07/09/2008 00:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Τατούλης ή τα μπλογκς;

Όπως μας λένε από την Θεσσαλονίκη η επίθεση του Τατούλη εναντίον του κ. Ρουσόπουλου και της συζύγου είναι το κύριο θέμα συζήτησης στα πολιτικά πηγαδάκια, μαζί με την υπόθεση Βουλγαράκη, φυσικά.

Επειδή λοιπόν το «φαινόμενο Τατούλη» προσλαμβάνει διαστάσεις, όπως και άλλα φαινόμενα στην εποχή μας, οφείλουμε (όπως πάντα) να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας. Αναπαράγουμε τις δηλώσεις του κ. Τατούλη, όπως κάνουμε και με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό που έχει κάτι να πει. Μέχρι στιγμής,όμως, παρουσιάζουν ενδιαφέρουν μόνο οι δηλώσεις του που αποκαλύπτουν την σύγχρονη καμαρίλα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ. Κυρίως επειδή απηχούν και το γενικότερο αίσθημα στη ΝΔ και την κοινή γνώμη.

Κατά τα άλλα ουδέν το καινούργιο προσκόμισε μέχρι στιγμής. Καμία καινούργια πολιτική πρόταση και ιδέα. Ευχολόγια μόνο, αφορισμούς και γενικολογίες. Με το σωστό όμως επικοινωνιακό περίβλημα. Παρακολουθούμε επίσης προσεκτικά την άνοδο της δημοτικότητας του κ. Τατούλη, επειδή προσφέρεται ως μια ακόμα σπουδή των τρόπων και των μέσων που αναδεικνύονται οι πολιτικές προσωπικότητες την σήμερον ημέρα.

Και κάτι ακόμα. Δεν ξέρω αν η δημοτικότητα του κ. Τατούλη θα ήταν αυτή που είναι σήμερα χωρίς τα μπλογκς. Και εξηγούμε με ένα παράδειγμα, τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον κ. Ρουσόπουλο και τη σύζυγό του. Δύσκολα θα τις δημοσίευε μια εφημερίδα, κυβερνητική ή αντικυβερνητική. Και αν το έκανε θα έχαναν πολύ από την εμβέλειά τους, επειδή θα ταυτιζόταν με τα συμφέροντα της συγκεκριμένης εφημερίδας.
Στην μπλογκόσφαιρα όμως είναι αλλιώς. Δίκαιοι και άδικοι ενδύονται μια λεοντή οσιομάρτυρα, μια τήβεννο αδέκαστου κήνσορα. Την οποία ίσως δεν δικαιούνται όλοι. Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. "νήπιος γέρων" avatar
    "νήπιος γέρων" 07/09/2008 06:31:03

    "ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ 'ΠΡΟΦΗΤΗ'. STOP"

  2. Greek citizen avatar
    Greek citizen 07/09/2008 10:34:28

    Η δημοκρατια των BLOGGING! Οι εφημεριδες ειναι μονο για φραπε και τσιγαρο στις καφετεριες!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.