#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/02/2012 10:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Σαμαράς δεν είπε ακόμα την τελευταία κουβένταΣτην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται, αλλά δεν λέγονται. Υπάρχουν και πράγματα που δεν λέγονται σε πρώτο χρόνο, αλλά φυλάσσονται στο πίσω μέρος του μυαλού και…«απαντώνται» κατάλληλα, όταν το επιβάλλουν οι περιστάσεις.

Μία μόλις εβδομάδα μετά την επεισοδιακή υπερψήφιση του «νέου μνημονίου», καθίσταται σαφές ότι το πανίσχυρο γερμανικό διευθυντήριο δεν έχει καμία πρόθεση να μας «διασώσει». Να μας πετάξει από το ευρωπαϊκό τρένο επιθυμεί, το γρηγορότερο δυνατό. Κι απλά αναζητά προσχήματα και αφορμές, ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη των αξιώσεων, ώστε να οδηγήσει την Ελλάδα σε απόγνωση.

Εάν υποθέσει κανείς ότι ο Αντώνης Σαμαράς διέθετε εσωτερική πληροφόρηση για την πρόθεση του δίδυμου Μέρκελ-Σόιμπλε να μας «τραβήξει τη πρίζα», έπραξε άριστα, από πλευράς διαπραγματευτικής τακτικής, λέγοντας ένα πρώτο κοινοβουλευτικό «ναι» στο(ανεδαφικό και ανεφάρμοστο)κείμενο συμφωνίας που, διασφαλίζει, υποτίθεται, την συνέχιση της ελληνικής δανειοδότησης. Γιατί απλά και μόνο, στέρησε τους δανειστές από κάθε αιτιολογική βάση μιας τελεσίδικης «τιμωρίας» που θα οδηγούσε  την οικονομία της πατρίδας μας σε «ξαφνικό» και οριστικό θάνατο…

Αποδείχτηκε ότι ο τακτικός αυτός ελιγμός του αρχηγού της ΝΔ, είχε βαρύ πολιτικό κόστος. Προσωρινά όμως. Γιατί η Ελλάδα έκανε το δυσβάστακτο χρέος της και οι Γερμανοί, με την αθέτηση των υπεσχημένων, εκτέθηκαν στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Βερολίνο αιφνιδιάστηκε. Οι εντολές που είχαν δοθεί στην τρόικα ήταν να φτιάξει ένα πακέτο τόσο απεχθές, που καμία πολιτική δύναμη με αξιοπρέπεια στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να επωμιστεί. Οι Γερμανοί πόνταραν στις αντιστάσεις του Σαμαρά για να καταδείξουν διεθνώς την «ελληνική αχαριστία». Και δεν μπόρεσαν να φανταστούν πως θα υπήρχε αρχηγός αντιπολιτευόμενου κόμματος εξουσίας, που θα θυσίαζε 21 στρατιώτες της κοινοβουλευτικής του ομάδας για να αποφύγει το «ρουά-μάτ» σε μια παρτίδα σκάκι που κρίνει το ίδιο το μέλλον της χώρας.

Από κει και πέρα, η υπόθεση ξέφυγε. Οι Γερμανοί βλέποντας τους υπολογισμούς τους να μην επαληθεύονται, πέταξαν την μάσκα του αλληλέγγυου εταίρου και φόρεσαν το προσωπείο του δυνάστη, που άλλωστε τους ταιριάζει καλύτερα. Μόνο που η ξαφνική αυτή αποκρουστική μεταμόρφωση, πάγωσε ολόκληρο τον πλανήτη…

Εν μέσω λίγων 24ώρων η υπερχρεωμένη Ελλάδα των «κατεργάρηδων» απέκτησε ηθικό έρεισμα και επικοινωνιακή υπεροχή. Φωνές από ολόκληρο τον κόσμο ενώθηκαν ενάντια στην γερμανική αυθαιρεσία που οδηγεί στον Καιάδα έναν ολόκληρο ευρωπαϊκό λαό. Και έπεται συνέχεια. Γιατί οι Γερμανοί έχουν χάσει τον έλεγχο. Με αποτέλεσμα να προβάλλουν απαιτήσεις που συνιστούν κατάφωρη ανάμιξη στα εσωτερικά της Ελλάδας, προς την κατεύθυνση μάλιστα αναστολής της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος!

Έφτασαν να αξιώνουν την μετάθεση των εθνικών εκλογών και την επ΄αόριστον παράταση της κυβερνητικής θητείας του…τεχνοκράτη πρωθυπουργού-μαριονέττα. Αργότερα απαίτησαν «δήλωση μετάνοιας» από τα κόμματα της ελληνικής αριστεράς. Και τώρα συνδέουν την απελευθέρωση του (υπεσχημένου) χρηματοδοτικού «πακέτου βοηθείας» με την διαμόρφωση ενός εκλογικού αποτελέσματος της αρεσκείας τους! Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν ως εκλογικό διακύβευμα την «υπερψήφιση» των μνημονιακών δυνάμεων, γιατί σε αντίθεση περίπτωση θα έρθει η χρεοκοπία.

Απίθανα πράγματα που διασύρουν τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και αποδεικνύουν ότι το DNA του τευτονικού αυταρχισμού παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων, παρά τα μαθήματα από το αιματοκύλισμα δύο παγκοσμίων πολέμων, τις γενοκτονίες και εν τέλει την ίδια την τιμωρία του γερμανικού λαού που φαίνεται ξεχάστηκε γρήγορα από τους σημερινούς ηγέτες του.

Οι καιροί έχουν γυρίσματα και ο Σαμαράς δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα. Γιατί ένα είναι βέβαιο. Όταν αποφασίσει να μιλήσει θα έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Και μαζί με τον ελληνικό λαό που ασφυκτιά από τις συνεχείς προσβολές θα έχει μαζί του ένα μεγάλο τμήμα της διεθνούς κοινής γνώμης…

Γιώργος  Χαρβαλιάς

Διαβάστε και τι έγραψε χθες το ΒΗΜΑ

«Ο πυρήνας του ζητήματος είναι σαφής» εξηγούν γερμανοί αξιωματούχοι μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής». «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το νέο πρόγραμμα, που είναι πολυετές, θα εφαρμοστεί ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών. Οταν βλέπουμε ότι ηγέτες όπως ο Αντώνης Σαμαράς λένε πως θα επαναδιαπραγματευθούν το πρόγραμμα, αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα όταν προσφέρουμε τόσο μεγάλες πιστώσεις στην Ελλάδα. Πρέπει να μπορούμε να πούμε στους φορολογουμένους μας ότι θα διασφαλίσουμε την επιστροφή των χρημάτων αυτών. Και αυτά που κάνει ο κ. Σαμαράς μάς δημιουργούν δυσκολίες» προσθέτουν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. franc avatar
  franc 20/02/2012 10:44:32

  Φαίνεται οτι ο Γιώργος Χαρβαλιάς με διαβάζει.
  To κείμενο αυτό μου φαίνεται σαν η σύνοψη των πιο πρόσφατων αναρτήσεών μου στο ANTINEWS. Συμφωνώ σε όλα.
  Ακόμα και την έκφραση "το DNA του τευτονικού αυταρχισμού παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων" πρέπει να την πήρε αυτούσια απο προηγούμενη ανάρτησή μου. Ελπίζω όταν ο Σαμαράς πει την τελευταία του κουβέντα να έχει κερδ'ισει την παρτίδα, δηλαδή να έχει τελειώσει και η κρίση στην Ευρώπη όπως φαίνεται να τελειώνει στην Αμερική, οπότε και η Γερμανία θα ξαμναμπεί στη θέση της έχοντας καταλάβει οτι το "μικρόβιο" υπάρχει ακόμα στο αίμα της και καλά το έκρυβε ως τώρα...

 2. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ 20/02/2012 10:59:27

  Ο Σαμαράς είναι οξυδερκής. Βλέπει λίγο πιο μπροστά από τους άλλους έλληνες ηγέτες της σημερινής ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας και αυτό τον καθιστά τον κατάλληλο άνθρωπο για να κυβερνήσει τη χώρα. Στοιχίζομαι πίσω του, τον πιστεύω χωρίς φανατισμό. Απλά τον εμπιστεύομαι.

  • ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
   ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ 20/02/2012 11:33:34

   !!!!!!!

  • ΑΡΚΑΣ avatar
   ΑΡΚΑΣ @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ 20/02/2012 12:41:20

   Και εγώ Μανώλη Μ.
   Εμπιστεύομαι το Σαμαρά. Παρόλο που δεν ήθελα την υπερψήφιση του Μνημονίου 2. Δυστυχώς, όμως στη πολιτική είναι αναγκαίοι αυτοί οι ελιγμοί.

   Ίδωμεν....

  • Michal.V. avatar
   Michal.V. @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ 20/02/2012 13:28:31

   Σώπα ρε Μανώλη! Με το 17 % (και να δούμε πού θα φτάσει) θα κυβερνήσει; Όνειρο θερινής νύχτας η αυτοδυναμία πλέον.-

   • Χαλκιδέος avatar
    Χαλκιδέος @ Michal.V. 20/02/2012 14:28:54

    Ρε συ Ντόρα, κάτσε σ' ένα ψευδώνυμο και μην αλλάζεις συνεχώς! Δεν μπορούσε να σε παρακολουθήσουμε...

    • Δικερως avatar
     Δικερως @ Χαλκιδέος 21/02/2012 16:37:42

     Χαχαχα

 3. ΕΛΛΗΝ avatar
  ΕΛΛΗΝ 20/02/2012 10:59:31

  Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.........................

 4. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ 20/02/2012 10:59:49

  Εντάξει Ντόρα

 5. Ύβρις και Νέμεσις avatar
  Ύβρις και Νέμεσις 20/02/2012 11:02:42

  Trust none!

 6. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 20/02/2012 11:10:11

  O Αντώνης Σαμαράς διέθετε εσωτερική πληροφόρηση για την πρόθεση του δίδυμου Μέρκελ-Σόιμπλε να μας «τραβήξει τη πρίζα». Έπραξε Άριστα!!!
  Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους Έλληνες και σε πρώτη φάση πριν τις εκλογές να επανενταχθούν όλοι οι Δεξιοί στην ΝΔ(Διαγραμμένοι-ΛΑΟΣ-Μητσοτακαίοι),Αυτομάτως ο Σαμαράς μετατρέπεται σε ηγέτη αναμφισβήτητης εμβέλειας,ώστε να επιτευχθεί η απαραίτητη αυτοδυναμία!Όλα μπορούν να γίνουν μετά με κατάλληλους ελιγμούς!!!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Κώστας Τ 20/02/2012 17:24:22

   Εντελώς άστοχη πρόταση. Ο σκοπός είναι να έχει δίπλα του πιστούς στρατιώτες όσο λίγοι και να είναι, όχι φίδια που θα τον δαγκώνουν όπως έπαθε ο ΚΚ Β...

 7. εγω avatar
  εγω 20/02/2012 11:37:20

  ας μην την πει καλύτερα, γιατί τους τρεις τελευταίους μήνες λέει και μετά ξελέει...

 8. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 20/02/2012 12:14:29

  Εντάξει Καρατζαφέρη.

 9. kostis avatar
  kostis 20/02/2012 12:19:15

  πολλοι εδω μεσα νομιζουν πως λεγοντας ενα μεγαλοπρεπες ΟΧΙ καθαρισαμε με τα δανεικα, τα σβηνουμε ολα και κανουμε μια καινουργια αρχη ασπιλοι, αμολυντοι και περιφανοι.. Αν δε συνοδευαμε το μεγαλο μας ΟΧΙ και με δυο τρεις αλλες κινησεις οπως 1)πεταμα στα μουτρα των Γερμανων το μνημονιο, 2)ενα φτυσιμο στον Σαρκοζυ και 3)μια μουντζα στο ΔΝΤ τοτε μια Βεμπο θα μας ελειπε να γεμισουμε τις πλατειες πανηγυριζοντας επειδη κατατροπωσαμε τους εχθρους μας.. Μια κουβεντα θα πω.. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ..

 10. Dexi Extrem avatar
  Dexi Extrem 20/02/2012 12:27:49

  O Σαμαράς είναι ο Αρχηγός της Συντηρητικής Παράταξης και οφείλουμε να πειθαρχήσουμε. Δεν ανέλαβε τυχαία. Οι στρατιώτες δεν γνωρίζουν πάντα αυτά που γνωρίζει ο ηγέτης. Ας μην νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα.
  Ποιός από εσάς θα φανέρωνε στα μικρά παιδιά του τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα παιδιά; Και δεν το φανερώνει γιατί αντί να τους κάνει καλό θα τα καταστρέψει. Αυτό δε σημαίνει ούτε ότι δεν αγαπάτε τα παιδιά σας ούτε ότι θέλετε το κακό τους. Απλά δεν θα τα ωφελήσετε αλλά θα τα βλάψετε.
  Δείξτε εμπιστοσύνη στην Συντηρητική Παράταξη και στον Αρχηγό της.
  Η αμφισβήτηση στην παρούσα συγκυρία είναι κακόβουλη.

 11. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 20/02/2012 12:45:19

  Φοβερό επιχείρημα : δεν θα σας κάνω τη χάρη να με σκοτώσετε, αλλά θα αυτοκτονήσω μόνος μου για να δείξω στο κόσμο πόσο κακοί είστε.

  • nero avatar
   nero @ παρατηρητής 20/02/2012 13:03:25

   αστο καλυτερα ....

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ παρατηρητής 20/02/2012 17:28:38

   Ακριβώς το αντίθετο: Επειδή είμαστε ο "σπόρος που δεν πεθαίνει" (αποδεδειγμένο ιστορικά), δε θα αυτοκτονήσω, αλλά θα σου επιτρέψω να με πυροβολήσεις ώστε να ενωθούν όλοι εναντίον της κακίας σου και να μην έχεις κανένα ηθικό έρεισμα και σύμμαχο στις ενέργειές σου. Έτσι όταν θα σε διώξω με τις κλωτσιές θα μου πουν όλοι ΜΠΡΑΒΟ! Προς το παρόν δεν είναι ώριμες οι καταστάσεις για την κλωτσιά ούτε ο παρών κυβερνήτης ξέρει από τέτοια. Ντελίβερι κάνει...

 12. EVANGELOS avatar
  EVANGELOS 20/02/2012 13:14:18

  "Ποιός από εσάς θα φανέρωνε στα μικρά παιδιά του τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα παιδιά; " ...

  τα παιδιά γίνονται με σεξ ... αυτό εννοείς ότι μας κάνουν και ντρέπονται να μας πουν τι ακριβώς μας κάνουν ???

  δεν παίζεσαι αδερφέ !!!

  χαχαχαχαχαχα

  • koinos_nous avatar
   koinos_nous @ EVANGELOS 20/02/2012 16:12:32

   Και εγω νομιζα οτι λεγοταν Π Δ Μ (Προγραμμα Δημοσιονομικης Μετερυθμισης).
   :) :)

 13. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 20/02/2012 14:27:53

  Εντάξει Βενιζέλο

 14. Pileas avatar
  Pileas 20/02/2012 15:00:34

  Η αναλυση είναι εξαιρετική αλλά θυμίζει ιστορικό 100 χρόνια μετά. Αν ο Αντώνης έχει στο μυαλό του μια τέτοια μπλόφα, εγώ δεν το πιστεύω αλλά ας συνεχίσουμε, θα πρέπει επίσης να θυμάται ότι η Ελλάδα δεν είναι stratego. Κατοικείται από έμψυχα όντα που θα πεθάνουν από την πείνα και τη δυστυχία.

 15. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 20/02/2012 16:03:17

  ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!

 16. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 20/02/2012 16:06:40

  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ
  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
  Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΡΑΞΕ ΑΡΙΣΤΑ.
  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

 17. monomaxos avatar
  monomaxos 20/02/2012 19:57:22

  Δεν ξέρω στο χωριό του Σαμαρά πως λένε την κατάσταση που ζει σήμερα η χώρα, πάντως για τους Γερμανούς είναι μία κλασική "win - win" περίπτωση.
  Δηλ. όποιο δρόμο και να πάρει το Ελληνικό πρόβλημα η Γερμανία κερδίζει.

  Όσο το εγχώριο πολιτικό σύστημα υποκύπτει στις απαιτήσεις της Γερμανίας, τόσο η Γερμανία εξασφαλίζει τα συμφέροντά της στη χώρα. Αν πάλι οι πολιτικοί μας σηκώσουν ανάστημα τους τρίζουν λίγο τα δόντια περί χρεοκοπίας και τραβάν κάποιο από τα σωληνάκια χρηματοδότησης που μας κρατάν στη ζωή και έρχεται το πολιτικό σύστημα στα ίσα του ή αν παραγίνουμε απείθαρχοι μας στέλνουν κατ' ευθείαν στη χρεοκοπία και παρακολουθούν τις τράπεζες των άλλων χωρών να καταρρέουν και να τους παρακαλάνε για βοήθεια.

  Το πρόσωπο του δυνάστη όμως που δείχνει η Γερμανία δεν αντανακλά τον "τευτονικό αυταρχισμό" αλλά τον φόβο τους. Η Γερμανία φοβάται. Αλλά δεν φοβάται τον Σαμαρά, δεν φοβάται την κυβέρνηση Παπαδήμου. Η Γερμανία φοβάται όχι την χρεοκοπία της Ελλάδας αλλά το να χρεοκοπήσει η Ελλάδα επιτυχημένα.

  Μία χρεοκοπία της Ελλάδας, που θα την οδηγήσει εκτός Ευρώ και που θα φέρει αστρονομικά νούμερα ανάπτυξης λόγω ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος έναντι των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών θα ήταν το τέλος του Δ' Ράιχ που οραματίζεται η Μέρκελ.

  Η επιτυχία της Ελλάδας (κάτι που μπορεί να γίνει πραγματικότητα όπως έγινε στην Ισλανδία) θα τινάξει στον αέρα την Γερμανοποίηση της Ευρώπης και θα είναι για δεύτερη φορά στην ιστορία που η μικρή και αδύναμη χώρα μας θα ξεγυμνώσει το Γερμανικό αήτητο.

  Γι αυτό όλα τα τελευταία μέτρα γίνονται προς την κατεύθυνση της διάλυσης του κοινωνικού ιστού μας και των εργασιακών δομών μας, στην Αφρικανοποίηση της χώρας μας δηλ. στο να μην παράγουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας αλλά να εξαρτόμαστε από τη Διεθνή βοήθεια, στον αφελληνισμό του πλούτου μας (ορυκτού και δημοσίου) μέσω της επιτροπείας, γι' αυτό και η επιμονή της ότι όποιος και να βγει πρέπει να ακολουθήσει την συνταγή της αποτυχίας που προτείνουν.

  Και ο φόβος της Ελληνικής επιτυχίας πηγάζει και από τις εκλογές. Γιατί ξέρουν ότι οι αρχηγοί των κομμάτων είναι σαν τους προπονητές. Αλλάζουν με μεγαλύτερη συχνότητα από τους βουλευτές και αν ακόμη κερδίσει π.χ. ο Σαμαράς και ο λαός έχει επιλέξει στη Βουλή τους βουλευτές της ΝΔ με την μεγαλύτερη αντοχή στις πιέσεις ή με τον πιο ξεκάθαρο προσανατολισμό, τότε οι κωλοτούμπες μπορεί να εξελιχθούν σε κατρακύλα και η κατρακύλα στο πολιτικό γκρεμό.

  • Κώστας Θεσσαλονίκη avatar
   Κώστας Θεσσαλονίκη @ monomaxos 20/02/2012 20:06:40

   Καλά πες μας τώρα και την τράπεζα για την οποία δουλεύεις για να σου πούμε κι εμείς. Εκτός αν δουλεύεις για τίποτα τύπους που βγάζουν τα λεφτά τους έξω και γουστάρουν χρεοκοπία

 18. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 20/02/2012 21:18:55

  AYTA, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΟΦΟ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ...

 19. δημης avatar
  δημης 20/02/2012 22:01:48

  "Οταν βλέπουμε ότι ηγέτες όπως ο Αντώνης Σαμαράς λένε πως θα επαναδιαπραγματευθούν το πρόγραμμα, αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα όταν προσφέρουμε τόσο μεγάλες πιστώσεις στην Ελλάδα"
  ΤΟ....."ΒΗΜΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ KAI ΣΑN "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ " ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ... (ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ) ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;;;;;;;;

 20. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 21/02/2012 01:16:25

  Μα, αν είναι δυνατόν! Ο κος Χαρβαλιάς μας λέει ότι, οι Γερμανοί παρήγγειλαν ένα Μνημόνιο τόσο απεχθές, που να μην υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί, και ο κος Σαμαράς "τους την έφερε" ψηφίζοντάς το!
  Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Πόντιο, που, για να μην κάνει ο φύλαρχος πιρόγα από το δέρμα του, όπως του είπαν, άρχισε να τρυπιέται με το πηρούνι!

  • Κώστας Θεσσαλονίκη avatar
   Κώστας Θεσσαλονίκη @ ΠΗΛΕΑΣ 21/02/2012 02:43:50

   Που το λέει αυτό ο Χαρβαλιάς προβοκάτορα; Έλεος πια με τον κομπλεξισμό σου. Προσκύνα τον Καρατζαφέρη, αλλά μην προκαλείς και την νομημοσύνη μας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.