#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/05/2013 11:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο έχων νομοθετικό πλαίσιο τη μαγνητική καταιγίδα δεν τη φοβάταιΚάτι δεν πάει καλά. Κάποια ασυνήθιστα πράγματα συμβαίνουν, ίσως ως προεόρτιο ή απόρροια της μαγνητικής καταιγίδας, που θα πλήξει κυρίως τη χώρα μας, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον σημαιοφόρο της καταπολέμησης του ρατσισμού κ. Ε. Βενιζέλο.

Μετά τον νόμο που θα ανακόψει και στη συνέχεια θα τερματίσει τον ρατσισμό, θα κατατεθεί –πάντα με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ- νόμος και κατά της ανεργίας, άλλος κατά της ύφεσης και ένα προεδρικό διάταγμα που θα καθορίζει την έλευση της ανάκαμψης από την 3η Σεπτέμβρη και μετά…

Σύμφωνα με έγκριτους νομικούς κύκλους υπάρχει ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο και για τη μαγνητική καταιγίδα, οπότε η επίδραση της θα είναι αμελητέα.

Για τον δάκο δεν χρειάζεται ούτε ψεκασμός, ούτε πρόταση Νόμου. Μια τροπολογία κατατεθειμένη νύχτα αφέγγαρη και καθαρίσαμε…

Όλα αυτά συμβαίνουν υπό τους ήχους φίλα προσκείμενης  επικοινωνιακής καταιγίδας: την ελπίδα να μην παραμείνει το ΠΑΣΟΚ «παπανδρεϊκό» κόμμα εκφράζει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Παρασκευάς Αυγερινός σε συνέντευξή του. Δήλωσε πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να «είχε δημοκρατική δομή κόμματος, αλλά ήταν αρχηγικό, ήταν ταυτισμένο με τον ιδρυτή του».

Πόση αλήθεια πια μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός: αυτές οι επισημάνσεις μας οδήγησαν στον Βενιζέλο…

Εκεί που σοκάρεται ο αναγνώστης που πιστεύει αταλάντευτα στο αξίωμα της μεταπολιτευτικής αξιοκρατίας είναι όταν ο κ. Αυγερινός εμφανίζεται σίγουρος πως «στην περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν γιος του Ανδρέα, δεν θα γινόταν πρόεδρος του κόμματος και μετέπειτα πρωθυπουργός».

Γι’ αυτό απέτυχε ο ΓΑΠ. Στο ΠΑΣΟΚ δεν πίστεψαν ποτέ στο τεράστιο πολιτικό του μέγεθος…

Ο καλός φίλος του Ευάγγελου, Σόιμπλε αφήνει κατά μέρος την πρωσική προσήλωση στη λιτότητα και τα προγράμματα σταθερότητας και θέλει ανάπτυξη και πάταξη της ανεργίας…

Και ακόμη αργούν οι γερμανικές εκλογές…

Ενώ, «φορτωμένος» με αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα αναμένεται να «αποχωρήσει» από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε μια σπάνια περίπτωση δικαστικής πλάνης.

Θα ήταν θύμα πολιτικής δίωξης αλλά υπάρχει και ο Άκης, ο οποίος επειδή πλέον «δεν πουλά» ως φυσιογνωμία, μας πλασάρουν εντέχνως τη νεαρή αστυνομικό που τον συνοδεύει…

Η Τζούλια οριστικά αφήνει τη βέβαιη προοπτική μιας τεράστιας καριέρας στη μεγάλη οθόνη και αφού βρήκε τον κατάλληλο γαμπρό, παντρεύεται και νοικοκυρεύεται στην Αυστρία, όπου και είχε καταφύγει ως σεξουαλικός πρόσφυγας…

Έντυπα που έχει καταγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας για διαπλοκή, φιλοξενούν τις απόψεις του με τη μεγαλύτερη δυνατή έκταση και επισημότητα, δείχνοντας έμπρακτα το μεγαλείο του ελληνικού Τύπου, που δεν κρατά κακίες σε κανέναν, ιδίως σε όσους πάνε για Πρωθυπουργοί.

Το timing της συνέντευξης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να μένει σημαντικά πίσω και όχι μόνο να μην κεφαλαιοποιεί δυσαρέσκεια, αλλά να βλέπει σαφώς την πλάτη της ΝΔ, ελέγχεται ως τουλάχιστον ύποπτο.

Το κρατικομονοπωλιακό καπιταλιστικό σύστημα πάντα τουμπάριζε τους αγνούς σοσιαλιστές ηγέτες, από τον ΑΓΠ μέχρι τον Στρος Καν και τον Μουαμάρ Καντάφι.

Παρεμπιπτόντως, ο Στρος έσκασε μύτη στις Κάννες συνοδευόμενος από μη επαγγελματία, ξενερώνοντας όλους τους θαυμαστές του.

Μάλλον υπήρξε σχετική νομοθετική πρωτοβουλία στο γαλλικό Κοινοβούλιο…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.