Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποσύρει την υποψηφιότητα του τουρκολάγνου Χριστόπουλου
25/04/2014 19:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποσύρει την υποψηφιότητα του τουρκολάγνου Χριστόπουλου

Βαθιά δημοκρατικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Σκεφτείτε ότι την υποψηφιότητα του τουρκοφάγου κ. Χριστόπουλου αλλά του βάζει φίμωτρο και του ζητά να περιορίσει τις εμφανίσεις του, κοινώς να το βουλώσει για να μην ξαναπετάξει καμιά κοτσάνα.

Αλλά αυτό που κάνουν είναι ακόμη πιο άθλιο διότι από τη μια αφήνουν έναν υποψήφιο που ξέρει όλη η Ελλάδα τι τούρκικο καπνό φουμάρει κι από την άλλη του απαγορεύουν να μιλήσει και να εκφράσει τις απόψεις του και θα τον κρίνει ο ελληνικός λαός. Η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της Κουμουνδούρου αναβλήθηκε και το όνομα που απομένει για να κλείσει το ευρωψηφοδέλτιο θα αποφασισθεί και θα ανακοινωθεί από Δευτέρα. Και κάπως έτσι θα προσπαθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει τις πληγές του, γλείφοντάς τις σαν τις γάτες.

Η περίπτωση Χριστόπουλου, αλλά και πολλών ακόμη υποψηφίων, δείχνει την ορθότητα της απόφαση του Αντ. Σαμαρά να εκλέγονται οι ευρωβουλευτές με ψήφο κι όχι με λίστα. Για φανταστείτε να έμπαινε στους πρώτους υποψήφιους της λίστας του ΣΥΡΙΖΑ ο εν λόγω κύριος, να εκλέγονταν χωρίς να περάσει από την κρίση του ελληνικού λαού και να πήγαινε στην Ευρωβουλή να υποστηρίξει τα εθνικά θέματα. Ζήτω που καήκαμε.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυθήριος avatar
    Κυθήριος 25/04/2014 22:43:22

    Πολύ σωστή η επισήμανση για την ψήφο,αλλά να το δείτε,και πάλι θα βγεί,και θα μας εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή.Τέτοιος παραδόπιστος λαός είμαστε,δυστυχώς...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.