#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/04/2010 21:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο επόμενος που θα διαγραφεί από τη ΝΔ θα είναι ο Γ. ΑλογοσκούφηςΣύμφωνα με πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στον Αντώνη Σαμαρά μετά τις απαράδεκτες πρόσφατες  δηλώσεις του, ο επόμενος που θα διαγραφεί θα είναι ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ως υπουργός  ο κ. Αλογοσκούφης έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην χώρα και την παράταξη.

Αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τον κ. Αλογοσκούφη ήταν αυτά που είπε σε πρόσφατη εκδήλωση στο London School of Εconomics.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΙΩΑΝΝΑ avatar
  ΙΩΑΝΝΑ 30/04/2010 21:46:50

  Αμήν!!!!

 2. Ηλίας avatar
  Ηλίας 30/04/2010 21:47:43

  Στην Goldman Sachs ο γιος του Αλογοσκούφη!..

  Η άλλη όψη της πρωτοφανούς κρίσης
  που πλήττει τη χώρα...


  Η Goldman Sachs έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με τα περίφημα swaps του 2001 και είναι επόμενο οτιδήποτε κινείται γύρω από τον ξένο οίκο να κεντρίζει την προσοχή όλων μας. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τον Σπύρο Αλογοσκούφη, γιο του Γ. Αλογοσκούφη, πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, που αποχώρησε από τη θέση του τον Ιανουάριο του 2009. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο Σπύρος Αλογοσκούφης εργαζόταν από την άνοιξη του 2009, και πιθανόν συνεχίζει να εργάζεται, στην Goldman Sachs στην Ασία. Φέρεται να ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες (dealings) σε συμβόλαια futures.
  Σημειώνεται ότι είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Yale και έχει κάνει τουλάχιστον ένα καλοκαίρι πρακτική (intership) στην Goldman Sachs, ενώ ήταν ακόμη...φοιτητής.

  Το σύνολο του κυριακάτικου Τύπου γράφει για "το σπίτι με τα πολλά projects", την Goldman Sachs. Τον αμερικανικό οίκο που λεηλάτησε (sacks, αγγλιστί το ρήμα) την οικονομία σου, παίζοντας διπλά παιχνίδια, όπως έγραψε πρόσφατα η Liberation. Τον οίκο που ρούφηξε (sucks, αγγλιστί το ρήμα) ομόλογα, αποκρατικοποιήσεις, μετοχοποιήσεις, αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων.

  Όλα αυτά, από το 2001 μέχρι σήμερα, γεγονός που καταδηλώνει την διείσδυσή του σε όλα τα κόμματα. Το σύνολο του κυριακάτικου Τύπου, ψάχνοντας να βρει τους ενόχους για τα εγκλήματα στην οικονομία, γράφει ή συνεντευξιάζει έναν από τους πιθανούς φταίχτες. Τον Γιώργο Αλογοσκούφη. Εκείνος προτάσσει αριθμούς για να αθωώσει τα έργα του και μετατοπίζει τις ευθύνες σε "ομάδα κρατιστών" που πήραν τα ηνία τόσο από τον Καραμανλή, όσο κι από τον ίδιο.

  Υπάρχει ένα σημείο όμως, αυτό το ηθικό ζήτημα, όπου ο κ. Αλογοσκούφης θα πρέπει να δώσει μια απάντηση. Αν αληθεύει ότι ο γιος του, Σπύρος Αλογοσκούφης, εργαζόταν από την άνοιξη του 2009 και πιθανόν συνεχίζει να εργάζεται στην Goldman Sachs στην Ασία, όπου έχει κάνει και πρακτική ως φοιτητής αμερικανικού πανεπιστημίου, προκύπτει το γνωστό "ηθικό ασυμβίβαστο" για τον πρώην αξιωματούχο της ΝΔ. Η είδηση περνά έμμεσα σε στήλες, χωρίς να συγκεκριμενοποιείται η σχέση υιού.

  Και για εκείνους που θα προστρέξουν vα δουν "ποινικοποίηση" μιας οικογενειακής σχέσης, σημειώνω ότι αυτή την εποχή και με τον κίνδυνο να μην πάρω σύνταξη, κάθε πράξη σημειώνεται, κάθε σχέση αναλύεται και κυρίως, κάθε οικογενειακή σχέση α' βαθμού κρίνεται. Αφού έδωσες το δικαίωμα να το κάνουν οι ξένοι, γιατί να μην το κάνω κι εγώ...

  πηγη http://press-gr.blogspot.com/2010/03/goldman-sachs.html

  • GreenHorses avatar
   GreenHorses @ Ηλίας 30/04/2010 21:51:43

   Εδώ να έλεγε ο Γιωργάκης και η Λούκα με την Goldman Sachs αυτό σε πείραξε;

 3. anonymous avatar
  anonymous 30/04/2010 21:55:55

  Εγώ δε θεωρώ εσφαλμένη την πολιτική Αλογοσκούφη. Άλλο το θέμα ότι προσπαθούν να του τα φορτώσουν όλα. Μια διαγραφή του θα σημαίνει αποδοχή ενοχής της ΝΔ για τα οικονομικά δηλ. για πράγματα που δεν είναι ένοχη.
  Στην τελική ο Αλογοσκούφης είχε προτείνει μέτρα πριν τον αλλάξει ο ΚΚ και ο ΚΚ δε δέχτηκε να περάσει τα μέτρα και τον ανασχημάτισε. Τι φταίει λοιπόν ο Αλογοσκούφης;
  Η ΝΔ είναι ένοχη γιατί δεν καταπολέμησε τη διαφθορά. Για τίποτε άλλο.

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ anonymous 30/04/2010 22:23:57

   Πιο σωστό θα ήταν να διαγραφεί ο Κώστας Καραμανλής, και το εννοώ.

   1. Ο Αλογοσκούφης είχε προτείνει από τις αρχές του 2009 μέτρα στον ΚΚ και εκείνος ρώτησε τον...Λούλη και τον άλλο τρισμέγιστο της οικονομικής επιστήμης, πολιτικό μηχανικό (!) Γιώργο Σουφλιά. Στη συνέχεια ο Καραμανλής τον έβαλε στην άκρη.
   2. Ο Αλογοσκούφης έχει μιλήσει επανειλημμένα, δεν έχει κρυφτεί, έχει εξηγήσει τα γενόμενα. Οσοι έχουν πειστεί, έχουν πειστεί, έτερον εκάτερον. Αντίθετα, ο ΚΚ έχει κρυφτεί με τρόπο επονείδιστο και περιφρονητικό απέναντι σε όσους του έκαναν την τιμή και τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Γιατί λοιπόν να διαγραφεί ο Αλογοσκούφης;
   Στο κάτω-κάτω, έχει καταθέσει την κομματική του ταυτότητα. Πώς θα διαγράψεις κάποιον που δεν είναι πλέον μέλος της ΝΔ;

   • πολίτης avatar
    πολίτης @ Μάρκο Τ 30/04/2010 22:49:56

    Πιστεύεις στ'αλήθεια ότι ο ΚΚ κρύβεται; Ούτε σου περνάει από το μυαλό ότι δεν έχει ακόμη πει τίποτα, ακριβώς επειδή ό,τι πει θα το στρέψουν εναντίον της παράταξης; Είστε πολύ εύκολοι στο να αναθεματίζετε τους πάντες.
    Ο Αλογοσκούφης πρότεινε μέτρα. Ανάμεσά τους και η κατάργηση του αφορολόγητου των επαγγελματιών, θίγοντας έτσι τη μεγάλη εκλογική βάση της ΝΔ. Αυτό δεν του το συγχώρεσαν ποτέ, ακόμη και το ότι δεν εφαρμόστηκε δεν έπαιξε κανένα ρόλο, οι επαγγελματίες αισθάνθηκαν προδομένοι. Αν έχετε αρχεία από τότε, ελέγξτε να δείτε πότε άρχισε η ΝΔ να παίρνει τον κατήφορο. Όλοι το έχουν συνδέσει με το ΒΑτοπέδι, όμως το χρονικό σημείο συμπίπτει και με την ανακόινωση του συγκεκριμένου μέτρου.
    Θα μου πείτε, έπρεπε να είχε βάλει μπροστα την οικονομία και όχι το κόμμα. Αλλά ποιός μπορρεί να το υοστηρίξει αυτό σήμερα, τώρα που γνωρίζουμε τί σημαίνει ΓΑΠ; Ο ΚΚ αν είχε πάρει τέτοια έντασης μέτρα θα ήταν ήδη νεκρός, σε άλλη περίπτωση θα είχε πέσει νωρίτερα, θα είχε έλθει νωρίτερα ο ΓΑΠ και θα είχαμε τα ίδια.
    Κανονικά δε θα συμφωνούσα με τη διαγραφή Αλογοσκούφη, αλλα δεν ξέρω και τί είπε στο London School of Εconomics

   • anonymous avatar
    anonymous @ Μάρκο Τ 30/04/2010 22:59:38

    Πολίτη,
    καλά πας καλά; Ήταν μέτρο αυτό που πέρασε για κατάργηση του αφορολόγητου των Ελ. Επαγγελματιών; Έπιανε παιδιά που μόλις ξεκινούσαν και τους έβαζε το πιστόλι στον κρόταφο; Βγήκε συγγενικό μου πρόσωπο με επιστροφή φόρου κι έλεγε μα από εκείνα τα λεφτά περίμενα να πληρώσω τα ασφαλιστικά μου ταμεία, γιατί να μου τα φορολογήσει;

    Για να τελειώνει το παραμύθι με τους ελ επ. Πολλοί δε βγάζουν τα προς το ζην. Για την ακρίβεια βγάζουν τόσα όσα πρέπει για να ζήσουν μόνοι τους χωρίς οικογένεια.

    Βγήκε το ΠΑΣΟΚ και άρχισε να κάνει λαϊκισμό και μίλησε για κλέφτες ελ. επαγγελματίες και ξαφνικά μας προέκυψε ένα νούμερο των 500 ελ. επαγγελμ. πέριξ του κολωνακίου.

   • πολίτης avatar
    πολίτης @ Μάρκο Τ 30/04/2010 23:09:00

    Ίσως δεν εκφράστηκα καλά, αλλά δεν είπα ότι ήταν σωστό το μέτρο. Αντίθετα είπα ότι οι επαγγελματίες δεν ΄συγχώρησαν ποτέ τη ρύθμιση, αν και τελικά ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ. Κι εγώ είχα πάθει σοκ όταν το άκουσα, πέρα ότι ήταν αντισυνταγματικό να αντιμετωπίζονται διαφορετικά οι επαγγελματίες από τους μισθωτούς, το θεώρησα και πολιτική αυτοκτονία. Και ήταν!

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ anonymous 30/04/2010 23:55:56

   Αυτο ειναι σωστο.Η ΝΔ ομως δεν ασχολειται με τον τομεα της ιστοριας της και αγνοει τη δυναμη της προπαγανδας.

 4. GreenHorses avatar
  GreenHorses 30/04/2010 21:58:25

  Είτε διαγραφεί είτε όχι η αλήθεια είναι μία για να σωθεί η χώρα χρειάζονταν μέτρα, μέτρα σημαίνει πολιτικό κόστος και κόψιμο χρημάτων από το λαό κανείς δεν θέλει να υποστεί το πολιτικό κόστος. Από την μία φωνάζουμε δεν κάνατε τίποτα και αν κάνουν φωνάζουμε τι κάνετε πως θα ζήσει ο λαός!!!

  Ο Αλογοσκούφης πήγε να πάρει μέτρα και με τα τεκμήρια και με αύξηση του ΦΠΑ, αλλά οι ίδιοι που λένε τώρα στα παράθυρα δεν έκανε τίποτα τότε τσίριζαν ότι δεν μπορούν να περάσουν τέτοια μέτρα στον ελληνικό λαό.

  Για μένα πρέπει να διαγραφεί για άλλα θέματα όπως τα δομιμένα ομόλογα αν εκεί φταίει ας διαγραφεί αλλιώς για πολική ευθύνη διαγραφή δεν έχει νόημα. Ούτως ή άλλος βέβαια να επανεκλεγεί δεν υπάρχει περίπτωση.

 5. Giorgos avatar
  Giorgos 30/04/2010 22:19:52

  Σκασιλα του και να διαγραφη..
  Αυτον τον ενδιαφερει μονο μην εχει αλλες επιπτωσεις
  Και για να καταλαβω.. οι διαγραφες ειναι τιμωρια?
  Δηλ εγω που δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα κομμα ειμαι σε διαρκη τιμωρια?

  • anonymous avatar
   anonymous @ Giorgos 30/04/2010 22:50:39

   Όχι δεν είναι τιμωρία, απλά απαλλάσσουν το κόμμα από κάποια βαρίδια. Δες πως απαλλάχτηκε το ΠΑΣΟΚ από το Σημίτη και το Γιάννο. Μεταλλάχτηκε και κέρδισε εξαπατώντας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

 6. diasapollon avatar
  diasapollon 30/04/2010 23:32:37

  Να διαγραφεί και να πάει στο φράσκο μαζί με τον κινέζο.

 7. Βρασίδας avatar
  Βρασίδας 01/05/2010 00:11:00

  και αφού διαγραφεί το μισό υπουργικό συμβούλιο του ΚΚ θα ξαναλέμε ότι για όλα φταίνε οι άλλοι. Ωραία. Και μετά θα πάμε μπροστά με τον Παπαμιμίκο.

 8. allofron avatar
  allofron 01/05/2010 00:11:07

  O πρωην 151, Κος Μανωλης θα διαγραφει ποτε η θα μας πουλαει μυθια για κοινωνικες πολιτικες?

 9. 13 avatar
  13 01/05/2010 00:34:27

  Και αυτος που εχει ο Σαμαρας τωρα, για τα οικονομικα ειναι πολυ καλος.Εξυπνος και ετυμολογος,αν τον ειδατε στη ΝΕΤ πριν λιγες μερες.

 10. thanos avatar
  thanos 01/05/2010 00:39:12

  Είμαι υπάλληλος του Υπ. Οικ. Στην πενταετια Αλογοσκουφη η διαφθορα χειροτερεψε -ακομα κ απο τις μερες του ΠΑΣΟΚ.
  Μπορει να εκανε κ θετικες κινησεις, για μενα το ισοζυγιο ειναι πολυ αρνητικο.
  Αυτη η απογραφη που εκανε, ακομα μας κυνηγα. Ακρατος φιλελευθερισμος (φοροι 25% στις Α.Ε. απο 35%) δαπανες ανεξελεγκτες και σκανδαλα. Μπορει να ειχαμε αναπτυξη 4%, αλλα ακομη κ εδω θα σας πω για το πως διαχέεται η ανάπτυξη στην κοινωνία. Αλλά καλύτερα να μην το αναφέρω. Κ κατι τελευταίο: οποιοι γνωριζουν προσωπα κ πραγματα θα ξερουν κ για τον διευθυντη επι πενταετίας του πολιτικου του γραφείου. Αλλά κ για αυτόν δε θα πω τίποτα. Μη συγχυστω βραδιάτικα

 11. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 01/05/2010 01:08:53

  Τελικά αυτό το London School of Εconomics πρέπει να είναι τελείως για τα μπάζα. Προσκαλούν τον Αλογοσκούφη να τους πει τι;
  Και μην ξεχνάμε και ο Παπακωνσταντίνου εκεί τελείωσε.

  Ρε ΑΣΟΕΕ και πάλι ΑΣΟΕΕ...

 12. Κρής, ο μοντανιέρο avatar
  Κρής, ο μοντανιέρο 01/05/2010 01:55:39

  Τον Πάκη θα το κρατήσετε;

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ Κρής, ο μοντανιέρο 01/05/2010 09:19:01

   Οταν θα αρχίσουν τα σπασίματα τον Δεκέμβρη, ο Πάκης ως έμπειρος, θα αναλάβει να κατεβεί στον δρόμο να καταστείλει την εξέγερση.

 13. co avatar
  co 01/05/2010 02:26:01

  kai na min 3exname oti den h8ele na forologisei alh8ina tous forodiafeygontes eley8erous epagelmaties - apla i8ele na arpa3ei me aisxro tropo ena xiliarikaki apo tous mplokakides.

  egw apo tote 3egrapsa tin palia nea dimokratia kai emena einai i ais8isi mou oti prokalese tin katareysyh ths.

 14. NTINOS avatar
  NTINOS 01/05/2010 03:53:05

  Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.Κατόπιν τουτου ο άνθρωπος έχει αυτοδιαγραφει αναμενεται η βουλα για να τελειωνουμε και να πάρουν και αλλοι σειρα που περιμενουν με αγωνια.

 15. Pikaia Gracilens avatar
  Pikaia Gracilens 01/05/2010 08:07:16

  Τί ειπε στο Λονδον Σκουλ ο Αλογοσκουφης που πειραξε. Για οποιο ενδιαφερομενο υπαρχει μαγνητοφωνημενη η ομιλια του.

 16. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ avatar
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 01/05/2010 08:14:28

  Ο Αλογοσκούφης ηταν και είναι πάντα πολύ ικανός πολυ υπευθυνος και πολύ σοβαρός.
  Στην Ελληνική πολιτική σκηνή για κάθε προβλημα βρισκει η διαπλοκή εναν αποδιοπομπαίο τραγο και ο λαουτζίκος που τρώει σανό με το κιλό τα ρίχνει ολα σ' αυτόν.
  Ετσι γίνεται και με τον Αλογοσκούφη.
  Η παιδική χαρά της Ριγήλης αποθεώνει τον ΜΑΝΩΛΗ και στελνει στην γκιλοτινα τον ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ και τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
  ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

  • gav250 avatar
   gav250 @ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 01/05/2010 09:48:25

   Πέστα ρε Απόστολε!
   όταν από πολύ νωρίς και όχι απο το 2009 αλλά από το 2005 και μετά μιλούσε για μέτρα ο Αλογοσκούφης στον Καραμανλή, οι λοιποί υπουργάρες φώναζαν ΟΧΙ θα μας ρίξουν την επόμενη μέρα. Αποτέλεσμα : τον στοχοποίησαν και τον έφαγαν οι λεβέντες μας(οι κότες).Έγιναν ανασχηματισμοί, προωθήθηκαν νέοι¨λεβέντες¨ (κότες) οι οποίοι σήμερα πλαισιώνουν τον καινούργιο μας Πρόεδρο(ο οποίος ο ίδιος τους μάζεψε δίπλα του), ¨λεβέντες¨ που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα αυτονόητα, και στο τέλος θα ψηφίσουν και υπερ του ΔΝΤ!!! Εκεί φτάσαμε να βρίζουμε ανθρώπους(Καραμανλή) που μας έκαναν πολλές φορές να νοιώθουμε υπερήφανοι, και χειροκροτούμε ποιούς????
   Συγνώμη αλλά δεν ψηφίσαμε γιαυτό το λόγο Σαμαρά.

 17. rasputin avatar
  rasputin 01/05/2010 09:16:55

  Διαγραφή Αλογοσκούφη απο μόνη της δε λέει τίποτα. Τους Παυλίδη και Αλογοσκούφη πρέπει να ακολουθήσουν καμμια εικοσαριά (απο τους πρωτοκλασάτους τουλάχιστον). Το κόμα πρέπει να περάσει σε μια νέα εποχή. Μια πραγματικά νέα εποχή, όχι σαν αυτή που ευαγγελίζονταν στα λόγια ο Γιωργάκης! Και αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο ο Σαμαράς δεν αποφασίζει να σβήσει απο το χάρτη τους βρυκόλακες του παρελθόντος. Αν δεν το κάνει τώρα, πότε;

 18. Κώστας avatar
  Κώστας 01/05/2010 10:25:43

  Kαι μόνο για το δομημένο ομόλογο θα έπρεπε να διαγραφεί ο Αλογοσκούφης. Οι παροικούντες την ελληνική Ιερουσαλήμ και το City γνωρίζουν πολύ καλά το μέγεθος του σκανδάλου(που είχε δρομολογηθεί και πριν την άνοδο στην εξουσία το 2004 με γεύματα προετοιμασίας...) και το πόσο ψήλα φθάνουν οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες.
  Απο κει και πέρα σε καθαρά πολιτικό επίπεδο υπουργός που εισηγείται μέτρα και αυτά δε γίνονται αποδεκτά παραιτείται. Τόσο απλά. Δεν κάθεται να βλέπει τις δαπάνες του Δημοσίου να αυξάνονται κατά 40% και κατόπιν εορτής να λέει αστειότητες τύπου "είχα εισηγηθεί μέτρα αλλά δεν με άφησαν".
  Τελικά είναι μια ολόκληρη νοοτροπία που πρέπει να διαγραφεί και όχι απλά κάποια πρόσωπα. Πάντως σίγουρα ο Αντώνης πρέπει να τον διαγράψει. Και μόνο το δομημένο ομόλογο,θα αρκούσε.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Κώστας 01/05/2010 10:48:31

   Το θέμα των ομολόγων είναι άλλο. Θα σου δώσω όμως δίκιο ότι σε αυτό έχει σοβαρότατες ΚΑΙ ποινικές ευθύνες τις οποίες όμως κάλυψαν και το 2007 επανεξελέγη βουλευτής κι ενώ το σκάνδαλο ήταν γνωστό.

 19. Στέργιος avatar
  Στέργιος 01/05/2010 10:54:32

  Ο Αλογοσκούφης δεν ήταν που ένα χρόνο μετά τη μετεκλογική απογραφή τού 2004 βγήκε και είπε ότι η χώρα μας δεν είναι 20% φτωχότερη, αλλά είναι 25% πλουσιότερη από ό,τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ, επειδή οι πουτάνες στα μπουρδέλα δεν κόβουν αποδείξεις;

 20. Στέργιος avatar
  Στέργιος 01/05/2010 10:58:18

  Όσο για τον Δάμαλο, κι αυτός θα πρέπει να πάρει πόδι. Με την τεμπελιά του και την ανικανότητά του άφησε τα ψυχοπαθητικά λαμόγια τύπου Ριρή να αλωνίζουν στη ΝΔ, και έκανε την παράταξη τής κοινής λογικής, της προόδου και της ευρωπαϊκής προοπτικής να απωλέσει κάθε ηθικό έρεισμα απέναντι στην πράσινη μαφία.

  Η ΝΔ δεν πρόκειται να ξαναγίνει κυβέρνηση τουλάχιστον για άλλα 8 χρόνια, για να μην πω 20. Αυτό είναι το μοναδικό κατόρθωμα τού Καραμανλή, και γι'αυτό και μόνο αυτό, θα έπρεπε να πάει σπίτι του.

  Όχι ότι το εγκατέλειψε και καθόλου το σπίτι του 5,5 χρόνια πρωθυπουργός, δηλαδή.

 21. Wolf avatar
  Wolf 01/05/2010 12:07:48

  Να στείλει μαζι με τον "τσάρο" και τα τσαράκια μαζί όμως, που έχουν ξωμείνει και συνεχίζουν... Αυτούς λέω που το γυρισαν στην ΟΝΝΕΔ τωρα...

 22. Hase avatar
  Hase 01/05/2010 12:20:26

  Και τι εγινε;; Μηπως και η κορη του Γιαννου δεν δουλευε στην Μεριλ-λιντς στα πετρινα χρονια, λιγο πριν την τελευταια υποτιμηση τησ δραχμουλας; Τοτε που οι ελληνες εχαναν και ο Εβερτ ελεγε να μην στ0χοποιουνται τα παιδια των πολιτικων; Τοτε που η Μεριλ-λιντς πουλουσε αμοιβαια κοψοχρονια για να αγορασει μετοχες;;

  • anonymous avatar
   anonymous @ Hase 01/05/2010 12:43:45

   Δε μιλιούνται η κόρη με το Γιάννο. Δεν ξέρω τώρα αλλά τότε ήταν στα μαχαίρια. Ο λόγος είναι ότι ο Γιάννος είχε φάει τα λεφτά της πρώτης γυναίκας του και όταν αυτή αρρώστησε με καρκίνο δεν είχε να κάνει θεραπείες στο memorial. Μάλιστα το χρονικό διάστημα που ήταν άρρωστη ήταν στα διαζύγια και της φέρθηκε απάνθρωπα. Η πρώτη γυναίκα του Γιάννου καταγόταν από την παραδοσιακή οικογένεια Καρτάλη της Μαγνησίας και είχε λεφτά από το σπίτι της. Δεν ήταν κλεμμένα κλπ. από το ΠΑΣΟΚοσύστημα.

   Επίσης δε θυμάμαι αν πατέρας και κόρη είχαν πάει στα δικαστήρια για την κληρονομία της μητέρας της.

   • Hase avatar
    Hase @ anonymous 01/05/2010 15:21:49

    Ο Γιαννος δεν εφαγε μονο τα λεφτα της πρωτης του γυναικας, αλλα και τα λεφτα του κοσμακη.

   • anonymous avatar
    anonymous @ anonymous 01/05/2010 17:10:36

    Εδώ φίλε μου μιλάμε για απανθρωπιά. Και αυτός ο άνθρωπος ήταν πρωτοκλασάτος υπουργός και τον βγάζουν συχνά πυκνά στα συνέδρια και καμιά φορά είναι και πρώτη μούρη στα κανάλια. Αυτές είναι οι ηθικές αναστολές της Ελληνικής κοινωνίας.

 23. ΠΑΛΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ avatar
  ΠΑΛΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ 01/05/2010 19:52:13

  Όσοι δεν έχετε αντιμετωπίσει τα καθίκια της Wall Street, δεν ξέρετε τι λέτε. Οι καλύτεροι από αυτούς το κάνανε στην μάνα τους όταν τους γεννούσε.
  Τώρα να έχεις τους δύο Γεωργάκηδες να τα βάζουν με τα καθίκια είναι σαν να βάζεις σφεντόνες να χτυπάνε ρουκέτες.... και τα αποτελέσματα του 45αρι στο τραπέζι είναι πια εμφανέστατα.....
  Στην Αμερική, επειδή τα καθίκια νόμιζαν ότι είχαν τον «αράπη» , αυτός τους την έκανε.... Σε λίγο θα αρχίσουν οι μαζικές αγωγές και τα καθίκια θα αρχίσουν να σφίγγοντε.... Στην Ελλαδίτσα, με την δικαιοσύνη που έχουμε... ότι πήρανε το πήραν και το φάγανε...

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ ΠΑΛΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ 02/05/2010 20:48:53

   Πάτερ,
   Τα καθίκια θα βρούν τον κακό μπελά τους με τον «αράπη». Γυαλίζει το μάτι του, όπως της Σάρον Στόουν στο γνωστό γουέστερν σπαγγέτι. Μαζεύτηκε πολύ μπαρούτι, να μου το θυμηθήτε, κρατείστε την πρόβλεψη.

 24. nikos avatar
  nikos 01/05/2010 21:14:00

  Δυστυχώς για την Ελλάδα όταν τα έλεγε ο Αλογοσκούφης τον έλεγαν σκληρο και νεοφιλελευθερο οι Σουφλιάδες οι Μανώληδες και οι λοιποι λαικιστές ζητώντας το κεφάλι του τα ξεχνάμε?....Επρεπε να παραιτηθεί το 2008 και να έπεφτε η Κυβέρνηση που δεν τόλμαγε να πάρει μέτρα

 25. sic transit gloria mundi avatar
  sic transit gloria mundi 02/05/2010 14:11:56

  O Αλογό δεν διάβαζε Ρουμπίνι, αλλά άκουγε τον πρώην της FR Alan Greenspan και τρομπάριζε αέρα στην Ελληνική φούσκα, όπως ο Alan στην Αμερικάνικη. Ο Alan όμως παραδέχθηκε ότι έσφαλλε αμέσως μετά την αποχώρησή του. Ο Γιώργος Αλογοσκούφης ακόμη μας χρωστά μια διπλή συγγνώμη, και γιατί έσφαλλε, και γιατί δεν μίλησε όταν έφυγε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.