Ο Φώτης Κουβέλης... χάλασε από τις κακές παρέες
29/05/2014 07:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Φώτης Κουβέλης... χάλασε από τις κακές παρέες

Οι άσπονδοι φίλοι του θυμίζουν τα μυστικά δείπνα και τις ίντριγκες με την Ντόρα και με άλλους επιχειρηματίες και τις συζητήσεις για αλλαγή της κυβέρνησης χωρίς προσφυγή στις κάλπες

Ο Φώτης Κουβέλης... χάλασε από τις κακές παρέες. Αυτό λένε οι άσπονδοι φίλοι του προέδρου της ΔΗΜΑΡ μετά τον ελιγμό που έκανε με την κατάθεση της παραίτησής του η οποία όμως δεν είναι και τόσο... παραίτηση.

Και όταν εννοούν κακές παρέες θυμίζουν τα μυστικά δείπνα και τις ίντριγκες με την Ντόρα και με άλλους επιχειρηματίες και τις συζητήσεις για αλλαγή της κυβέρνησης χωρίς προσφυγή στις κάλπες. Παρά το γεγονός ότι τη ΔΗΜΑΡ την ξεπέρασε μέχρι και ο Χατζημαρκάκης και παρ' ολίγον και το κόμμα «Χαρίζω χρέη, χαρίζω οικόπεδα», ο κ. Κουβέλης δεν προχώρησε σε αυτοκριτική για τα λάθη ηγεσίας που οδήγησαν ένα κόμμα από το 7% στο 1,2%. Η λιτή ανακοίνωση με την οποία θέτει στη διάθεση του κόμματος την παραίτησή του, αξιολογείται ως «πονηριά» καθώς αφενός δεν λέει ότι φεύγει οριστικά από το κόμμα και αφετέρου δεν ξεκαθαρίζει αν θα είναι ξανά υποψήφιος. Τέλος, με την Κεντρική Επιτροπή να είναι υπέρ του, πόσο αποδεκτή θα γίνει η παραίτησή του; Πάντως, πολλά στελέχη βρίσκονται στα κάγκελα καθώς βλέπουν ότι η πονηριά του Κουβέλη θα κάνει μεγαλύτερο κακό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σπύρος Λυκούδης ζήτησε ξεκάθαρες λύσεις και άνοιγμα προς την κεντροαριστερά με συνένωση δυνάμεων της Ελιάς και του Ποταμιού.

Ο δε Β. Οικονόμου από το Mega, ουσιαστικά έθεσε ξεκάθαρα θέμα αλλαγής ηγεσίας και να αναλάβει το κόμμα ο Σπ. Λυκούδης.

Το επόμενο Σάββατο, ο κ. Κουβέλης θα μιλήσει στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, όπου θα γίνει εκτενής συζήτησης για το πως θα κινηθούν τα όργανα το επόμενο διάστημα.

Θα έχει προηγηθεί, την προσεχή Παρασκευή, κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και της Εκτελεστικής Επιτροπής, στην οποία θα προετοιμαστούν οργανωτικά οι επόμενες κινήσεις.

Τέλος απομακρύνεται το ενδεχόμενο ενός έκτακτου συνεδρίου, ενώ πιθανότερη είναι η διοργάνωση Πανελλαδική Συνδιάσκεψης ή Διαρκούς Συνεδρίου.

Η ουσία είναι ότι η ΔΗΜΑΡ μπορεί πλέον να μετονομαστεί σε ΡΗΜΑΔ αφού εκτός από ψηφοφόρους κινδυνεύει να μείνει και από στελέχη καθώς πολλοί φλερτάρουν με άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 29/05/2014 09:27:14

  δεν ξέρω τι λένε οι άσπονδοι φίλοι του αλλά εγω λέω πως η ελλάδα βρίσκεται σε κρίση, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδυα. "παραιτήθηκε" ο κουβέλης, ο κος mobility, αχουχουχου! κλαυθμός...

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 29/05/2014 09:32:44

  Βρε,πίσω ανάμεσά τους με τη μπλέ κοιλίτσα,δε μοιάζει με το Φαήλο;

 3. μελιτίνη avatar
  μελιτίνη 29/05/2014 14:24:11

  Επιεικείς είσαστε...! Την προίκα του γαμπρού συζητάνε...! Χωρίς ένα αρχηγικό καπέλο, πως θα κυκλοφορεί την κόρη της γνωστής, βεβαρημένης οικογενείας με πολιτικό παρελθόν;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.