#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/12/2011 12:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο δεινόσαυρος που ψυχορραγείΤου Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η μεταπολιτευτική «παράγκα» των μπετατζήδων, μεσαζόντων, εκδοτών και καναλαρχών, με πρόθυμους μπιστικούς την κρεμ ντε λα κρεμ της ανακυκλωμένης αριστεράντζας και πολιτικούς συνωστιζόμενους στους προθαλάμους τους, δημιούργησε κι έναν επικοινωνιακό δεινόσαυρο. Έναν βραχίονα προπαγάνδας, χειραγώγησης, εκβιασμών και, καμιά φορά, ενημέρωσης. Δεκάδες μικρά και μεγάλα κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί, ων ουκ έστι αριθμός, εφημερίδες, πολιτικές και αθλητικές, περιοδικά κάθε είδους, πλημμύρισαν τις συχνότητες και τα περίπτερα.

Στην συντριπτική πλειοψηφία τους επί χρόνια παθητικά, με τραπεζικούς δανεισμούς οι οποίοι προκαλούν ζάλη, αν συγκρίνεις το ύψος τους με τις πραγματικές αξίες των επιχειρήσεων. Δάνεια που δόθηκαν με αμφίβολα τραπεζικά κριτήρια.

Το πώς επιβίωναν είναι ευεξήγητο κι απλό. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι προφανές πως μάλλον ξεπλενόταν χρήμα. Στις περισσότερες όμως, στο σύνολο της μπίζνας των εμφανών ή αφανών αφεντικών, το πράγμα ήταν κερδοφόρο. Γιατί τα συγκεκριμένα ΜΜΕ με την παθητική ή ίσα βάρκα ίσα νερά οικονομική απόδοση τους, ήταν το μέσο για να εξασφαλίζονται οι πραγματικές δουλειές, που πάντα είχαν έναν και μόνον πελάτη. Το κράτος. Εσάς, εμάς όλους.

Η πολιτική τάξη στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας έπεσε στην ίδια την κουτοπόνηρη παγίδα που έστησε. Άφησε τους σταθμούς σε ένα καθεστώς ημιπαρανομίας, πιστεύοντας η εκάστοτε κυβέρνηση ότι έτσι θα μπορεί να έχει τους επιχειρηματίες πάντοτε με την δαμόκλειο σπάθη της άδειας να κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους. Δεν είδαν μακριά, δεν υπολόγισαν την γιγάντωση της κοινωνικής και πολιτικής επιρροής των καναλιών. Τα αφεντικά τους απέκτησαν ένα θανατηφόρο δημόσιο όπλο, που μπορούσε να δολοφονεί προσωπικότητες, να γελοιoποιεί σοβαρούς ανθρώπους και να αναδεικνύει πρόθυμους κι αδίστακτους φελλούς. Αρκούσαν μερικές προσκλήσεις σε παράθυρα και στρογγυλά τραπέζια σε ώρες υψηλής τηλεθέασης κι έβλεπες σύντομα, κυριολεκτικά από το πουθενά, να μοστράρονται στην πρώτη γραμμή των δημοσκοπήσεων και των ψηφοδελτίων τενεκέδες ξεγάνωτοι, με βρώμικο μάτι κι εύκαμπτη μέση. Αυτοί που αργότερα στην Βουλή και στο Υπουργικό Συμβούλιο, με προθυμία θα περνούσαν τις γραμμές, θα υπέγραφαν τις κατάλληλες προαποφασισμένες συμβάσεις και θα κάλυπταν ανεπιθύμητες αποκαλύψεις. Αυτοί που θα έδιναν, όταν χρειαζόταν, μάχες οπισθοφυλακής για τα πολύτιμα συμφέροντα της «παράγκας».

Παράλληλα, αυτός ο επικοινωνιακός Λόχος Ψυχολογικού Πολέμου, αναλάμβανε να προσφέρει κι άλλου είδους σέρβις στους πρόθυμους υπηρέτες των αρπακτικών του δημοσίου προϋπολογισμού. Πολιτικά έκανε το άσπρο μαύρο. Μαζί με τους κατάλληλους δημοσκόπους, δημοκόπους κι «αναλυτές» η ενημέρωση περνούσε κι ακόμη περνάει μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς των συμφερόντων της διαπλοκής. Επί χρόνια μια μαζικής κλίμακας χειραγώγηση έδινε κι έπαιρνε και κάθε επικίνδυνος για το σύστημα στοχοποιούταν ή απλά αποκλειόταν στο περιθώριο.

Τώρα πια η περίοδος των παχέων αγελάδων τελείωσε. Η επί δεκαετίες λεηλασία της χώρας και η κακοδιοίκηση, το άθροισμα των στρεβλώσεων που συγκροτούσαν τον δημόσιο βίο, οδήγησε την χώρα εδώ που την οδήγησε. Η μπίζνα πλέον είναι στο σύνολο της παθητική. Λεφτά δεν υπάρχουν και οι επικοινωνιακοί βραχίονες της διαπλοκής είναι πια ξεβράκωτοι στο χείλος του γκρεμού. Κάποιοι ήδη φούνταραν.

Στην πορεία δημιουργήθηκαν αυθάδεις πριμαντόνες, καθεστωτικά montblanc της τηλοψίας, κούφιοι διευθυντάδες όλο έπαρση. Με αμοιβές ιλιγγιώδεις, πρόκληση.

Πίσω τους όμως υπάρχει η στρατιά των αφανών. Μεροκαμιατάρηδες του ρεπορτάζ και της σύνταξης, τεχνικοί κι απλοί υπάλληλοι. Κατά κύματα περνούν στην ανεργία ενός χώρου που ξεφουσκώνει, που έρχεται στα ίσα του μετά από μακρόχρονο πάρτυ αφύσικης γιγάντωσης με γυάλινα πόδια, που τώρα θρυμματίζονται. Αυτοί δεν είναι παρά τα θύματα άλλης μιας θεσμικής και κοινωνικής εκτροπής. Άνθρωποι στην συντριπτική πλειοψηφία τους τίμιοι. Δεν είχαν ποτέ την φιλοδοξία να υπηρετήσουν καμιά παρανομία, καμιά διαπλοκή. Δεν μοιράστηκαν, οι περισσότεροι, καμιά ψευτογκλαμουριά, καμιά μίζα, κανένα «καπέλο» σε δημόσια έργα και προμήθειες. Είχαν απλά κανονισμένη την ζωή τους με την όποια αμοιβή τους, τις οικογένειες και τις υποχρεώσεις τους. Περνούν τώρα στο περιθώριο χωρίς ορατή πιθανότητα επαναπρόσληψης σε έναν χώρο που απλά συρρικνώνεται κι όπου οι αμοιβές, για όσους παραμένουν, πετσοκόβονται χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τώρα κι αυτοί κατρακυλούν στο περιθώριο, μαζί με τους δημόσιους που χλεύαζαν οι πριμαντόνες τους και τους ιδιωτικούς που τρομοκρατούσαν οι πομπώδεις τίτλοι και τα τρέϊλερ. Άλλη μια απόδειξη της αληθινής ενότητας των προβλημάτων. Όλους μας αφορούν όλα.

Μέχρι πριν λίγο πολλοί νόμιζαν πως θα μείνουν απέξω. Πως θα βλέπουν το δρεπάνι να θερίζει τους άλλους κι αυτοί θ’ ανασαίνουν μ’ ανακούφιση. Οι ένοχοι όμως, οι λεηλάτες της χώρας και του μέλλοντος της, δεν έλαβαν πρόνοια για κανέναν. Μόνο για το τομάρι τους, στέλνοντας μέρος των λαφύρων του δημόσιου πλούτου σε καβάτζες στην Ελβετία και υπεράκτιες εταιρείες. Αν φύγουν όμως δεν θα πάρουν μαζί κανέναν άλλο, μόνο την οικογένεια τους και το πολύ – πολύ και το σκύλο.

Όλους λοιπόν εμάς τους πολλούς, που εδώ γεννηθήκαμε κι εδώ θα ζήσουμε, θα μας ενώσει το πρόβλημα. Θα πρέπει εδώ, στην Πατρίδα, έχοντας πιάσει πάτο να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας για να επιβιώσουμε. Κι αυτή η επιβίωση, για να έχει βάθος χρόνου και προοπτική, για να ξαναγίνει φυσιολογική ζωή κι όχι αγώνας στην ζούγκλα με τα θηρία, απαιτεί το ξεκαθάρισμα της παράγκας και κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του. Τιμωρία.

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Malraux avatar
  Malraux 25/12/2011 12:22:15

  Πολύ καλό άρθρο, που αναδεικνύει το πρόβλημα του απίστευτα μεγάλου αριθμού ΜΜΕ στην Ελλάδα, αλλά και του βρώμικου ρόλου που έπαιξαν στην κατασυκοφάντηση του ελληνικού λαού κρατώντας για τον εαυτό τους το ρόλο του τιμητή των πάντων. Τώρα όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν όλοι, δυστυχώς και οι απλοί εργαζόμενοι στα μέσα αυτά.

  • madprof avatar
   madprof @ Malraux 27/12/2011 01:55:38

   "Όλους .... θα μας ενώσει το πρόβλημα. Κι αυτή η επιβίωση, για να έχει βάθος χρόνου και προοπτική, για να ξαναγίνει φυσιολογική ζωή κι όχι αγώνας στην ζούγκλα με τα θηρία, απαιτεί το ξεκαθάρισμα της παράγκας και κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του. Τιμωρία."
   Προσυπογράφω και προσθέτω:
   Ξεπουλιέτε ο ορυκτός πλούτος, με τους διαπλεκόμενους να αλωνίζουν.
   Μούγγα για τα ψίχουλα που έδωσε η European Goldfields Ltd για να εξαγοράσει τα Μεταλλεία Χαλκιδικής.
   Μούγγα για το πως πότε και ποίοι είναι οι μέτοχοι της Eldorado Gold Corporation (sic! από το όνομα και μόνο, βγαίνουν τα δέοντα συμπεράσματα) και πως ελέγχει τα Χρυσωρυχεία Θράκης (δηλαδή άδεια εξόρυξης χρυσού σε περιοχή της Θράκης)!
   Οι πληβείοι ασχολούνται με τον άνισο αγώνα για τον επιούσιο, οι πλείστοι των μικρομεσαίων επιχειρηματιών χρεοκοπημένοι και προδομένοι, οι μικρομεσαίοι όλων των κομματικών πανίδων και χλωρίδων συναγωνίζονται στα blogs για το ποιος έχει δίκιο για το χρώμα και το “μέγεθος” της κορδέλας που φορά στο λαιμό ενώ όλοι τους οδηγούνται εκόντες άκοντες στο κοινής διαχείρησης σφαγείο των κομματικών Eldorado. Μόνη τους επιλογή ο εκδορέας να είναι “σύντροφος”!
   Βιώνουμε MegaΧουντοΣκαϊφασιστικές στιγμές με ΠασοκοΣαπιοκοιλιάδες αντύπατους-κηπουρογλείφτες, ΝΔ-ούληδ-ες,-ούλες-Τιποτοκατσαπλιάδες, Εφιαλτοκόρη, BerluΚαρατζαφιροκΟλόπαιδα και ΚουβεληΡουπεσοΜπιστηΨαριανολαμόγια στην πρώτη γραμμή!
   Ουαί τοις κομματοπολτοποιημένοις τε χρεοκοπημένοις τε πεινασμένοις τε κεκρετινισμένοις του ΧουντοΦασιστοΓιωργοΑντωνοΕφιαλταινοκορηΚαρατζαφυροΚουβελοΠροτεκτοράτου!
   Τα χείριστα έπονται, αφού οι Αχρειότατ-οι/-ες είναι και θα έσονται πρώτοι αν δεν συνειδητοποιήσουμε σαν πολίτες την κατάσταση ώστε να μετατρέψουμε το κυνόβιό τους σε Ευαγές Ίδρυμα Λευκών Κελιών, με παράλληλη δήμευση των assets των οικογενειακών τους δενδρυλλίων υπέρ του δημόσιου=τραπεζικού χρέους, και δυνατότητα εκ μέρους των πολιτών να επισκέπτονται τα αιλουροειδή, ερπετά και αρπακτικά έναντι εισιτηρίου ισότιμου ζωολογικού κήπου (tres sic!) υπέρ των πτωχοαναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.
   Απαιτείται Κάθαρση και Τιμωρία των ενόχων, που θέλουν να είναι οι "σωτήρες μας", της Εσχάτης Προδοσίας!

   ΥΓ. Βλέπω το μήνυμα των εργαζομένων στο ALTER και αναρωτιέμαι!
   Επιτέλους, ένα κανάλι για τους πολίτες του προτεκτοράτου, για να ακουστεί ο πόνος των απλήρωτων, των ανέργων, των επαγγελματιών, των συνταξιούχων, των εργαζομένων που δανείζονται να βγάλουν τον μήνα, των πληττομένων βάναυσα από τα εγκλήματα των ΤατιανοΤσιτσιολινοΚομματοΣυμμοριτοΛησταρχοΕπιχειρηματοΤραπεζιτοΧρηματιστοΚατσαπλιάδων δεν μπορεί να υπάρξει;
   Να οργανωθούμε για να βρούμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε την πείνα που ολοένα και πλησιάζει όλους μας, κυρίως αδίκως αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και τους επερχόμενους θανάτους στους δρόμους, τρωγλοποιημένων.
   Τόσο ακοινώνητοι είμαστε σαν πολίτες; Μας ιδιωτεύσανε (sic!) τελείως;

 2. katalytikos avatar
  katalytikos 25/12/2011 12:31:28

  +10000000000000000000000000000!!!
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

 3. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 25/12/2011 13:01:03

  "...... Μέχρι πριν λίγο πολλοί νόμιζαν πως θα μείνουν απέξω. Πως θα βλέπουν το δρεπάνι να θερίζει τους άλλους κι αυτοί θ’ ανασαίνουν μ’ ανακούφιση..."

  "Κανένας άνθρωπος δεν είναι μόνος του ένα Νησί ακέραιο και ξεχωριστό· κάθε άνθρωπος είναι ένα κομμάτι της Ηπείρου, ένα κομμάτι της ενδοχώρας· αν η θάλασσα πάρει μαζί της ένα σβόλο χώμα, η Ευρώπη λιγοστεύει, σαν να ήταν ένα Ακρωτήρι ή σαν να ήταν ένας Πύργος, φίλων σου ή δικός σου· ο θάνατος του κάθε ανθρώπου με λιγοστεύει, γιατί ανήκω στην Ανθρωπότητα. Γι' αυτό, μη στέλνεις ποτέ να ρωτήσεις για ποιον χτυπά η καμπάνα· για σένα χτυπά."

  Και εδώ στη πατρίδα μας, η καμπάνα κτύπησε από τον Οκτώβριο του 2009. Ίσως και νωρίτερα, όταν οι "μπετατζήδες, οι μεσάζοντες, οι εκδότες και οι καναλάρχες, με τους πρόθυμους μπιστικούς την κρεμ ντε λα κρεμ της ανακυκλωμένης αριστεράντζας και τους πολιτικούς που συνωστίζονταν στους προθαλάμους τους", προετοίμασαν την έλευση του ανεκδιήγητου ΓΑΠ ως πρωθυπουργού της χώρας.

  Δυστυχώς όμως, ελάχιστοι άκουσαν τη καμπάνα. Η δύναμη του ατομικού συμφέροντος έναντι του συλλογικού χρέους και ευθύνης, είναι ακαταμάχητη. Ακόμη και σήμερα είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν, ότι η καταστροφή που έρχεται δεν πρόκειται να τους αγγίξει.

  Χρόνια Πολλά και καλά. Υγεία και ευτυχία σε όλους. Καλή τύχη στη πατρίδα.

 4. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 25/12/2011 13:44:09

  Αγαπητέ κ. Κρανιδιώτη,

  Τα διαδραματιζόμενα όλα αυτά τα χρόνια στα ΜΜΕ είναι αντίστοιχα με τα συμβαίνοντα σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας. Τα αναγραφόμενα στο χθεσινό φύλλο του Π.Θ. για τη διαπλοκή των διαφημιστικών εταιριών με το Δημόσιο είναι σε όλους γνωστά.
  Η ανομία έχει γίνει πλέον καθεστώς, αυτονόητο! Το ανοσοποιητικό σύστημα της κοινωνίας ατσαλοποιήθηκε. Η ανοσία ουδετεροποίησε την ανομία. Την νομιμοποίησε.

  Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω συνοδοιπορίας με την ανομία, κραυγάζουν κατά των «βαρβάρων» και της ξενοκρατίας. Πιστοί στον λαϊκισμό του παπανδρεϊσμού και της ευκόλογης Αριστεράς. Οι άλλοι φταίνε, οι κακοί ξένοι.

  Κι όμως, η ρίζα του κακού είναι εδώ. Λιπαίνεται δε από την κυριαρχούσα ανοσία της ανομίας.
  Η συνδιαλλαγή και η ανομία έγινε δομικό στοιχείο του όλου κοινωνικού γίγνεσθαι. Στο πλαίσιο αυτό κατέρρευσαν όλοι οι νόμοι της ελεύθερης οικονομίας και αγοράς. Όλοι οι νόμοι του λεγόμενου καπιταλισμού. Οι τρόποι λειτουργίας της Ελλάδος έχουν χαρακτηριστικά της Ιταλίας του Μουσολίνι και της Αργεντινής του Περόν. Δηλαδή, του ανελεύθερου κορπορατιβίστικου Κράτους.
  Θεωρώ ότι αυτό είναι η κύρια αιτία κατάρρευσης της ελληνικής κοινωνίας και της Ελλάδος.
  Τούτο δε γιατί η μορφή αυτή λειτουργίας του Κράτους διέλυσε την παραγωγική ικανότητα της χώρας. Πασίγνωστα τα γεγονότα και οι τρόποι αποπαραγωποίησης.

  Προς αποφυγή της μασημένης παραφιλολογίας περί μνημονίων και αντιμνημονίων, δημοσιονομικής ένωσης και ευρωομολόγων, σας ερωτώ απλά και λακωνικά:
  Εκτιμάται ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις ικανές να πατάξουν τον ιό της ανοσοποίησης στην ανομία;

 5. karenin avatar
  karenin 25/12/2011 14:51:02

  Mανιάτη, ο Καποδίστριας προσπάθησε κάτι να κάνει με την ανομία, αλλά οι Μαυρομιχάληδες είχαν άλλη γνώμη. Με την δικιά σου λογική, οι ευθύνες πρεπει να πέσουν στους Μανιάτες...
  Καλές γιορτές και ειρήνη στην ψυχή σου.

 6. ένας βισάλτης avatar
  ένας βισάλτης 25/12/2011 17:09:41

  Oι κλειδώσεις της ελληνικής δημοκρατίας -βουλή-τύπος-δικαιοσύνη -δημόσια διοίκηση καθόλου τυχαία κατευθύνθηκαν ώστε να λειτουργούν αργά δυσκίνητα και αναποτελεσματικά.Οσο για τον τύπο ,θα πειστώ ότι δεν εξυπηρετεί συμφέροντα όταν οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι για την κάλυψη ταξιδιού αξιωματούχων στο εξωτερικό θα ταξιδεύουν με έξοδα του μέσου που τους στέλνει και όχι τζάμπα στο προεδρικό αεροπλάνο και σε ξενοδοχεία με τα έξοδα πληρωμένα ώστε να βρίσκουν πάντα πνευματώδη τα ευφυολογήματα των πολιτευάμενων κατά την διάρκεια της πτήσης και να γράφουν ότι τους στέλνεται..

 7. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 25/12/2011 17:38:25

  Η δολοφονία του Καποδίστρια ήταν η πρώτη ήττα της Ελλάδος.
  Η δεύτερη η αποπομπή του Όθωνα.

  Για τους Μανιάτες;
  Μπορώ να διαφωνήσω;
  Όχι!

 8. Κώστας Σταματάκης avatar
  Κώστας Σταματάκης 25/12/2011 18:45:55

  “Αρκούσαν μερικές προσκλήσεις σε παράθυρα και στρογγυλά τραπέζια σε ώρες υψηλής τηλεθέασης κι έβλεπες σύντομα, κυριολεκτικά από το πουθενά, να μοστράρονται στην πρώτη γραμμή των δημοσκοπήσεων και των ψηφοδελτίων τενεκέδες ξεγάνωτοι, με βρώμικο μάτι κι εύκαμπτη μέση.”

  Ξέχασες και ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της μεταπολιτευτικής παράγκας, το καθηγητικό κατεστημένο της αριστεράς και της προόδου, μόνιμους οσφιοκάμπτες και κυριολεκτικά ντενεκέδες ξεγάνωτοι, έτοιμοι από καιρό στην εργολαβία αποδόμησης του Ελληνισμού, που και αυτοί μοστράρωνται στα πάνελ και στις συζητήσεις της διαπλοκής, περιμένοντας να βουλευτούν σε κανένα διοικητικό συμβούλιο κρατικής εταιρείας ως πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι, έτοιμοι υπηρέτες των αφεντικών τους της διαπλοκής, στους οποίους οφείλουν και την θέση τους στα κρατικά πανεπιστήμια.

  Χρόνια Πολλά συμπατριώτη (εκ μητρός), να είσαι γερός και δυνατός.

 9. ΕΛΛΗΝ avatar
  ΕΛΛΗΝ 25/12/2011 21:45:21

  Κομάντο Φαήλο (με όλη την σημασία της λέξης)

  ''...................απαιτεί το ξεκαθάρισμα της παράγκας και κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του. Τιμωρία....''

  Όταν και εάν συμβεί το παραπάνω έχουμε ελπίδα σαν κράτος να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

  Και να μείνει ο ΣΑΜ στην Ιστορία δίπλα στους μεγάλους ΕΛΛΗΝΕΣ σαν αυτός που καθάρισε την κόπρο του Αυγεία.

  Μόνον και ΜΟΝΟΝ τότε.

  Αλλά πολύ φοβάμαι οτι θα έχουμε μία απο τα ίδια αν κρίνεις απο την ανοχή στους Κυριάκους-Μίλτους-Αρούληδες-Χατζηδάκηδες...........

  Χρόνια πολλά Γαρουφαήλ
  και σε όλους εδώ στα Αντινέα.

  Η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία..................

 10. Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
  Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 25/12/2011 23:53:44

  Ωραίος ο Μανιάτης !

 11. Δικερως avatar
  Δικερως 26/12/2011 00:00:59

  Αχ,ρε μπαγασα καλα τα λες,μας λειπουν ομως τα αντισχολια σου.
  Στην ερημο πηγες για νηστεια,ευλογημενε,η' μηπως κανεις υπερβατικο
  διαλογισμο σε καμμια σχολη σαολιν?
  Ελπιζω,παντως να γεμιζεις μπαταριες και οχι να καις την πολυτιμη
  φαια ουσια σου.

 12. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 26/12/2011 00:43:27

  Τι να το κάνεις! Είναι κι αυτή η Σελλασία...κάθε φορά που την περνάω...μόλις μετά τον Ιερό Τόπο Εκτέλεσης των 118.

 13. Αγροφύλακας avatar
  Αγροφύλακας 26/12/2011 04:56:55

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
  Όλοι πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και λάθη δεν χωρανε. No pain!.......

 14. Κολαΐτης Σπύρος avatar
  Κολαΐτης Σπύρος 26/12/2011 09:27:05

  κ.Κρανιδιώτη
  Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφετε και κυρίως όσα γραφετε στο τέλος "να καθησουν στον παγκο τους.Τιμωρία" ποιος όμως θα τους βά;λει εκεί ; Μήπως ο υιός του κ Ψυχάρη;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.