Ο Παυλόπουλος κάνει κριτική από τα ... αριστερά στον Σαμαρά
14/02/2014 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Παυλόπουλος κάνει κριτική από τα ... αριστερά στον Σαμαρά

Μιλάνε όλοι μιλάει κι ο Πάκης ο οποίος αφού ψήφισε όλα τα Μνημόνια και τα μέτρα, πολλά εκ των οποίων έσωσαν τη χώρα, τώρα που η Ελλάδα βγαίνει από το τούνελ αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι.

Δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική άσκησε στην εκδήλωση του Στ. Κούλογλου όπου παρευρέθηκαν οι κ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ και Τσίπρας, ένας βουλευτής της ΝΔ. Όχι όποιος κι όποιος αλλά ο… κορυφαίος συνταγματολόγος Προκόπης Παυλόπουλος. Ο πρώην υπουργός είπε καυτηρίασε την υπερφορολόγηση των ακινήτων σαν προσβολή της ιδιοκτησίας, μίλησε επίσης για αποσάθρωση του κοινωνικού κράτους και επέμεινε στην άποψη ότι η Ελλάδα είναι το μεγάλο θύμα της γενικότερης συστημικής κρίσης. Επίσης έθεσε και θέμα συνταγματικότητας όσον αφορά την εφαρμογή μέτρων που έχουν συσχετιστεί με την πολιτική της τρόικας.

Πάει θα τρελαθούμε τελείως. Μιλάνε όλοι μιλάει κι ο Πάκης ο οποίος αφού ψήφισε όλα τα Μνημόνια και τα μέτρα, πολλά εκ των οποίων έσωσαν τη χώρα, τώρα που η Ελλάδα βγαίνει από το τούνελ αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι.

Ο πιο αποτυχημένος υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή ασκεί κριτική σε μια κυβέρνηση που δίνει μάχη με το χρόνο για να μην καταρρεύσει η Ελλάδα. Και δεν το κάνει πριν από ένα χρόνο. Το κάνει τώρα, εκ τους ασφαλούς κι ενώ φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ.

Ο άνθρωπος που έβλεπε την Αθήνα να καίγεται και δεν έκανε τίποτε το 2008. Ο υπουργός που διόρισε χιλιάδες συμβασιούχους από το παράθυρο και τους πληρώνουμε ακόμη και σήμερα. Αυτός που είχε τη φαεινή ιδέα της επανίδρυσης του κράτους η οποία όμως έγινε χωρίς σχέδιο και τώρα πληρώνουμε τις αποζημιώσεις σ’ αυτούς που διώχθηκαν τότε γιατί πήγαν στα δικαστήρια και δικαιώθηκαν.

Κι όμως, ο Πάκης Παυλόπουλος κάνει τώρα κριτική από τα αριστερά στον Σαμαρά. Δεν άφησε τον Τσίπρα να το κάνει αυτό, είπε να βγει παγανιά για καμιά ψήφο επειδή μυρίζεται εκλογές. Και θα έχει να λέει ότι μας τα ’λεγε αλλά δεν τον ακούγαμε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 14/02/2014 07:26:16

  Ο μεγαλύτερος τηλε-παπαρολόγος, ο γραφικός με το περίλυπο ύφος που τόσα χρόνια ως υπουργός συμμετείχε στο Ελληνικό!!!!!!! θαύμα!!!!!!!!.

 2. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 14/02/2014 07:55:46

  Mα τώρα θα βγουν όλοι και θα καταγγέλλουν.Τι νομίζετε;Ότι όσοι στήριξαν τα μνημόνια θα δοξασθούν; Εδώ βγήκε η ευρωβουλή και καταγγέλλει.Τώρα που τα πολύ δύσκολα τέλειωσαν όλοι κάνουν τους καλούς.

 3. my way avatar
  my way 14/02/2014 15:04:57

  Η, περί υπερφορολόγησης, κριτική, είναι από δεξιά και όχι από αριστερά.

  • Uncle Stgm avatar
   Uncle Stgm @ my way 15/02/2014 00:36:58

   Όταν μιλούν έτσι γενικά για υπερφορολόγηση, δεν είναι καν δεξιά κριτική. Είναι ποοολύ δεξιά ανακρίβεια. Η πραγματικότητα είναι, υπερφορολόγηση των μη εχόντων και υποφορολόγηση των εχόντων. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερή, απλώς πραγματική και άδικη πραγματικότητα

 4. Ελλην Πολίτης avatar
  Ελλην Πολίτης 15/02/2014 10:47:15

  Ο Πάκης δεν έκαψε μόνο το κέντρο της Αθήνας το 2008 με την ανοχή του (ο Νέρων την Ρώμη έσβησε την φωτιά στις περισσότερες συνοικίες) παρακολουθώντας ευτυχής τα συμβαίνοντα. Η δικαιοσύνη και το κόμμα δεν τον τιμώρησε για αυτό. Εκτός του ότι είναι μέγας ρουσφετολόγος παλαιοκομματικός είναι και συνυπεύθυνος για το νόμο ατιμωτησίας υπουργών και βουλευτών που κατοχύρωσε στο σύνταγμα αντισυνταγματικά παραγνωρίζοντας τα κύρια πρώτα άρθρα, ο μέγας συνταγματολόγος!! (δηλαδή είναι υπεύθυνος της θεσμικής διαφθοράς)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.