#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/10/2013 17:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο «δωδεκάλογος του Ρομά» Τελικά σε αυτή τη χώρα ψοφάμε για ανάλυση. Η επικαιρότητα γίνεται φραγκοδίφραγκα από αυτόκλητους «ειδικούς», που γνωρίζουν από τρομοκρατία, συνταγματικό δίκαιο, διεθνές εμπόριο βρεφών, ανθρωπολογία, κβαντική φυσική και ταυτόχρονα έχουν μελετήσει σε βάθος της κοινότητες των Ρομά. Και πάνω από όλα οφείλουμε να ακολουθούμε πιστά την «πολιτική ορθότητα» κάνοντας τις αναγκαίες κινήσεις και προσαρμογές

Ο Παλαμάς όφειλε να γράψει τον «δωδεκάλογο του Ρομά».

Να διορθωθεί ο στίχος του Ρασούλη «γύφτισσα τον εβύζαξε γι’ αυτό έχει φτερά, έρωτας τον επείραξε γι’ αυτό όλο γελά»…

Να συγκριθούν όλα τα DNA των παιδιών Ρομά, με το DNA του Γκλέτσου. Τόσοι «ψίθυροι καρδιάς» και δεν έγινε τίποτα; Μόνο τα μηχανάκια τηλεθέασης βόγκηξαν; Δεν είχαμε ακόμη ανακαλύψει τότε στα 90’ς τα τούρκικα και τη βγάζαμε με ρομάνικες σειρές..

Η «ερευνητική δημοσιογραφία» να αποφανθεί αν και γιατί όλοι οι Ρομά υποστηρίζουν την ομάδα της Ρόμα. Είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια έχει έναν αρχηγό, τον Τότι, που είναι και ξανθός;

Έπειτα, είναι και οι παροιμίες, οι οποίες αποπνέουν ρατσισμό:

«Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του»

«Καμαρώνει σαν ρομάνικο σκεπάρνι»;

«Οι γύφτοι τα μαλώματα, τα ’χουνε πανηγύρια».

Και να αφήσουν οι υπάλληλοι της Μέρκελ τις εξυπνάδες για τα επιδόματα. Πρόνοια, προνόμια ας μην παίζουμε με τις λέξεις.

Διότι το ορθόν είναι να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο. Αλλά σε άλλες γειτονιές, όχι στη δική μας, γιατί: δεν κάνουν ανακύκλωση, δεν έχουν κουρτίνες και είναι όλα φόρα-παρτίδα, κάνουν φασαρία και σπάνια το κορμί τους συναντά τρεχούμενο νερό.

Άρα, αν είναι να τους έχουμε γείτονες καλύτερα στους καταυλισμούς τους. Να έχουν και δουλειά όσοι ασχολούνται με τη δυνητική ένταξη τους.

Να πάνε σχολείο; Τα ρομανάκια «καλιγώνουν τον ψύλλο» ως υπαίθριοι έμποροι και παροχείς υπηρεσιών πλυσίματος παρμπρίζ στο φανάρι, με το «παπί και το πανί» θα ασχοληθούν; Δεν ξέρετε τα χάλια της δημόσιας εκπαίδευσης; Αφήστε τα ελεύθερα να χαρούν τη ζωή τους…

Ας μην αφήσουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό να χαλάσει το στάτους κβο δεκαετιών. Αυτοί κάνουν ότι θέλουν να ενταχθούν στη σύγχρονη ζωή, εμείς προσποιούμαστε ότι τους νοιαζόμαστε, μια χαρά είναι μέσα στην παραβατικότητα τους και εμείς στον μικρόκοσμο μας. Το πολύ-πολύ να σκαρφιζόμαστε κανένα καινούργιο ανέκδοτο για Ρομά και άπλυτα παιδιά…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. occultist avatar
  occultist 24/10/2013 19:04:14

  Φασίστα, ρατσιστή :) . Θα έχει άδικο ο Ξυριζα να σε κουρεψοξυρίσει όταν γίνει εξουσία :) που ειρωνεύεσαι τους ψηφοφόρους του; :)

 2. helios avatar
  helios 24/10/2013 19:21:36

  7 στις 10 ειδήσεις για τσιγγάνους αφορούν βαλκανο-τσιγγάνους που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και έχουν προκαλέσει τεράστιες ζημιές στην πατρίδα μας και όχι Έλληνες τσιγγάνους.Και κανείς δεν δίνει έμφαση σε αυτήν την κατάσταση σαν να θεωρούν ως δεδομένο ότι καλώς βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα.
  Μήπως οι δημοσιογράφοι επιθυμούν την ένταξη και των βαλκανο-τσιγγάνων στην ελληνική κοινωνία;Μήπως θα πρέπει να τους δίνουμε και την ελληνική ιθαγένεια,όλων των ειδών τα επιδόματα κλπ...;Φοβάμαι πολύ ότι έχει ξεκινήσει και αυτή η διαδικασία.

  Για πολλοστή φορά:
  Δεν έχω καμία αντίρρηση ότι ως Ελλάδα έχουμε κάποια υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες τσιγγάνους(και να μπει μια πραγματική τάξη με προγράμματα-κονδύλια από την Ε.Ε. κλπ...), το ίδιο και η Γαλλία για τους Γάλλους τσιγγάνους,η Ιταλία για τους Ιταλούς τσιγγάνους κοκ…

  Ως εκεί όμως, δεν έχουμε καμία υποχρέωση να υποστούμε όλους τους τσιγγάνους των Βαλκανίων επειδή η κάθε Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία κοκ… βρίσκει την εύκολη λύση με το να εξάγει το πρόβλημα της στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

  Πετάξτε επιτέλους έξω από την Ελλάδα όλους τους βαλκανο-τσιγγάνους που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας. Υπολογίζεται ότι σήμερα στην Ελλάδα βρίσκονται περίπου 100.000 βαλκανο-τσιγγάνοι. Θα πρέπει να απελαθούν όλοι αυτοί. Διαβάζω και κάτι τρελά περί ενσωμάτωσης τους στην ελληνική κοινωνία που επιδιώκουν κάποιοι μεταναστολάγνοι δήμαρχοι μέσω διαφόρων κονδυλίων: “Αγαπητοί συμπολίτες, στο φυλ. 270-Ιούνιος 2012 της εφημερίδος Αχαγιώτικα Νέα διαβάσαμε ότι ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κος Α.Παναγιωτόπουλος και ο Περιφερειάρχης κος Απ.Κατσιφάρας κατάρτισαν επιχειρησιακό σχέδιο 5 σημείων στα πλαίσια της εθνικής στρατηγικής για την ένταξη στην κοινωνία μας Ελλήνων και Αλλοδαπών Ρομά. Ειδικότερα προβλέπεται η κατασκευή κτηρίου εκδηλώσεων, δυο γήπεδα ποδοσφαίρου 5χ5 και ανακατασκευή και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και δρόμων στο Γκέτο της Κ.Αχαίας και στα Σαγέικα.”


  - http://www.huffingtonpost.com/2013/10/22/ireland-blond-girl-seized-roma_n_4142932....

  έπαθα πλάκα βλέποντας τις φωτογραφίες,ειδικά με αυτήν όπου οι τσιγγάνοι πουλάνε ζωντανά κοτόπουλα(1 ευρώ το κοτόπουλο) στους λαθρομετανάστες. είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι τσιγγάνοι στις φωτογραφίες είναι βαλκανο-τσιγγάνοι που μας έχουν φορτωθεί με το έτσι θέλω και για τους οποίους δεν έχουμε απολύτως καμία υποχρέωση.

  - http://www.gazzetta.gr/plus/article/553098/i-hartografisi-ton-roma

  Επαναλαμβάνω έχουμε κάποια υποχρέωση απέναντι στους “Έλληνες” τσιγγάνους, όμως απολύτως καμία υποχρέωση απέναντι στους βαλκανο-τσιγγάνους.Οι συγκεκριμένοι θα πρέπει να απελαθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Γαλλία.

 3. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 25/10/2013 01:07:59

  Πολυ σωστα αυτα περι Βαλκανιων τσιγγανων, αλλα ποια Κυβερνηση εχει το θαρρος να κανει κατι??

 4. DebbyTant avatar
  DebbyTant 25/10/2013 08:36:37

  Εμενα η προγιαγια μου ηταν τσιγγανα. Και ομορφη κ ανοιχτοχρωμη. Σεις μπερδευετε τους τσιγγανους με τους γυφτους.
  Οι τσιγγανοι ειναι ψηλοι αδυνατοι νευρωδεις δραστηριοι κ ερωτικοι χωρις βιαγκρα κ λεμοναδες.
  Οι γυφτοι ειναι υποσαχαριας προελευσης αφρικανικο ασιατικο μεσογειακο χαρμανι μελαχροινοι, ψευτες, κλεφτες, πολυγαμικοι καποιοι, και ζουν σε ακαταστασια.

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ DebbyTant 25/10/2013 11:11:31

   Η λέξη "Γύφτος" είναι παραφθορά του Αιγύπτιος, διότι εσφαλμένως πίστευαν ότι οι Αθίγγανοι είναι αιγυπτιακής προελεύσεως.

   Η ορθή ονομασία στα ελληνικά είναι Αθίγγανος και ετυμολογείται ως εξής:

   θιγγάνω = αγγίζω. Με το στερητικό άλφα, σημαίνει τον άνθρωπο που δεν μπορεί/πρέπει να αγγίζει κανείς.

   Οι άνθρωποι αυτοί είναι Ινδοί και προέρχονται από την κάστα των untouchable, όπως τους έλεγαν οι Βρετανοί.

   Δεν υφίσταται διάκριση μεταξύ γύφτων και τσιγγάνων , όπως γράφεις παραπάνω. Αν και έχουν διατηρήσει έντονα τα χαρακτηριστικά της φυλής τους, βεβαίως, με το πέρασμα τόσων αιώνων, δεν αποκλείονται και κάποιες επιμειξίες, που έδωσαν διαφορετικών χαρακτηριστικών ανθρώπους, όπως την γιαγιά σου.

   • Marlo avatar
    Marlo @ Επισκέπτης 25/10/2013 20:14:02

    Για την προπαγάνδα και τις ανοησίες που έλεγαν τόσες ημέρες στην τηλεόραση κι από εδώ, ύστερα από τις αποκαλύψεις πως ο "ξανθός άγγελος" είναι ρομά, θα πει κανείς κανένα συγγνώμη ή θα συνεχίσουμε την τακτική του Γκέμπελς;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.