#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/11/2010 16:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ... Σουφλιάς στηρίζει ΝτόραΣτο  κέντρο Travel Stop, στην είσοδο της Λάρισας, συγκέντρωσε χθες και σήμερα συγγενείς και φίλους  του ο Γιώργος Σουφλιάς και τους ζήτησε να στηρίξουν το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοιες οικογενειακές συγκεντρώσεις στήριξης πρόσφερε στη Ντόρα ο θεωρούμενος και ως ένας εκ των βασικών στυλοβατών της ...συντριβής της ΝΔ τον Οκτώβριο του 2009 και κατά την διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΔ. Με τα γνωστά αποτελέσματα

Αν κρίνουμε δε και από την ευνοϊκή προς τη Ντόρα στάση και του κ. Βουλγαράκη τότε είναι προφανές ότι το νέο κόμμα θα φτιαχτεί με «νέα και άφθαρτα υλικά».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 19/11/2010 16:19:49

  Πέφτω από τα σύννεφα!

  • Hase avatar
   Hase @ Orestios 19/11/2010 16:22:45

   Προσεξε μην κουφαθεις κιολας.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Hase 19/11/2010 16:29:15

    Αυτό το έπαθα ήδη
    χο! χο!

  • loretta avatar
   loretta @ Orestios 19/11/2010 16:45:11

   Δυστηχως δεν λενε τυχαια οτι οπου δεις βλαχο πατα τον γιατι κατω απο την καπα του κρυβει φιδι....!!

   και το λεω εγω που κατα το ήμισυ....εχω αυτη την καταγωγη.

   • Underdog avatar
    Underdog @ loretta 19/11/2010 16:56:31

    Σαρακατσάνος είναι!
    Για τους βλάχους λέγανε το ¨ ΄Ακουσες και λέει το γάλα λάτε πάτά τον κάτω" , που προσωπικά δεν συμφωνώ ,αν και δεν έχω καταγωγή

   • O Καραγκούνης avatar
    O Καραγκούνης @ loretta 19/11/2010 18:55:53

    Στα "οικογενειακά" σας εμένα δεν μου πέφτει λόγος αλλά για την ιστορία και γιατί η γ(κ)ούνα μου καμένη είναι απο τους βλάχους καθε χρώματος και φάρας, θα πώ μια γνώμη.

    Μήν ξεχνάτε,

    ο Σουφλιάς μαζί με την Ντόρα κυρίως χάρασαν την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή.

    Αυτοί οι δύο επέβαλαν ακόμα και την αντικατάσταση υπουργών της κυβέρνησης.

    Κατά δέ την δική μου γνώμη, δεν ευθύνεται τόσο ο Αλογοσκούφης για τον εκτροχιασμό όσο ευθύνεται ο προαναφερθής καράβλαχος που καμαρώνει Σαρακατσάνος!
    Ο Αλογοσκούφης πεισματικά αρνιόταν παροχές και χρηματοδοτήσεις και ολοι τον έβριζαν τότε, απο Σουφλιά, Ντόρα και Καρατζαφέρη.
    Ο Σουφλιάς ήθελε να τελειώσει την Εγνατία, την τέλιωσε και παραμένει ενας αδειος δρόμος χωρίς αυτοκίνητα αφου εξ αρχής ηταν λάθος επιχείρημα, λάθος επένδυση προς οφελος των εργολάβων και σε βάρος των αρκούδων.
    Ακουσα θα λειτουργήσουν διόδια στην Εγνατία, ουτε τα έξοδα ηλεκτροφωτισμού δεν θα βγάλουν. Οι Τούρκοι και λοιποί βαλκανικοι προτιμούν την σύντομο και οικονομική οδό Ινσταμπούλ-Σόφια-Ναισό-Βελιγράδι.
    Με τα μισά έξοδα θα μπορούσαν να τελειώσουν την Ε.Ο. Αθήνα Θεσνίκη, και χαλάλι τα διόδια. Σήμερα πληρώνουμε διοδια σε δρόμο καρμανιόλα εξ αιτίας ενός στραβού και πονηρού γέρου.
    Με λίγα ακόμα έξοδα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν την σύνδεση Μαλιακού συντομεύοντας την διαδρομή κατα 70Κμ.
    Αντ αυτού, έδιωξαν τον Αλογοσκούφη και διόρισαν τον "άνθρωπο της Αγοράς".
    Αυτός φυσικά τα έκανε ρόιδο.

    Εσείς που νοιάζεστε για τη ΝΔ, προσέξτε.
    Απο τούς, Σουφλιάδες Μητσοτάκηδες Καρατζαφέρηδες δεν γλυτώνετε. Αργά ή γρήγορα θα τους συμάσετε στο κόμμα, οι εργολάβοι θα σας αναγκάσουν, για να κερδίσετε!!!! το ΠΑΣΟΚ.

    Ο πατέρας* μου έλεγε,
    -είδες βλάχο, πάτα τον στο λάκο!
    -Αμα δείς ενα βλάχο και ενα φίδι, προς τα πού θα πάς;
    Η σωστή απάντηση είναι, πρός το φίδι!

    *Ο πατέρας μου ηταν "καραγκούνης", αγρότης και τσοπάνης του Θεσσαλικού κάμπου.
    Οι Καραγκούνηδες μιλούσαν και μιλούν Ελληνικά, και τίμια δουλεύουν τη γή για να ζήσουν. Δεν ηρθαν απο τη Βλαχία τη Κροατία ή τη Νοτιοσλαβία. Δεν ηταν νομάδες κερατζήδες. Ζούσαν ανέκαθεν στο Θεσσαλικό κάμπο, ποτε ελεύθεροι και πότε κολήγοι.

    • oxoxo avatar
     oxoxo @ O Καραγκούνης 19/11/2010 19:42:00

     Οι Καραγκούνηδες είναι εξελληνισμένοι Αρβανίτες που εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλία το 14ο αιώνα. Οι δίγλωσσοι Βλάχοι προϋπήρχαν εκεί τουλάχιστο απ' τον 10ο αιώνα. Οι Σαρακατσάνοι εξελληνισμένοι σλάβοι και κοινώς βλάχοι, τουτέστι ποιμένες επίσης απ' τους βυζαντινούς χρόνους. Όλοι αυτοί είναι το αποτέλεσμα του μείξης των πληθυσμών της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας στον ελλαδικό χώρο.
     Στους νεότερους χρόνους οι Βλάχοι δώσαν τους σημαντικότερους Εθνικούς Ευεργέτες, διανοουμένους και κλεφταρματωλούς. Για τους τελευταίους ισχύει το ίδιο και για τους Σαρακατσαναίους. Οι Καραγκούνηδες κολλήγοι στο θεσσαλικό κάμπο έβγαλαν τις παραπάνω απαξιωτικές για τους Βλάχους παροιμίες από ζήλια και φθόνο για τους νυκοκυραίους Βλάχους τσελιγκάδες, εμπόρους, μεταφορείς και τσιφλικάδες που μετακινούνταν απ' τα χειμαδιά στα ορεινά κι αντίστροφα .
     "Βλάχοι πρώτοι στ' άρματα, τα γρόσια και τα γράμματα" τους ανταπαντούσαν οι Βλάχοι όπως "Ας είσαι Βλάχος και μ' ένα μάτι" δηλωτικό της διορατικότητας, οξύνοιας και ευπροσαρμοστικότητας σε νέα δεδομένα.

     • O Καραγκούνης avatar
      O Καραγκούνης @ oxoxo 19/11/2010 20:39:26

      Για τον φίλο με το ονομα, "οχοχο"

      Δεν ξέρω απο που τα έβγαλες αυτά, εγώ εχω Καραγκούνικη καταγωγή, ταξειδεύω σε αυτά τα μέρη απο τον καιρό του τραίνου, φιλοξενήθηκα στα χωρια των καραγκούνηδων , στα πλιθοχτιστα σπίτα των και ποτέ δεν ακουσα να μιλούν αρβανίτικα. Αρβανίτες δεν υπήρχαν στη Θεσσαλία, υπήρχαν Τούρκοι, στα Τρίκαλα, στη Λάρισσα, sto Δεμερλί, στο Βόλο. Οι Αρβανίτες εντοπίζονται στα περίχωρα της Αττικής, στα νησιά του Σαρωνικού και στο Μωρια.

      Οι Βλάχοι ουτε κλεφταρματωλοί ηταν ουτε ευεργέτες. Εμποροι αγωγιάτες και νομάδες βοσκοί ηταν, χωρίς εθνική συνείδηση. Κλεφταρματωλοί έγιναν οι Χριστιανοί Αρβανίτες, μετά την πτώση του Α. Πασσά , αφού το πήραν απόφαση πως με τον Τεπενλελή δοβλέτι δεν έκαναν.

      Γνωρίζω εναν βλάχο ευεργέτη, τον Αβέρωφ που χρηματοδότησε την κατασκευή των φυλακών της Αθήνας.
      Ο Αβέρωφ ηταν βλάχος απο το Μέτσοβο.

      Ο Καραμανλής ο μικρός κατασκεύασε δεκάδες φυλακές ανα την επικράτεια, αυτός κι αν ηταν ευεργέτης.

      "Πρώτοι στα γρόσια και στα γράμματα" είναι οι Γιαννιώτες αργυροχρυσοχόι Ηπειρώτες και πολλοί ευεργέτες, ομως οχι οι βλάχοι.

      Οι Βλάχοι δεν είχον Γραφή, τώρα τελευταία καποιοι σύλλογοι προσπαθούν να καταγράψουν τα απο στόμα σε στόμα λεγόμενά των. Κυρίως τραγούδια.

      Πληροφορίας για οσα λέγω στο βιβλίο.

      Γιάννη Κορδάτου
      Ιστορία της επαρχίας Βόλου και Αγιάς

      Στην ιστοσελίδα
      http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1631

      ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑ

      ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟΗ,

      ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

      ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΥΤΣΑ...      Οι αλβανικοί μεσαιωνικοί

      εποικισμοί στον ελλαδικό χώρο

      Αλβανική -κι όχι ελληνική-

      η καταγωγή των Αρβανιτών

      *Προσοχή σε αυτόν τον ιστοχώρο

      Οι συγγραφείς άνθρωποι είναι, εχουν καποια καταγωγή.
      Εάν για παράδειγμα οι πρόγονοί των ήρθαν απο την Ασία, ολους εμάς εδώ μας θεωρούν "βλάχους".
      Εάν οι πρόγονοί των μιλούσαν άπταιστα Τουρκικά, τότε εμείς ολοι είμαστε "Αρβανίτες".
      Προσέχουμε τι διαβάζουμε, και βγάζουμε τα συμπεράσματά μας μετά απο σκέψη.

    • ΠΕΤΡΟΣ avatar
     ΠΕΤΡΟΣ @ O Καραγκούνης 19/11/2010 21:11:07

     Φίλε Καραγκούνη!
     "Ο Σουφλιάς ήθελε να τελειώσει την Εγνατία, την τέλιωσε και παραμένει ενας αδειος δρόμος χωρίς αυτοκίνητα αφου εξ αρχής ηταν λάθος επιχείρημα, λάθος επένδυση προς οφελος των εργολάβων και σε βάρος των αρκούδων.
     Ακουσα θα λειτουργήσουν διόδια στην Εγνατία, ουτε τα έξοδα ηλεκτροφωτισμού δεν θα βγάλουν. Οι Τούρκοι και λοιποί βαλκανικοι προτιμούν την σύντομο και οικονομική οδό Ινσταμπούλ-Σόφια-Ναισό-Βελιγράδι.
     Με τα μισά έξοδα θα μπορούσαν να τελειώσουν την Ε.Ο. Αθήνα Θεσνίκη, και χαλάλι τα διόδια. Σήμερα πληρώνουμε διοδια σε δρόμο καρμανιόλα εξ αιτίας ενός στραβού και πονηρού γέρου."
     Θέλω να μου απαντήσεις στο εξής. Εάν έμενες στα Γιάννενα και έπρεπε να πηγαίνεις για μια φορά την εβδομάδα, για επαγγελματικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη, δεν θα σου ευχόμουν με τίποτα να χρησιμοποιούσες την παλιά Εθνική οδό. Για την ακρίβεια δεν θα το ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου. Όσο για τους Τούρκους που αναφέρεις, δεν με απασχολεί αν πάνε και μέσω Μόσχας.
     Δεν μπαίνω στη λογική να κρίνω το έργο του Σουφλιά.
     Ένα μόνο θέλω να σου πώ.
     ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ. Υπάρχει και η άλλη ΕΛΛΑΔΑ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Και πίστεψέ με είναι πολύ καλύτερη από την «Πρωτεύουσα», έτσι όπως την έχετε καταντήσει.

     • O Καραγκούνης avatar
      O Καραγκούνης @ ΠΕΤΡΟΣ 20/11/2010 16:42:04

      Φίλε Πέτρο,

      δεν μένω Αθήνα, επαρχία μένω και συμφωνώ με αυτά που λές όμως,
      οταν ταξειδεύεις για Θεσ/κη είσαι μόνος στο δρόμο ή δεν είσαι;

      Αξιζαν τόσα έξοδα, εργολαβίες μίζες και καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος για να κατασκευαστεί η Εγνατία;

      Σου θυμίζω πως η αρχική σχεδίαση του δρόμο έγινε για λογους πέρα απο εθνικά ή τα τοπικά συμφέροντα.

      Οι λόγοι ηταν ΝΑΤΟικοί, και κατόπιν τα Ελληνικά εφοπλιστικά συμφέροντα.

      Μέχρι να τελειώσει ομως η Εγνατία, κατέρευσε το "σιδηρούν παραπέτασμα" και οι Βούλγαροι και υπολοιποι Βαλκάνιοι είναι επίσης ΝΑΤΟικοί!

      Τί ήθελα να πώ,

      η σχεδίαση και η στρατηγική της χώρας μας είναι έρμαιο των εκάστοτε "συμμάχων" και και συμμοριών που κυβερνούν τον τόπο.

      Τις συμμορίες, τα λεγόμενα "τζάκια", τις ψηφίζουν τα κοπάδια των παρατρεχάμενων, ατόμων ρευστής συνείδησης, ανθρώπων που πιότερα αγαπούν τη τσέπη παρά τον τόπο όπου θα ζήσουν τα παιδιά τους.

  • Αφροδίτη avatar
   Αφροδίτη @ Orestios 19/11/2010 17:02:20

   Φίλε Ορέστιε, σοβαρά πέφτεις από τα σύννεφα; Ξέχασες το 97 υπέρ ποίου, υποψηφίου τότε αρχηγού, συντάχθηκε η περυσινή ατυχήσασα; Ξέχασες πως το 2000, ο Σουφλιάς συνομιλούσε ακόμα με τον Σημίτη και δεν άκουσε καλά την πρόσκληση του Καραμανλή; Αυτά ήταν τα κολοβά φίδια που είχε ο Καραμανλής στον κόρφο του! Ή δεν φάνηκε, πως μετά την συντριβή της 4ης Οκτωβρίου πέρυσι, λάκισε ως το έτερον του διδύμου των αρχιτεκτόνων αυτής;

   • Orestios avatar
    Orestios @ Αφροδίτη 19/11/2010 17:03:59

    Πλάκα κάνω βρε παιδιά.
    Είναι δυνατόν να πέσω από σύννεφα επειδή υπάρχει κάλεσμα της γνωστής συμμορίας?

   • Orestios avatar
    Orestios @ Αφροδίτη 19/11/2010 17:05:02

    Όσο για τον Καραμανλή, δεν μου φαίνεται να πειράχθηκε από αυτές τις συμβουλές. Βολεύτηκε μια χαρά και τώρα βάζει πλάτες.

    • παγωτατζής avatar
     παγωτατζής @ Orestios 19/11/2010 17:07:55

     Βολεύτηκε ναι,αλλά βάζει και πλάτες πατριώτη μ;

     • Orestios avatar
      Orestios @ παγωτατζής 19/11/2010 17:20:53

      Έτσι φαίνεται και στο χέρι του είναι να μην φαίνεται

    • zackii avatar
     zackii @ Orestios 19/11/2010 17:12:48

     Ήθελε να τον γλύφει ο Σαμαράς, και τώρα πειράχτηκε...ο ογκόλιθος της πολιτικής

 2. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 19/11/2010 16:28:27

  Δεν ακούω καλά βρε παιδιά. Είπα, δεν ακούω καλά...
  Μου είπαν πως έρχεται μπόρα αλλά δεν άκουσα καλά.
  Μπόρα είπατε? Α, μάιστα! Μπόρα.
  Ε, μια μπόρα καλή είναι αυτή την εποχή.
  Μετά θα βγει και το ουράνιο τόξο!

 3. thoed avatar
  thoed 19/11/2010 16:30:47

  Aντί να κάνει αυτοκριτική ο κουφός στηρίζει τη θυγατέρα που έρχεται να μας σώσει. καλή σύνταξη κε Σουφλιά κι άφησέ μας ήσυχους - το Γουδή χωραέι κι εσένα.

 4. sawas avatar
  sawas 19/11/2010 16:31:40

  Αντε και ο πατερας της υπευθυνος νεολαιας......


  Δεν μαθαινει η κυρα, δεν μαθαινει!!!
  h**p://www.youtube.com/watch?v=Z25akOpLiu4

 5. Κώστας Θ. avatar
  Κώστας Θ. 19/11/2010 16:34:57

  Πάντα δεν την στήριζε την Ντόρα ο σαρακατσάνος? Είναι τα παλιά χρωστούμενα από τις εσωκομματικές του 97..
  Με αυτούς που θα μαζέψει η Ντόρα, θα προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στη ΝΔ.

 6. NTINOS avatar
  NTINOS 19/11/2010 16:39:08

  ΝΤΟΡΑΜ ΣΕ ΘΕΛ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ....

 7. ataktos avatar
  ataktos 19/11/2010 16:45:22

  εδώ στην Χαλκιδική καπιοι άρχισαν να χάνουν... την κομματική τους ταυτότητα χιχχι http://respentza.blogspot.com/2010/11/blog-post_3990.html

 8. Κώστας avatar
  Κώστας 19/11/2010 16:46:53

  Καλά είχε μιλήσει ο Αντώνης για "καπεταναίους της ήττας". Συνεπής στο μόνιμο ρόλο του, του looser, o Σουφλιάς ταυτίζεται με το κόμματίδιο που θα δημιουργηθεί από τα καπρίτσια της Φίλης Χριστοφοράκου.
  Αν συναντηθούν με τον κ.Μάνο στο εν λόγω απόκομμα, να τον ρωτήσει για τη δήλωση του τελευταίου το 1993, όταν ανέλαβε Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, περί "δύο χαμένων χρόνων" εννοώντας τα χρόνια που ο Σουφλιάς ήταν Υπουργός, δηλαδή το 1990-2.
  Δεν έβαλε μυαλό και από την "υποστήριξη" που του προσέφερε το μητσοτακαίικο στις εσωκομματικές του 1997. Δεν πειράζει...
  Η ΝΔ απαλάσσεται από όλα τα βαρίδια της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ετσι θα μπορούν να χορεύουν αμέριμνοι τσάμικα στις εγκαταστάσεις του Άκτωρα.

 9. man8os avatar
  man8os 19/11/2010 16:57:17

  Θελω να κανω μια μικρη αναδρομη στην μνημη μου.
  Το καλοκαιρι, δεν ηταν η Ντορα, με τον Σουφλια και τον Λουλη, οι οποιοι επεισαν τον Καραμανλη να κανει εκλογες, για να τις χασει?
  Και του εελεγαν οτι εαν δεν εκανε εκλογες, θασυντριβει τον Φεβρουαριο!
  Ο Σουφλιας λοιπον, μαζι με τα αλλα 2 λαμογια και ισως και αλλους που εγω αγνοω αυτοκτονησαν τον Καραμανλη.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ man8os 19/11/2010 17:22:28

   Ναι μωρέ, αποπλάνησε ο παππούς το ανήλικο Κωστάκι με καραμελλίτσες, και από κοντά είχε για βοηθούς την εκμαυλίστρα ξενέρωτη αλόγα και τον πονηρό μυστικοσύμβουλο για ψυχολογική υποστήριξη...
   Η ευθύνη είναι αποκλειστικά του Καραμανλή, γιατί τα τελευταία 2 χρόνια ο Σουφλιάς είχε γίνει οιονεί πρωθυπουργός.

  • qwert avatar
   qwert @ man8os 19/11/2010 17:27:40

   δεν τον έπεισαν..άλλο ρόλο έπαιζαν..άγγελοι ήταν κακών επών..

 10. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 19/11/2010 16:58:24

  Ποιο μωρέ;
  Ο παππούς στο ΔΗ.ΣΥ; Δώσαμε δώσαμε

  .. και όπως χορεύει του κουνάμε εμείς το μαντήλι...

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Ο Ιθαγενής 19/11/2010 17:16:05

   και όχι μόνο:
   -αν μπορεί να πάρει και τον κύριο Βουλγαράκη μαζί το νέο κόμμα θα έχει τη νομιμότητα της ηθικής μαζί με την ηθική νομιμότητα.
   Όπως οι επιχορηγήσεις των εκατομμυρίων ευρώ, που απολύτως νόμιμα μην παρερμηνεύσει και στείλει απάντηση, έδινε σε συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ, που ήθελαν να είναι υποψήφιοι βουλευτές κατά τη θητεία του στο ΥΠΠΟ.
   -με τον κύριο Σουφλιά θα έχει και την προβολή των φίλων του, που προεκλογικά, νόμιμα, έδωσε και αύξησε τα διόδια και έχουν ΜΜΕ...

   Προσωπικά αν μπορούσε να πάρει καμιά δεκαριά ακόμα θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, μόνο μην στείλει τις προσκλήσεις με τον ίδιο κλητήρα, όπως στην απόδραση ...της SIEMENS και βραδυπορήσει κάποιος να πάει, θα είναι κρίμα να μείνουν ....

   ΥΓ

   Ο ΚΚ ο Β κάποτε έκανε κάτι σωστό, τους διέγραψε ορισμένους, μετά έγινε συστημικός του πήρε πίσω, από τότε άρχισε η κατρακύλα....

 11. Underdog avatar
  Underdog 19/11/2010 17:00:42

  Σαρακατσάνος. Για τους βλάχους λέγανε " άκουσες και λέει το γάλα λάτε πάτά τον κάτω¨ με το οποίο δεν συμφωνώ, αν και δεν έχω καταγωγή.

 12. kiki avatar
  kiki 19/11/2010 17:07:34

  Σας δωσαμε σας δωσαμε φλουρι κωνσταντινατο,
  μας πηρατε μας πηρατε βαρελι διχως πατο.
  Ο Μπομπολας τι λεει γιαυτο η δεν το ακουσε.

 13. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 19/11/2010 17:18:00

  Άρχισαν τα θεσσαλικά χασαποσέρβικα. Βάρβαροι εν δράσει:
  Ο Βάραγγος κατέλαβε το 17 τα Θερινά ανάκτορα.
  Ο Γαλάτης υποδούλωσε το Μανχάτταν.
  Ο Φινλανδός μπούκαρε σήμερα στο Δουβλίνο.
  Ο βλάχος κατέλαβε το Λευκό Πύργο.
  Ο σαρακατσάνος με την κρητικιά ετοιμάζουν πολιορκητικό κριό εναντίον του κάστρου της Ρηγίλλης.

 14. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 19/11/2010 17:18:23

  Αυτός δεν σχεδίασε την οικονομική πολιτική Καραμανλή την τελευταία και μοιραία χρονιά της διακυβέρνησής του;
  Αυτός δεν ήταν που ξωπέταξε τον Αλογοσκούφη όταν εκείνος ήθελε να πάρει κάποια περιοριστικά μέτρα, που όμως θα ήταν ασπιρίνες μπροστά στη σημερινή χημειοθεραπεία;
  Η Δημοκρατική Δράση προβλέπεται να αρχίζει βίον λαμπρόν και ανθόσπαρτον,

 15. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 19/11/2010 17:19:39

  Ζόρικη, σκληροτράχηλη φυλή. Όποιος διαβάζει την "Ρούμελη" του καλού Πάτρικ Λή Φέρμορ, καταλαβαίνει.

 16. politeutis avatar
  politeutis 19/11/2010 17:20:50

  για 5,5 χρόνια όταν τα μ.μ.ε. ξεσκίζανε όλους τους υπουργούς της κυβ. Καραμανλή ,ο μοναδικός στο απυρόβλητο να συζητά με τον Πρετεντέρη για τον Μπάγεβιτς ήταν ο εν λόγω κύριος.
  Για μας που τον γνωρίζουμε καλύτερα αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η μνησικακία , και η πονηριά (οχι εξυπνάδα).
  Κρύβει την ανεπαρκειά προσποιούμενος τον απόμακρο.
  Παρ όλα αυτά λυπάμαι άλλα θα γελάσουμε με τις επιλογές του κόμματος στη θεσσαλία, οταν οι απεσταλμένοι εξ Αθηνών καλόπιαναν τους σκληρούς αμετανόητους Σουφλικούς.
  2-3 εκλεγμένοι (πριν 5 μέρες) περιφερειακοί σύμβουλοι (συγγενείς του εν λόγω κυρίου) θα προσχωρήσουν στο κόμμα , έχουμε βέβαια ράματα για τη γούνα τους.
  Dark Blue θα μας αναζητήσει πάλι η Αθηνα , αλλά θα λειπουμε.

 17. politeutis avatar
  politeutis 19/11/2010 17:28:03

  Αναφορικά με τους Σαρακατσάνους ,
  Αυτός ούτε λεβέντης είναι και το πιο βασικό ούτε δεξιός είναι δε και κακομούτσουνος.
  Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

 18. qwert avatar
  qwert 19/11/2010 17:28:27

  ξέρετε ποιος λείπει από το παζλ; ο Κούβελας!

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ qwert 19/11/2010 17:35:00

   Αυτός, άλλος "βάρβαρος", άνοιξε την ομώνυμη "τρύπα" στη Θεσσαλονίκη. Κι από τότε χάθηκε.
   Κάτι σαν το Γκόλουμ, στον "Άρχοντα".

   • Μisha avatar
    Μisha @ Ο Θείος 19/11/2010 17:37:32

    Όχι ρε Θείο, Γκόλουμ είναι ένας ...τον έχουνε ζωγραφίσει κιολας τον Κινέζο

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ Μisha 19/11/2010 17:46:01

     Εκείνος μάλλον προς Φού-Μαντσού μου φέρνει.
     Θυμάσαι, μάγος 150 ετών ο οποίος ήθελε να ζήσει για πάντα και να κυριέψει τον κόσμο. Του τέλειωσε το Ελιξίριο της Ζωής, μετά από 8,5 χρόνια χρήσης και για να φτιάξει νέο ελιξίριο, κάτι έκανε με ένα "δαχτυλίδι" με διαμάντια. Προέκυψε όμως μια ταραντούλα με το όνομα Πάχ-Τα και διαλύθηκαν όλα.
     Πήρε μετά ο ίδιος ο Βούδας τη θέση του και από το βάροε και την ακινησία μπάταρε η Τζόγκα (παραδοσιακό κινέζικο ιστιοφόρο) στην Κίτρινη Θάλασσα.
     Τώρα επιπλέουμε πάνω σε κολυμπηθρόξυλα.

 19. Μisha avatar
  Μisha 19/11/2010 17:36:02

  Θα έχουμε ένα πολιτικό σκηνικό με πεντέμιση κόμματα να γλύφουν την τρόικα με μικρές , αμελητέες διαφορές στις στάσεις λειχίας :

  ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , Ντοροκόμμα, Κωλοτουμπιστάν, Σκοτεινή Ψαριά και Δράση.

  Η χαρά του Μητσοτάκη και του Μπαμπη του μονοπύθμενου.

  Μπραβο, μπράβο.... Μόνο μη σηκωθεί , από τον τάφο του στη Λεμεσό ο επικηρυγμένος από τους Άγγλους, Γριβας Διγενής και φτιαξει καμμιά καινουρια ΕΟΚΑ ενάντια στη νέα αποικιοκρατία ....με 17άρηδες όπως στην πρώτη φορά...

  • qwert avatar
   qwert @ Μisha 19/11/2010 17:53:49

   "Θα έχουμε ένα πολιτικό σκηνικό με πεντέμιση κόμματα να γλύφουν την τρόικα με μικρές , αμελητέες διαφορές στις στάσεις λειχίας"

   μην το κάνεις αυτό, γιατί δουλεύω και θέλω να με συγκεντρωμένος

 20. Enzo avatar
  Enzo 19/11/2010 17:41:11

  μωρε καλα λεω εγω οτι στο τελος μας βλεπω ολους για το πατριωτικο μετωπο.

 21. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 19/11/2010 17:59:33

  Όλοι οι νεκροθάφτες της κάποτε περήφανης δεξιάς πάνε στο κόμμα των Μητσοτάκηδων. Άντε να ξεβρωμίζουμε...στα τσακίδια κι ακόμα παραπέρα..

 22. Factorx avatar
  Factorx 19/11/2010 18:09:36

  Παρών δηλώνει ο Χρ. Μαρκογιαννάκης στην εκδήλωση για την ίδρυση του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Factorx 19/11/2010 18:21:59

   Και σε στεναχωρεί αυτό;

  • ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ @ Factorx 19/11/2010 18:24:12

   Εξοργιστικός ο εκ Λαμίας μουστάκιας Θανάσης Γιαννόπουλος σήμερα που είπε πως παραμένει στη ΝΔ προς το παρόν αλλά δεν ξέρει για το μέλλον τί θα κάνει. Σιγά το 70χρονο τζόβενο που θα μας απειλεί κι όλας για το μέλλον. Σιγά τον αδάμαντα της πολιτικής. Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία παπούλη. Ξεβρώμισέ μας από τώρα αμα είναι, όπως και η λυγερόκορμη εκ Ναυπλίου.

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 19/11/2010 18:29:04

    Γιάννη,

    Και μόνο που θύμωσες, την έκανε τη δουλειά του!

    • Enzo avatar
     Enzo @ Κώστας Ροδινός 19/11/2010 20:35:54

     αυτο θελουμε, να μας θυμωσει ο Σαμαρας, να θυμωσει τον κοσμο εναντιον τους. ακομα δεν καταλαβες το μυστικο της επιτυχιας κυριε Ροδινε?

    • Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
     Δημήτριος Κοκκαλάκης @ Κώστας Ροδινός 19/11/2010 20:46:24

     Αν ειπώθηκε αυτό από τον κ. Γιαννόπουλο, ο Σαμαράς έχει κάθε δικαίωμα να του ζητήσει να ξεκαθαρίσει την θέση του και να λάβει (ο κ. Γιαννόπουλος) τις αποφάσεις του πρίν την Κυριακή. Αν και το Σαββατοκύριακο παρέλθει άπρακτο, την Δευτέρα, δκαιούται να ανακοινώσει την δική του απόφαση ο Σαμαράς. Αρκετά με το θέταρο του παραλόγου, δεν νομίζετε;
     Δημήτρης Κοκκαλάκης
     Λαμία.

     • ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
      ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ @ Δημήτριος Κοκκαλάκης 20/11/2010 00:41:15

      Ξέρει πως να πάρει έδρα η Ντόρα στη Φθιώτιδα είναι σχεδόν αδύνατο οποτε δύσκολα να αφήσει τη ΝΔ ο Γιαννόπουλος. Το θέμα είναι να μην επανεκλεγεί να τελειώνουμε με τέτοιους τύπους..

  • MANIA avatar
   MANIA @ Factorx 19/11/2010 20:38:47

   ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ..."ΕΨΕΛΝΕ" ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Factorx 19/11/2010 20:39:27

   ...ουφ άλλος ένας μακριά από μας, αν πάρει καμιά δεκαριά ακόμα θα της χρωστάμε χάρη.

 23. dexia avatar
  dexia 19/11/2010 18:15:13

  παιδι του 114 , απο σπόντα στη νδ και συγγενής του κόρακα (κκε)
  Τι περιμενεις απο κουμούνια που θελήσαν να ηγηθούν και της παράταξης.
  Αντωνη , ασε τα σφουγγάρια και πιάσε κανένα ματσούκι.

 24. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 19/11/2010 18:39:52

  Η Θοδωρα δεν στηριζει τον εαυτο της. Ακομη το ΜΠακογιαννη χρησιμοποιει !!!
  Εχει το Κουβελου και οτ Μητσοτακη... αλλα δεν πουλανε. τι θετε τωρα?

  Δε τη ρωταει καποιος γιατι κρατα το Μπακογιαννη ??? χαχαα Ρωτω εγω !
  Δε τη ρωτα καποιος τι εχει να πει που ο μπαμπας και ο Κουλης δεν την ακολουθουν?? Εχουν παρει λαθος δρομο??? χαχχα Ρωτω εγω !!

  ΠΠ

 25. Enzo avatar
  Enzo 19/11/2010 19:33:55

  τι ψηφιζαμε τοσα χρονια...αισθανομαι μακακας

 26. I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
  I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 19/11/2010 20:34:54

  Θετική εξέλιξη.

 27. MANIA avatar
  MANIA 19/11/2010 20:44:16

  ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΜΜΑ...
  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ (ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝΕ;;;).
  ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΑΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ!!!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ @ MANIA 20/11/2010 00:43:06

   Αφού ανέχονται οι Κρητικοί τέτοιες προσβολές και την ακολουθούν κι ολας ψηφίζοντας τους εκλεκτούς της, καλά τους κάνει...

 28. Ο ΛΑΙΚΟΣ avatar
  Ο ΛΑΙΚΟΣ 19/11/2010 21:48:46

  Η ΝΤΟΡΑ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ, ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ…

  Ξεκινάμε με όνειρα γλυκά… μα θα σκορπίσουμε στου δρόμου τα μισά…

  Ξεκινάμε, πάμε συμμαχικά
  Σ' άλλα μέρη, σ' άγνωστα νερά
  Στα κόμματα μένεις μόνη εσύ
  Πάντα ο νους μου θα 'ναι στο πουγκί

  Τώρα ο νους μου έχει σαλπάρει
  Κι από τα μάτια μου βγάζει φωτιά
  Μες στα κόμματα μένουνε οι χαζοί
  Κι εγώ σου λέω «έχε γεια»

  Γύρω γύρω η χωρά μας ταπί
  Μα η σκέψη μου έμεινε θολή
  Λάμπει ο Σαμαράς τώρα στα ψηλά
  Στο μυαλό μου έρχονται πολλά

  Τώρα το ΦΟΡΟΥΜ έχει σαλπάρει
  Κι από τα μέλη ζητάμε λεφτά
  Μες στα γραφεία σε αναμένουν οι ταμίες
  Κι εγώ σε καλωσορίζω με χαρά !!!

  Πέλαγος θα σκίσω πολιτικό
  αρχηγία να έχω κι ρευστό
  Μα υποτακτικός μου θα 'σαι πάντα εσύ
  Πάντα ο νους μου θα 'ναι στο πουγκί

  ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΓΕΡΑ… ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ…

  Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ…

 29. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 19/11/2010 22:23:53

  Μη μασάτε. Ο Σουφλιάς στη Λάρισα μπορεί να πείσει μόνο τους συγγενείς του και μάλιστα όχι όλους. Είναι τόσο ξεπερασμένος όσο και ο Αδαμόπουλος για το ΠΑΣΟΚ. Τον θυμάται κανείς τον Αδαμόπουλο;

 30. hope avatar
  hope 19/11/2010 23:32:52

  θέλω και εγω porche απο το ΥΠΕΧΩΔΕ.

 31. Φαινότυπος avatar
  Φαινότυπος 19/11/2010 23:43:50

  Γιατί έγινε η σύναξη στο Travel Stop;

 32. DARK-BLUE avatar
  DARK-BLUE 20/11/2010 01:11:59

  Αυτό θα πει νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι, ελπίδα, προοπτική.... νυχτερίδες και αράχνες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.