19/05/2010 16:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Τομέας Οικονομίας της ΝΔ δεν διαβάζει μπλογκς;

Μετά την κατάθεση ερώτησης από δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το θέμα του διακανονισμού των ομολόγων ο αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε ότι η κίνηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ….«επιβεβαιώνει τους προβληματισμούς της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» για το θέμα, όπως αυτοί αναδείχθηκαν μέσα από συνεχή δημοσιεύματα στον Τύπο (π.χ. στον Ελεύθερο Τύπο) και από σχετική Ερώτησή μου προς το Υπουργείο Οικονομικών, από 20 Απριλίου 2010»

Περί της αντίδρασης του ιδίου ουδείς ψόγος. Θα μας επιτρέψει όμως να επισημάνουμε δυο πράγματα:

Πρώτον, γιατί η ΝΔ εν σήκωσε το θέμα με ερώτηση περισσοτέρων βουλευτών όπως έκαναν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ;

Δεύτερον και σημαντικότερο κατά την γνώμη μας. Αν δεν σήκωναν επί εβδομάδες τα μπλογκς το θέμα, κανείς δεν θα έπαιρνε χαμπάρι τίποτα, ούτε θα αντιδρούσε. Είναι άδικο λοιπόν ο κ. Σταϊκούρας να μην αναγνωρίζει τον ρόλο των μπλογκς, ειδικά στις εποχές που ζούμε

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Προβόπουλος είναι να παραιτηθεί

Δανεισμός: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους;

Κύριε Παπακωνσταντίνου σας λένε κάτι αυτά τα ονόματα; DEUTCH bank, Barclays, HSBC & PARIBAS

Και όμως, ακόμα κυβερνούν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Σταϊκούρα

«Η Ερώτηση που κατέθεσαν 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με πρωτοβουλία της Προέδρου της Διαρκής Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κας Β.  Παπανδρέου, επιβεβαιώνει τους προβληματισμούς της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με πιθανές κερδοσκοπικές επεμβάσεις στο Σύστημα Διακανονισμού – Εκκαθάρισης των Συναλλαγών επί Χρεωστικών Τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου στη Δευτερογενή Αγορά Τίτλων (ΗΔΑΤ).  Ερώτηση στην οποία ο Υπουργός Οικονομικών απάντησε στις 14 Μαΐου 2010, επισυνάπτοντας μόνο το σχετικό έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, με ημερομηνία 3 Μαΐου 2010, το οποίο και επικαλούνται στη σημερινή Ερώτησή τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις της Νέας Δημοκρατίας, αφήνει έκθετο τον Υπουργό Οικονομικών και επιβάλλει την άμεση και ξεκάθαρη τοποθέτησή του, αφού η στάση του, μέχρι σήμερα, δημιουργεί, εύλογα, πολλά ερωτηματικά.»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Προφήτης avatar
  Προφήτης 19/05/2010 16:25:11

  Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά
  και στο Χρυσό κριάρια

 2. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 19/05/2010 16:28:48

  Kατ' αρχήν να αποδώσουμε τα εύσημα στον Επώνυμο που ανέλυσε διεξοδικώς το θέμα και μας διαφώτησε όλους.
  Και στο Φάκτορα, που ανέλαβε την ευθύνη να "σηκώσει" ένα θέμα, όταν όλοι οι άλλοι το ...έθαβαν!
  Τώρα για το,αν ο Τομέας Οικονομικών διαβάζει, περιμένεις απάντηση;

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Κώστας Ροδινός 19/05/2010 18:01:54

   Είναι γεγονός ότι το θέμα πήρε φωτιά μετά τη δημοσίευσή του εδώ στο antinews. Αν κάνεις έρευνα στο Google τον τίτλο της ανάρτησης με εισαγωγικά, θα σου βγάλει αρχικό αριθμό hits 10.600!

   Όμως ας μην ξεχνούμε ότι το θέμα ανακάλυψε πρώτος ο Ελεύθερος Τύπος, στον οποίο συνεπώς αξίζουν και τα περισσότερα μπράβο, να είμαστε δίκαιοι.

   • Factorx avatar
    Factorx @ Επώνυμος 19/05/2010 18:23:41

    Φυσικά και είμαστε δίκαιοι, αλλά δες τα λινκς που έβαλα για άλλα μπλογκς. και αν δεν το σήκωναν τα μπλογκς θα πήγαινε χαμένο το του ΕΤ.

    ομως το θέμα δεν είναι εκεί. Είναι οτι ο πιο σημαντικός τομέας δραστηρίοτητας της ΝΔ δείχνει να αγνοει οτι κάνουν τα μπλογκς.

    Επισης είδατε να παιζουμε εδω βουλευτές; Σπανίως. Σας πληροφορώ λοιπόν οτι σπάνε τα τηλεφωνα , αλλά εμείς ειμαστε ανένδοτοι. Δεν θα βγαίνουν πρωτα στα τσοντοκάναλα και μετά θα ζητάνε προβολή κι αποι δω. Το αντίστροφο θα γίνεται. Βεβαια ειναι νωρις ακόμα. Αλλά θα τα πουμε καλύτερα σε κανα δυο χρονάκια

   • greekpoliticalreview avatar
    greekpoliticalreview @ Επώνυμος 19/05/2010 18:45:40

    factorx: εχεις να μαθεις ακόμα πολλα για μας

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Επώνυμος 19/05/2010 20:09:34

    Πες τους βουλευτές ότι το antinews εδώ είναι και δεν φεύγει και όποιος έχει κότσια μπαίνει και γράφει και μιλάει και μαζί σου και με όλους μας. Και έχει και την καλύτερη προβολή γιατί βλέπεις εκεί ποιος έχει το θάρρος να εκτεθεί στον κόσμο και ποιος όχι. Ανοιχτό για όλους είναι το μαγαζί, και αυτό είναι, μαζί με την ποιότητά του, που το έχει κάνει κεντρικό σημείο αναφοράς στο ελληνικό ενημερωτικό Internet.

    Ας άνοιγαν και οι άλλοι τάχαμου τα σχόλια να βλέπαμε τι απίδια χωράει ο σάκος του καθενός. Αυτό που γίνεται εδώ με το χαμό από τα σχόλια είναι μοναδικό φαινόμενο και αποτελεί πραγματική "Εκκλησία του Δήμου". Για όποιον θέλει και τολμάει.

    Πού να έρθει εδώ ο Τομέας Οικονομία της ΝΔ; Για να φανεί η ανεπάρκειά του; Ας τους, Φάκτορα, θα νιώσουν κομπλεξικά απέναντι στους "εθελοντές κομμάντος του διαδικτύου". Το κακό είναι ότι αυτοί, που υποτίθεται ότι είναι η δουλειά τους, δεν την κάνουν σωστά και η χώρα σήμερα είναι υποταγμένη στο ΠΑΣΟΚ και στη φαύλη ενημέρωση των βοθροκάναλων.

   • ΒΡΑΧΟΣ avatar
    ΒΡΑΧΟΣ @ Επώνυμος 19/05/2010 20:15:27

    Πολύ θα χαρώ να διαλεχθώ με μερικούς από τους ταγούς του έθνους...

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 19/05/2010 16:35:40

  Πολλά δεν διαβάζει η ΝΔ, αλλά όπως λένε στο χωριό μου "σημαντικότεροι άνθρωποι έχουν κάνει χειρότερα λάθη" (και ελπίζω να μην είναι τόσο δυσνόητο το ρητό)

 4. laiki vasi avatar
  laiki vasi 19/05/2010 16:41:29

  Το κόμμα οφείλει να επανεξετάσει λιποβαρής πολιτικά περιπτώσεις!

 5. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 19/05/2010 16:48:51

  Nα κωδικοποιηθεί: "Η κερδοσκοπία του Τ+3 T+10"

  ή αλλιώς: το σορτάρισμα κατά εαυτού.

  Α ρε Goldman Sachs, σχολή έφτιαξες!

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ αλλενάκι 19/05/2010 17:05:48

   Με την ακολουθία του Fibonacci;

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Κώστας Ροδινός 19/05/2010 17:14:02

    χα χα χα Ponzi Scheme !!

  • Κ.Τ. avatar
   Κ.Τ. @ αλλενάκι 19/05/2010 18:02:51

   Υπαρχει καμμια σχεσι, συστασι συμμοριας με ξενα συμφεροντα, με το επενδυτικο σχημα των 100 εκ δολλαριων της Εθνικης Τραπεζης επι Καρατζα με τον Κυριακο Μητσοτακη επι κεφαλης, κολλητου και συνεταιρου με τον Σημιτη, η αγορα ιδιωτικης τουρκικης τραπεζας επι Αραπογλου, πρωην μισθωτου της Σιτυμπανκ, με τον τοτε συμβουλο του και νυν διαχειριστη του Οργανισμου Δημοσιου Χρεους,
   Π. Χριστοδουλου...

   • Κ.Τ. avatar
    Κ.Τ. @ Κ.Τ. 19/05/2010 18:08:13

    ...πρωην μισθωτος της Γκολντμαν Σακς..

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Κ.Τ. 19/05/2010 22:47:40

    επειδή δεν καταλαβαίνω, υπονοείς πιθανή συνενοχή στελεχών της ΝΔ?

 6. GreenHorses avatar
  GreenHorses 19/05/2010 17:24:41

  Είπαμε η ΝΔ χρειάζεται ξεμπάζωμα να καθαρίσει από άχρηστους και ανίκανους βουλευτές που είναι στις τάξεις της, βία 20 άτομα είναι τις προκοπής από εκεί και πέρα τι περιμένετε αν υπάρχουν ψοφάλογα τι να κάνει και ο αμαξάς;

  Και ένα μπράβο στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που σηκώνουν το θέμα. Όχι ότι θα γίνει τίποτα αλλά έστω για το Θεαθήναι. Όσο κάτι φωστήρες της ΝΔ ας ετοιμάζουν βαλίτζες.

 7. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 19/05/2010 17:30:43

  Σσσσ μην κάνετε θόρυβο με τα πληκτρολόγια, θα ξυπνήσετε κανέναν στη Ρηγίλλης...

 8. nbechr avatar
  nbechr 19/05/2010 20:19:48

  Οι συμβιβασμοί με το αχρηστο παρελθόν και η υποταγή στο μέλλον είναι πλέον το κύριο χαρακτηριστικό στην Ρηγίλλης.

  Τα γνωστά πρόσωπα πού πήραν τα αρχεία από το γνωστό διαμέρισμα για να μπορούν να συντηρούνται στο απυρόβλητο πρέπει να διαγραφούν ΤΩΡΑ.

  Ο Σαμαράς πρέπει να αποδείξει ΤΩΡΑ το καμμία ανοχή ΠΡΙΝ τού το δείξει ο λαός .

 9. ΠΑΝΟΣ avatar
  ΠΑΝΟΣ 19/05/2010 21:01:16

  Να συμφωνήσω κατ αρχήν με το post που απονέμει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Όντως στον Ελεύθερο Τύπο το διάβασα και εγώ, δε θυμάμαι πότε, και το ξαναείδα σήμερα στο site τους. Να συμφωνήσω επίσης ότι γενικά δε βλέπω ανταπόκριση από τη Νέα Δημοκρατία όχι μόνο στα blog αλλά ούτε στο site του Ελεύθερου Τύπου. Επειδή το παρακολουθώ θα πω μόνο ότι τις ημέρες που υπήρχε ένα σχετικό poll για τη διαγραφή της Ντόρας από τη Νέα Δημοκρατία, δεν πρέπει να πήραν χαμπάρι, ότι είχε δώσει γραμμή να ψηφίζουν οι δικοί της. Τι ψάχνετε τώρα ?

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ΠΑΝΟΣ 19/05/2010 22:52:20

   Ηλικιακό είναι το θέμα μάλλον...χρειάζεται νέο αίμα η Ρηγίλλης για να προφτάσει την τεχνολογία - το υπάρχον σύστημα μάλλον γέρασε

 10. xenitemenos21 avatar
  xenitemenos21 20/05/2010 07:06:56

  Φακτορα, οταν οι πολιτες θα αρχισουν να λενε "το εγραψε το Antinews", οι βουλευταδες θα τρεχουν να παρουν σειρα για να δουν μια δηλωσουλα τους σ' αυτο το blog που εχει ηδη κατακτησει τα πρωτεια στην αμεση, εγκυρη και εντιμη ενημερωση ολων των Ελληνων. Προσωπικα επιμενω στην αποψη οτι τα κυριοτερα θεματα που αναρτωνται στο Αntinews πρεπει να βρεθει τροπος να φτανουν και στους πολιτες που δεν εχουν προσβαση στο Ιnternet, ο αριθμος των οποιων εξακολουθει να ειναι μεγαλος. Και το κυριοτερο, εξακολουθουν να δεχονται μεσα στο σπιτι τους την εσκεμμενη παραπληροφορηση που διοχετευεται οχι μονον απο τη λεγομενη "ιδιωτικη τηλεοραση" των νταβατζηδων αλλα και απο την κρατικη ΕΡΤ, η λειτουργια της οποιας εξασφαλιζεται αποκλειστικα απο τις υποχρεωτικες εισφορες των πολιτων, που εισπραττονται με τους λογαριασμους της ΔΕΗ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.