#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/06/2009 18:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης

 Νέα κύματα λαθρομεταναστών κατευθύνονται στην Ευρώπη, μέσω Ελλάδας


_____________________________________________________________________________________________
Ο Sarkozy πιστεύει, και το διακηρύσσει δημόσια, ότι ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι αναπόφευκτος και η διαδικασία τούτη θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες δεκαετίες. Αυτά διάβασα εδώ και προσγειώθηκα στην ωμή πραγματικότητα. Βέβαια ο Sarkozy δεν είναι ουτοπιστής, και φαντάζομαι δε θα είναι ούτε κρυφο-iσλαμόφιλος. Είναι απλά ρεαλιστής και γνωρίζει αριθμητική. Σκέπτεται ότι, αφού η υπογεννητικότητα στην Ευρώπη καλπάζει λόγω... «ανόδου» του βιοτικού επιπέδου (και καθόδου του πνευματικού επιπέδου, θα πρόσθετα εγώ), η λύση στο πρόβλημα δε μπορεί παρά να είναι εισαγόμενη! Και αυτή η εισαγωγή μεταναστών είναι κατά 80% Μουσουλμανική! Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου

Την ίδια στιγμή νέα μεγάλα κύματα προσφύγων και μεταναστών αναμένεται να κατευθυνθούν προς την Eυρώπη περνώντας από την Eλλάδα. Eκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, που εκτοπίστηκαν τους τελευταίους μήνες από ασιατικά και αφρικανικά κράτη, μετακινούνται σταδιακά με κύριο προορισμό την Eυρώπη, θυμίζοντας ένα πρωτοφανές ανθρώπινο «τσουνάμι». Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι ελληνικές διωκτικές αρχές, οι μετανάστες κυρίως από Aφγανιστάν, Iράκ και Σομαλία, που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στα παράλια της γειτονικής χώρας, προσεγγίζουν τις 140.000. Τα τελευταία επίσημα στοιχεία του OHE για τη Σομαλία, το Iράκ και το Aφγανιστάν κάνουν λόγο για πληθυσμούς άνω των 500.000 ανθρώπων, οι οποίοι εγκατέλειψαν εντός του 2008 καθεμία απ' αυτές τις χώρες και κινούνται αργά και σταθερά, με προορισμό κυρίως την Eυρώπη (ethnos.gr - Νέα κύματα προσφύγων)

(στη φωτογραφία λαθρομετανάστες μόλις δουν ελληνικό περιπολικό τρυπάνε το φουσκωτό για να τους περισυλλέξουν ως ναυαγούς)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. dr.thess avatar
  dr.thess 22/06/2009 18:52:57

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΚ, ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.....

 2. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 22/06/2009 19:19:38

  Κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται για εξισλαμισμό, γιατί εξισλαμισμός είναι: η δια της βίας ή της πειθούς μετάσταση κάποιου στον μουσουλμανισμό, εξισλαμίζω: καθιστώ κάποιον οπαδό του ισλάμ
  εξελληνίζω: καθιστώ τι ελληνικό (από το λεξικό)
  Εδώ έχουμε τεράστιας κλίμακας πια μετακινήσεις πληθυσμών προς την ελεύθερη Ευρώπη λόγω των πολέμων.
  Και εμείς είμαστε στο σταυροδρόμι όπου συγκλίνουν όλες οι δίοδοι διέλευσης.
  Όπως λέει και η ανάρτηση εκτοπίζονται από το μέρος που ζουν για λόγους που είναι έξω από τη θέλησή τους. Δεν θέλησαν όλοι αυτοί ξαφνικά να εξισλαμίσουν την χριστιανική Ευρώπη. Αυτό που έγινε είναι ότι ξύπνησαν μια μέρα στην φτωχική χώρα τους όπου ζουν σε σπίτια καμωμένα από πλίνθους πηλού και τους έριχναν βόμβες στο κεφάλι.
  Να προσθέσουμε και όσους εκτοπίζονται στο Πακιστάν και τους Παλαιστίνιους, που έχουν πυκνώσει τη ροή λόγω των τελευταίων βομβαρδισμών.

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 22/06/2009 22:39:03

  @2 Μην υπερβάλλεις. Πόλεμος υπάρχει μόνο στο 5% των χωρών από τις οποίες έρχονται τα μιλιούνια. Αρκετά πια με την πονοψυχία. Θα μας φάνε ζωντανούς σε μερικά χρόνια και μεις θα λέμε τους καυμενούληδες, μας σφάζουν επειδή τους βομβάρδιζαν...
  Και εν πάση περιπτώσει οι Έλληνες δεν βομβάρδισαν κανέναν. Ας πάνε σε εκείνους που τους βομβάρδιζαν.
  Για την μαρμίτα έρχονται στην Ευρώπη και για την ατιμωρησία που ισχύει λόγω δημοκρατικότητας. Όσο για την Ελλάδα, είναιη χαρά του κάθε λαθραίου και του κάθε παραβατικού. Εδώ μόνο οι νόμιμοι την πατάνε όπως μόνο οι μισθωτοί πληρώνουν εφορία.

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 22/06/2009 23:39:36

  Δεν υπερβάλλω, η ανάρτηση μιλάει για ένα ποτάμι 500.000 ανθρώπων που κυλάει προς την Ευρώπη, αργά και σταθερά. Αυτή είναι η ρεαλιστική αναγνώριση των αιτιών του προβλήματος, εγώ διαφωνώ σχετικά με τον "εξισλαμισμό". Μπορεί ένα εργαλείο του πολιτικού και του φονταμενταλιστικού Ισλάμ να είναι οι γεννήσεις, αλλά το Ισλάμ δεν επέβαλλε στην Ευρώπη να μην γεννάει παιδιά. Τουναντίον η Ευρώπη είναι βυθισμένη στη μαρμίτα και δεν βλέπει πέρα από τη μύτη της, καλόμαθε στην ψευτοευδαιμονία και στην "ευημερία". Τώρα της πέφτει κομματάκι δύσκολο γιατί βλέπει ότι θα ξεβολευτεί. Ας βάλουμε ένα δεύτερο ελληνικό στόλο να περιπολεί το Αιγαίο.

 5. waghler avatar
  waghler 23/06/2009 00:00:47

  Προσωπικά έχω την άποψη ότι οι Μουσουλμάνοι είναι άνθρωποι χαμηλού πνευματικού επιπέδου, γεγονός το οποίο οφείλεται στην προσήλωσή τους στα θρησκευτικά «ιδεώδη». Η θρησκεία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο το οποίο επηρεάζει τις περισσότερες φορές αρνητικά την εξέλιξη και την ανάπτυξη των λαών (ορισμένες φορές βέβαια ασκεί και θετική επιρροή). Αυτή η αρνητική επιρροή οφείλεται στο φανατισμό που αποπνέει η λατρεία της «μίας και μοναδικής» ανώτερης δύναμης και η «χρήσιμοποίησή» της ως αποκούμπι σε δύσκολες καταστάσεις. Και ο κακώς εννοούμενος φανατισμός της ισλαμικής θρησκείας είναι αυτός που προσδίδει έναν αντικοινωνικό χαρακτήρα στους πολιτισμούς των συγκεκριμένων κρατών-καθεστώτων. Η θρησκεία λοιπόν χρησιμοποιείται από τέτοιου είδους καθεστώτα προκειμένου να περιοριστεί η ελεύθερη βούληση και η δημιουργικότητα της κάθε ξεχωριστής προσωπικότητας που αντιστοιχεί έναντι ενός εκάστου (ανθρώπου) προκειμένου να ελεγχθούν οι πιθανές αυθόρμητες αντιδράσεις του καταπιεσμένου επί αιώνες όχλου. Όχι, δεν είναι απαραίτητα κακός ο θρησκευτικός φανατισμός. Κακός είναι ο φανατισμός που απορρέει από «ιερές-θείες περγαμηνές» οι οποίες προαγάγουν τη θρησκευτική μισαλλοδοξία αναγνωρίζοντας μέχρι θανάτου ως μοναδικά σωστή τη δική τους αλήθεια και απαξιώνοντας ως άπιστους όλους τους υπόλοιπους. Ο δικός μας πιο light δυτικός θρησκευτικός φανατισμός φαντάζει ως παραμυθάκι απέναντι στη σκληροπυρηνική αντιμετώπιση του γίγνεσθαι από τις αναρίθμητες ορδές του ισλάμ. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι η ισχυροποίησή τους στην Ευρώπη δεν είναι τυχαία. Άλλωστε αυτοί οι λαοί ήτανε πάντοτε επεκτατικοί όπως ακριβώς διακηρύσσει και το ιερό βιβλίο τους. Κάνοντας μια αναδρομή πίσω στην ιστορία θα παρατηρήσουμε πως «ουδέν» έχει αλλάξει όσον αφορά τις συνήθειες και τις κρυφές επιδιώξεις τους αφού το δόγμα παραμένει δόγμα, ο φανατισμός παραμένει φανατισμός και η μισαλλοδοξία παραμένει μισαλλοδοξία. Θέλω να μας δω όλους εμάς όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και όταν όλα αυτά που λέει ο Sarkozy γίνουν μια μέρα πραγματικότητα, δηλαδή όταν η Ευρώπη πλημμυρίσει από τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων.

 6. Helmut avatar
  Helmut 23/06/2009 01:59:24

  Μόνο που αυτά δεν τα λέει ο Σαρκοζί αλλά ο De Villiers που είναι ένα γραφικό υποκατάστατο του ΛεΠεν στον οποίο τάχα μου του εκμυστηρεύτηκε ο Γάλλος Πρόεδρος τις ανησυχίες του για το θέμα.

  Αναξιοπιστία της πρώτης πηγής πληροφόρησης (Brussels Journal σιγά το site) που ενισχύεται με την αναξιοπιστία της «μετάφρασης» του olympia και που δυστυχώς δεν διασταυρώνετε.

 7. Factorx avatar
  Factorx 23/06/2009 02:43:14

  @Helmut: Διαβάζεις καλά : Τι λέει ο De Villiers: "I had an in depth discussion with him at Elysée at the end of last year. He said to me: "You have intuition, I have the figures. And your intuition is confirmed by my figures. The Islamization of Europe is inevitable." Careful: it's a process that will not occur overnight, but will take decades.

  Και ποιός είσαι που τους βγάζεις όλους αναξιόπιστους; Όλοι συνομώτησαν για να διαστρεβλώσουν τις θέσεις του Σαρκοζί;

 8. Orestios avatar
  Orestios 23/06/2009 03:39:38

  Εκτός αν εφευρεθεί ένας νέος ηγέτης για την ευρώπη και ανακοπεί η πορεία.

 9. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 23/06/2009 15:28:25

  Γιατί δέν πηγαίνουν στήν Σαουδική Αραβία,Μπαχρέιν,Κατάρ καί λοιπά πλούσια αραβικά κράτη αφού θέλουν καλλίτερη ζωή αλλά έρχονται στήν φτωχή Ελλάδα καί στήν υπόλοιπη Ευρώπη πού δέν είναι τόσο φτωχή όσο εμείς αλλά όχι καί τόσο πλούσια όσο τά κράτη τής Αραβικής χερσονήσου;Αλλωστε είναι καί πιό κοντά τους.
  Διότι,ούσα επιθετική θρησκεία καί τρόπος ζωής τό Ισλάμ,θέλει νά εξισλαμίση τήν Δύση.Ας τό καταλάβουμε γρήγορα,γιά νά μή ξανάρθη κανένας Χίτλερ,καί αυτή τήν φορά θά έχη πολλούς οπαδούς.

 10. Aganaktismenos poliths avatar
  Aganaktismenos poliths 23/06/2009 17:44:16

  "Και εν πάση περιπτώσει οι Έλληνες δεν βομβάρδισαν κανέναν. Ας πάνε σε εκείνους που τους βομβάρδιζαν."

  Οι Έλληνες συμμετέχουν ενεργά στο ΝΑΤΟ και έχουν ψηφίσει υπέρ όλων των επεμβάσεων που έχει κάνει. Συμμετέιχαν ενεργά στον πόλεμο στο Ιράκ με΄σω των ΝΑΤΟικών βάσεων, από όπου απογειώνονταν αεροπλάνα (Β52) ακόμα και για να βομβαρδίσουν, καθώς και με ναυτικές δυνάμεις.[το επιχειρήμα ότι είναι νατοικές βάσεις και όχι ελληνικές δυνάμεις, είναι φυσικά και τυπικά γελοίο. Βλ για παραδειγμα την άρνηση της Τουρκίας να χρησιμοποιηθεί η βάση του Ινσιρλικ στους βομβαρδισμούς του Ιρακ].

  Επίσης συντηρούν στρατό κατοχής και στο Αφγανιστάν καθώς και σε άλλες χωρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.