Ο Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει πρωτιά στις εκλογές-Εκτός τόπου και χρόνου
15/02/2014 11:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει πρωτιά στις εκλογές-Εκτός τόπου και χρόνου

Πρωτιά στον πρώτο γύρο των εκλογών, βλέπει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας, λέγοντας ότι ο λόγος που παίρνει μόνο 10% κι έρχεται πέμπτος στη δημοσκόπηση της Metron Analysis είναι ότι δεν τον ξέρει ο κόσμος, η αναγνωρισιμότητά του δηλαδή είναι χαμηλή. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης λέει ότι πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της υποψηφιότητάς του αυτή τη στιγμή είναι η χαμηλή, σε σχέση με τους συνυποψηφίους του, αναγνωρισιμότητά του. «Αυτή τη στιγμή με γνωρίζει μόλις ένας στους δύο ψηφοφόρους. Ελπίζω μέχρι τις εκλογές αυτό να έχει αλλάξει», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Προφανώς ο κ. Σακελλαρίδης εννοεί πως ο κόσμος που τον γνωρίζει κινείται στην περιοχή Εξάρχεια – Ομόνοια – Σύνταγμα και μένει να τον γνωρίσει και ο κόσμος που ζει στο Κολωνάκι ή το Παγκράτι προκειμένου να γίνει δήμαρχος. Δεν γνωρίζει δηλαδή η υπόλοιπη αστική Αθήνα ότι έχει να κάνει με έναν ψευτοεπαναστάτη, κόπια του Τσίπρα, βγαλμένο μέσα από τις καταλήψεις και το «κίνημα των Δεκεμβριανών» όπως ονόμασαν οι τζάμπα μάγκες τη διάλυση της Αθήνας το 2008.

Μόλις μάθουν κι αυτοί για το «ταγάρι» που είναι υποψήφιος τότε θα πάρει την πρωτιά στον πρώτο γύρο. Μιλάμε ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων δήλωσε πως η δημοτική κίνηση στην οποία συμμετέχει έχει μεγάλη εμπειρία στα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «υπάρχει υπερβολική συγκέντρωση της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης. Όμως αυτές οι αστυνομικές δυνάμεις δεν διαχέονται στις γειτονιές. Είμαστε υπέρ της επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας».

Ωραίος ο Σακελλαρίδης, «Μαυρογιαλούρος» νέας κοπής. Θα διορίσει ξανά κόσμο στη δημοτική αστυνομία αφού πρώτα διώξει από το κέντρο την αστυνομία. Αλλά το πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί να βλέπει αστυνομική στολή. Παθαίνει κάτι ο άνθρωπος με το να βλέπει να περιπολούν άντρες της ΔΙΑΣ ή της ΔΕΛΤΑ. Η δημοτική αστυνομία θα λύσει την εγκληματικότητα στο κέντρο, όπως την έλυσε τόσα χρόνια. Εντελώς άσχετος αλλά πάντα στη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ για διορισμούς παντού. Το είπε άλλωστε καθώς μιλώντας για τους δημοτικούς υπαλλήλους που υπάχθηκαν στην κινητικότητα, ανέφερε ότι «θα πρέπει να δούμε αν όσοι έφυγαν από το δήμο κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες για να επιστρέψουν. Εμείς θα πιέσουμε την κυβέρνηση να γίνουν προσλήψεις για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες».

Ερωτώμενος για το θέμα των πολλών διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα σχεδόν καθημερινά να κλείνουν οι δρόμοι, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «στις μικρές πορείες οι συνδικαλιστές θα πρέπει να αξιολογούν αν πρέπει να κλείσουν το δρόμο».

Δηλαδή άμα έχει μια διαδήλωση 50 άτομα, ο συνδικαλιστής θα αξιολογεί αν θα κλείνει το δρόμο. Προφανώς ως δήμαρχος ο κ. Σακελλαρίδης θα συνεννοείται με τους συνδικαλιστές που έχουν μαζευτεί στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα κλείνουν οι δρόμοι. Είναι ή δεν είναι αυτός ο άνθρωπος άσχετος;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 15/02/2014 15:31:38

  Μα αυτό είναι το πλεονέκτημά του. Ότι δεν τον ξέρουν. Αν ήξεραν ότι είναι παρέα αυτών που έκαιγαν την Αθήνα προ 5 ετών δε θα έβρισκε ούτε την ψήφο του. Αλλά είπαμε. Αντιμνημόνιο το μόνο κριτήριο. Η βλακεία σύννεφο δηλαδή...

 2. dim avatar
  dim 15/02/2014 19:02:38

  Υποψήφιος που έχει δηλώσει: "Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι", θα είναι αδιανόητο να βγει δήμαρχος Αθηναίων... Ας το προσέξουν αυτό οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι... Μην έχουμε κανένα ατύχημα, και περάσουν στο δεύτερο γύρο ο αναρχοεθνομηδενιστής με τον ναζιστή.. Γιατί αυτό είναι το μόνο δίδυμο που δίνει επικράτηση Σακελαρίδη στο δεύτερο γύρο... Σε όλα τα άλλα δίδυμα χάνει, και πανηγυρικά...

 3. Λεύκιππος avatar
  Λεύκιππος 15/02/2014 19:39:30

  Ο Καμίνης είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή.Ως τις εκλογές όμως πολλά πράγματα θ' αλλάξουν. Οι πρώτοι μπορεί να είναι προς τους τελευταίους και οι τελευταίοι μπορεί να είναι πρώτοι. Any way που λένε και οι Άγγλοι, όπερ έδει δείξαι. Ο Σακελλαρίδης έχει προοπτικές,αν ο κόσμος ψηφίσει αντιμνημονιακά. Δεύτερος θα είναι σίγουρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.