#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/06/2008 16:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κλοιός κλείνει


Το αυριανό πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Gianni avatar
  Gianni 07/06/2008 17:52:47

  Είναι βέβαιον οτι είναι μόνο το Ιδρυμα Μητσοτάκη; Αλλα Ιδρύματα στη λίστα της Ζημενς δεν υπάρχουν; Δύο ακόμα υπάρχουν...

 2. Gianni avatar
  Gianni 07/06/2008 17:53:37

  ...τα 470-500 χιλιάρικα λέγεται ότι πληρώθηκαν από το Μητσοτακέϊκο. Τώρα, πληρώθηκαν ή φαίνεται να πληρώθηκαν, άντε βγάλε συμπέρασμα...

 3. ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑ avatar
  ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑ 07/06/2008 22:05:01

  ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ
  ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
  ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟ....

 4. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
  ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 07/06/2008 22:14:31

  ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ
  ΖΟΡΜΠΑ ΠΑΡΕ ΜΠΡΟΣ
  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 5. chip&dale avatar
  chip&dale 08/06/2008 00:01:19

  ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟ….

  και πικραμένο;
  του έφαγαν τη γυναίκα του, τύποι από τη μίζενς;

  πού κολλάει ο ιδιωτικός βίος με τον πολιτικό;

 6. chip&dale avatar
  chip&dale 08/06/2008 00:04:41

  δεκαετία του 80?

  λουκάς μπάρλος πρόεδρος

  σούπερντούπερ παίχτης τάκης νικολούδης
  θωμάς μαύρος
  λάκης νικολάου? μήπως αυτός ήταν του 70?

  απόστολος τόσκας,
  τάσος (κωνσταντίνου)


  καλά πάμε, 5 από τους 11!

 7. Le canard avatar
  Le canard 08/06/2008 00:29:44

  Βρε chip&dale ο η "ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΒΑ", είναι ολοφάνερο ότι φωτογραφίζει πολύ συγκεκριμένο άτομο. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;


  Προς "ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑ": Να υποθέσω ότι ότι στα τιμολόγια για τα ηλεκτρονικά των πολλών "Κυριάκων" που υπάρχουν, πρέπει να προσθέσουμε και τα πανεράκια με τα κρασιά και τα ουΐσκια από την φανταστική κάβα της Ζημενς;

 8. Le canard avatar
  Le canard 08/06/2008 00:38:14

  Οίνος ευφραίνει καρδίαν ή ευοι ευάν (στην υγειά μας) που λέγαν κι'αρχαίοι ημών πρόγονοι. Η "κάβα" της Ζημενς είχε όλα τα καλά. Από εξοπλισμό γραφείου έως οινοπνευματώδη. Κι'αυτά είναι τα ψιλά. Ετσι; Τα χοντρά (λογαριασμοί, μίζες, οφφσορ) εάν δεν θέλουν οι Γερμανοί και τέσσερα πρώην στελέχη της Ζημενς Ελλας (δύο πριν το 1998 και δύο μέχρι 2006 και 2007), δεν θα μαθευτεί τίποτα.

 9. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/06/2008 00:38:39

  Πού είναι ο δαγκωνιάρης ο "Μούργος", απόψε;

 10. Le canard avatar
  Le canard 08/06/2008 00:41:24

  Α, και επειδή ρε σείς είστε όλοι κακοί με το παιδί (τον Κυριάκο ντε) επειδή απέκτησε ένα φτωχικό στην Τήνο, δεν μας λέει κανείς με συγγενή τίνος υπουργού ένα άλλο πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ζημενς Ελλας άγόρασε καλά φιλέτα στη Σαντορίνη. Για να βοηθήσουμε. Η συγγενής ασχολείται με το real estate.

 11. Le canard avatar
  Le canard 08/06/2008 00:43:59

  Εχουμε και λέμε λοιπόν. Γάμος στη βίλα πρώην στελέχους της Ζημενς (Γεωργίου)με τη θυγατέρα του Νέγρη της ΝΔ στις Σπέτσες, "φτωχικά" στην Πάρο, Αντίπαρο, Γαλαξείδι, και ... στο Λονδίνο.

 12. chip&dale avatar
  chip&dale 08/06/2008 01:55:59

  συγνώμη, ξέχασα τον πρίγκηπα του νερέτβα μπάεβιτς και τον επόμενο κόμητα εστερχάζυ

 13. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/06/2008 11:02:17

  «ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ»


  Ο Ράινερ Πέτερ ΝΙΝΤΛ γεννήθηκε το 1944 στο Μπαντ Σάροου της Αυστρίας και εργάστηκε σε μερικές από τις πιο «καυτές» εμπορικές θέσεις της μητρικής εταιρείας Siemens στη νοτιοανατολική Ασία, στη Νιγηρία, την Ινδονησία και ως εσωτερικός ελεγκτής στην Ταϊβάν, ενώ τη δεκαετία του ’90 ήταν υπεύθυνος πωλήσεων για τη νότια Ευρώπη. Ο κ. Νιντλ βρήκε το σύστημα των διακριτικών πληρωμών «έτοιμο», όπως κατέθεσε στο δικαστήριο του Μονάχου πριν από 10 μέρες.

  Η κατάθεση ωστόσο που έδωσε στις 23.11.2007 ήταν πολύ πιο λεπτομερής σε ό,τι αφορά την Ελλάδα.
  Ο Νιντλ είπε, λοιπόν, σε αυτή την κατάθεση ότι «οι πληρωμές στον ΟΤΕ είχαν μια μακρά παράδοση και ότι η συμφωνία 8002 δεν ήταν η μόνη αφορμή για να ενεργοποιηθεί το σύστημα των διακριτικών πληρωμών». Η σύμβαση-πλαίσιο 8002 είχε ένα «μεγάλο κομμάτι» (Ιντρακόμ) και ένα «μικρό» (Siemens). Ο άνθρωπος που έκανε τις πληρωμές στον ΟΤΕ ήταν ο Ρούντολφ και οι αποδέκτες ήταν γνωστοί από χρόνια «τουλάχιστον από την εποχή του δρος Χαρντς, τον προκάτοχο του Κοχ και του Μπέρνσαου», είπε ο Νιντλ (σ.σ. δηλαδή από τις αρχές της δεκαετίας του ’90).


  Ο ίδιος περιγράφει πώς από το «παλιό σύστημα» με τις απευθείας πληρωμές από το Μόναχο το 1998, αρχίζει μια «νέα εποχή» ταυτόχρονα με την ποινικοποίηση του «λαδώματος» στη Γερμανία (μέχρι τότε ήταν αφορολόγητο και εξέπιπτε από τις φορολογικές δαπάνες)…

  «Η συμφωνία μόλις ανέλαβε ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ είναι να κρατάει η θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα το 8% του κύκλου εργασιών των τηλεπικοινωνιών... Ο Μαυρίδης διηγιόταν ποιους λαδώνει με αυτά τα χρήματα...

  Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ δεν ζητούσε ποτέ χρήματα απευθείας από μένα. Εκείνο που λεγόταν ήταν ότι χρειάζονταν χρήματα για τη χρηματοδότηση των κομμάτων στην Ελλάδα. Ο Χριστοφοράκος εφοδίαζε ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ με χρήματα, διότι δεν ήταν από πριν γνωστό ποιος θα κέρδιζε τις επόμενες εκλογές...»

  Πάντως, τα εγκαίνια του νέου «αποκεντρωμένου συστήματος πληρωμών» δεν φαίνεται να στέφθηκαν από επιτυχία για τον κ. Νιντλ. Ετσι, όταν παρέλαβε στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης από συνεργάτη του πρώην μεγαλοστελέχους της Siemens Ράινχαρντ Σίκατσεκ, «1 - 2 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος της αμυντικής βιομηχανίας», τα παρέδωσε στον κ. ΜΙΛΤΟ ΨΑΡΡΟ που όμως στη συνέχεια διώχθηκε από τη Siemens στην Ελλάδα. Ο στενότερος συνεργάτης του Ψαρρού, Γκεμπάουερ, διώχθηκε με τη σειρά του από τη μητρική εταιρεία στη Γερμανία, διότι, όπως αναφέρει ο Σίκατσεκ στην από 22.11.2006 κατάθεσή του, «έπεσε σε δυσμένεια».

  AΠΕΙΛΕΣ

  Ο κ. Νιντλ είπε αργότερα σε συνεργάτες του ότι ο Ελληνας μεσάζων, για να πάρει η Siemens τη δουλειά, του τηλεφωνούσε μετά την παράδοση των χρημάτων του Ψαρρού και τον απειλούσε ότι θα «ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ». Στην κατάθεσή του ο Νιντλ δεν μίλησε γι’ αυτά τα ζητήματα και ούτε αναφέρθηκε στα απειλητικά τηλεφωνήματα. Σε ερωτήσεις του εισαγγελέα κ. Π. Αθανασίου αρνήθηκε να απαντήσει, και η γερμανική εισαγγελία απέφυγε να δώσει στους Ελληνες στοιχεία από την κατάθεση του κ. Νιντλ.

  Ο ίδιος, στην αναγνώριση των «πειστηρίων» που βρέθηκαν στις βαλίτσες του Σίκατσεκ μετά τη σύλληψή του, αναγνώρισε την υπογραφή του στην ενεργοποίηση ενός ποσού 200 εκατομμυρίων μάρκων για την Ελλάδα (σ.σ. 100 εκατομμύρια ευρώ). Κατά περίεργο τρόπο το πειστήριο αυτό δεν περιελήφθη στα στοιχεία που δόθηκαν στον Ελληνα εισαγγελέα...", (από την e-"Κ", 08-06-08. -Τα κεφαλαία δικά μου)

 14. Lara avatar
  Lara 08/06/2008 11:17:38

  Swsta Geronta o,ti les.
  Milas gia epoxh me maures diplomatikes balitses(Aktenkoffer)gemates zesto,
  tous paralhptes se nevrikh krish,
  th mustikh germanikh uphresia sto katopi
  se sunergasia me idiwtika dopia sainia
  kai ton prokoilato na blasthma sto kinhto
  pos an den ta parei
  tha paei na kanei p...
  lara

 15. romantiki avatar
  romantiki 08/06/2008 13:41:27

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑς ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ GRAND RESORT ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΟΥΜΙ ΤΗς ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ…ΕΔΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩς ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ…ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ SIEMENS ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ…ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩς…ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ(ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…) ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ. Η ΒΡΩΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ….ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ…ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ…ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ..ΤΟΣΑ ΤΑΝΚΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ?????? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ? ΤΟΣΑ ΟΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ…ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ????/ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΔΩΣΛΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ….ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ??? ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ….ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ…Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ….ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???????????????ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ…ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΛΕΣ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΓΟΣ….ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ …ΗΡΘΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ???????
  ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΠΙΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ…ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ-ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!
  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΗ Η ΖΙΜΕΝΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΚΡΙΜΑ!!!
  Α ΡΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ....ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

 16. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/06/2008 18:25:56

  romantiki,

  καθόλου ...ρομαντικά τα κεφαλαία!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.