12/11/2009 12:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Πρωθυπουργός …εξωτερικού και οι πράσινες φούσκεςΟι πράσινες φούσκες στην οικονομία ξεκίνησαν νωρίς. Ούτε 40 ημέρες δεν πέρασαν από τις εκλογές, η οικονομία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, απαιτούνται μεγάλες ανατροπές αλλιώς πάμε για φούντο και παρ’ όλα αυτά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται διχασμένη. Μεταξύ των πραγματικών προβλημάτων και των επώδυνων λύσεων που πρέπει βρει και μεταξύ της λαϊκίστικης προεκλογικής εκστρατείας του. Τότε που έλεγε ότι τα χρήματα δεν είναι το παν, ότι υπάρχουν λεφτά, ότι δε θα θιγούν τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα και άλλα πολλά.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, κι ενώ το ΠΑΣΟΚ είχε την ιστορική ευκαιρία να αλλάξει την πορεία της χώρας προς την καταστροφή, βλέπουμε μια σειρά από αποφάσεις (και μη αποφάσεις) οι οποίες μόνο σε εκείνους που τις παίρνουν αρέσουν.

Eγκλωβισμένος ο Γ. Παπανδρέου κατά κύριο λόγο και ο Γ. Παπακωνσταντίνου κατά δεύτερο δε βάζουν το μαχαίρι στην πληγή. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα προ της 4ης Οκτωβρίου γύρισαν μπούμερανγκ και πλέον η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να λάβει ούτε ένα μέτρο σωστό και κυρίως μακροπρόθεσμο. Αν δεν έλεγαν όλα αυτά τα απίστευτα πριν τις εκλογές τώρα θα μπορούσαν να αντιστρέψουν την κακή κατάσταση. Αντιθέτως, προσπαθούν να ξεφύγουν με ημίμετρα και ανακοινώσεις που δεν πρόκειται ποτέ να υλοποιηθούν. Και βέβαια συνεχίζουν να δανείζονται αφειδώς και με πολύ υψηλά επιτόκια.

-  Είπε ο υπουργός Οικονομικών ότι θα φτιαχτεί μια νέα φορολογική δήλωση στην οποία θα είναι υποχρεωμένοι όλοι οι πολίτες να δηλώνουν τα πάντα, όχι μόνο τα εισοδήματα αλλά και το πόθεν έσχες. Και αναρωτιέται κανείς: Ποιος μηχανισμός θα είναι αυτός που θα ελέγξει και θα διασταυρώσει όλα αυτά τα στοιχεία των άνω των 4,5 εκατ. δηλώσεων. Φανταστείτε ότι τώρα τα πόθεν έσχες έχουν στιβαχθεί στον Άρειο Πάγο σε μια αποθήκη και κανείς δεν έχει ελέγξει τίποτε.

- Η κυβέρνηση στην ουσία ομολογεί ότι δεν μπορεί να πιάσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες αν και τους γνωρίζει. Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες που δηλώνουν 10-12 χιλιάδες ευρώ το χρόνο αλλά μένουν σε βίλες, οδηγούν πανάκριβα αυτοκίνητα και σκάφη, μένουν μακριά από την εφορία. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να τους ελέγξει ή μήπως δε θέλει αφού πρόκειται για μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων;

- Το οικονομικό επιτελείο δε λέει ουσιαστικά τίποτε και σε ότι αφορά τις κρατικές δαπάνες. Δηλαδή με το να κοπούν τα κρατικά αυτοκίνητα κάνουμε οικονομία ή απλά επικοινωνία; Όταν συστήνουμε επιτροπές για κάθε πρόβλημα που προκύπτει και πληρώνουμε συμβούλους για κάθε θέμα που τρέχει στην επικαιρότητα πώς περικόπτουμε τις δαπάνες;

- Τη μια λέει ότι θα μειώσει το κράτος, θα προσλαμβάνει λιγότερους, θα καταργήσει τα stage κι από την άλλη προαναγγέλλει προσλήψεις, αλλάζει το σύστημα διορισμών αλλά όχι προς το να κάνει το κράτος λιγότερο υδροκέφαλο.

- Και τέλος, έχουν αρχίσει ήδη οι πρώτες έριδες μεταξύ υπουργών και οι πρώτες γκρίνιες. Η Λούκα με τον Πάγκαλο και τον Παπακωνσταντίνου, κάποιοι βουλευτές με τον τσάρο της οικονομίας, άλλοι με την Τίνα Μπιρμπίλη και κάποιες άστοχες ενέργειές της και πολλοί άλλοι με τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου ο οποίος είναι περισσότερο πρωθυπουργός Εξωτερικού αφού τις περισσότερες ημέρες ασχολείται με τα προβλήματα της σοσιαλιστικής διεθνούς ή ετοιμάζεται για λύσεις – πακέτο σε Σκόπια και Ελληνοτουρκικά.

Ας αφήσουν λοιπόν για λίγο την επικοινωνία και τις πομφόλυγες για εξεταστικές επιτροπές για τα στατιστικά στοιχεία, για ηλεκτρονικά πόθεν έσχες, για περικοπές δαπανών κι ας δουν το πραγματικό πρόβλημα. Κι αυτό είναι ότι η χώρα έχει πτωχεύσει έστω κι αν δε βρίσκεται κάποιος Τρικούπης να το πει φωναχτά.

Αριστερός Ψάλτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 12/11/2009 12:22:39

  Καλά ψέλνεις σήμερα, χωρίς φάλτσα...
  Ούτε και οι ίδιοι δεν τα εννοούν αυτά για τον έλεγχο των πόθεν έσχες.
  Πειράζει αν του πρωθυπουργού του αρέσουν τα ταξίδια; Πόδι μέσα (στην Ελλάδα) δεν βάζει βέβαια, σε λίγο θα είναι μαγική εικόνα. Αλλά στην εποχή του ίντερνετ όταν έχουν "πέσει τα σύνορα" γιατί πρέπει ο άνθρωπος να είναι εγκλωβισμένος στα στενά όρια της Ελλάδας οέο;
  Διακυβέρνηση από το αιρ φορσε ονε, ότι καλύτερο ...

  • anetos avatar
   anetos @ αλλενάκι 12/11/2009 13:24:37

   "Πόδι μέσα (στην Ελλάδα) δεν βάζει "

   .....εχεις ακουσει για την φυγη προς τα μπρος ?

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ anetos 12/11/2009 14:33:41

    νομίζω είχε πάντα το ταλέντο το ΠΑΣΟΚ να βουτάει τα συνθήματα της Αριστεράς

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 12/11/2009 12:34:52

  Η χώρα μπορεί να έχει πτωχεύσει, αλλά οι κάτοικοί της εξακολουθούν να είναι πλουσιότεροι από όσο θα δικαιολογούνταν. Μια βόλτα στο Mall και στο Golden Hall, ιδίως ένα Σάββατο, θα σε πείσει.

  Αφού λοιπόν αποδεδειγμένα αντέχουμε κι άλλο, ας μας τον (φορο)μπήξει και ο Παπακωνσταντίνου, και ο Αλμούνια, και όλοι οι ανά την υφήλιο δανειστές μας. Δεν προνοούσαμε όταν έπρεπε, ας λουστούμε λοιπόν τώρα τις συνέπειες του υπερκαταναλωτικού μοντέλου στο οποίο (κακο)μάθαμε.

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Αυριανιστής 12/11/2009 13:08:21

   Έθεσες τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων:
   Άν τελικά αποφασίσουν να μαζέψουν φόρους, με ακριβοδίκαιο τρόπο και από αυτούς που πρέπει, θα μαζέψουν! Υπάρχει "πρώτη ύλη"! Κάποιοι μαστοί σέρνονται στο έδαφος από το πολύ γάλα που έμεινε μέσα, και για χρόνια κανείς δεν αρμέγει!
   Εύχομαι να το κάνουν, χωρίς να πολυελπίζω.

 3. tziz avatar
  tziz 12/11/2009 12:47:23

  Αλήθεια, ποιο είναι το ζήτημα ; Το αν ήξερε το ΠΑΣΟΚ, προεκλογικά, το πραγματικό έλλειμμα ή το σε τι ύψος, το εκτίναξε η εγκληματική πολιτική της καραμανλικής νεοδεξιάς ;
  Σύμφωνα με τα επιχειρήματά τους, ( και τα δικά σου), τις παραμονές των εκλογών διαβεβαίωναν το λαό και την Ε.Ε. πως το έλλειμμα ήταν στο 6%. Ακόμα κι αν δεχτούμε, πως έλεγαν την αλήθεια, αυτό σημαίνει, ότι κι αυτοί δεν γνώριζαν την ακριβή πραγματικότητα. Πως λοιπόν, απαιτείτε και υποστηρίζετε, ρε αθεόφοβοι, αυτό, που δεν ήξεραν αυτοί ως κυβέρνηση, να το γνωρίζει το ΠΑΣΟΚ, ως αντιπολίτευση ;

  • trellakias avatar
   trellakias @ tziz 12/11/2009 15:08:27

   Αμάν ρε παιδί ήμαρτον! "Πως λοιπόν, απαιτείτε και υποστηρίζετε, ρε αθεόφοβοι, αυτό, που δεν ήξεραν αυτοί ως κυβέρνηση, να το γνωρίζει το ΠΑΣΟΚ, ως αντιπολίτευση ; " Το πασόκ γεννήθηκε από παρθενογέννηση, ο καταπράσινος δημόσιος τομέας των υπαλλήλων της κλαδικής του 81-89 δεν ενημέρωνε το Κόμμα? ΑΜΑΝ η υποκρισία του βαθύ καθεστώτος του Πασοκ, που πάντα οι άλλοι φταίνε! Το πως τώρα το 6% έγινε 12%, θα δούμε γιατί ο παπαθανασίου είπε πως θα μιλήσει γι το θέμα, είδωμεν. Στο ερώτημα σου απάντησε ο λαός στις εκλογές και τώρα το πασοκ, σαν νέα κυβέρνηση πρέπει να υλοποιήσει το πρόγραμά του (χα) για την οικονομία, με αυτά που έταξε και πρέπει να πραγματοποίησει στο ακέραιο (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!)
   Υπομονή έρχεται καινούργια γενιά "κοψοχέριδων" οπαδών του πασοκ!!!!!!

   • Δημήτρης Μαγκούτης avatar
    Δημήτρης Μαγκούτης @ trellakias 12/11/2009 16:49:31

    Αμαν ρε τρελάκια, ήμαρτον. Τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων της 40άχρονης διακυβέρνησης της Δεξιάς τα ξέχασες; (Απαντώ σύμφωνα με το στυλ και ύφος σου)
    Ελπίζω άλλος αναγνώστης να μας πεί αν θυμάται γιά την περίοδο 1821-1897... Γιά να διαμορφώσουμε πλήρη άποψη γιά τον υπεύθυνο του 6%, Ωχ!! ξέχασα, 12% του ελλείματος.

    • trellakias avatar
     trellakias @ Δημήτρης Μαγκούτης 14/11/2009 09:01:07

     Όχι Μαγκούτη δεν τα ξέχασα αλλά θυμάμαι τα ζιβάγκο που έγιναν κουστούμια ARMANI και τις βίλλες των πράσινοφρουρών που φτιάχτηκαν από λεφτά των πρώτων "πακέτων" της Ευρωπαικής Ένωσης. Τώρα αγόρι μου, καλό θα ήταν να διαβάζεις καλύτερα αυτά που γράφω γιατί δεν τα καταλαβαίνεις ή δεν θέλεις. Σκέψου λοιπόν, αν μπορείς, ότι όλα τα πράσινα λαμόγια που μπήκαν στο δημόσιο το 1983 και μετά- (ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ)- σήμερα έχουν 25 χρόνια υπηρεσίας σ' όλους τους τομείς του Δημοσίου.
     Γι' αυτούς μιλάω και για αυτό μιλάω για ενημέρωση του Πασοκ από τους οπαδούς του από μέσα.
     Γιά την περίοδο 1821-1897 το μόνο που θυμάμαι και είναι σίγουρο εξ' αρχής είναι ότι δεν υπήρχε το Πασοκ. Τώρα για το έλλειμα σου θυμίζω:
     Την Υπερχρέωση της χώρας, διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114% (το 1981 το δημόσιο χρέος υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού, το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ ).
     Αυτά για το στυλ και το ύφος τα αντιπαρέχομαι και τα θεωρώ τουλάχιστον ΓΕΛΟΙΑ!

 4. ETHEROVAMON avatar
  ETHEROVAMON 12/11/2009 12:53:33

  Το παιντί...έχει γραμμάτια υποχρέωσης να ξεπληρώσει με καθορισμένη ημερομηνία λήξης (τέλος του 2009)και ως εκ τούτου τρέχει για τα διαδικαστικά και για να προλάβει....
  Και η κορασίδα του Αγίου δράκου (χρόνια πολλά)τα ίδια γραμμάτια έχει υπογράψει με διαφορετικές ημερομηνίες λήξεως (μετά την πρωθυπουργία του παιντιού).

 5. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 12/11/2009 12:58:05

  Σας τα έλεγα προεκλογικά οτι το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει και ο Παπανδρέου είναι καταστροφικός, αλλά κάποιοι όπως ο Τιραμόλα, έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν.

  Πρόκειται για μια άσκηση διακυβερνησης μέχρι στιγμής που είναι κυριολεκτικά της πλάκας και θα ήταν κωμωδία εάν δεν έπαιζαν επικίνδυνα με κοινωνικά και εθνικά θέματα.

  Προβλεπω να φέυγουν βράδυ...

  • tiramola avatar
   tiramola @ Dubai Expatriate 12/11/2009 13:34:24

   Μήπως να πας και μάρτυρας υπεράσπισης όταν θα πάνε στον εισαγγελέα οι Παπαθανασίου και Αλογοσκούφης?
   ....
   Τέτοιο βλακώδες θράσος πρώτη φορά στη ζωή μου συναντώ...

   Εν πάσει περιπτώσει σε λίγο διάστημα και εσύ και ο...αριστερός ψάλτης δεν θα έχετε που να κρυφτείτε.
   Γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όπως περίτρανα απεδείχθη στο προσφατο παρελθόν.
   Από τις δήθεν δημοσκοπήσεις που έδειχναν τη διαφορά στο 0,5% , μέχρι την αλήθεια για την οικονομία που κατέληξε στο γνωστό ανέκδοτο...
   Εγω πραγματικά δηλαδή , αν είχα πει τόσα ψέματα και τόσες μπαρούφες όπως εσύ δεν θα τόλμαγα να εμφανιστώ πάλι σε αυτή την ιστοσελίδα...
   Είσαι για γέλια πραγματικά...

   • Κεραυνός avatar
    Κεραυνός @ tiramola 12/11/2009 13:52:08

    Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?
    Ο Παπανδρέου δηλαδή μέσα σε έναν μήνα και για άλλους πρίν κάν αναλάβει ισοπέδωσε την οικονομία.

    • tiramola avatar
     tiramola @ Κεραυνός 12/11/2009 14:25:01

     Δεν νομίζω να απευθύνεσαι σε μένα κεραυνέ...

   • πρασινάλογα avatar
    πρασινάλογα @ tiramola 12/11/2009 14:28:36

    tiramola, ντροπή.
    40 μέρες έχουν περάσει και ακόμη θυμόμαστε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του αμερικάνου.
    Δεν φτάνει που κοροϊδέψατε τον κόσμο πάτε να βγείτε και από πάνω;
    Για σας, βέβαια, η μπέσα και η αξιοπιστία έχουν όση αξία έχουν τα ψυγεία στην ανταρκτική αλλά μην προκαλείτε τουλάχιστον.
    Εάν δεν είχατε κανένα σχέδιο (αμφιβάλλω και τώρα αν έχετε), εάν δεν ήσασταν στελεχιακά έτοιμοι ή εάν προσπαθείτε να σταθείτε με το κάθε πόδι σε διαφορετική βάρκα εξ' αιτίας του ότι θέλετε να είστε και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Είστε κυβέρνηση και υποχρεούσθενα κάνετε αυτά που τάξατε στο λαό.
    Τέλος, τα ψευτο-άλλοθι με το έλλειμμα, τέλος οι παιδιάστικες δικαιολογίες με το δημόσιο τομέα.
    Εσείς κυβερνάτε εμείς κρίνουμε.
    Γκέ γκε;
    Και αλλού τις κατινιές, δεν σε παίρνει μικρούλη.

    • tiramola avatar
     tiramola @ πρασινάλογα 12/11/2009 14:45:43

     Σε μένα λες ντροπή?
     Πότε πρόλαβαν να κοροιδέψουν τον κόσμο?
     Και που την είδες την κοροιδία?
     Εσύ λοιπόν που είσαι κριτής της εξουσίας και καλά κάνεις πότε απέκτησες αυτή την ιδιότητα?
     Πρίν τις 4 Οκτώμβρη ή μετά?
     Άκου παίδαρε , μπορεί εδώ μέσα να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου αφού σε ταίζουνε με το φαί που σου αρέσει...
     Όσο μου επιτρέπουν οι διαχειριστές θα παίρνεις απαντήσεις πληρωμένες και εσύ και αυτοί που σε ταίζουνε θολούρα απευθυνόμενοι στα οπαδικά σου ένστικτα.
     Εγώ έχω αποδείξει όχι μόνο ότι δεν είμαι οπαδός αλλά θα κάνω αν χρειαστεί αυστηρή κριτική με στοιχεία και όχι αερολογία.
     Χθεσινέ συνήγορε του Ρουσόπουλου που θα μας πεις και Κατίνα...

    • archaeopteryx avatar
     archaeopteryx @ πρασινάλογα 12/11/2009 14:58:30

     μην ζορίζεστε καθόλου κύριε t... σε 12 μήνες, οι περικοπές και οι φορολογίες θα έχουν φτιάξει κλίμα άλλο. Θα έχετε χαλάσει και 5-6 οροσειρές με Μπιρμπιλομηχανές, θα δείτε χαρά... Θα σας αγαπάνε 5 χωματουργοί, 6 μπετατζήδες, και 2-3 εισαγωγείς. Μόνο. Εγώ θυμάμαι τι έγραφα πέρυσι τέτοιο καιρό για τις αγορές, θα θυμάμαι του χρονου τι προέβλεπα για το δημόσιο αίσθημα. Ατυχώς ξέρω πόσο δύσκολη και άχαρη δουλειά έχει ο Παπακωνσταντίνου. Οι άλλοι είναι άσχετοι, trust me.

    • markella avatar
     markella @ πρασινάλογα 12/11/2009 17:16:41

     Πεσ τα πρασιναλογα...!! Λιγο κρατει ομως για να χουμε αντοχες οσο θα ναι κυβερνηση ο ΓΑΠ... Θα λεμε πολλα ανεκδοτα για πολυ καιρο!!
     Κατσε ειμαστε ακομα στην αρχη.....!
     Οσοι πιστευετε στον ΓΑΠ με γεια σας με χαρα σας...να τον χαιρεστε και να ναι καλα το παιντι...
     Μονο να αποφασισει τι θελει να κανει... πριν μας ξεκανει!

   • Κεραυνός avatar
    Κεραυνός @ tiramola 12/11/2009 14:29:44

    Όχι φυσικά Tiramola λάθος μου στον Dubai Expatriate απευθυνόμουνα.

   • ataktos avatar
    ataktos @ tiramola 12/11/2009 15:14:34

    Περικλής Κοροβέσης: Μην υποτιμάτε την καταστρεπτική δύναμη των γραφειοκρατών...

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ tiramola 12/11/2009 15:29:07

    @ tiramola
    Με την περιβόητη "απογραφή", έγινε μεν πολύ χειρότερη, αλλά δεν ξεκίνησε (υπήρχε και επί ΠΑΣΟΚ) η Ελληνική στατιστική αναξιοπιστία. Αυτά, δια το δίκαιον.
    Αλλά η απογραφή δεν ήταν δυστυχώς ατομική απόφαση του Αλογό, ήταν συλλογική κυβερνητική απόφαση, συλλογική επομένως και η ευθύνη. Στη συνέχεια βέβαια, και επί Αλογό και επί Παπαθά, το "πείραγμα" των στατιστικών έγινε μόνιμο και μάλλον χειροτέρεψε, με τα γνωστά αποτελέσματα.
    Η μεγάλη προσωπική ευθύνη του Αλογό (εκτός από τα τιμημένα ομόλογα), έγκειται κυρίως στην ΚΑΚΗ, ΚΑΚΙΣΤΗ πρόβλεψη για το διεθνές οικονομικό κλίμα. Αλλά αυτό είναι πολιτική και επιστημανική ανεπάρκεια, όχι αντικείμενο δικαστικής έρευνας.

 6. Giorgos_T avatar
  Giorgos_T 12/11/2009 13:02:49

  Σχετικα με τους "ιθαγενεις" της Ελλαδας, αν το 10% (ειναι παραπανω) ζει καλα, αυτοι μονο για την Αθηνα (που εχει επι 10 αγοραστικη ισχυ σε σχεση με την υπολοιπη Ελλαδα), ειναι μισο εκατομυριο. Φτανουν για να γεμιζουν πολλα Mall και Golden Hall για ολα τα επομενα Σαββατοκυριακα της ιστοριας... Αν ρωτησει κανεις κανεναν ταξιτζη στην παραλιακη θα τα πει καλυτερα, ποσο εχει πεσει η κινηση.

  Οι αλλοι, οι ενδεεις, δεν φαινονται.

  Υπαρχει μια απλη λυση: να εκπιπτει ο ΦΠΑ των ελευθερων επαγγελματιων αο τη φορολγια αυτων που τους πληρωνουν (π.χ. να εκπιπτουν τα εξοδα υδραυλικου ή μαρμαρά απο τη φορολογια σου αν παρεις αποδειξη)

  και τοσα αλλα...

 7. aristos avatar
  aristos 12/11/2009 13:15:38

  Ο "Ιπτάμενος" Πρωθυπουργός

  Στην Γερμανία μεταβαίνει ο Κος Πρωθυπουργός , και καλά κάνει, για να παραστεί στις εκδηλώσεις της 20ης Επετείου του Τείχους του Βερολίνου

  Παράλληλα και σύμφωνα με δημοσιεύματα σε εργασιοθεραπεία έχει υποβάλλει τους Υπουργούς για την υλοποίηση του Προγράμματος των 100 ημερών. Επίσης μάθαμε ότι χθες Κυριακή έγινε στο Μαξίμου σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους συνεργάτες του.

  Έχω μια απορία, από τον ένα μήνα διακυβέρνησης της χώρας πόσες μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα ο Κος Πρωθυπουργός?
  Δεν πρέπει να είναι πάνω από 20 ημέρες, που σημαίνει ότι το 1/3 του χρόνου του, βρίσκεται στο εξωτερικό.

  Διερωτώμαι τώρα, τόσο καλές και σαφείς είναι οι οδηγίες του προς τους Υπουργούς?
  Τόσο καλά δουλεύει ο Κρατικός μηχανισμός, ύστερα μάλιστα και από την μεγάλης κλίμακας αναδιοργάνωση στα Υπουργεία.
  Δεν υπάρχουν μείζονα θέματα, προβλήματα και εκκρεμότητες που να επιβάλλουν την παρουσία του στην χώρα?

  Αυτές είναι μερικές απλές ερωτήσεις που ίσως "περνάνε' απ το μυαλό όλων.

  9 Noε.09

  http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/11/blog-post_8588.html

 8. Νίκος avatar
  Νίκος 12/11/2009 13:51:04

  "Προβλεπω να φέυγουν βράδυ…"

  Αμην και ποτε φιλε Dubai expat. Το φλεγον ομως ειναι ποιος ειναι αξιος των περιστασεων.

  Κυβερνηση -με το συμπαθειο κυριες Διαμαντοπουλου και Δραγωνα μου- εθνικης σωτηριας εδω και τωρα. Αλλα απο τι να πρωτοσωθουμε; απο το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, την οικογενεια δρακουμελ, την οικονομικη καταρρευση, την τουρκικη επεκταση, τους σκοπιανους και κατα φαντασιαν "Μακεδονες"; τους εαυτους μας που ψηφισαμε (οχι εγω παντως) ΠΑΣΟΚ; φρικη....

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Νίκος 12/11/2009 14:01:37

   Τί να κάνουμε, λοιπόν;
   Όχι δεν εννοώ το κατά Βλαδίμηρον, υιόν του Ηλία, Ευαγγέλιον!
   Πρακτικές προτάσεις, ν' ακούσω, what must be done, που λένε και οι αγγλόφωνοι!
   Εγώ λέω, εδώ που φθάσαμε, υπομονή, κουπί γερό και μάτια διάπλατα ανοιχτά! Δεν είναι όλα σκα*ά! Υπάρχει ελπίδα στον τόπο αυτό, πρέπει όμως ν' αφήσουμε πίσω τον κακό εαυτό μας και να κόψουμε την πολλή μακακία. Να ξανασκεφτούμε ότι νομίζαμε προφανές. Ποτέ ξανά κομματόσκυλα, μπλέ, πράσινα, κόκκινα, μαύρα, το μυαλό να δουλεύει, όχι οι παράλογες "συμπάθειες" ή "αντιπάθειες".

 9. salmonellas avatar
  salmonellas 12/11/2009 13:58:47

  Σιγα μη σταξει η ουρα του ποντικου. Ελαχε στο Πασοκ η τιμη να συνδεσει την περιοδο διακυβερνησης του με μια πληρη οικονομικη καταρρευση. Για ποσο νομιζετε οτι θα μπορει να μεμφεται την προηγουμενη κυβερνηση, για ενα μηνα ακομα, δυο μηνες, αντε μεχρι τα τελη Ιανουαριου. Μετα, ολοι θα δειχνουν κατα Πασοκ μερια. Η εκπαραθυρωση των σταζιε σε συνδυασμο με την αργη λειτουργια του ΑΣΕΠ σημαινει οτι η ανεργια σαφως θα αυξηθει μεσα στο 2010. Η ανταγωνιστικοτητα της οικονομιας παραμενει ονειρο απατηλο, οι ιδεες περι Κευνσιανης προσεγγισης στα οικονομικα ξεχαστηκαν, αντι αυτων εχουμε αστυνομικο κρατος, βλακωδες αθρωποκυμηγητο απο την εφορια, και αναγγελιες αυξησεων στους εμμεσους φορους που επιπιπτουν επι πτωχων και πλουσιων αδιακριτως. Οσο για τους γενικους γραμματεις, κανεις δεν ανησυχει πλεον, διοτι μεσα σε τετοιο μπαχαλο κανεις δεν τους χρειαζεται.

 10. Helmut avatar
  Helmut 12/11/2009 14:18:27

  Η ΝΔ πούλαγε το παραμύθι "για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ" για 5,5 χρόνια.
  Γιατί το ΠΑΣΟΚ να μην αντέχει άλλα τόσα με το "για όλα φταίει η ΝΔ";

 11. tiramola avatar
  tiramola 12/11/2009 14:21:19

  Ώστε δεν υπάρχουν λεφτά...
  Διαβάστε αγαπητοί ΝΔκράτες και Έλληνες πολίτες!
  20 εκατ. ευρώ σε ροζ τηλέφωνα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης!!!!!!

  Αλλά αυτά φυσικά τα θέματα δεν ανεβαίνουν για να τοποθετηθείτε αναλόγως...
  Τοποθετείστε επί θεμάτων επιστημονικής φαντασίας με δήθεν πράσινες φούσκες.
  Και εύχεστε να φύγουν νύχτα...
  για να έρθουν ποιοί?
  ............

  • πρασινάλογα avatar
   πρασινάλογα @ tiramola 12/11/2009 14:30:37

   Ανταπόκριση από το Πρώτο Ψέμμα!

   • tiramola avatar
    tiramola @ πρασινάλογα 12/11/2009 14:55:29

    Είναι ψεύτικοι και οι λαγαριασμοί με τις ημερομηνίες κλήσης?
    Ας τους κάνουν μύνηση να προλάβουν τον Καρχιμάκη...

    • trellakias avatar
     trellakias @ tiramola 12/11/2009 15:33:53

     Τελευταία φίλε τιραμόλα έχεις (ΧΩΡΙΣ ?) λόγο εκνευρισθεί, πολλές φορές δε κατά την γνώμη μου άδικα.
     Σου θυμίζω πως στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, και πάντα ο κυρίαρχος λαός δίνει την λύση.
     Είναι απλό και αν θες το καταλαβαίνεις. Το αφεντικό σου βιάστικε πολύ από το φόβο του μήπως και δεν βγει Πρωθυπουργός που έκανε το λάθος να εμπλέξει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας (εκλογή), και έκανε το "θείο" δώρο στον ΚΚ να τον σώσει από τα προβλήματα που έβλεπαν όλοι οι παράγοντες της αγοράς να έρχονται από το τέλος του 2009. Φαντάσου δηλαδή τον ΚΚ με την ισχνή (ανύπαρκτη) πλειοψηφία να σέρνεται εν μέσω κοινωνικών εκρήξεων, με το λιμάνι ΚΛΕΙΣΤΟ, με τον προυπολογισμό σφιχτό, τα σωματεία να φωνάζουν, και τα εσωτερικά της ΝΔ σε πλήρη ανάπτυξη μάχης, τι εικόνα θα ήταν! Θα ερχόταν το καλοκαίρι και ο ΚΚ θα σωριαζόταν σαν χάρτινος πύργος, και το αφεντικό σου θα έβγαινε στα μπαλκόνια ΧΩΡΙΣ να τάξει τίποτα, με καμία δέσμευση να πάρει την εξουσία και να το παίξει ο νέος ΜΕΣΣΙΑΣ. Ο εγωισμός φίλε τιραμόλα είναι κακός σύμβουλος και το αφεντικό σου μάλλον είναι κατώτερω των περιστάσεων (Εύχομαι να κάνω λάθος, για το καλό ΟΛΩΝ ΜΑΣ).

  • markella avatar
   markella @ tiramola 12/11/2009 17:26:42

   Εγω στη θεση σου αντι να ρωταω που πηγαν τα ταχα μου 20 εκ ευρω...παραμυθια της χαλιμας... απο το ΥΠΓΕΩΡΓΙΑΣ,
   θα πιανα απ το αυτι κατι στελεχαρες του ΠΑΣΟΚ να μας πουν πως πληρωσαν γαμους εν Παρισιοις, κοτερα, βιλες στις ακριβοτερες περιοχες της Ελλαδος... Εξοχικα στο Gstaad, Νεα Υορκη, και αλλου
   και θα τους το κοβα...μαζι με τα απληστα χερια τους!
   ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΠΙΑ! Το ηθικο πλεονεκτημα για τους περισσοτερους πολιτικους του ΠΑΣΟΚ..εχει χαθει προ πολλου και δεν ανακτιεται!
   Ματαιοπονεις... αγαπητε.

   • tiramola avatar
    tiramola @ markella 12/11/2009 18:08:01

    Αγαπητή Μαρκέλλα συγκεκριμένα γιατί με αερολογία δεν πείθεις κανένα.
    Ενώ από την μεριά σου αποκαλείς "ταχα" τα αποδεικτικά στοιχεία που αποτελούνται από λογαριασμούς , αριθμούς τηλεφώνων , ώρες και ημέρες κλήσεων μου ζητάς να πιάσω το αυτί σε ποιόν?
    Προφανώς εννοείς τον Τσοχατζόπουλο που έκανε δεξίωση στο four seasons χώρος διακοπών και του αείμνηστου Χριστόδουλου.
    Καλά κάνεις...
    Την απάντηση του την έδωσαν οι Θεσσαλονικείς..
    Ποιοί είναι οι άλλοι με τα κότερα , τα εξοχικά και τις βίλες στο Gstaad , ΝΥ κλπ.
    Δεν έχουν ονόματα?

    • loretta avatar
     loretta @ tiramola 12/11/2009 18:13:23

     Εχουν κα φωτογραφιες ...δεν ξερω την ηλικια σου αλλα ανετρεξε σε φωτογραφικο αρχειο πασοκων πως ηταν πριν 20 χρονια ...εμφανιση τροπος ζωης..μερη που κατοικουσαν....και βαλε διπλα τις σημερινες και τοτε θα καταλαβεις τι ενοοει η ποιητρια..!!

    • tiramola avatar
     tiramola @ tiramola 12/11/2009 18:18:24

     @loretta...
     Δύσκολα μου βάζεις...
     Με τα φρέσκα γιατί δεν ασχολείσαι?

    • loretta avatar
     loretta @ tiramola 12/11/2009 18:22:45

     ΤΙΡΑΜΟΛΑ

     Πολυ απλα μια εικονα χιλιες λεξεις...και περαν αυτου δειχνουν την ολη νοοτροπια του νεοπαλαιοκομματικου πασοκ..!!

     Μην φανταζεσαι οτι επειδη ο ΓΑΠ το παιζει προοδευτικος...μπορει να ξεγαλασει κανεναν.

     Παλαιοκομματικες μεθοδους χρησιμοποιει ΑΚΟΜΑ.

 12. EUROTSOPANHS avatar
  EUROTSOPANHS 12/11/2009 14:23:00

  40 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΠΛΕΥΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ...ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.
  ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ;;; ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
  ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ 5 ΔΚΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΟΣΟ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ.
  ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΜΙΑΣ ΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ EUROTSOPANHS 12/11/2009 14:38:15

   Αφού τα λεφτά των πλουσίων είναι έξω, πώς χτίστηκαν τόσες βίλες και μεζονέτες στα καμμένα ή παλατάκια στη Μύκονο; Ελβετοί αγελαδοτρόφοι, με περιστασιακή απασχόληση κατασκευές πολυκατοικιών στα Βαλκάνια έβγαλαν το κέρδος;

 13. Νίκος avatar
  Νίκος 12/11/2009 14:27:55

  Συγνωμη που το θεμα φαινεται ασχετο αλλα ειναι αφιερωμενο στις κ.κ. Διαμαντοπουλου και Δραγωνα, ειδικα στη δευτερη για να εχει στο αρχειο της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για την μεγαλοσυνη των Οθωμανων, και οχι Σοροπληρωμενες νεοταξικες μπουρδες.

  Το πηρα απο το ιστολογιο του συναδελφου μου Διηνεκη Ποντικου.

  κ.κ. Διαμαντοπουλου και Δραγωνα pay close attention, που λενε και τα αφεντικα σας...

  Ottoman terror in 15th c. Croatia

  Peaceful co-existence, Islamic tolerance, Ottoman benevolence in action...

  American Journal of Physical Anthropology doi:10.1002/ajpa.21152

  The harsh life on the 15th century Croatia-Ottoman Empire military border: Analyzing and identifying the reasons for the massacre in epin


  Mario laus et al.

  Abstract


  Excavation of the historic period cemetery in epin, Croatia revealed the presence of a large number of perimortem injuries distributed among males, females, and subadults. Archaeological and historical data suggest these individuals were victims of a raid carried out by Turkish akinji light cavalry in 1441. Comparisons with the frequencies of perimortem trauma in 12 other, temporally congruent skeletal series from the Balkans (n = 2,123 skeletons) support this assumption. The role of the akinji in the Ottoman army was twofold: to supply war captives, and to terrorize and disperse local populations before the advance of regular troops. This article tests the hypothesis that the purpose of the 1441 raid was the latter. To accomplish this, perimortem trauma in the series were analyzed by sex, age, location, and depth of the injury. A total of 82 perimortem injuries were recorded in 12 males, 7 females, and 3 subadults. The demographic profile of the victims suggests that young adults were specifically targeted in the attack. Significant sex differences are noted in the number, distribution, and pattern of perimortem trauma. Females exhibit significantly more perimortem injuries per individual, and per bone affected, than males. The morphology and pattern of perimortem trauma in females is suggestive of gratuitous violence. Cumulatively, analysis of the osteological data suggest that the objective of the 1441 akinji raid was to spread terror and panic in the epin area, either as revenge for recent military setbacks, or as part of a long-term strategy intended to depopulate the area around Osijek.

 14. zame avatar
  zame 12/11/2009 14:41:40

  αν κάποιος πολίτης είναι ασυνεπής (δεν είναι συνεπής) στις χρηματοπιστωτικές του συναλλαγές....είναι γνωστά τα αναμενόμενα τα αποτελέσματα.. και οι συνέπειες...
  αν τώρα κάποιος πολιτικός είναι ασυνεπής .....στις αρμοδιότητες του & στα θέματα που αναλαμβάνει να χειρίζεται..γιατί η μόνη συνέπεια που έχει η πράξη του.....(ίσως και πολύ άσχημη εξέλιξη..αν όχι επιβαρυντική..) να είναι η μη επανεκλογή του.???

 15. MBP avatar
  MBP 12/11/2009 15:12:44

  Το μονο που πραγματικα με λυπει ειναι οτι 40 μερες περιπου και ακομη υπαρχουν εδω χορηγιες απο τα γαλαζια γκολντεν μποις. Κανουμε ακομη υπομονη να δουμε μεχρι ποτε θα διαβαζουμε διαφορα συκοφαντικα με κρατικη χορηγια.

 16. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 12/11/2009 15:17:34

  @Τιραμόλα


  Το ύφος της απάντησης και των σχολίων σου δείχνει ότι ως ΠΑΣΟΚΟΣ τα έχεις παίξει με την ανικανότητατων δικών σου.

  Και κάτι άλλο θα σου πω και να το λάβεις πολύ καλά υπόψη.

  Εγω καταφέρθηκα εναντίον του ΠΑΣΟΚ και των δικών σου λόγων υπεράσπισης αυτών.

  Δεν καΤαφέρθηκα εναντιον σου ως ατομο γιατί δεν σε γνωρίσω ούτως ή αλλως.

  Εάν όμως με προσβάλεις έστω και ανωνύμως, θα ζητήσω ενώπιω όλων να βρεθούμε και από κοντά για να καταλάβεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

  Θα είναι μια γνωριμία που θα σου μείνει αξέχαστη.

  ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

  • tiramola avatar
   tiramola @ Dubai Expatriate 12/11/2009 15:19:58

   Θα σου στείλω φωτογραφία με γραβάτα και μαγιό...

  • yiannis00 avatar
   yiannis00 @ Dubai Expatriate 12/11/2009 19:39:06

   σκληρο αγορι, γιατι εκνευριζεσαι; του την εχετε 'πεσει' 20 ατομα, και 'βαρατε' ο κα8ενας με μια μικρη ιστοριουλα και επιχειρηματα αμφιβολου λογικης

   Πηγαινε φτιαξε κανενα κεικ, ξερεις εσυ, απ αυτα π σ αρεσουν..με πορτοκαλι, και ασε τους ψευτο τσαμπουκαδες

   @tiramola: +100

 17. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 12/11/2009 15:39:17

  σας το είπα και πιο πάνω... μην ζορίζεστε... Δεν είναι 1981 τώρα, είναι 2009 με χρόνια δίσεκτα μπροστά μας. Αν το δείτε πατριωτικά, είμαστε όλοι μαζί στον λάκκο με τα σκατά. Αν το δείτε κομματικά, μπορεί ο τιραμόλα να φοράει hermes με το μαγιό του (πανε τα ζιβάγκο) αλλά σε 12-18 μήνες, αν κυκλοφορεί με μερσεντές κρατικό θα τρώει λεμονόκουπες (να μην πω πέτρες...)

  Το Πασόκ, για την ώρα, δεν δείχνει αλαζονεία... δεν το παίρνει... Το πόπολο είναι ευμετάβλητο σε τέτοιες συνθήκες

  • ataktos avatar
   ataktos @ archaeopteryx 12/11/2009 15:57:51

   Α. Βαιντα ...«Η λογοκρισία είναι η μούσα της μεταφοράς»

 18. george avatar
  george 12/11/2009 16:04:58

  Το πρόβλημα με το ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν υπάρχει συνεκτικό και συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων. Να ανοίξει το ασφαλιστικό, το εργασιακό, η αναδιάρθρωση του κράτους. Ποιές είναι οι δικές τους θέσεις? Κανείς δεν ξέρει. Νομίζω ότι εφνιδιάστηκαν και από τις πρόωρες εκλογές αλλά κυρίως από την ευρεία νίκη τους και τώρα που έχουν τη δυνατότητα διακυβέρνησης για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν. Κανονικά μετά από τόσο ευρεία νίκη και με τόσο οξυμένα προβλήματα δεν θα έπρεπε να υπάρχει δίλλημα ανάμεσα σε επιδερμικές πολιτικές και διαρθρωτικές μεταβολές.

 19. Ορθολογιστής avatar
  Ορθολογιστής 12/11/2009 17:20:10

  Σαράντα ημερόνυχτα δουλεύουνε μέ πείσμα,
  μά ό Έλληνας αισθάνεται σάν νά τού κάνουν .....
  κι όπως σοφά θά έλεγε κι ό έσχατος ποιμήν,
  νά ποιό τό αποτέλεσμα,
  ώδινεν όρος καί έτεκεν μύν.

 20. Χρήστος avatar
  Χρήστος 12/11/2009 17:55:03

  ο ΓΑΠ λέει ότι θα κάνει οικονομία...στο Μέγαρο Μαξίμου...ώστε να μην πληρώνει 8000 ευρώ το δίμηνο στη ΔΕΗ...γι αυτό έκανε μια επιτροπή!!! Ειδικών...που θα...εξετάσουν...το πρόβλημα...ώστε να εγκαταστήσουν!!!φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα!!! από ΑΠΕ...

  Πάω στοίχημα πως θα βγει κανα κοστούμι 7 με 8 εκατομμύρια...

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΙ 8000 ΕΥΡΏ ΣΤΗΝ ΔΕΗ...
  Κάπως έτσι θα κάνουν και στην οικονομία...την πουτ..σαμε...

  ΓΑΠΟΛΑΜΟΓΙΟΠΑΣΟΚ!!!!

 21. Orestios avatar
  Orestios 12/11/2009 18:32:24

  Μα από πού αντλείτε την απαισιοδοξία σας. Μόλις ο Αϊνστάιν του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε τα ηνία της χώρας δεν παρατηρήσατε το ποιοτικό άλμα που έκανε? Στον γκρεμό ασφαλώς καθώς δεν τον συνδέει τίποτα με την χώρα και το έθνος μας.
  Οι πράσινες φούσκες είναι το έτερο του παραγώγου του απευθυσμένου του στην προσπάθειά του να μας πείσει πόσο ικανός είναι σε αυτό.

 22. JOHN avatar
  JOHN 12/11/2009 19:06:29

  Πιστευει κανεις οτι το μαυρο χρημα αυτοι που το διακινουν θα το καταθεσουν στη τραπεζα.Τα εχουν στο εξωτερικο,στο απυροβλητο.Παλι τα κοροιδα θα πληρωσουν τη νυφη!Δυστιχως δεν υπαρχουν η καποιοι δεν θελουν να υπαρχουν οι μηχανισμοι να κτυπηθει η μεγαλη φοροδιαφυγη.

 23. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 12/11/2009 21:19:32

  Όπως έγραψα και προτύτερα, κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ.

  Όσο αφορά το Τιραμόλα και τους φίλους του, θα τρέχετε να κρυφτείτε.

  Επίσης εάν ξαναδιαβάσω προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου, θα σας προκαλέσω σε "ανοιχτή μονομαχία" και εκεί θα φανεί ποιός είναι μάγκας και ποιός όχι.


  Σημειωτέων κατέχω πυγμαχία, είμουν σε σύλλογο.

  Να δούμε τώρα ποιός είναι ο μάγκας και ποιός όχι.

  Η τωρινή κυβέρνηση κυβερνά με μεθόδους χούντας, ελέγχοντας τα ΜΜΕ, τις κύριες συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις και διατηρεί μεγάλο παραπολιτικό και παρακρατικό μηχανισμό.

  Απλά πράγματα και όλα τα άλλα τα ακούω βερέσε.

  Γκέ γκέ?

  • Orestios avatar
   Orestios @ Dubai Expatriate 12/11/2009 21:29:46

   Dubai, ο Χίτλερ (ο κορυφαίος σοσιαλιστής) κουράστηκε περισσότερο για να εδραιωθεί. Έκαψε το κοινοβούλιο, σκότωσε, κυνήγησε κόσμο.
   Ο δικός μας PRO, σαν αγνός fan, χρησιμοποιώντας αυτούσιο ναζιστικά επιχειρήματα δεν χρειάστηκε πολύ βοήθεια. Μόνο από έναν γεροντάκο από την "ευρωπαϊκή αριστερά", που έκανε την βρώμικη δουλεία και χάθηκε. Τώρα έχουν αναλάβει οι εχθροί της αντικειμενικότητας να μας κατηχήσουν στο να αγαλιάζουμε όταν μυρίζουμε την "ευωδία" από τις πράσινες πορδές.

   • markella avatar
    markella @ Orestios 12/11/2009 21:38:44

    με τη διαφορα Ορεστιε οτι με πορδες δε βαφονται αυγα!...αλλα που να το ξερει αυτο το ρητο ο Γιωργακης!

    • Orestios avatar
     Orestios @ markella 13/11/2009 01:05:52

     Ξέρει το ".....και παίζω PRO" μάλλον.

  • markella avatar
   markella @ Dubai Expatriate 12/11/2009 21:33:19

   Δωσε αγορι μου!
   Ξεφτιλα να καυχιουνται οτι ο GAP(Το απολυτο κενο) χρησιμοποιει παλαιοκομματικους μηχανισμους!
   Η τα παιδια ειναι μικρα και δεν ξερουν την απολυτη ξεφτιλα εκεινου του ΠΑΣΟΚ... η εχουν επιλεκτικο αλτσχαιμερ ως προς τη διχονια που εσπειραν στη χωρα αυτη εκεινη τη δεκαετια!

  • yiannis00 avatar
   yiannis00 @ Dubai Expatriate 13/11/2009 00:47:16

   πηγαινε να παιξεις με τις κουκλες σου, τρελλο αγορι

   Α, κ π σαι... ειμαι κ γω σε συλλογο - φτιαχνω κ ωραια κουλουρακια...απο Β250 - 8ες να δοκιμασεις;

 24. markella avatar
  markella 12/11/2009 21:35:40

  Να μας βαλει και κανενα ζιβαγκο ο Γιωργακης... και να τα δουμε ολα!

 25. αρχισαμε avatar
  αρχισαμε 12/11/2009 21:45:16

  Beautifuuuuuuul...

 26. o aristos avatar
  o aristos 12/11/2009 23:42:35

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  "Συναντηση ΑΝΥΠΕΞ και ΥΦΥΠΕΞ Ρωσίας. Για τον αγωγό ΔΕΝ έχει συγκεκριμένες θέσεις η Ελλάδα είπε ο Ρώσος ΥΦΥΠΕΞ"

  http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/11/blog-post_2962.html

 27. 1984 avatar
  1984 13/11/2009 00:24:24

  Όσο και να φωνάζετε καλοί μου ΝΔημοκράτες, τα χάλια της προηγούμενης κυβέρνησης (μάλλον) δεν θα τα ξαναδούμε. Τελικά η Δεξιά όσο δεν κυβερνάει με την βία, δεν τα πάει και τόσο καλά.

 28. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 13/11/2009 12:22:08

  @yiannis00

  Όποτε θέλεις φίλε μου.

  Εάν έχεις να πεις κάτι άλλο, μπορούμε και δια ζώσης.

  ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 29. kwstas avatar
  kwstas 14/11/2009 09:46:49

  γατος ο παπανδρεου μεσα σε ενα μηνα εκανε χουντα....αιντε αιντε το χασαμε το κρμι πατριωτη....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.