#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/01/2013 15:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πολιτικό " νερό του Καματερού"Οι παλαιότεροι εξ υμών θα θυμούνται την μεγάλη απάτη με το «νερό του Καματερού». Ο Γεώργιος Καματερός, ένας δικηγόρος από την Κω, το 1976 βγήκε δημόσια και υποστήριξε πως ανακάλυψε ένα θαυματουργό νερό που το έφερνε από την πατρίδα του την Κω και ισχυριζόταν πως αυτό το νερό μπορούσε να θεραπεύσει τον καρκίνο. Τεράστιος ντόρος έγινε εκείνη την εποχή και μάλιστα, τα τότε ΜΜΕ (κυρίως οι εφημερίδες και ειδικά τα ΝΕΑ) προέβαλλαν υπερβολικά το θέμα στις πρώτες σελίδες τους. Φυσικά επρόκειτο για τεράστια πλάνη αλλά πολλοί απελπισμένοι καρκινοπαθείς έσπευδαν να προμηθευτούν το «θαυματουργό» νερό, μερικοί μάλιστα αφήνοντας τις συμβατικές θεραπείες που ακολουθούσαν μέχρι τότε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί και ένας θάνατος! Ο Γεώργιος Καματερός καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση για αυτή την υπόθεση και αργότερα αυτοκτόνησε εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν γιατί σας θυμίζω σήμερα αυτήν την ξεχασμένη από τον χρόνο απάτη. Υπάρχει ένας πολιτικός παραλληλισμός που με οδηγεί σε αυτή την υπενθύμιση. Η χώρα μας πάσχει από οικονομικό καρκίνο και πολλοί συνέλληνες είναι απελπισμένοι. Και πάνω στην απελπισία τους, είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τα πάντα, ακόμη και το πολιτικό «νερό του Καματερού» του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη οι πλέον απελπισμένοι ψήφισαν μαζικά αυτό το «μέτωπο» στις τελευταίες εκλογές, με αποτέλεσμα να το ανεβάσουν από τα συνηθισμένα ποσοστά του 3-4% στο 27%! Φυσικά οι απελπισμένοι αυγαταίνουν συνεχώς αλλά η δημοσκοπική καθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημάδι πως αρκετοί εξ αυτών διατηρούν την λογική και την ψυχραιμία τους και δεν είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τις θολές και αστήρικτες συνταγές του Αλέξη. Μέχρι πότε όμως; Μα φυσικά μέχρι να βρούμε έναν τρόπο να αντιμετωπίσουμε το ουσιαστικό πρόβλημα της χώρας που είναι ο οικονομικός καρκίνος και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο πραγματικός καρκίνος που κατατρώει την χώρα, είναι το λάθος οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης που δημιουργήσαμε μετά την μεταπολίτευση. Όλοι, πολιτικοί και πολίτες, ακόμη και η ΔΕΞΙΑ, συμπράξαμε στην δημιουργία του Λεβιάθαν του δημοσίου τομέα και του τέρατος του κρατικοδίαιτου ιδιωτικού τομέα. Δημοσιοϋπαλληλίκι και φαβοριτισμός οδήγησαν στην απίστευτη κομματοκρατία σοβιετικού τύπου, όπου οι διορισμοί και οι «δουλειές» μοιράζονταν από τα κομματικά γραφεία, αποστερώντας την οικονομία από τους ανεξάρτητους, εργατικούς και δημιουργικούς επιχειρηματίες, τον ιδιωτικό τομέα από τους καλύτερους νέους εργαζομένους που «έπιαναν στασίδι» στο δημόσιο και αλέθονταν από τις μυλόπετρες του ωχαδερφισμού και της διαφθοράς και το πολιτικό σύστημα από ικανούς και παραγωγικούς πολιτικούς, που είτε συμβιβάζονταν και ακολουθούσαν την πεπατημένη είτε δεν ασχολούνταν ποτέ με τα κοινά. Αυτό το τέρας με τα δύο κεφάλια, από την μια το διογκωμένο δημόσιο που δεκαετίες τώρα ζει με δανεικά λεφτά και τώρα απαιτεί για την επιβίωσή του τα λεφτά των φορολογουμένων, από την άλλη ο κρατικοδίαιτος ιδιωτικός τομέας με τους διαπλεκόμενους, τους νταβατζήδες, τους μιζαδόρους και τους «ευνοούμενους» που δεν θέλει με τίποτε να χάσει την κουτάλα των χαριστικών δανείων και των φωτογραφικών συμβάσεων, απειλεί πια την ίδια την ύπαρξη της πατρίδας μας. Όλοι αυτοί όχι μονάχα δεν θέλουν να αλλάξουν, όχι μονάχα δεν συμβιβάζονται με λιγότερα αλλά αναφανδόν στηρίζουν το νερό του Καματερού του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το πλασάρουν ως την ιδανική θεραπεία για πάσα νόσο.

Όσο δεν χτυπάμε το πραγματικό πρόβλημα της οικονομίας και της χώρας, δηλαδή την σοβιετικού τύπου παραγωγική δομή της οικονομίας της, θεραπεία δεν θα δούμε. Επιπλέον, όσο στον βωμό της διατήρησης αυτού του διαρθρωτικού ανορθολογισμού, εξακολουθούμε να χτυπάμε τα ζαλισμένα θύματά του (την μικρο-μεσαία και μεσαία τάξη των ιδιοκτητών και νοικοκυραίων), με χαράτσια, φόρους επιτηδεύματος, κατάργηση αφορολόγητου, εισφορές αλληλεγγύης, φόρους πολυτελείας, θεωρώντας τους συλλήβδην φοροφυγάδες, κλέφτες, απατεώνες και ανέντιμους, κινδυνεύουμε να εξαφανίσουμε τον τελευταίο εναπομείναντα ενεργό οικονομικό πνεύμονα της χώρας, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ικανότητά της να ανακάμψει και να αναπτυχθεί ξανά σε σύντομο χρόνο.

Αν συμβεί αυτό, πράγμα που απεύχομαι, τότε η μόνη «θεραπεία» που θα μας έχει απομείνει, θα είναι το νερό του Καματερού του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα έχει αυτομάτως σημάνει πως η κόντρα ανάμεσα στο παλιό κρατικοδίαιτο σύστημα και στο νέο μεταρρυθμιστικό εγχείρημα θα έχει λήξει για ακόμη μια φορά υπέρ του πρώτου. Πολύ φοβάμαι πως αυτή η φορά θα είναι και η τελευταία για την χώρα, όσα βυτία με θαυματουργό νερό και αν υπόσχεται να μοιράσει δωρεάν στο ζαλισμένο πόπολο ο «θεραπευτής» Αλέξης.

Akenaton

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. usound avatar
  usound 20/01/2013 15:04:45

  Άψογος!

 2. Ρύκιος avatar
  Ρύκιος 20/01/2013 15:10:50

  Ο πραγματικός καρκίνος που κατατρώει την χώρα, είναι το λάθος εκπαιδευτικό μοντέλο, λάθος ΠΑΙΔΕΙΑ που δημιουργήσαμε μετά την μεταπολίτευση.

  Μια γενιά απαίδευτη μεγάλωσε, πολλοί νέοι Έλληνες μιλούν φτωχά Ελληνικά, κυρίως όμως αυτή η γενιά που μεγάλωσε με πνευματική τροφή τηλεοπτικά σκουπίδια, σαπουνόπερες, μεταγλωττισμένα βραζιλιάνικα, ριάλιτι και μεσημεριανάδικα, έχει χάσει την ικανότητα να κρίνει. Έχει χάσει την κρίση της!
  Σ αυτό το περιβάλλον έσπερνε ο μέγας εκμαυλιστής ΑΓΠ το σπόρο της διαφθοράς, ατομικισμού, ωχαδερφισμού, ελαφρότητας.
  Κι ο σπόρος έπιασε. Μεγάλωσε, και ...ψηφίζει "Καματερούς" ένθεν κακείθεν.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Ρύκιος 20/01/2013 16:29:24

   Έτσι μπράβο!

 3. Anna avatar
  Anna 20/01/2013 15:15:24

  Kαλυτερα δεν θα μπορούσε να γραφτεί.

 4. Karenin avatar
  Karenin 20/01/2013 16:01:43

  Είναι πραγματικά μεγάλο ερωτηματικό ποιους βόλευε και βολεύει ακόμη να ποτίζει το πόπολο με νερό καματερού, ο Σύριζα πάντως προς το παρών πορεύεται με βάση τα συνθήματα, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, και δύσκολα να διαφωνήσει κάποιος.
  Επί της ουσίας η δόση μαμούθ δεν έχει αντιστρέψει το κλίμα στην πραγματική αγορά, και η κυβέρνηση δείχνει να μην κατέχει ούτε πόρους ούτε σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης. Ολοι ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει αυτή την στιγμή στην ελληνική κοινωνία, και ελλάχιστη σημασία έχει γιατί συμβαίνει, γιατί απλούστατα προς το παρών το επιτρέπουμε να συμβαίνει. Μέλει λοιπόν να δούμε αν αυτή καθαυτού η κοινωνία ανασκουμπωθεί και πιάσει δουλεια, που;, η επιλέξει τον ξεσηκομό.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Karenin 20/01/2013 16:30:23

   Ο Σύριζα παλεύει για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ; Υπέρ των λαθρομεταναστών ίσως...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Karenin 20/01/2013 22:17:31

   Είδες τελικά που οδήγησε η αριστερόστροφη παιδεία μας τόσες δεκαετίες που ασκείται; Σε αγραμματοσύνη.
   Έχουμε και λέμε:
   Μέλει (μέλλει), καθαυτού (καθεαυτή), ξεσηκομό (ξεσηκωμό).
   Το τρένο που πάτησε την Άννα Καρένινα πάτησε και την ορθογραφία....Φαίνεται ο μηχανοδηγός ήταν συριζο-κηφήνας, από αυτούς που απεργούν 10 μέρες τον μήνα, αλλά, παραδόξως πως, δεν τους κόβονται οι απολαβές....

  • Μεγάλες στιγμές avatar
   Μεγάλες στιγμές @ Karenin 21/01/2013 01:12:40

   Για δες και το δεκαετές ομόλογο που εχει πέσει το επιτόκιο απο το 22% στο 11%; Δεν λέγεται αυτό αντιστροφή κλίματος;

 5. panas avatar
  panas 20/01/2013 16:12:13

  Αιρετικές σκέψεις...
  Σωστή η αυτοκριτική. Οι παλαιοί πολιτευτές μας δυστυχώς δεν μπορούν διαφορετικά. Οι περισσότεροι έχουν μάθει να λειτουργούν ως "βολευτές" και να ενδιαφέρονται πρωτίστως για την προσωπική τους καριέρα και την οικογενειά τους. Δυστυχώς αυτοί ,οι αποδεδειγμένα πια, ανικάνοι παλαιοί μας κυβερνούν ακόμη και έχουν πιαστεί με νύχια και με δόντια από την εξουσία. Τόσο σε επίπεδο υπουργών, όσο και σε επίπεδο μεσαίων στελεχών, κυβερνούν ακόμη οι παλιοί με τους πασοκογενείς να αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία στα μεσαία στελέχη.

  Ίσως να ήταν καλύτερα να κυβερνούσε για να ένα διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν αστοχήσει με τις επιλογές του, η ΝΔ θα έχει την δυνατότητα και να ανανεωθεί ή να γεννηθεί μια ριζικά νέα πολιτική δύναμη της ευθύνης τα επόμενα χρόνια. Και μη μου πείτε για την μεγάλη καταστροφή που θα έρθει, γιατί το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν συμβιβασμοί εκ' μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Το έργο έχει ξαναπαιχτεί με τον παπανδρέου το '81 και με την ΕΟΚ και με τον Σαμαρά και τον αντιμνημονιακό του αγώνα τελευταία. Και μην ξεχνάτε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει φανατικούς οπαδούς (φανατισμός που σχετίζεται άμεσα με προσωπικά συμφέροντα, πλην αφελών βέβαια...) όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Στην περίπτωση αποτυχίας του θα πέσει ξανά αμέσως στο 3% .Ρουσφετολογικές προσλήψεις με την τρόικα δεν θα μπορούν να κάνουν για να κρατηθούν παρ' όλη την αστοχία τους ... Στο κενό που θα εμφανιστεί θα δημιουργηθούν έτσι πολιτικές δυνάμεις με νέα πρόσωπα και εύχομαι με νέα ηθική...
  Κάπως πρέπει να φύγουν οι παλιοί πολιτευτές και οι απόγονοί τους...
  Δεν αντέχω να τους βλέπω άλλο. Δεν νευριάζω. Αηδιάζω και ντρέπομαι. Διαφορετικά, με βλέπω μετανάστη και πάλι...

 6. xmmm avatar
  xmmm 20/01/2013 16:26:07

  ρε ακενατον, ξανα βλεπεις χαλια μονο στο δημοσιο;;; δεν βλεπεις ποσο αντιπαραγωγικα δουλευι ο ιδιωτικος τομεας; ποσα διακοποδανεια διναν οι τραπεζες;;; εγω λεω οτι φταει το δημοσιο, οι 3 οικογενειες μονοπωλια που εχουν απο τραπεζες ως ενεργεια στην χωρα και ο μηδενικος ανταγωνισμος.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ xmmm 20/01/2013 16:30:45

   Έτσι είναι...

  • Ρεαλιστης avatar
   Ρεαλιστης @ xmmm 20/01/2013 17:38:00

   Μηπως φταιει το παρτυ της φοροδιαφυγης ? Της εισφοροδιαφυγης? Της καταναλωσης σε ημετερους των πορων των ΜΟΠ , των επιδοτησεων της ΕΟΚ, των πακετων Ντελορ? Μηπως φταιει η ελλειψη παιδειας και οχι πτυχιουχων? Μηπως φταιει οτι καθε Ελληνας αγροτης και μικροαστος ζουσε το ονειρο της υπερκαταναλωσης ? Μπορει να φταινε οι 3 οι 13 ή οι 103 οικογενειες αλλα εμεις δεν φταιμε? Αφου πορευτηκαμε τοσα χρονια στη μολισμενη περιοχη χωρις να λαβουμε προφυλαξεις τωρα ζηταμε την ιωση απο το νερο του ΚαματεροΤσιπρα?

  • akenaton avatar
   akenaton @ xmmm 20/01/2013 18:46:35

   Διαβάστε προσεκτικότερα. Το δεύτερο κακό που αναφέρει το σημείωμα είναι ο κρατικοδίαιτος ιδιωτικός τομέας.

 7. Kώστας ΜΠ avatar
  Kώστας ΜΠ 20/01/2013 17:56:19

  Σε πέντε παραγράφους το παρελθόν, το διακύβευμα του παρόντος και η πιθανή "εσχάτη πλάνη" του μέλλοντος. Πολύ καλό.
  Φοβάμαι μήπως τους επόμενους μήνες διαπιστώσουμε πως ξερίζωμα της καρδιάς του δράκου , της "σοβιετικού τύπου παραγωγική δομή της οικονομίας", με τον κ. Χατζηδάκη για υπουργό Ανάπτυξης δεν γίνεται. Ας ελπίσουμε να διαψεύσει τους φόβους και τις αμφιβολίες. Έχει λίγους μήνες να το κάνει.

 8. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 20/01/2013 18:38:16

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ "ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ". ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΚΑΝΕ. ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΥΤΙΑ. ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΜΕΧΡΙ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ

 9. cp avatar
  cp 20/01/2013 21:00:04

  Το νερο του καματερού αναβρύζει από την Βουλή.
  Διαφωνώ με το άρθρο.Ριζικά!
  Προβλήματα σκανδάλων,υπερβολικού μεγέθους δημοσίου τομέα,κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών κ.τ.λ είχαμε ακόμη και σε εποχές που κάλπαζε η οικονομία !
  Επίσης δεν είμαι κατά της χλιδής , εάν υπάρχουν οι προυποθέσεις.
  Αν αχνίζει στο τραπέζι της κουζίνας σου ο φασιανός , δεν θα πεταχτείς στο σουβλατζίδικο της γωνίας. Ειναι ανόητο !
  Η διαφορά σήμερα είναι το ευρώ ,το εθνικό βαρβιτουρικό. Οταν η παραγωγή διαλυόταν και οι εισαγωγές χτυπούσαν ταβάνι δεν υπήρχαν τα σήμαντρα της δραχμής. Φρόντισαν μάλιστα και τα ευρωπαικά λαμόγια να φουσκώνουν το ζυμάρι ,όχι με μαγιά αλλα με............ τρόμπα
  Απλά κανείς δεν μιλά για το ότι είναι μάλλον αδύνατον να υπάρξει ανάπτυξη με ευρώ για καμιά 20σαριά χρόνια. Λόγω έλλειψης νομισματικών εργαλείων αλλά και κανονισμών ΕΕ! Δείτε τι θα απαγορεύσει τώρα η Σοβιετική ΕΕ (με τους 80.000 νόμους-κανονισμούς) στις αποκρατικοποιήσεις !.
  Μας θέλουν τζάμπα δανείζοντας μας με χρήματα που παράγουν οι ίδιοι !
  Αυτό είναι το νερό του καμετερού και το πινουμε μαζι με το εθνικό βαρβιτουρικό μας!!!

 10. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 20/01/2013 21:01:17

  Η Προχειρότητα του ΣΥΡΙΖΑ στο απώγειο της:
  Συνέντευξη της Κας Δούρου στο Ποντίκι
  "Οι διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εμπλουτίζουν τον χαρακτήρα του, ενώ η δημόσια έκφρασή τους τον ενδυναμώνει. Ο στόχος μας είναι η άσκηση μιας πολυεπίπεδης, πολυδιάστατης, ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής, σε ένα διαρκώς μεταλλασσόμενο περιβάλλον που περικλείει απειλές αλλά και ευκαιρίες".
  "ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν θέτει γενικά κι αόριστα όρους σε άλλες χώρες – δεν αντιλαμβανόμαστε έτσι την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής. "Δεύτερον είναι γνωστή η θέση μας έναντι της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, ενός ψυχροπολεμικού καταλοίπου που έχει χάσει πλέον κάθε λόγο ύπαρξης."

  Αρθρο του Κου Αποστόλοπου (iskra)
  " Λέω η μόνη διότι πχ το ότι προπορεύεται ο Μπερσάνι, πολιτικός πρωτοξάδελφος της ΔΗΜΑΡ και επίδοξος σύμμαχος του Μόντι, δείχνει ότι οι Ιταλοί δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί τι τρέχει, όπως και οι Έλληνες, άλλωστε, στις πρόσφατες εκλογές."Πολλοί, φίλοι άσπονδοι ή ανοιχτά αντίπαλοι, επιθυμούν και επιζητούν να νερώσει το κρασί του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι θέλουν ως προαπαιτούμενο ένα καθαρό και σίγουρο «όχι» για να ξορκίσουν το επονείδιστο και αδιέξοδο «ναι» σε όλα. Πολλοί δρόμοι, όμως, οδηγούν στη Ρώμη- αν και όχι όλοι. Αρκεί να ξέρεις που θέλεις να πας. Αλλιώς θα στριφογυρίζεις ώσπου να ζαλιστείς και να πέσεις.

  Μιχάλης Ιγνατίου Ο Τσίπρας στις ΗΠΑ χωρίς... πρωτόκολλο (Εθνος) "
  Είχα μία συζήτηση με ανώτερο διπλωμάτη για το θέμα και πιστεύω ότι «τα λέει όλα». Οταν ρώτησα αν ο κ. Τσίπρας θα έχει επαφές στον Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μου απάντησε ως εξής: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μού θύμισε αυτόν που αποφάσισε να επισκεφθεί ένα σπίτι, δεν ρώτησε αν μπορούν οι ένοικοι να τον δεχθούν, και όταν έφτασε απρόσκλητος, άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα».
  Οι επισκέψεις των ξένων πολιτικών στην Ουάσιγκτον είναι μεγάλη υπόθεση και όσοι έρχονται εδώ προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία για να εξηγήσουν τις θέσεις τους, έστω και αν γνωρίζουν πως για τους Αμερικανούς όσοι δεν συμπλέουν μαζί τους είναι αντίπαλοι. Εχω την αίσθηση ότι οι οργανωτές της επίσκεψης προσέβλεπαν μόνο σε εντυπώσεις. Ελπίζω να μας διαψεύσουν..."

 11. Kimon avatar
  Kimon 20/01/2013 21:20:00

  Ο πραγματικός καρκίνος που κατατρώει αυτή την χώρα είναι ο αφελληνισμός της και η αβεβαιότητα που συνεπάγεται η νέα ταυτότητα. Τα οικονομικά μοντέλα ανάπτυξης είναι αφαρμόσιμα μόνο σε ιδεολογικά συνεκτικές κοινωνίες.

 12. EΠΙΔΕΞΙΟΣ avatar
  EΠΙΔΕΞΙΟΣ 20/01/2013 23:03:52

  Και τον κρατικοδίαιτο ιδιωτικό τομέα ποιος τον στήριζε και τον στηρίζει;
  Τα δάνεια που έδιναν οι Τράπεζες ;
  Οι Λαυρεντιαδηδες;
  Μην πέσουμε σε καμιά παγίδα και αντί του ΣΥΡΙΖΑ πίσω απ' όλους αυτούς βρεθούν τίποτα καλά παιδιά δικά μας(και του ΠΑΣΟΚ φυσικά που στηρίζει την κυβέρνηση...) γιατί η ΤΡΟΙΚΑ και το ΔΝΤ κάτι έχουν πάρει χαμπάρι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.