#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/09/2011 12:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο αδιαπραγμάτευτος δωσιλογισμός του ΠΑΣΟΚ«Το ΠΑΣΟΚ καλείται και πάλι να βγάλει τη χώρα από την επιτήρηση και την εξάρτηση. Και θα τα καταφέρουμε. Σήμερα θα κάνουμε το επόμενο βήμα για την πρόοδο της χώρας.Η υπόσχεση της αλλαγής θα γίνει πράξη ξανά».

Αυτά τα τραγικά και προκλητικά προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό δήλωσε σήμερα  ο πρωθυπουργός του Μνημονίου Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ των Ιμίων.

Χρόνια μας πολλά, λοιπόν.  Ένα πολιτισμένο έθνος που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκό και σύγχρονο, οφείλει να κάνει την αυτοκριτική του και να συμβιώνει με τα τερατώδη λάθη του παρελθόντος του.  Η 3η Σεπτέμβρη (sic) αποτελεί τη γενέθλια ημέρα του πραξικοπήματος που ακόμα κατατρώει τις σάρκες της Ελλάδας.  Οφείλουμε όλοι λοιπόν να αναρωτηθούμε σε ποιο βαθμό ο καθένας μας ευθύνεται για τις τραγικές συνέπειες.  Είτε επειδή κάποτε τους ψηφίσαμε (ξέρω πολλούς που το κάνανε την εποχή του Σημίτη επί φιλελεύθερης στροφής ΠΑΣΟΚ), είτε επειδή κάποτε πλησιάσαμε έναν βουλευτή για μια υποθεσούλα, είτε επειδή κάποτε λαδώσαμε έναν εφοριακό ή έναν πολεοδόμο, είτε επειδή απλά δεν αντιδράσαμε ως οφείλαμε απέναντι στους φασίστες.

3η Σεπτέμβρη (και όχι Σεπτεμβρίου στη γλώσσα ΠΑΣΟΚ) και όλα δείχνουν να είναι στη θέση τους:

-    Η ξύλινη γλώσσα των πράσινων βουλευτών (αλλά και μερικών της ΝΔ που τόσο θέλουν να τους μοιάσουν)

-      Οι μίζες (πάντα ατιμώρητα βλ. Siemens)

-    Τα ΜΑΤ (πάντα πρόθυμα να υπερασπιστούν την κρατική ανομία)

-      To πράσινο παρακράτος (πάντοτε υποστηριζόμενο από τα ΜΑΤ)

-    Οι συνδικαλιστές (μόνιμα σε κρίση ταυτότητας όσο αδυνατούν να απομυζούν περισσότερο)

-      Το ανύπαρκτο σύστημα υγείας (μόνιμη πηγή σπατάλης και διεκπεραίωσης ρουσφετιών)

-       Το χάρβαλο της Παιδείας (κάποτε είχανε και βιβλία)

-        Το έλλειμμα (που ακόμα και εν μέσω διεθνούς ελέγχου συνεχίζει ως φάρσα να διαιωνίζεται)

-       Το χρέος (η αέναη πηγή δύναμης του ΠΑΣΟΚ)

Σήμερα ο κ. Πρωθυπουργός, εγγονός του Γ. Παπανδρέου και γιός του Α. Παπανδρέου, θα συγκεντρώσει το Όλον ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια αφενός καταγραφής των πεπραγμένων και αφετέρου αναπροσδιορισμού του πολιτικού του στίγματος, καθώς κάθε ομοιότητα της ασκούμενης σήμερα πολιτικής με τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη (sic) προκαλεί από μειδιάματα έως πονοκέφαλο.

Αντί ευχών, θα παραθέσουμε μόνο λίγες βασικές θέσεις οι οποίες βοήθησαν το ΠΑΣΟΚ να αναλάβει την εξουσία, να γαντζωθεί σε αυτήν και να παραλύσει τον παραγωγικό ιστό της Ελλάδας, άγνωστο για πόσο:

ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.  Ωραίο αντιευρωπαϊκό σύνθημα που ξεσήκωνε ρίγη εθνικισμού στα παλλόμενα πλήθη με τις πράσινες σημαίες.  Στην πορεία τελικά η ΕΟΚ απεδείχθη μια ανεξάντλητη πηγή δανεισμού, ικανή να θρέφει τα πράσινα παιδιά στους αιώνες.

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. Η απέχθεια του Έλληνα απέναντι στις αμερικανικές αλχημείες στο Κυπριακό, βρήκε τον τέλειο εκφραστή.  Στην πορεία τελικά το ΝΑΤΟ απεδείχθη too big to fail και οι αντιαμερικανικές κορώνες μεταλλάχθηκαν σε σκοτεινές επαφές με την Αμερικανική πρεσβεία, έως το ζενίθ της υπερήφανης εξωτερικής  - ΠΑΣΟΚ – πολιτικής, το δημόσιο ευχαριστώ Σημίτη στους Αμερικανούς, από το βήμα της βουλής.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  Ένα κορυφαίο ψυχολογικό σύνθημα που χτυπούσε κάτω από τη μέση την καταρρέουσα δεξιά παράταξη, υπονοώντας την σχέση της με τους Αμερικανούς αλλά κυριότερα την εμμονή της για την ένταξη στην ΕΟΚ.  Τελικά οι Πασόκοι απεδείχθησαν λιγότερο σκληροτράχηλοι στην πράξη, καθώς σε κάθε εθνική δυσκολία (ΙΜΙΑ, δανεισμός) κατέφευγαν χωρίς δεύτερη κουβέντα σε έναν αδιαπραγμάτευτο δωσιλογισμό, με αποκορύφωμα την υπογραφή και ψήφιση του Μνημονίου.

Κακοφωνίξ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. zame avatar
  zame 03/09/2011 12:53:23

  SOS
  Αποθρασύνθηκε επικίνδυνα το "θεμα πασοκ"
  μίλησε για αναξιοπιστία που κληρονόμησε απο την προηγούμενη κυβερνηση..!!! ο λεφτα υπαρχουν..!!!
  για την Ελλαδα της ευνομιας & δικαιοσυνης..!!! (πως δεν επεσε το ταβανι)
  Αυτο το κατα συνείδηση ψευτης & αποπροσανατολιστικος ορθολογισμος..που Θεμελιωσε την Μεγαλύτερη Μπιζνα με τον κωδικο ΠΑΣΟΚ..
  σε αυτην την χωρα ειναι παρα πολυ ευκολο & μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ να ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙΣ τον πινακα & να παρουσιαζεις το τελευταιο..πρωτο.
  Με ενοχλεί αυτη η ΑΝΟΧΗ..που ισως καποιοι να το εννοούν ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...αυτη η δημοκρατια δεν μ"αρεσει

 2. Απορία avatar
  Απορία 03/09/2011 13:01:56

  Ακόμη και με βαθμολογικές επιδόσεις της τάξεως του 2,5 εισάγονται οι Μουσουλμάνοι σε υψηλόβαθμες σχολές , με την ειδική κατηγορία που είχε θεσπίσει ο σημερινός πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, όταν ήταν υπουργός Παιδείας. Την κύρωση των σχετικών πινάκων εισαγωγής υπέγραψε η υπουργός Α. Διαμαντοπούλου (Δειτε εδώ).

  Από τους πίνακες επιτυχόντων της ειδικής κατηγορίας «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ» προκύπτει ότι εισάγονται Φιλοσοφικές από 2.768 μόρια, Φιλολογικές από 2.590 μόρια, Νομικές από 8.690 μόρια, Πάντειο από 3.172 μόρια, παιδαγωγικά από 5448 μόρια, Μαθηματικές Σχολές από 3.078 μόρια κλπ.

  esos

  • kakofonix avatar
   kakofonix @ Απορία 03/09/2011 13:15:24

   ε, είναι large οι άνθρωποι, πως να το κάνουμε...

  • tpe avatar
   tpe @ Απορία 03/09/2011 14:56:36

   Μου ανέβηκε η πίεση. Και που στο διάολο ήμασταν εμείς τόσα χρόνια; Να στα στείλουμε στα τσακίδια έπρεπε, αλλά ξέχασα: Ο Αρούλης ήταν too large για να ασχοληθεί με αυτά, ενώ η ΜΓΚ, μάλλον είχε άλλα στο μυαλό της.
   ΚΚ: Ρε γαμώτο τι στο διάολο έκανες με δαύτους; Δεν τους έβλεπες;

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ tpe 03/09/2011 15:34:04

    Γιατί δεν το διόρθωσε η ΝΔ όταν ήταν στην εξουσία; γιατί η Γιαννάκου δέχτηκε και το βιβλίο ιστορίας της Ρεπούση. Δεν ήταν μόνο ο Άρης υπουργός Παιδείας..

 3. Κρης avatar
  Κρης 03/09/2011 13:15:06

  h**p://live.pasok.gr/
  :mrgreen:

  διαβουλευτική δημοκρατία ?

 4. SERT avatar
  SERT 03/09/2011 13:26:27

  ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΛΑΖΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΝ....ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

 5. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 03/09/2011 13:39:18

  Συμμορια απατεώνων που συνασπισθηκε για να κονομησει.Μονο ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται το ΠΑΣΟΚ.

  • γιωργος avatar
   γιωργος @ ψυχραιμια 03/09/2011 14:06:35

   εσυ ομως το ψηφισες επι σημιτη.
   εγω αν και μικροτερος απο εσενα,δεν το ψηφισα ποτε.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ψυχραιμια 03/09/2011 14:23:19

   Διάβασε το πόνημα του Ευάγγελου Λεμπέση "Η τεραστία σημασία των Βλακών εν τω συγχρονω βιω."
   Γράφει αυτό ακριβώς που λες εσύ, χωρίς να αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ, δε θα μπορούσε άλλωστε. Απλά το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη τάση.
   Καθήκον ενός ευνομούμενου κράτους είναι ακριβώς να παρεμποδίζει τη δημιουργία τέτοιων συνασπισμών. Δυστυχώς για την Ελλάδα είναι πολύ αργά.
   Είχα κάνει δυο προτάσεις εδώ στα σχόλια:
   1) Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για τους πάντες
   2) Απαγόρευση δανεισμού από το κράτος χωρίς να προϋπάρχει απόφαση της βουλής με πλειοψηφία 180 βουλευτών για το πόσα θα δανειστούμε που θα επενδυθούν και πως θα εξοφληθούν.
   Αυτές τις προτάσεις τις είχα βάλει ως σχόλιο και στην ανάρτηση για τις προτάσεις της ΝΔ για συνταγματική αναθεώρηση αλλά το σχόλιο αυτό δε βγήκε.
   Πάντως αν το σύνταγμα ήταν έτσι καταστρωμένο από το 1981 το ΠΑΣΟΚ σήμερα δε θα υπήρχε κι αν υπήρχε δε θα είχε προξενήσει καταστροφή τόσο μεγάλης έκτασης.

   • tpe avatar
    tpe @ anonymous 03/09/2011 15:00:27

    Σωστό...
    Ξέχασες όμως ένα πολύ σημαντικό:
    1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ
    2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ υπουργού για πράξεις και παραλήψεις που ζημιώνουν το δημόσιο, ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.
    3, 4 τα δικά σου.
    Τότε να δω τι "πασοκιές" θα έκαναν...
    Και μην ακούσω αηδίες του στυλ μα τίποτα δεν θα δούλευε, γιατί δόξα το Μεγαλοδύναμο, έχουμε άπειρες υπηρεσίες που με τις κατάλληλες γνωμοδοτήσεις θα έδιναν λύση. ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. Γιατί έτσι δεν έπαιζε η κλασσική λαμογιά της καθυστέρησης και μετά απ' ευθείας ανάθεση...

 6. zame avatar
  zame 03/09/2011 13:40:09

  Αναφερθηκε στον προσφατα εκλιποντα Κυρκο & στην συγκρουση ιδεων & οχι ΒΙΑ..τα γεγονοτα στο Συνταγμα τα ξεχασε ..οπως & παραπολλα αλλα!!!
  ρε τον -ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΩΝ-ΜΠΑΓΑΣΑ..
  να δειτε που στο τελος θα ζητήσουν να τους ευχαριστήσουμε γιατι μας απαλασουν (ΚΛΟΠΗ ) απο την μάταιη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..
  Ζητείται Επειγόντως Προστασία απο τους ..επιεικώς.. κατ επάγγελμα κραυγαλέο-ψευτες & κλεφτες.

 7. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 03/09/2011 13:50:25

  37 χρόνια ΠαΣοΚ...Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες όπου το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα ΔΙΕΛΥΣΕ τα ΠΑΝΤΑ στο πέρασμά του.Πρόκειται για το κόμμα-ΜΟΝΙΜΟ ΤΑΡΑΞΙΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ της δημόσιας ζωής της χώρας.Τα έργα και οι ημέρες του;ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ το διχασμό και δημιούργησε τα γνωστά ''καφενεία''..ΚΗΡΥΞΕ τη μισαλλοδοξία..ΒΥΘΙΣΕ τη χώρα με τα γνωστά θαλασσοδάνεια της δεκαετίας του '80..ΚΡΕΜΑΣΕ στο ράφι τα εθνικά θέματα..ΈΚΑΝΕ ρεζίλι τη πατρίδα διεθνώς..ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ τους πολίτες με νεφελώδη συνθήματα..ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ με ολοκληρωτικά καθεστώτα Καντάφι και πολλών άλλων γνωστών γειτόνων μας..ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ τη χώρα με ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ συμβάσεις..ΧΛΕΥΑΣΕ θεσμούς και Σύνταγμα..ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ τη Δημοκρατία..Πόσα μπορεί να γράψει κάποιος για τα ''πεπραγμένα'' του πασοκισμού...Δεν θ' αναφερθώ σε όσα συμβαίνουν από το 2009 και μετά,διότι έχουν γραφεί άπειρα κείμενα από πάρα πολλούς.Σήμερα,ο Παπανδρέου,για άλλη μια φορά,ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ...''Κήρυξε'' για άλλη μια φορά τη ''σοσιαλιστική επανάσταση'' απέναντι στη ''κακή'' Νέα Δημοκρατία..Ας ανασκουμπωθεί,λοιπόν, η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας διότι ''η τρίχα της κεφαλής του λύκου κι αν άσπρισε,μυαλό ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ''..Ο παπανδρεϊσμός ΙΔΙΟΣ,ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΣ,ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ,ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ και γεμάτος ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.....

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Komis Montechristo 03/09/2011 14:11:00

   O παπανδρεϊσμός αποτελεί άγος της μεταπολιτευτικής ιστορίας, που έτσι και αλλιώς δεν μας κάνει και τόσο υπερήφανους ως Ελληνες, γενικώς...

 8. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 03/09/2011 14:09:38

  Ξέχασες να αναφέρεις ότι το ΠΑΣΟΚ:
  - Εκανε την ανομία θεσμό και μόδα και λόγο "εθνικής υπερηφάνειας".
  - Επιχειρεί να διαπράξει την έσχατη προδοσία: Να δώσει υπηκοότητα σε εκατομμύρια μουσουλμάνους Αφροασιάτες, για να έχει εξασφαλισμένη την εκλογή του στο αιώνα τον άπαντα και για να ικανοποιήσει ο αυτιστικός ηγέτης του τις ιδεοληψίες του.

 9. IΣΟΝΟΜΙΑ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ avatar
  IΣΟΝΟΜΙΑ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 03/09/2011 14:23:11

  ΣΦΑΧΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ....και πολλά!

 10. anagnostopoulos panagiotis avatar
  anagnostopoulos panagiotis 03/09/2011 14:30:41

  πηγή http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2414.aspx
  “Τα βαθύτερα αίτια πίσω από τα γεγονότα, τα οποία οδηγούν μία πάμπλουτη, πολλαπλά προικισμένη χώρα, όπως για παράδειγμα την Ελλάδα, στα ελλείμματα και στην υπερχρέωση, είναι η μακροχρόνια έλλειψη εμπιστοσύνης των Πολιτών προς την Πολιτεία – προς την Πολιτική, προς τους Θεσμούς, προς το «πλαίσιο» λειτουργίας (επιχειρηματικό, φορολογικό κα.), καθώς επίσης προς τις πάσης φύσεως υπόλοιπες «εξουσίες» (ΜΜΕ, συνδικαλιστικές οργανώσεις κλπ.).

  Η χρεοκοπία τώρα ενός κράτους δεν προκαλείται τόσο από την υπερχρέωση ή από την απώλεια της πιστοληπτικής αξιολόγησης του, όσο από την άρνηση των Πολιτών του να συμμετέχουν στη χρηματοδότηση του, καθώς επίσης στις προσπάθειες εξυγίανσης της οικονομίας του – από την ανυπακοή τους δηλαδή στα μέτρα που επιλέγονται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Κατ’ επέκταση, μία κυβέρνηση είναι «καταδικασμένη», όταν δεν είναι ικανή να εφαρμόσει τα προγράμματα που έχει ψηφίσει ή συμφωνήσει με τους δανειστές – όταν δεν μπορεί πλέον να πείσει τους Πολίτες να πληρώσουν κερδίζοντας, ως οφείλει, την εμπιστοσύνη τους.

  Τέλος, όταν μία χώρα χρεοκοπεί, είναι μάλλον αναπόφευκτες οι αιματηρές κοινωνικές εξεγέρσεις – με το Κοινοβούλιο ή τους υπόλοιπους Θεσμούς της να απειλούνται με την «τύχη» της «λαιμητόμου και της Βαστίλης», έτσι όπως βιώθηκαν στα πλαίσια της Γαλλικής Επανάστασης”.

 11. Μ.Γ avatar
  Μ.Γ 03/09/2011 14:42:17

  O ανθρωπος ειναι πραγματικα απιστευτος. Ακουγωντας τον "λογο" του δεν ξερει κανεις εαν νοιωθει θυμο, καγχασμο, οικτο, απορια. Δεν πρεπει να εχει ξαναϋπαρξει στην πολιτικη ιστορια του τοπου αναλογο προηγουμενο. To μονο παρομοιο παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι εκεινος ο υπουργος του Σανταμ Χουσεϊν, ο επονομαζομενος "κωμικος Ali", o oποιος, την ωρα που εισεβαλλαν στην Βαγδατη τα αμερικανικα στρατευματα, διαβεβαιωνε πως επικειται η νικηφορος επελαση του ανυπαρκτου ιρακινου στρατου.

 12. giannis avatar
  giannis 03/09/2011 15:19:15

  Εάν ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει αυτά που του γράψανε τι θέλετε να κάνει;
  γι' αυτό την κοπανάει στα νησιά, την Ευρώπη και αλλού γιά να γλυτώνει όσο
  μπορεί τέτοιες καταστάσεις.

 13. tsofa avatar
  tsofa 03/09/2011 16:03:36

  Τον άκουγα και δεν το πίστευα!!!!!!!!!!!!
  Ελεος είπα,Παναγιά μου μηπως εγω ζω αλλού?
  Ρε σε ποιους απευθύνετο?στους Αφγανούς?
  Κι ομώς αυτόν τον υποκριτή τον ψηφισαν θετικά πολλοί Ελληνες,και αρνητικά
  χιλιάδες ΝΔες,ας ντρέπονται όλοι αυτοί

 14. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 03/09/2011 16:28:55

  ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟΥΣ.
  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
  ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟ-
  ΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
  ΑΥΤΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ.
  ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΜΙΣΘΟΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ,ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΜΕ....

  • The Saint avatar
   The Saint @ ΣΠΥΡΟΣ 04/09/2011 02:45:23

   Που είσαι εσύ να με σιγοντάρεις όταν τα γράφω και τρώω "επιθέσεις";

 15. Kραντωρ avatar
  Kραντωρ 03/09/2011 16:30:13

  Στο αυτοκινητο ημουν, οταν ηκουσα τον ΓΑΠ να απαγγελη λογο(αρκετα προπονημενος , βεβαιως, βεβαιως...) Προσπαθησα να μην εξεμεσω για τα οσα εμετικα και ανιστορητα εφθαναν στην ακοη μου. Εγκωμιο σε θανοντα στελεχη του οικογενειακου κομματος του, οπως ο μακαριτης πλεον Αναστασιος Πεπονης (Τον απεκαλεσε Σακι.) Ο προλεχθεις ηταν ογκολιθος εντιμοτητος προ του κλεπτοκρατικου κ' εθνομειοδοτικου εσμου, που αποτελει την πολιτικη σπειρα του ΠΑΣΟΚ. Ελησμονησε δε να αναφερθη στον "ηρωα" της οικογειανιακης "παραταξης" τον Μενιο Κουτσογιωργα,γενναιο καταθετη 2 εκατ. $ σε ελβετικη τραπεζα απο τα γνωστα "τουβλα" σε κυτια ΠΑΜΠΕΡ, προερχομενα απο την Τραπεζα Κρητης. Παρελειψε επισης τον αξιο "συντροφο" του ελληνοπολωνου πατερα του,τον περιφημο η διαβοητο Ακι-Σακι Τσοχατζοπουλο. Μαζι δεν επιναν στην υγεια των κοροιδων στα μπουζουξιδικα της Γερμανιας και Σουηδιας? Ηταν η εποχη του ΠΑΚ, οπερ σημαινει "Παπανδρεικη Αντεθνικη Κινησις" Τα οσα υπερ της "Παγκοσμιοποισης" προωθησες στον αντεθνικως επιτηδευμενο λογο σου, μαθε, οτι οι Ελληνες δεν επιθυμουμε να διαμοιρασθουμε την αγαπημενη Ελληνικη Πατριδα με βαρβαρικα εθνη η και με υπανθρωπες φυλες. Δ εν θα υποταγουμε στους συχρονους Σαυλωκ.....

 16. The Saint avatar
  The Saint 04/09/2011 02:50:03

  Φακτορα, αν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ απο τότε που είναι η φωτό τραβηγμένη, σήμερα δεν θα υπήρχε η ανθρωπότητα...
  Και λίγος ...σεβασμός στον ...Χίτλερ (!) δεν βλάπτει :P :D

 17. Sargos avatar
  Sargos 05/09/2011 11:12:20

  Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν οΓΑΠ χάσει τις εκλογές την επόμενη μέρα μαζί με το όλον ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στο Σύνταγμα ως ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.