Ο επικίνδυνος κ. Ήσυχος
06/11/2014 19:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο επικίνδυνος κ. Ήσυχος

Απίστευτα προκλητικοί και κυνικοί είναι οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα και κάποιους πρέπει να μαζέψει τους... Ήσυχους που έχει στο κόμμα του γιατί είναι επικίνδυνοι για τη χώρα.

Για κάποιους ακραίους γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά οι οποίοι φλερτάρουν με την ιδέα της ελληνοτουρκικής κρίσης για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάνει λόγο κάποιος... Ήσυχος.

«Φοβάμαι ότι υπάρχει μια μερίδα ακραίων απόψεων εντός της κυβέρνησης -και αυτοί συνήθως κινούνται γύρω από τον κ.Σαμαρά- που φλερτάρουν με την ιδέα να ανέβει το θερμόμετρο ανάμεσα σε Ελλάδα και στην Τουρκία με κάποιες κρίσεις που δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει, με στόχο να αναζητήσουν ,να επιζητήσουν συναίνεση εδώ και τώρα, να βρεθούν και οι 180 ,λόγω της κρίσης. Προειδοποιούμε με σαφήνεια και καθαρό τρόπο να μην παίξει αυτό το επικίνδυνο χαρτί η κυβέρνηση διότι αυτά τα «πολιτικά παίγνια» τα πληρώνουμε πολύ ακριβά» δήλωσε ο κ. Ήσυχος.

Είναι λέει τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή του η δήλωση είναι η προσφορά του προς την πατρίδα. Έτσι νομίζει ότι είναι χρήσιμος την ίδια ώρα που η τουρκική προκλητικότητα δεν έχει όρια.

Στήνει ο Σαμαράς με τους φίλους του θερμό επεισόδιο για να κερδίσει 1,5 χρόνο κυβέρνηση. Να σκοτωθούν δηλαδή μερικοί, να φτάσει η χώρα στον πόλεμο, να διαλυθεί η οικονομία και οι θυσίες τόσων ετών προκειμένου η κυβέρνηση να διασωθεί. Αυτή είναι η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Επιτρέπει σε κάποιος Ήσυχο να έχει τέτοια ανόητα πολιτικά επιχειρήματα;

Είναι αυτό εθνική πολιτική; Είναι αυτό προσπάθεια συνεννόησης στα εθνικά θέματα, για τα οποία μίλησε πρόσφατα ακόμη και ο Τσίπρας;

Και τι λέει άραγε ο Ήσυχος; Αν μας ρίξουν καμιά βόμβα στο Αιγαίο να μην κάνουμε τίποτε για να μη δημιουργηθεί θέμα και να μην κερδίσει τις εκλογές ο Σαμαράς;

Απίστευτα προκλητικοί και κυνικοί είναι οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα και κάποιους πρέπει να μαζέψει τους... Ήσυχους που έχει στο κόμμα του γιατί είναι επικίνδυνοι για τη χώρα.

Ο υπουργός Επικρατείας κ. Δημήτρης Σταμάτης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις σημερινές δηλώσεις του κ. Ήσυχου στο site onalert.gr είπε τα εξής:

Οι δηλώσεις του κ. Ήσυχου υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι μόνο ακραία επαίσχυντες και απαράδεκτες, αλλά κυρίως εθνικά επικίνδυνες.

Θέλω να ελπίζω, ότι οι δηλώσεις αυτές, δεν απηχούν τις απόψεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποτελούν μνημείο προσωπικής ανευθυνότητας και εκδήλωση αδίστακτης ανοησίας.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λάβει αμέσως θέση.

Η εμπλοκή τέτοιων θεμάτων στην εσωτερική πολιτική διαμάχη, είναι επιεικώς επιζήμια και ασυγχώρητη, ιδιαίτερα την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας βρίσκεται στην Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 06/11/2014 20:11:46

  Όχι πως δεν ξέραμε,αλλά έτσι,να το διαπιστώσουμε για ακόμη μια φορά τί επικίνδυνοι για τη Πατρίδα μας άνθρωποι θέλουν να μας κυβερνήσουν...

 2. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ avatar
  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 06/11/2014 20:16:38

  Aνοησίες και εκατέρωθεν "επικοινωνιακές πομφόλυγες". Αν όντως οι Τούρκοι προκαλέσουν θερμό επεισόδιο όπως στα Ίμια, απλά θα σχηματισθεί κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας με μοναδικό σκοπό τη διαχείρηση του επεισοδίου. Οταν το επεισόδιο λήξει, όπως είναι αναπόφευκτο, η κυβέρνηση ευτή θα λήξει επίσης, και θα επανέλθουμε στα σημερινά. Οι βουλευτές που τελικά θα ψηφίσουν συγκυβέρνηση, θα ανήκουν πλέον στη συγκυβέρνηση και θα δρέψουν τους ανάλογους καρπούς, όταν κληθούν να ψηφίσουν τα εξ αναβολής νέα μέτρα. Δικαιολογίες οτι "εγώ ψήφισα επειδή φοβήθηκα το θερμό επεισόδιο" είναι πιο γελοίες απο το "ψήφισα για να μην φύγουμε απ το Ευρώ". Θα ήταν λοιπόν εντελώς γελοίο να προκαλέσει τέτοιο επεισόδιο η Ελληνική κυβέρνηση, διότι και δεν θα πετύχει την παράταση ζωής, και μεγάλη ζημιά θα κάνει στον τόπο. Δεν νομίζω πια οτι βρίσκεται σε τέτοια απόγνωση όπως νομίζει ο κ. Ήσυχος...

  • Απονενοημένος Διάβημας avatar
   Απονενοημένος Διάβημας @ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 06/11/2014 21:07:38

   Αν όμως το επεισόδιο ΔΕΝ λήξει - μην ξεχνάμε πως απέναντι έχουμε μια ηγεσία απο μισότρελους , σε πλήρη σύγχυση- , εχουν σκεφτεί οι πάσης φύσεως "εξυπνοι" που θα πάνε να κρυφτούν? Γιατί το σενάριο ,άσχετα αν προέρχεται από απεχθή Συριζέο ,έχει τη λογική του - δεν θα είναι δα η πρώτη φορά που κακοί σύμβουλοι χαντακώνουν τη ΝΔ. Αν χαντακώσουν και τη χώρα όμως ,δεν τους σώζει τίποτα.

  • Giorgis avatar
   Giorgis @ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 08/11/2014 21:25:50

   Ναι όπως διαχειρίστικε ην εισβολή στη Κύπρο

 3. Σπαθάριος avatar
  Σπαθάριος 06/11/2014 21:57:10

  Σωστό, ο Σαμαράς δίνει εντολές στο Τουρκικό ναυτικό και στη αεροπορια να κανουν βολτες στο Αιγαίο κα την Κυπρο. Δεν μας ησυχάζεις βρε ήσυχε.

 4. in medias res avatar
  in medias res 06/11/2014 23:05:26

  H φρεγάτα που απεικονίζεται στη φωτογραφία (F-244) ονομάζεται και αυτή "Barbaros".

 5. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 08/11/2014 16:02:45

  Επικίνδυνοι τυχοδιώκτες που βρίσκονται γύρω από τον Τσίπρα και μας θυμίζουν ακριβώς τους συμβούλους και τη ρητορική του ΓΑΠ και των δικών του συμβούλων (μήπως είναι οι ίδιοι άνθρωποι;) για το σχέδιο Ανάν, για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και για το σκοπιανό. Ας καταλάβουμε πόσο απάτριδες είναι λοιπόν...

 6. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 10/11/2014 11:19:50

  Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται σε μια μαρξιστική-σταλινική ουτοπική σφαίρα εκτός της Ελλάδος και του πλανήτη μας και εφευρίσκουν τα πιο απίθανα πράγματα για να φανούν ότι κάνουν στοιχειώδη αντιπολίτευση. Δυστυχώς γι' αυτούς, ΑΝ ποτέ (Θεός φυλάξοι) γίνουν κυβέρνηση, δεν θα έχουν τον "πατερούλη Στάλιν" να τους συμβουλεύσει τι θα έκαναν με τους μογγόλους. Ας μην ξεχνάμε ότι το μόρφωμα του (τ)ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται σε ορισμένες περιπτώσεις από ακραίες αριστερίστικες τάσεις (ας μην ξεχνάμε για κάτι "ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ" συμπορευόμενοι με τους απατεώνες του "Ουράνιου Τόξου") όπου το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο μηδενισμός των πάντων, για να μπορέσουν επιτέλους να κάνουν πράξη το -άπρακτο- όνειρο της ουτοπίας τους. Επικίνδυνοι, ανίκανοι και ηλίθιοι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.