#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/02/2013 14:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η μισή αλήθεια του κ. Σκουρλέτη…


Του Γιώργου Μουρούτη


Ο Εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Πάνος Σκουρλέτης βγήκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και είπε επί λέξει ότι:  «ο κ. Μουρούτης παίρνει συνέχεια στα δελτία ειδήσεων και υπαγορεύει τι θα γίνει στα δελτία των 8. Δεν έχει προηγούμενο»


Λέει αλήθεια ο κ. Σκουρλέτης;  Όχι, λέει την μισή αλήθεια.


Ολόκληρη η αλήθεια είναι ότι δεν επικοινωνώ απευθείας με τα δελτία των 8, αλλά με τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη για να διαμορφώσουμε παρέα την καθημερινή ατζέντα.
Η αλήθεια είναι ότι κάθε απόγευμα τηλεφωνώ στον κ. Σκουρλέτη για να με ενημερώσει για τα θέματα που επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ να προβάλει και με αυτόν –ασφαλώς-  τον  τρόπο προωθούμε την καθημερινή δράση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον κ. Τσίπρα να ευχηθεί να χρεοκοπήσουμε όπως η  Αργεντινή και εγώ προσωπικά κινητοποίησα τις λεηλασίες και το χάος στη χώρα -πρότυπο του κ. Τσίπρα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του εκεί.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον κ. Τσίπρα να δηλώσει ότι είναι απαράδεκτο το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού στον ιδ. Τομέα, και μαζί με τον κ. Σκουρλέτη, ολόκληρο το βράδυ τρέχαμε να το μαζέψουμε.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον μέντορα του κ. Τσίπρα, αλλά και του κ. Σκουρλέτη, τον Αλέκο Αλαβάνο να δηλώσει ότι ο Σύριζα δεν έχει ιδεολογία, ότι είναι συνεργάτης στην τρομοκράτηση του λαού και ότι πρέπει άμεσα να βγούμε από το Ευρώ.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον Στάθη Παναγούλη να απειλήσει πολιτικούς με λιντσάρισμα, να αποκαλέσει τον Νίκο Δένδια «νεοναζί» και να ταυτίσει τους ληστές – τρομοκράτες με τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον «σύντροφο» Νάσο Θεοδωρίδη να πει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι στυγνός σφαγέας, ότι πρέπει να διεκδικήσουμε την καθιέρωση «μακεδονικής γλώσσας» στην Ελλάδα, ότι τα Ίμια είναι «Τουρκικά», ότι η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο ήταν μια λογική αντίδραση απέναντι στην καταπίεση των Ελλήνων…
Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα την Βουλευτίνα τους  κ. Γαιτάνη να ζητήσει την  αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία»
Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον κ. Στρατούλη να  συμπαραταχθεί στην κατάληψη του ΜΕΤΡΟ  και της Χαλυβουργίας και μαζί με άλλους συντρόφους να δηλώνουν «σήμερα θα ρίξουμε τη χούντα».
Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον «σύντροφο» Κουράκη να απαιτήσει την επιβολή κεφαλικού φόρου σε όποιον δηλώνει Χριστιανός.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα από όλους τους «συντρόφους» να δηλώνουν σε κάθε περίσταση ότι το «Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και ότι όποιος τολμήσει να προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί απέναντί του.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ η «άμεση έξοδός μας από το ΝΑΤΟ» και εγώ είπα στον «σύντροφο» Καραγιαννίδη να το επαναλαμβάνει σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ συμβούλεψα τον κ. Τσίπρα να δηλώνει ότι θα βρεθεί απέναντι σε κάθε επένδυση, ότι θα βάλει φυλακή όποιον ξένο τολμήσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και ότι θα επανακρατικοποιήσει όλες τις επιχειρήσεις.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον "σύντροφο" Λαφαζάνη να ζητάει άμεση έξοδο από το Ευρώ και να διατυμπανίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά παρακάλεσα τον "σύντροφο" Διαμαντόπουλο να δηλώνει αναρχικός, να χαρακτηρίζει «επανάσταση» την πυρπόληση της Αθήνας το 2008, να στοχοποιεί επιχειρήσεις και επιχειρηματίες και να στέκεται αλληλέγγυος στα «παιδιά» της Βίλλας Αμαλία.
Η αλήθεια είναι  ότι εγώ ζήτησα από τον "σύντροφο" Καραγιαννίδη να δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του προμηθεύει λοστάρια, μάσκες και κοιμάται με τον «Τσελεμεντέ του Αναρχικού» στο προσκεφάλι.
Η Αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα τον ίδιο τον Πάνο τον Σκουρλέτη, όταν ζοριστήκαμε, να δηλώσει ότι τα λοστάρια, οι μάσκες και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια στην ΑΣΟΕΕ, είναι είδη οικιακής χρήσης…
Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα την "σύντροφο" της Χαλκιδικής και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνουν ότι «Στη Χαλκιδική δεν λογαριάζουμε εάν θα σκοτωθούν παιδιά».

Αυτά και άλλα πολλά φτιάχνουμε καθημερινά με τον κ. Σκουρλέτη.


Και κάτι ακόμα που πρέπει να γνωρίζετε: Τις μέρες που υπάρχει κάποιο θέμα που μπορεί να μας χαλάσει την εικόνα που μαζί συνδιαμορφώνουμε, όπως για παράδειγμα η επίσκεψη κάποιου σημαντικού ξένου ηγέτη,  όπως ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουα Ολάντ, παρακαλώ τον κ. Σκουρλέτη και βάζει μπροστά τους δικούς του δημοσιογράφους, τους συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ.  Αναγγέλλουν μία απεργία, και αμέσως βαράνε σιωπητήριο τα κανάλια και οι εφημερίδες. Αν κανένας μάλιστα από τους δημοσιογράφους, αποφασίσει να σεβαστεί τις «προκλητικές» αποφάσεις της Δικαιοσύνης που συνήθως κρίνουν παράνομες αυτές τις απεργίες, χτυπάμε και καμιά διαγραφή για παραδειγματισμό, και κάθονται όλοι σούζα…


Όποια, λοιπόν, ανοησία εκστομίζουν  τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  εγώ την υποκινώ και εγώ ευθύνομαι.  Εγώ ευθύνομαι που κάθε μέρα και για διαφορετικό λόγο, σας «κράζει»  «σύντροφε» Πάνο ολόκληρη η κοινωνία.


Μην ταράζεσαι «σύντροφε» Πάνο.


Όταν για τις ανοησίες σας ξεσηκώνονται και οι πέτρες, δεν φταίτε εσείς. Φταίνε τελικά, οι πέτρες που ξεσηκώνονται…


ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος Καπλάνης avatar
  Νίκος Καπλάνης 21/02/2013 14:34:53

  Υπέροχος!!!Απλά!!!

 2. ειδωλοκλάστης avatar
  ειδωλοκλάστης 21/02/2013 14:54:26

  Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας μιά χαρά παίζει τό ρόλο τής καταστροφικώτερης εναλλακτικής πρότασης, ρόλο πού άλλωστε έπαιξαν κατά καιρούς πλήθος άξιων 'έλλήνων' πολιτικών.

 3. asterix avatar
  asterix 21/02/2013 15:03:28

  Θεϊκό!!! Πίσω απ´όλα πια...όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, τον Μουρούτη θα βρεις! Τώρα ο σύντροφος Σκουρλέτης πρέπει να διαψεύσεις, αλλιώς παραδέχεται ότι είναι συνεργός σου! Εξαιρετικό το άρθρο!

 4. Christos Nik avatar
  Christos Nik 21/02/2013 15:28:18

  Επιτέλους ένας λόγος αντίδρασης απέναντι στον καθεστωτισμό της Αριστεράς.
  Συγχαρητήρια Γιώργο!
  Κάποια στιγμή πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σύνδρομα κατωτερότητας αλλά και τα έμφυτα δημοκρατικά μας ένστικτα και να αντιπαρατεθούμε ανοιχτά με την Αριστερά!
  Μακάρι το παράδειγμα του Γιώργου να το ακολουθήσουν κι άλλοι...

 5. tak avatar
  tak 21/02/2013 15:36:51

  Α, έτσι κυρ Μουρούτη μου!
  Εσύ βάζεις την ΠΟΣΠΕΡΤ να βάζει τρέιλερ πως ... αγωνίζεται για τα δίκια του λαού!
  Με την ευκαιρία, δεν κόβετε κι εκείνη τη συνδρομή προς την ΕΡΤ;
  Μήπως και βλέπουμε τίποτα, πέρα από τις γελοίες ανακοινώσεις της ΠΟΣΠΕΡΤ;

 6. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 21/02/2013 16:07:32

  Ετσι κ. Μουρούτη, για να τα θυμούνται όσοι έχουν ασθενή μνήμη και να ξέρει ο καθένας, ότι πλέον μιλάμε !

 7. alex23 avatar
  alex23 21/02/2013 16:16:15

  χαχαχα..το να ακυρωσει κανεις την προπαγανδα του συριζα ειναι τοσο ευκολο οσο το 'να κλεβεις γλυφιτζουρι απο παιδι'..
  το δυσκολο ειναι να βρεις τα ραδιοτηλεοτικα μεσα που θα τολμησουν να κανουν τα ερωτηματα που πρεπει, χωρις να φοβουνται τον αφορισμο και τις συγκεκαλυμενες απειλες του συριζα για 'καθεστωτικα μμε' που το πολεμουν, και που μερικες φορες περιεργως συμπιπτουν με 'αθλητικες δρασεις' απο ομαδες βορειων (πια) προαστειων...

 8. monson avatar
  monson 21/02/2013 17:00:32

  xaxa λατρευω Μουρουτη....!!! τους εχετε με την πλατη στον τοιχο....πανικος στον τσιριζα!!

 9. Ραβινος avatar
  Ραβινος 21/02/2013 18:02:52

  Παρα πολυ καλο !!!Εκτος απο την αποστομωση του σκουρλετη ειναι μια συλλογη των ηλιθιοτητων των συριζοτσιπραιων προς χρηση προπαγανδιστικης τεκμηριωσης οσων το επιθυμουν και ειμαι ενας απο αυτους το επιθυμουν .Με τις ευχαριστιες μου μπραβο κ Μουρουτη !

 10. dim avatar
  dim 21/02/2013 18:03:07

  Άψογος !

 11. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/02/2013 20:30:46

  Σύντροφε Πάνο, μετά από αυτό πονάς;
  Μιλάμε για μία ωραιότατη σύνοψη της τυχοδιωκτικής αριστερίστικης καφρίλας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία.

  • ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ avatar
   ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/02/2013 20:40:56

   δεν το λες σωστα...ειναι ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία/U.S.A.

   • Κώστας Σταματάκης avatar
    Κώστας Σταματάκης @ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 22/02/2013 08:52:15

    Έτσι ακριβώς, αυτοί είναι. Για αυτό μαζέψανε εκεί και όλα τα ορφανά του ΓΑΠ

  • kinezos avatar
   kinezos @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 22/02/2013 05:48:00

   Δεν ειναι αριστεριστικη η συμπεριφορα τους Φαηλο (οτι κι αν σημαινει αυτο), ειναι ξεκαθαρα πουλημενοι σε ξενα κεντρα και ειδικα στα αμερικανακια. Εγω ειλικρινα δεν εχω χρονο να ασχοληθω σε βαθος, ακουω εν ταχει απλα τις ειδησεις και οτι γραφεται. Αλλα απο το παραπανω αντιλαμβανομαι για πρωτη φορα, οτι οι τυποι ειναι ξεκαθαρα κολλημενοι στην "πρεσβεια" της Β.Σοφιας, πχ. ΑΟΖ, Σκοπια, Κυπρος, 1821, κλπ. Ας καταλαβουν αυτοι που τους ψηφισαν, σε ποιους εδωσαν βημα.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ kinezos 22/02/2013 11:08:31

    Η Ακρα Αριστερά, λόγω του ακραίου διεθνισμού της, είναι ο καλύτερος χώρος για να φυτρώσουν πρακτοράκια. Επιπλέον, είναι πιο καλή η Άκρα Αριστερά για να θολώνει τα νερά και να παραπλανεί, καθώς κατά τεκμήριο είναι "επαναστατική" και απευθύνεται στις "μάζες", ενώ οι Νεοφιλ απευθύνονται σε λίγους, στην ελίτ. Άρα είναι εκ των προτέρων στιγματισμένοι και "συνήθεις ύποπτοι" για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.
    Πιστεύω ότι ο πλέον πρακτόρικος χώρος στην Ελλάδα είναι αυτός των Εξαρχείων, δηλαδή το μακρύ χέρι του Σύριζα.

 12. Δαναός avatar
  Δαναός 21/02/2013 20:46:35

  Ένας Μουρούτης, μα τι Μουρούτης!!!!!!!!

  • tak avatar
   tak @ Δαναός 22/02/2013 09:03:31

   Γύρισες από τα παλιά;

 13. Ερμής avatar
  Ερμής 21/02/2013 21:34:39

  Αν κάποιος κάνει την δουλειά του στοχοποιείται. Το ότι χτυπούν τον Μουρούτη πάει να πει ότι είναι αξιολογότατος. Αν ήταν άχρηστος θα τους βόλευε αφάνταστα! Γι αυτό στεναχωριούνται οι καημενούληδες!΄Οτι έχουν μηχανισμό ανάδειξης των γεγονότων που τους θέτει ενώπιος ενωπίω με την πραγματικότητα!

 14. Δικερως avatar
  Δικερως 21/02/2013 23:39:24

  Δοξα τω Θεω.
  Να 'ναι καλα ο ανθρωπος.

 15. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 22/02/2013 00:21:13

  Τι κρίμα που μόνο σε αυτό το σάιτ και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ δεν θα τα διαβασεις αυτά.Εντάξει αδέλφια,τώρα ικανοποιηθήκατε;Ακούτε τι λένε καθε μέρα σε τηλεόραση και ραδιόφωνο;Εκεί πρέπει να ''στοχεύσετε'' κύριε Μουρούτη γιατί εκεί λένε ακριβώς τα αντίθετα!!

 16. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΡΙΚΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΡΙΚΑΣ 22/02/2013 01:08:44

  Ουδέν σχόλιο...
  Διψάω για απαντηση στο κ Γιώργο Μουρούτη απο το κ. Σκουρλέτη!
  Για να διαβάσουμε...
  Νικ.Κούτρικας

 17. ορεσείβιος avatar
  ορεσείβιος 22/02/2013 10:12:50

  Δηλαδή υπάρχει και συνιστώσα Μουρούτη στον τσίριζα?
  Τι Ρούντι τι Μουρούντι...

 18. idaios avatar
  idaios 22/02/2013 10:18:41

  Επιτέλους κάποιοι πρέπει να λένε τα πράγματα με τ όνομα τους. Συγχαρητήρια για το άρθρο.

 19. Kostas nikolaou avatar
  Kostas nikolaou 22/02/2013 10:37:25

  Και αυτά που ξεμείναν στον Βενιζέλο τα μαζέψαμε και τα σπιτώσαμε εμείς

 20. rigaspap avatar
  rigaspap 23/02/2013 11:47:52

  Η ΠΡΟΣΠΕΡΤ καταβαλλει αντιτιμο ανακοινωσεων ?? Εαν οχι γιατι δεν δικαιουμαστε και εμεις ,ο λαος, σαν ιδιοκτητες της ΕΡΤ thn δωρεαν προβολη ανακοινωσεων??
  Τα υπερ ΕΡΤ τελη μειωνονται αναλογα με τους χρονους των στασεων εργασιας?? Οι απολαβες των συμμετεχοντων στις στασεις??

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.