#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/03/2010 14:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Σαμαράς τα αλλάζει όλα στο κόμμα. Οι 800.000 στο προσκήνιοΗ πρόταση που θα καταθέσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς προς το Προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης με τίτλο «για ένα Ανοιχτό Κόμμα» περιλαμβάνει τα εξής σημεία

 1. Αρχές του Ανοιχτού Κόμματος : Αμεσότητα  –  Συμμετοχή  –  Λογοδοσία  –  Αποτελεσματικότητα – Κοινωνική Ευθύνη – Διαφάνεια.

 2. Αλλαγή ρυθμίσεων του  Καταστατικού προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της Άμεσης Δημοκρατίας : Καθιερώνεται η άμεση εκλογή, με ανοιχτή διαδικασία και με απευθείας προσφυγή στην κοινωνία κυρίαρχων διοικητικών οργάνων του Κόμματος. Έτσι, εκτός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ( που έχει, ήδη, δρομολογηθεί και εφαρμοστεί η εκλογή του από την κοινωνία), θα αναδεικνύονται με  άμεση εκλογή και απευθείας από το λαό, τα μέλη του Εθνικού Συνεδρίου, οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ, η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ κ.λ.π.  

 3. Άνοιγμα στη νέα γενιά, με την καθιέρωση της ακόλουθης καταστατικής δέσμευσης : Το 25% των μελών του Συνεδρίου,  όπως και όλων των αιρετών οργάνων, να απαρτίζεται από άτομα μέχρι 35 ετών.  Εξακολουθεί να ισχύει η ποσόστωση των γυναικών κατά 30%.

 4. Διαδικασία πολιτικής λογοδοσίας του Προέδρου  του Κόμματος, σε κάθε Εθνικό Συνέδριο, που θα συνέρχεται ανά διετία.

 5. Καθιερώνεται Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία θα αξιολογεί διαρκώς τις δομές, τις δράσεις και τις λειτουργίες  του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Θα καταρτίζει και θα συγκροτεί, επίσης, Εθνικό Μητρώο Στελεχών,  ώστε να μην αισθάνονται τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος  ότι ο καθημερινός αγώνας που δίνουν και οι προσπάθειες τους δεν τυγχάνουν της σωστής αξιολόγησης και εκτίμησης που επιβάλλεται, από την Κεντρική Διοίκηση.

 6. Τοπικές Οργανώσεις του Κόμματος μετεξελίσσονται σε «Οργανώσεις Κοινωνικής και Πολιτικής Πρωτοβουλίας», προσανατολισμένες σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, ανάλογα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε τοπική κοινωνία. Αξιοποιείται το κίνημα του Εθελοντισμού και εισάγεται ο θεσμός της «Κοινωνικής εργασίας» για το Περιβάλλον, τη Φτώχεια, τη Δημόσια Υγεία, τις Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες κ.λ.π.

 7. Δημιουργείται μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού, στελεχωμένη από ειδικούς επιστήμονες για την επιστημονική ενίσχυση και υποστήριξη του έργου της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα και για τη χάραξη των ευρύτερων κατευθύνσεων της εφηρμοσμένης πολιτικής  στα θέματα άμεσου ενδιαφέροντος της Ελληνικής Κοινωνίας.

 8. Εισάγονται θεσμοί και λειτουργίες «Ηλεκτρονικής Δημοκρατίας», σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του Κόμματος: «Διαδραστικό Κόμμα», με ανοιχτές διαδικασίες ηλεκτρονικής διαβούλευσης, ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων, άμεσης διαδικτυακής επικοινωνίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη της ηγεσίας κ.λ.π.

 9. Καθιερώνονται διαδικασίες πλήρους Οικονομικής Διαφάνειας στη λειτουργία και τη διοίκηση του Κόμματος και ιδιαιτέρως στη συλλογή των οικονομικών του πόρων.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Y. avatar
  Y. 19/03/2010 15:04:17

  Για να δούμε τι θα δούμε. Πάντως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον εκδήλωσης συμμετοχής, απλών παραταξιακών ομιλητών/παρεμβατών στη Θεσσαλονίκη (η λεγόμενη, και βάση). Να δούμε πόσοι θα μιλήσουν (με κλήρωση οι επιλεγμένοι, κάτι δλδ., σαν το τζόκερ), και τι θα μπορέσουν, να προλάβουν να αναπτύξουν (4 λεπτά, ο χρόνος).

  Και μια ερώτηση στους οργανωτές. Αρχικά το προσυνέδρειο ήταν για 20/21. Προς τι οι εκπτώσεις, σε ημερήσιο? Μείνανε από ρευστά, για τα νοίκια του Κέντρου, στις δυο μέρες?
  Ας μας απαντήσουν, οι υπεύθυνοι!

  • Y. avatar
   Y. @ Y. 19/03/2010 15:08:21

   ....., ή για να μη χάσουμε τη Κυριακή της σχόλης?

 2. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 19/03/2010 15:05:49

  Οι βουλευτές ,οι υπουργοί,οι γραμματείς κόμματος πρέπει κι αυτοί ν'αξιολογούνται.Με την υποβολή της υποψηφιότητάς τους,να καταθέτουν υπεύθυνη δήλωση με τα ΠΛΗΡΗ περιουσιακά τους στοιχεία,να καταθέτουν πόθεν έσχες ανά έτος,να καταθέτουν καινούργιο πόθεν έσχες,αμέσως μόλις πάψουν να είναι βουλευτές,υπουργοί,γραμματείς κλπ.

  • Nemesis avatar
   Nemesis @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 20/03/2010 12:22:57

   Έτσι ακριβώς.
   Εκτός από άμεση εκλογή να υπάρχει και άμεση διαφάνεια…

  • Nemesis avatar
   Nemesis @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 20/03/2010 12:25:56

   Αλλά αν δεν κάνει format στα worms και στις έχιδνες θα εξακολουθεί να πορεύετε με τον «καρκίνο» στα σωθικά του…

 3. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 19/03/2010 15:43:38

  όσο θα έχει αυτό το χαμόγελο στο Πρόσωπό του θα υπάρχει η Ελπίδα.

 4. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 19/03/2010 15:45:21

  φέρνω κι εδώ την σκέψη οι υποψήφιοι βουλευτές να εκλέγονται από τις Οργανώσεις Κοινωνικής και Πολιτικής Πρωτοβουλίας κάθε περιφέρειας.

 5. neotera avatar
  neotera 19/03/2010 15:46:08

  Ετσι Σπάρτακε ! Διαφάνεια πραγματική στα οικονομικά των στελεχών και του κόμματος της ΝΔ σημαίνει πως μπορεί να επιβληθεί και στο Κράτος.

 6. Orestios avatar
  Orestios 19/03/2010 16:11:44

  Καιρός ήταν!

  • vardarskian avatar
   vardarskian @ Orestios 20/03/2010 11:24:12

   Να απολαύσω τέσσερα λεπτά Ορέστιο να τα χώνει on stage και μετά ας πεθάνω!

 7. Penny Kondea avatar
  Penny Kondea 19/03/2010 16:42:43

  Αμήν και πότε!!
  Μακάρι να τα θέσει σε εφαρμογή όλα αυτά τα υπέροχα που θα εξαγγείλλει ο Πρόεδρός μας, το συντομότερο δυνατό, γιατί έχει παρέλθει πολύς χρόνος από την εκλογή του και βαθιές τομές δεν ἐχουν γίνει ακόμη στην παράταξη και κυρίως δεν έχει γίνει το περιβόητο άνοιγμα προς την κοινωνία ώστε να μπορέσει να μπει νέο αίμα μέσα στην γερασμένη μας παράταξη, όπως ομοίως δεν έχει γίνει ακόμα πράξη ο διαδικτυακός διάλογος, την αναγκαιότητα του οποίου, επανειλημμένως έχει τονίσει ο Πρόεδρός μας σε όλες σχεδόν τις ομιλίες του, ώστε να μπορεί να είναι σε συνεχή επαφή με την βάση μας και να αφουγκράζεται τις ανησυχίες μας. Ευχόμαστε όλα αυτά να τεθούν γρήγορα σε εφαρμογή γιατί ο Ιούνιος και το Συνέδριο είναι πολύ κοντά και η χώρα μαστίζεται από πάρα πολλά προβλήματα, γεγονός που καθιστά πολύ πιο επιτακτική την ανάγκη άμεσης επαφής της βάσης με την Ηγεσία και τον Πρόεδρό μας. Αυτός είναι η μόνη μας ελπίδα, σ'αυτόν έχουμε βασίσει κάθε προσδοκία μας να ανατρέψει τα νοσηρά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την χώρα μας, να αποτρέψει την επιχειρούμενη εθνική και κοινωνική αποδόμηση και να εφαρμόσει αναπτυξιακά μέτρα για την οικονομία μας. Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν να αισθανόμαστε ότι ο Πρόεδρος είναι κοντά μας, είναι ενήμερος για τα προβλήματα και τις ανησυχίες μας και μπορεί μέσω των στελεχών του, να μας δίνει απαντήσεις στις απορίες μας.

 8. Βρασίδας avatar
  Βρασίδας 19/03/2010 16:48:32

  πότε θα κάνει format;
  Μόνο έτσι θα εξαφανιστούν οι υιοί και οι θυγατέρες.
  Αυτό με την ποσόστοση των γυναικών τί τόθελε;
  Έτσι προέκυψαν στο ΠΑΣΟΚ οι Μπατζελή, Μπιρμπίλη, Κατσέλη, Γκερέκου κλπ,

 9. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 19/03/2010 16:54:15

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ..ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΝΔ , ρήξη με το αμαρτωλό χθες και τα μεγάλα τζάκια. Ρήξη με Παυλίδηδες, Βουλγαράκηδες και άλλους που προκάλεσαν και ντρόπιασαν τη βάση της παράταξης. Ήδη κάποιοι θίγονται και χτυπάνε τον Αντώνη. Έχει όλους εμάς στο πλευρό του και δεν έχει τίποτα να φοβάται. Αρκεί να δουλέψει επίμονα και μεθοδικά.

 10. Y. avatar
  Y. 19/03/2010 16:58:17

  ...άρωμα γυναίκας, Βρασίδα. Καλό είναι. Ενίοτε δε, και λιγότερο τεμπέλισσες απ’ εμάς!

 11. anonymous avatar
  anonymous 19/03/2010 17:14:48

  Καλά όλα αυτά, διάβασα όμως αλλού ότι την επιστολή Αλογοσκούφη την κατακρίνουν. Κάποια πράγματα που είναι υπερασπίσιμα πρέπει να τα υπερασπιστούν. Δε μπορείς να τα διαγράφεις όλα να καθιστάς το κόμμα για όλα υπεύθυνο και μετά να περιμένεις να σε ψηφίσει ο κόσμος.

 12. Κώστας Μανίκας avatar
  Κώστας Μανίκας 19/03/2010 17:29:23

  Αυτό σημαίνει εκ των βάθρων αναδιοργάνωση του κόμματος. Άνοιγμα στην κοινωνία, πλήρης κι όχι προσχηματική αξιολόγηση στελεχών, και ευρεία χέηση της τεχνολογίας για την ανταλλαγή απόψεων και τη λήψη αποφάσεων. Όσο συντομότερα τα δούμε τόσο το καλύτερο για την παράταξη.

 13. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 19/03/2010 17:49:48

  Δεν έχουμε ολόκληρη την ομιλία ώστε να μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
  Όμως, αν οι αλλαγές είναι αυτές που περιγράφονται πιο πάνω μόνο, τότε λείπει μια βασική αλλαγή, χωρίς την οποία δεν κάνουμε τίποτα.
  Θα πρέπει τόσο οι υποψήφιοι βουλευτές (και μάλιστα και οι εν ενεργεία) όσο και οι υποψήφιοι τοπικοί άρχοντες να εκλέγονται με προκριματικές εκλογές από τη βάση του κόμματος.
  Αν λείψει αυτή η σημαντικότατη καταστατική αλλαγή θα μείνουμε σε μια από τα ίδια, με το πολιτικό παιχνίδι να παίζεται και πάλι μέσα στην κομματική ελίτ.

 14. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 19/03/2010 17:54:26

  η ποσόστωση των γυναικών κατά 30% δεν βοήθησε την παραπέρα εξέλιξη του κόμματος, [ έβαλαν τα τζάκια της δικές τους, σε βάρος καθαρών υποψηφίων]

  το ίδιο θα γίνει και με την ποσόστωση κάτω των 35.

  το φαινόμενο λέγεται ευνοιοκρατία, δλδη μεροληπτικά ευνοϊκή αντιμετώπιση μέρους των υποψηφίων,
  Αν κάποιος/α έχει πολιτικό λογο δεν χρειάζεται ποσόστωση, να βγει στους πολίτες να εκθέσει την άποψη του και να ψηφιστεί, με την ποσόστωση τα τζάκια θα βάλουν στα ψηφοδέλτια – όργανα του κόμματος τους δικούς τους, αυτό δεν είναι άνοιγμα στην κοινωνία… επιστροφή στα τζάκια είναι.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ o βουνίσιος 19/03/2010 22:32:35

   Όσο υπάρχουν πολίτες- ψηφοφόροι που βάζουν σταυρό σε κάποιον μόνο λόγω επωνύμου θα υπάρχουν πάντα τα τζάκια. Στο χέρι μας είναι να τα αποδυναμώσουμε. Επιπλέον είναι ρατσιστικό να απορρίπτουμε κάποιον ΜΟΝΟ επειδή είναι γόνος πολιτικής οικογένειας. Μπορεί πράγματι να αξίζει. Δυστηχώς βέβαια το 80% τουλάχιστον αυτών είναι πράγματι άχρηστοι. Πάντως επιμένω πως πρέπει να προσέχουμε πολύ ποιούς σταυρώνουμε και πάντως σίγουρα μετά δε δικαιούμαστε να παραπονιόμαστε και να αυτομουτζωνόμαστε για τους πολιτικούς που έχουμε.

 15. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 19/03/2010 17:54:55

  Να βάλει νέα πρόσωπα στις τηλεοράσεις να εκπροσωπούν το κόμμα. Τα παλιά έχουν φθαρεί δεν "πουλάνε" πλέον.

  Φαήλε, Χρύσανθε για αρχίστε να μακιγιαρίζεστε!...

  • laz avatar
   laz @ Αγανάκτηση 20/03/2010 02:02:13

   πρεπει ναμπουν νεα προσωπα και να παραγκωνιστουν τα παλαιοτερα ...επισης ας μην ξεχναει ο σαμαρας πως μια πολιτικη επανασταση ειναι πρωτα πρωτα μια αισθητικη επανασταση

 16. socrates avatar
  socrates 19/03/2010 19:38:28

  Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να μετατρέψει μια κρίση σε ευκαιρία.
  Εάν δεν βάλει νερό στο κρασί του θα τα καταφέρει.

 17. perifanos deksios avatar
  perifanos deksios 19/03/2010 19:49:13

  Χαμός θα γίνει το Σάββατο στο προσυνέδριο..Όλη η Βόρεια Ελλάδα στο πόδι για τον Αντώνη!!!!

 18. ataktos avatar
  ataktos 19/03/2010 19:50:18

  Με τον Παπά και Ζωγράφο στην Χαλκιδική βλέπω να πηγαίνει …μακριά

 19. Φερώνυμος avatar
  Φερώνυμος 19/03/2010 20:16:25

  Ενα περιμένω να ακούσω:
  Αναθεώρηση του άρθρου 44 πργ 2 του Συντάγματος ως εξής:
  Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ερώτημα που έχει συνυπογραφεί από το 5% των εγγεγραμμέων στους
  εκλογικούς καταλόγους πολιτών. Το αποτέλεσμα αυτού του
  δημοψηφίσματος θεωρείται έγκυρο εφ' όσον έχει συμμετάσχει σε
  αυτό τουλάχιστον το ήμισυ των εγγεγραμμένων στους εκλογικού καταλόγους.

  Αν δέν προβούν σε αυτή τη κίνηση, τότε η Δημοκρατία τους θα γίνει σαν και
  αυτή της συμμετοχικής του Γ. Α. Παπανδρέου με τις δημόσιες διαβουλεύσεις
  που τα σχόλια σβήνονται από «διαχειριστές» των υπολογιστικών συστημάτων.

  • Βρασίδας avatar
   Βρασίδας @ Φερώνυμος 19/03/2010 20:46:50

   εγώ άλλο περίμενα ν΄ακούσω:
   ανώτερη ποσόστοση για τους ηλίθιους.

 20. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 19/03/2010 20:27:36

  μονάχα ο συντηρών;!
  ολόκληρος στρατός κυπατζών και εμμίσθων, ημείς οι αναγνώστες του καλέ! διατί μας αδικείς;

 21. lorettab avatar
  lorettab 19/03/2010 20:40:12

  .....ερχονται οι αλλαγες...και στο καταλληλο χρονο.!!!(για πολιτικο χρονο μιλαω φυσικα)

 22. Neoptochos avatar
  Neoptochos 19/03/2010 20:50:29

  Η πρόταση σε γενικές γραμμές δεν είναι κακή αλλά η υπερβολική οργάνωση στραγγαλίζει τις δημοκρατικές διαδικασίες. Την ιδεολογική βάση στην οποία θα στηριχθεί δεν ξέρουμε. Γιατί μέχρι σήμερα αν εξαιρέσει κανείς τον Αβραμόπουλο οι άλλοι συνεργάτες του, κινούνται σε ακροδεξιά μονοπάτια και αυτό δεν αρέσει στους παλιούς της παράταξης. Καλό παιδί ο Αντώνης και με ωραίο χαμόγελο αλλά δεν αρκεί. Για ποιες 800 χιλιάδες μιλάτε; Αυτά είναι περασμένα μεγαλεία. Από την στιγμή που ακυρώνει τον Καραμανλή θα μείνει στο 18-20% των ψηφοφόρων. Επίσης από τις 800.000 μόνο το< 50% ανήκει στον Αντώνη. Υστερα μην ξεχνάτε την συναίνεση στο Γιώργο. Ολοι εμείς που βλέπουμε το εισόδημα να συρρικνώνεται και τον Αντώνη να σφυρίζει κλέφτικα κοιτάμε αλλού. Μακάρι το παλληκάρι να βρεί ψηφοφόρους και εθέλοντες. Το κόμμα όμως που παρέλαβε ήταν του Καραμανλή με ανοιχτή ιδεολογία. Με την τακτική του θα το πάει προς τον Καρατζαφέρη. Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να κάνει το κόμμα που του αρέσει να αλλάξει φυσιογνωμία και ιδεολογία. Και θάλεγα να αλλάξει και όνομα. Γιατί η ΝΔ ανήκει στον Καραμανλή και πρέπει να μείνει σε μας που τον πιστεύουμε.

  • Fotini avatar
   Fotini @ Neoptochos 19/03/2010 22:56:12

   Κι΄ εγω μαζι με ολοκληρη την οικογενεια μου πιστευα και εξακολουθω να θαυμαζω την ειλικρiνεια και το ηθος του Καραμανλη (οχι βεβαιως αυτους που προδωσαν την εμπιστοσυνη του). Παρ' ολα αυτα, ο Σαμαρας ειναι η ελπιδα της παραταξις και της λαβωμενης ΠΑΤΡΙΔΑΣ! Ας ειμαστε ολοι ενωμενοι (Καραμανλικοι και Σαμαρακοι)!!!!!!

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ Neoptochos 19/03/2010 23:08:31

   Το 'επιχείρημα' ότι όποιος δε θέλει την εισβολή είναι ακροδεξιός είναι ήδη παλιό. Τίποτα καινούριο δεν έχετε; Η ΝΔ ανήκει στον Καραμανλή; Νόμιζα ότι ανήκει στους ψηφοφόρους της. Περασμένα μεγαλεία η ψηφοφορία; Αυτό δε δείχνει και μεγάλη αφοσίωση σε δημοκρατικούς θεσμούς όπως οι εκλογές.

 23. trochalos avatar
  trochalos 19/03/2010 21:00:12

  Με αυτά που γίνονται από την Νέα Διακυβέρνηση η μόνη ελπίδα είναι ο Αντώνης.

 24. perastikos avatar
  perastikos 19/03/2010 22:25:03

  Neoptochos
  Αγόρι μου λές μαλακίες!

 25. Διονύσης Κορδάτος avatar
  Διονύσης Κορδάτος 19/03/2010 22:38:18

  Όλα ωραία όλα καλά αυτά που θέλει ο πρόεδρός μας, αλλά στη Νέα Δημοκρατία και γενικά στο τόπο μας θέλουμε έναν άλλο Εθνάρχη!!! Βγήκε πριν αλλά δεν τον αφήσανε να κάνει τη δουλειά του.Θα στηρίξουμε το Πρόεδρό μας αλλά ελπίζω να μας αξιοποιήσει αρκεί να υπάρχει αξιοκρατεία και διαφάνεια!!!!
  Πάμε όλοι μαζί δυνατά!!!!

  • Βρασίδας avatar
   Βρασίδας @ Διονύσης Κορδάτος 19/03/2010 23:16:15

   για ποιόν μιλάς; Κενά μνήμης έχω;

 26. Διονύσης Κορδάτος avatar
  Διονύσης Κορδάτος 20/03/2010 00:36:56

  Το Ραφηνιώτη

  • vardarskian avatar
   vardarskian @ Διονύσης Κορδάτος 20/03/2010 11:27:41

   μεγάλες εκπτώσεις θα είχε το μαγαζί με τους εθνάρχες...

  • Βρασίδας avatar
   Βρασίδας @ Διονύσης Κορδάτος 20/03/2010 21:52:13

   Διονύση παιδί μου μην το πίνεις σκέτο. Σε πειράζει!

 27. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 20/03/2010 11:20:55

  Βρε Φάκτορα, γιατί δεν προέβαλες τις προσπάθειες Σαμαρά με την Μέρκελ για το θέμα της οικονομικής βοήθειας;

  Δεύτερον εν όψει του Συνεδρίου , άνοιξε ένα "προτασολόγιο" να κάνουμε όλοι ένα brain storming, να δούμε τί θα γίνουμε. Εμείς εδώ στα νησιά , έτσι όπως είμαστε κατεσπαρμένοι δεν είναι εύκολο να δούμε τομεάρχες κ.α βαθμοφόρους ώστε να τους πούμε πράγματα κατασταλαγμένα από την εμπειρία μας.

 28. Factorx avatar
  Factorx 20/03/2010 11:30:08

  http://www.antinews.gr/?p=37242

  Κάνεις απουσίες και δεν ενημερεώνεσαι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.