων αυτού του τόπου. Φτάνει πια η εξαθλίωση οικονομική, κοινωνική, ηθική.

3ο. Να ξεκαθαρίσει με μιας το κόμμα του απ’ τους επίδοξους κουστουμαριζέ  παλιούς και νέους  παρατρεχάμενους  που ποτέ δε φόρεσαν στολή εργασίας. Δύσκολο πράγμα θα μου πείτε, ας μην τους ψηφίσει ο κόσμος. Σοβαρά; Πάλι το μπαλάκι στην κερκίδα; Μα ο κόσμος, ο λαός μας αυτό περιμένει. Και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Εκτός και αν υπάρχουν κάποιες συμφωνίες που δε γνωρίζουμε. Βέβαια στην πολιτική δεν λέγονται όλα. Όμως πρέπει να ειπωθούν.

Και ο μικρόκοσμος που ζω και συναναστρέφομαι απεικονίζει το μακρόκοσμο που είναι έτοιμος να δώσει ή όχι την ψήφο του! Και τα ποσοστά είτε θα είναι απογοητευτικά, είτε ουρανομήκη!!!

Στο χέρι σας είναι!!! Και στο χέρι μας βεβαίως. Οπλίστε το!!!

danaos

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. sam530 avatar
  sam530 29/11/2011 18:26:16

  αγαπητέ δαναέ και ο δικός μου μικρόκοσμος την ίδια άποψη έχει αλλά
  πολύ φοβάμαι ότι ''πολλά κρυπτά πλέον υπό τον ήλιον''.
  μακάρι να κάνω λάθος...

 2. anagnostopoulos panagiotis avatar
  anagnostopoulos panagiotis 29/11/2011 18:26:22

  Θα μπορούσε πραγματικά να είναι η μοναδική μας ελπίδα, εάν ήταν πιο ξεκάθαρος και ασυμβίβαστος στις αποφάσεις και στις επιλογές του. Η πολιτική όμως είναι προβληματικός χώρος, όταν εξασκείται από τα κόμματα (http://www.x-hellenica.gr/PressCenter/Articles/2488.aspx ). Ευτυχώς βέβαια, πάντοτε υπάρχουν εξαιρέσεις και θέλω να ελπίζω ότι ο Σαμαράς είναι μία από αυτές τις φωτεινές εξαιρέσεις.

 3. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 29/11/2011 18:27:50

  ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΟΧΙ Ν' ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΥΤΙΑ. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ [ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ .Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

 4. skpt avatar
  skpt 29/11/2011 18:32:48

  Aγαπητέ Δαναέ, καλά είναι τα λόγια , αλλά λόγια! Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ
  ξορκίζεις τον μεσαίο χώρο, εν τούτοις, ούτε μία λέξη - όχι πρόταση- δεν γράφεις στο πνεύμα του μή νεφελώδους , του απτού ! Τί ακριβώς προτείνεις ;; περιχαράκωση της Δεξιάς;; Έτσι θα πάρει αυτοδυναμία;;
  Πολύ φοβάμαι ότι κινδυνεύει να φανεί υποβολιμιαία η θέση, άν δεν είναι αφελής!

  • danaos avatar
   danaos @ skpt 29/11/2011 18:48:24

   skpt, τον εξήγησε ο Σαμαράς τον "κοινωνικό φιλελευθερισμό" και πολύ καλά μάλιστα στις ομιλίες του! Αυτή η εξήγηση να περάσει με σαφήνεια στον απλό άνθρωπο. Ούτε προτείνω,δεν είμαι πολιτικός φορέας,ούτε περιχαρακώνω. "Όστις θέλει ελθείν", αφού μάθει όμως πρώτα και συμφωνήσει. "Καιρός είναι να επαναπροσδιοριστεί με ονοματεπώνυμο. Με ΠΟΠ και σφραγίδα", ο ιδεολογικός χώρος.

 5. BlueSky avatar
  BlueSky 29/11/2011 18:36:37

  Δαναέ στην πολιτική, από την στιγμή που ειπώθηκε το θρυλικό ''λεφτά υπάρχουν'', από τον πιο άθλιο πολιτικό του πολιτικού ελληνικού γένους, θα πρέπει να λέγονται όλα!!!
  Όλα μέχρι τελευταίας ρανίδος!
  Η ψηφός αζίξει χρυσό και επειδή κάθε ψήφος πρέπει να κερδιθεί όπως της αξίζει, θα πρέπει κάποιος να είναι αντάξιος έστω και της μιας ψήφου.
  Δε μπαίνω στη κατηγορία των πασόκων ψηφοφόρων (εναπομείναντων στο 11-16 %), οι οποίοι ότι και να γίνει θα ψηφίσουν πασόκ, γιατί πούλησαν την ψυχή τους στον διάολο (''πασόκ μέχρι κόκκαλο ,γιατί μας βόλεψε, μας έκανε ανθρώπους, γιατί μας διόρισε να μη δουλεύουμε και να πληρωνόμαστε κλπ.............). Θυμάμαι να έλεγε ο πατέρας του παραπάνω πολιτικού: ''Βάλτε παντού καρέκλες για να διοριστεί ο λαός..............'''.
  Πλέον το ζήτημα είναι ένα.........και είναι η μεγαλύτερη αλήθεια.....η επιβίωση της χώρας, η οποία έρχεται διαμέσου της επιβίωσης των ελλήνων πολιτών της, επιβίωση που τίθεται πλέον εν αμφιβόλω.
  Ο Πρόεδρος, για τον οποίο τρέφω απεριόριστη εκτίμηση και τον τοποθετώ πολιτικά αξιακά σε υψηλή κλίμακα, θα μπορέσει να μας ''επιβιώσει'', όταν έχει δίπλα του μοναρχικά-ολιγαρχικά σταγονίδια τύπου .......ντοράκηδων;;
  Οψόμεθα.....................

 6. ΠΕΤΡΟΣ Μ. avatar
  ΠΕΤΡΟΣ Μ. 29/11/2011 18:45:32

  Να αποχωρήσει από το ''υψηλού επιπέδου'' σκακιστικό παιγνίδι.
  Άλλωστε από σκάκι δεν γνωρίζει το 90% του λαού, οπότε και να κερδίζει , κανείς δεν το καταλαβαίνει.
  Να ξαναβρεθεί με την Πραγματική Πολιτική που επιπλέον τον ανέδειξε.
  Την κινηματική πολιτική.

 7. Y. avatar
  Y. 29/11/2011 19:22:05

  Χαίρε Δαναέ
  Το οργανόγραμμα της ΝΔ, δε προβλέπει Γραμματεία Ιδεολογικού

  • victoria (true) avatar
   victoria (true) @ Y. 29/11/2011 21:16:23

   Κι εμείς τι κάνουμε εδώ!

   (ωραίο άρθρο δάσκαλε)

 8. tak avatar
  tak 29/11/2011 19:46:30

  Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, παρά την επιθυμία του να γνωρίζει όσα περισσότερα μπορεί για τη χώρα, την πολιτική και τον κόσμο, εκτιμούμε πως δεν έχει την ενημέρωση που χρειάζεται και φυσικά όχι με δική του ευθύνη.
  Παρά λοιπόν την καλή διάθεση των συνεργατών του και γενικότερα του περιβάλλοντός του, δεν γίνεται σπουδαία δουλειά στα Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού στο θέμα ενημέρωση, ενώ στο θέμα ανάλυση και αξιολόγηση των ειδήσεων, δεν γίνεται καθόλου δουλειά.
  Σα να λέμε, δουλειές του ποδαριού, αρκούμενοι στις εντυπώσεις και στο ποιος θα φωνάξει πιο δυνατά για να επικαλύψει τον άλλο.
  Δηλαδή εν τέλει, δε γίνεται καμιά ενημερωτική δουλειά επαγγελματικού επιπέδου, ενώ επιστημονικού επιπέδου, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…
  Φυσικά δεν τα έχουμε με κανέναν, όλοι και όσο ξέρουν και όσο μπορούν, κάνουν τη δουλειά τους, πλην όμως τη δουλειά του κόμματος του κ. Σαμαρά δεν την κάνουν, επειδή εκείνη έχει σημαντικότερες απαιτήσεις.
  Η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, δεν πρέπει να είναι και να μείνει η Νέα Δημοκρατία, που όλοι γνωρίσαμε.
  Ο ίδιος ο πρόεδρός της θα πρέπει να σφυρηλατήσει το χαρακτήρα της, θα πρέπει να εμπνεύσει τους Έλληνες πλέον και όχι τους οπαδούς του κόμματός του, θα πρέπει να φροντίσει να εμπεδωθεί γενικώς μέσα και έξω από το κόμμα του πως τα παιχνίδια και οι ερασιτεχνισμοί έχουν πλέον τελειώσει.
  Αυτά όμως και μια σειρά ακόμα αποφάσεων επί του θέματος, που ο ίδιος θα λάβει, δεν έχουν το χαρακτήρα του κομφετί, το οποίο δημιουργεί πολύχρωμους τόνους, αλλά στα σκουπίδια καταλήγει.
  Όλα όσα προέρχονται πλέον από τη Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της, πρέπει να έχουν συλλεκτική και χρηστική αξία, δεδομένου πως ο κ. Σαμαράς θέλει να αλλάξει το πρόσωπο της χώρας σώζοντας από τη δυστυχία τους Έλληνες, των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία ακουμπά πάνω του έστω κι αν δεν τον ψηφίζει.

 9. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 29/11/2011 19:47:54

  Όπως τα λες Δαναέ..υπάρχουν ερωτηματικά που θέλουν απάντηση, όπως υπάρχει και η αμφιβολία, που ζητά την αλήθεια...

 10. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 29/11/2011 20:57:50

  Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΑΟΥ: "...Η καινούρια λαϊκή πατριωτική δεξιά να έχει ως πρώτιστο στόχο το ήθος, τη φύλαξη των θεσμών, που έχουν διαλυθεί και την προστασία των κατοίκων αυτού του τόπου. Φτάνει πια η εξαθλίωση οικονομική, κοινωνική, ηθική..." Αυτά που βλέπει ο Δαναός γιατί δεν τα βλέπουν εκεί στην ΝΔ; (Δαναέ μην με παρεξηγήσεις. Δεν υποτιμώ εσένα. Την ΝΔ μέμφομαι)

 11. ΓΙΑΝΝΑ avatar
  ΓΙΑΝΝΑ 29/11/2011 21:17:30

  Δαναέ,
  σίγουρα υπάρχει έντονος προβληματισμός απ' όλους μας για το τι συμβαίνει πέριξ του Προέδρου.
  Υπάρχει μια παγωμάρα και ένα μούδιασμα από τον κόσμο που είναι πολύ έντονα και στην κοινωνία αλλά και εδώ στο antinews.
  Αν πρόσεξες σε κάθε ανάρτηση τα σχόλια που γίνονται δεν ξεπερνούν τα 50- και πολλά λέω.
  Όσα μαθαίνουμε και διαβάζουμε μας έχουν κάνει να έχουμε χάσει την μπάλα.
  Τον Πρόεδρο τον εκτιμώ και τον σέβομαι αλλά δεν ασπάζομαι την προσωπολατρεία και επιδιώκω -όσο μπορώ- να ασκώ καλοπροαίρετη και γόνιμη κριτική.
  Ίσως έτσι αφυπνιστούν κάποιοι στη Συγγρού που όπως φαίνεται τελικά ράβουν υπουργικά κουστούμια όσο κι αν θέλουν να μας πείσουν περί του αντιθέτου.
  Κι όσο αυτοί θα ράβονται το ΠΑΣΟΚ θα κάνει ανασύνταξη δυνάμεων και θα εξυφαίνει σχέδια πασοκικής πατέντας στο παρασκήνιο.

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ ΓΙΑΝΝΑ 30/11/2011 00:37:52

   +1000000000
   Αντώνη κοίτα…..
   http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=128864849

 12. makis p avatar
  makis p 29/11/2011 21:18:42

  Προς danao είσαι μόνο σε ένα σημείο λάθος, εκεί που λες..................Η Ν.Δ. τα τελευταία τριάντα χρόνια πιθήκιζε, χωρίς τέχνη και επιτυχία, τα αμοραλιστικά κόλπα του Πασόκ.
  Τουλάχιστον τα πέντε τελευταία χρόνια επί Καραμανλή στα Εθνικά θέματα είχε σωστή θέση , όταν Μητσοτακικοί και Πασόκοι λέγανε μόνο yes.
  Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

  • danaos avatar
   danaos @ makis p 29/11/2011 22:23:26

   Φυσικά δεν τα ισοπεδώνουμε όλα.Για κακό μιμητισμό έγραψα.

 13. Makis avatar
  Makis 29/11/2011 21:54:41

  "Να ξεκαθαρίσει μια για πάντα το κόμμα του από επιβλαβή τρωκτικά, κακούς συμβούλους και επίδοξους κουστουμαριζέ και βερμούδιους τύπους".

  Και τι θα μείνει μετά από το κόμμα;

  • danaos avatar
   danaos @ Makis 29/11/2011 22:25:44

   Ό,τι μείνει.Ουδείς αναντικατάστατος.Και τότε να δεις τι θα εισπράξει από τον κόσμο! Ούτε το φανταζόμαστε!

 14. mhtsos karditsa avatar
  mhtsos karditsa 29/11/2011 23:14:50

  συμφωνω Δαναε σχεδον σε ολα ,αλλα μου φαινεται εκει στη συγγρου κοιμουνται τον υπνο του δικαιου. απο ποτε εχει να κανει ο σαμαρας περιοδεια στον κοσμο ξερετε? πανε κατι μηνες. ο προεδρος επρεπε να εχει οργωσει ολη τη χωρα απο μια και δυο φορες. και τωρα μαλιστα πολυ περισσοτερο για να εξηγησει στον κοσμο την αλλαγη στην πολιτικη του. δεν κερδιζονται εκλογες ,γιατι την αυτοδυναμια την πεταξαμε , απο τον καναπε και με ανακοινωσεις στα καναλια που δε τις καταλαβαινει κανενας. μηπως λεω εγω μηπως ενα εκτακτο συνεδριο αρχων και θεσεων θα εκανε καλο αυτη τη στιγμη? ειμαστε αυτοι και σε αυτο πιστευουμε, και οσοι διαφωνουν να διαχωρησουν την θεση τους και να φυγουν απο το κομμα. καλυτερα μια πατριωτικη δεξια ενωμενη παρα ενα συνοθυλευμα απο ανεμομαζωματα και ανεμοσκορπιζματα. και ας μην κερδισουμε τις εκλογες. αν και εγω πιστευω πως αν γινει αυτο οι δεξιοι που αυτη τη στιγμη βρισκονται ξεγελασμενοι απο τον αρχηγο της κωλοτουμπας στο λαος και οι πικραμενοι δεξιοι θα συσπυρωθουν γυρω απο τη νου δου. αλλα ξεκαθαρες κουβεντες και οχι ναι μεν αλλα.

  • Πέτρος. Μ avatar
   Πέτρος. Μ @ mhtsos karditsa 29/11/2011 23:40:54

   Συνέδριο;
   Που είναι το Συνέδριο;
   Προγραμματικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς
   Από factorx στις 13/04/2011

   h**p://www.antinews.gr/2011/04/13/96490/

 15. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 29/11/2011 23:21:30

  Και αυτό που θα μείνει ,θα είναι ότι καλλίτερο και καθαρώτερο, αυτό που θα τον κρατήσει για να μας κρατήσει και να τον κρατήσουμε......

 16. juliet avatar
  juliet 30/11/2011 06:48:47

  Καλημέρα,
  αργούμε ,παιδιά.......και η απογοήτευση δεν είναι καλός σύμβουλος.
  Χρόνια Πολλά σ΄όσους γιορτάζουν και στη Πάτρα!

 17. danaos avatar
  danaos 30/11/2011 08:24:23

  Καλημέρα juliet. Ανησυχούμε πολύ!

 18. Ίωνας avatar
  Ίωνας 30/11/2011 10:27:11

  Κανένας ΝΔκράτης δεξιός Πατριώτης δεν νιώθει απογοητευμένος.
  Ξέρουμε να κάνουμε υπομονή και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο!
  Δεν τσιμπάμε στα δολώματα των ΜΜΕ, των ΠΑΣΟΚων και των λοιπών μνημονιολάγνων συνοδοιπόρων τους.
  80 και σήμερααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. me avatar
  me 30/11/2011 14:51:02

  Προσυπογράφω όλο το κείμενο. Συγχαρητήρια.
  Να τονίσω κάτι. Το ξεκαθάρισμα του κόμματος πήγαινε πάντα πίσω λόγω των εκλογών που πάντα ερχόντουσαν. Βλέπετε αυτή η χώρα από την επόμενη των εκλογών μπαίνει σε προεκλογική περίοδο.
  Ρωτήστε όλους τους προηγούμενους αρχηγούς (ακόμη και άλλων κομμάτων) πόσο τους στοίχισε που δεν ξεκαθάρισαν το κόμμα τους.
  Λίγοι και καλοί; Σίγουρα δεν θα είμαστε λίγοι και ακόμη πιο σίγουρα θα είμαστε μόνο οι καλοί. Με λερωμένες τις φόρμες όλοι και όλες.
  Υπάρχει τότε και άλλος κόσμος που θα έρθει μαζί μας. Αυτοί που ακόμη και τώρα λένε εύκολα "όλοι ίδιοι είστε".
  Δηλαδή με το που έφυγε η Ντόρα, ο Μαρκογιαννάκης και οι υπόλοιποι κολοσσοί ξεκαθαρίσαμε;
  Ή είμαστε τόσο αφελείς για να πιστεύουμε πως η εκλογική σειρά των βουλευτών (ειδικά στην Β' Αθήνας) θα είναι η ίδια και τους κρατάμε για να μην πάνε οι ψήφοι αλλού.
  Θα τρίβουν τα μάτια τους την επόμενη ημέρα όσοι το πιστεύουν.
  ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
  Ιδεολογικό και στελεχικό σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο σε επίπεδο βουλευτών.
  Ίσως ένα συνέδριο έδινε λύση αλλά θέλει χρόνο και χρήμα και δεν έχουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο.
  Τι προτείνω; Πρώτα μία τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου όπου θα μιλήσει όπως αυτός μοναδικά γνωρίζει στον κόσμο.
  Τώρα και όχι προεκλογικά.
  Όπως μιλάει στα χωριά μας και γίνεται κατανοητός.
  Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και στη συνέχεια να ξεκαθαρίσει το κόμμα.
  Να κάνει πράξει όσα λέει το άρθρο. Να διώξει κόσμο. Αυτούς που ουσιαστικά δεν είναι μαζί μας. Δεν μπορούν να είναι...
  Σε κάποιους άλλους να δώσει μία τελευταία ευκαιρία. Και να τους παρακολουθεί προσεκτικά.
  Υπάρχει πολύς κόσμος και στον δικό μου μικρόκοσμο που θα ενθουσιαστεί...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.