#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/10/2013 08:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Παππάς και τα κρασιά του ... ΜουσολίνιΤα ευρήματα από το σπίτι του Χρήστου Παππά στα Ιωάννινα είναι τα εξής σύμφωνα με την αστυνομία η οποία έδωσε και φωτογραφίες:

Πιστόλι 9 mm LUGER και 6-σφαιρο περίστροφο COLT .38 Special , τα οποία κατείχε παράνομα

ξιφολόγχη συνολικού μήκους 53 εκ., με μήκος λάμας 42 εκ.,

σιδερογροθιά,

εβδομήντα πέντε (75) δισκέτες Η/Υ,ψηφιακός δίσκος CD

τέσσερα (4) Ευαγγέλια παλαιού τύπου, για τα οποία ερευνάται η πιθανότητα να εμπίπτουν στον νόμο περί αρχαιοτήτων,

δύο (2) κράνη, εκ των οποίων το ένα με διακριτικά « SS » και το άλλο με αγκυλωτό σταυρό (σβάστικα),

μπουκάλια κρασιού κενού περιεχομένου, με ετικέτα όπου απεικονίζεται ο Μπενίτο Μουσολίνι και συγκεκριμένα πορτρέτο αυτού, και φωτογραφία όπου χαιρετά ναζιστικά,

πλήθος βιβλίων που αναφέρονται στους ναζί,

δύο (2) μικρές πάνινες σημαίες με αγκυλωτό σταυρό και κοντάρι,

δύο (2) μεγάλες πάνινες σημαίες με αγκυλωτό σταυρό, χωρίς κοντάρι,

πάνινη σημαία με δικέφαλο αετό και τα διακριτικά « SS »,

δύο (2) τριγωνικά σημαιάκια μεσαίου μεγέθους με αγκυλωτό σταυρό,

φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ, στο πάνω μέρος της οποίας αναγράφεται «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Προφανώς δεν πρόκειται για βαρύ οπλισμό και αν πιστέψουμε τους μάρτυρες πρώην χρυσαυγίτες που είπαν ότι είχαν δει και εκπαιδεύονταν με βαριά όπλα, τότε κάπου υπάρχουν συγκεντρωμένα. Και στα σπίτια άλλων βουλευτών βρέθηκαν ένα δύο όπλα, μερικά μαχαίρια, σιδηρογροθιές και άλλα μικροαντικείμενα.

Μάρτυρες έχουν καταθέσει στην Αστυνομία ότι είδαν στο σπίτι του Παππά και του Παναγιώταρου φορτηγά που απομάκρυναν κάποια πράγματα. Αυτό πρέπει σίγουρα να ερευνηθεί.

Όμως, αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι το εξής: Που τα βρήκε ο Παππάς τα κρασιά με ετικέτες του Μουσολίνι; Τόσα κρασιά έχει η Ελλάδα, μόνο το… ναζιστικό πίνει αυτός ο άνθρωπος; Τέτοιο κόλλημα με το φασισμό; Αυτός θα πεθάνει και αντί για τον σταυρό του χριστιανισμού θα ζητήσει να του βάλουν τον αγκυλωτό του Χίτλερ. Απίθανοι τύποι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. νικος π. avatar
  νικος π. 01/10/2013 09:09:41

  καλα τι περιμενατε να βρουν στο σπιτι του αντιτυπα του κεφαλαιου ; μ΄αρεσει που ολοι πεφτουν απο τα συννεφα.

 2. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 01/10/2013 09:14:25

  Μα καλά και θαυμαστής του παλιάτσου Μουσολίνι;

 3. Tassos avatar
  Tassos 01/10/2013 09:27:30

  Λούμπεν υπόκοσμος, καρακιτσαριό. Μακάρι να ταν μόνο αυτά, εδώ θα βγουν πράγματα και θαύματα. Και με το που αρχίσουν να δίνουν ο ένας τον άλλο θα φρίξει το πανελλήνιο από αυτά που θα βγουν.

 4. Σιγά μη φοβηθώ avatar
  Σιγά μη φοβηθώ 01/10/2013 09:44:38

  Τα μπουκάλια προφανώς, είναι σπάνια ...συλλεκτικά κομμάτια! Ο συγκεκριμένος πάντως, στιγμή δεν αρνήθηκε πως είναι θαυμαστής του Χίτλερ και του φασισμού. Είπαμε. Κάθε τρελός έχει δικαίωμα μες στο μυαλό του να χορεύουν οι δαίμονες. Ο Νόμος επεμβαίνει μόνο στην περίπτωση που αυτοί....διαφύγουν και απαιτήσουν πανηγύρια στην πλατεία του χωριού....

  • GO avatar
   GO @ Σιγά μη φοβηθώ 01/10/2013 10:00:29

   Ούτε καν το ψιλοκαλό Pio Cesare, Barolo, ήταν το κρασί. Τι σόϊ ξίδια έπιναν οι μελανοχίτωνες;

 5. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 01/10/2013 09:45:05

  -Στη διαγραφή του δικηγόρου Παύλου Σαράκη από μέλους της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε η Συγγρού επειδή ο εν λόγω δικηγόρος ανέλαβε την υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρει:
  «Με σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τα μητρώα μελών του κόμματος, ο κ. Παύλος Σαράκης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος».
  -Ο πατέρας του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παππάς υπήρξε στρατιωτικός,στενός φίλος του Γεωργίου Παπαδόπουλου του δικτάτορα, το 1975 αποστρατεύθηκε στο πλαίσιο της αποχουντοποίησης . Κι όμως αυτόν τον αξιωματικό το 2005 η κυβέρνηση της ΝΔ τον ...αποκατέστησε δινόντάς του το βαθμό του ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ.
  ..Ο υπαρχηγός της εγκληματικής συμμορίας, Χρήστος Παππάς, κατάγεται από χουντοοικογένεια, με δράση… Πατέρας του είναι ο Ηλίας Παππάς, 89 πλέον ετών, τον οποίο ο Μιχαλολιάκος έβαλε στην τελευταία, τιμητική, θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΧΑ, που είχε επικεφαλής τον γιό του, Χρήστο.
Από την προσωπική ιστοσελίδα του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης διαβάζουμε ότι ο πατέρας του, αμέσως μετά τον εμφύλιο («συμμοριτοπόλεμο», όπως γράφει) «εισήλθε στην Σχολή Πυροβολικού στο Μεγάλο Πεύκο.
Εκεί συνεδέθη με φιλία και βαθειά αλληλοεκτίμηση με τον Ταγματάρχη, τότε, Γεώργιο Παπαδόπουλο, μετέπειτα ηγέτη της 21ης Απριλίου.
Ως Ταγματάρχης Π/Β «είχε ενεργό συμμετοχή στην στρατιωτική επέμβαση του 1967. Τη νύχτα της 20ης προς 21η Απριλίου 1967 υπηρετών στο 2ο Επιτελικό Γραφείο του ΓΕΣ ήταν στον έμπιστο κύκλο του Γεωργίου Παπαδοπούλου στον οποίο έμεινε πιστός μέχρι το τέλος.
Διορίσθηκε κυβερνητικός επίτροπος στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Κατά την διάρκεια της 21ης Απριλίου κατείχε νευραλγικές θέσεις όπως δ/ντης του 2ου Γραφείου του Γ΄ Σώματος Στρατού.
Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα παράσημα ευδοκίμου υπηρεσίας καθώς και με πολεμικούς σταυρούς για την πολεμική του δράση».

  Τον Ιανουάριο του 1975 μηνύθηκε μαζί με άλλους συναδέλφους του από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ δικηγόρο Ευάγγελο Γιαννόπουλο επί εσχάτη προδοσία. Τελικά δεν προσήχθη σε δίκη μαζί με πολλούς άλλους μηνυθέντες αξιωματικούς μετά τις δικονομικές διεργασίες της κυβέρνησης Καραμανλή για τη σωτηρία του Φαίδωνα Γκιζίκη.
  Τον Μάρτιο του 1975 αποστρατεύτηκε στο πλαίσιο της αποχουντοποίησης μαζί με εκατοντάδες συναδέλφους του, με τον βαθμό που έφερε κατά την ανακοίνωση των εκτάκτων κρίσεων (εκκαθαρίσεων).
  Συμμετείχε στη ΧΑ, από την ίδρυσή της, ενώ «μετά από πολυετή νομικό αγώνα, το 2005 του αποδόθηκε από το ΣΑΓΕ ο βαθμός του Αντιστρατήγου ε.α.»…

  Σε συνδυασμό με τα όσα έχουν προκύψει αναφορικά με την αθωωτική ψήφο προς τον Κο Κασιδιάρη, την επίθεση φιλίας στην οποία πρωταγωνίστησαν πολλά στελέχη της Ν.Δ., στην πρόσβαση που παρείχαν στον κρατικό μηχανισμό κάποια στελέχη της Ν.Δ. στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α., η Ν.Δ. πρέπει να αντιληφθεί ότι η Ακροδεξιά, η Σκληροπυρηνική Δεξιά και η Χ.Α. είναι συγκοινωνούντα δοχεία κατά συνέπεια μπορεί σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία το 40% της εκλογικής δύναμης της Χ.Α. να προέρχεται απο την Κεντροαριστερά όμως το 60% προέρχεται απο την Δεξιά .Η Ιστορική διεργασία σχηματισμού του Νεοφασιστικού κινήματος στην Ελλάδα αποτελεί ράπισμα για την Λογική του Κου Βορίδη γιατί το Νεοφασιστικό Κίνημα, η Ακροδεξιά και η Σκληροπυρηνική Δεξιά όχι απλά ταυτίστηκαν αλλά στην κυριολεξία λειτουργησαν ως κοινό κέντρο. Αυτά αφορούν το χτές σήμερα η Ηγετική ομάδα της Ν.Δ. δείχνει διάθεση να τελειώνει με όλο το χτές με ότι αυτό κουβαλά

 6. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 01/10/2013 09:52:29

  Παρ' όλη την απέχθειά μου για κάθε τί Ναζιστικό, θα ελεγα πως ακόμα και ο Παππάς, ο κάθε Παππάς οιοδήποτε χρώματος έχει δικαίωμα στις απόψεις του. Δεν ποινικοποιούμε τις ιδέες, ΜΟΝΟ τις πράξεις, γι' αυτό και κρατώ μικρό καλάθι ειδικά μετά από αυτά που είδα να δημοσιεύονται ως συνομιλίες των ΧΑυγητών, αν και φυσικά υπάρχει υπερπολλαπλάσιο υλικό. Αλλά, κρίνοντας από το υπάρχον, δεν νομίζω το κράτος να μπορέσει να στοιχειοθετήσει σοβαρο κατηγορητήριο με την αυστηρή έννοια ότι η εισαγγελία αποδεικνύει (beyond a reasonable doubt, που λενε οι Αγγλοσάξωνες) ενοχή. Τέλος πάντων, ίδωμεν...

  Και κάτι άλλο, ακούγεται πως θα ποινικοποιήσουν την διανομή τρο΄φιμων ΜΟΝΟ σε Έλληνες. Αυτό είναι χειρότερος φασισμός από αυτός των ΧΑυγητών. Δλδ, θα πρέπει να περιμένουμε την ποινικοποίηση της σημαίας στις γιορτές γιατί προσβάλλονται οι μουσαφιραίοι μας ; ή επιδή την βρωμίζουν οι Ναζί της ΧΑ ;

  ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΙΔΙΚΑ. Ο δρόμος για την (εμφύλια) κόλαση είναι στρωμένος με αγκαθια που μοιάζουν με άνθη...

 7. Hawk avatar
  Hawk 01/10/2013 09:55:40

  Είναι απορίας άξιο πως μια χούφτα θεότρελων κατάφερε να παρασύρει τόσον πολύ κόσμο. Φταίνε τα μνημόνια, οκ, αλλά ρε φίλε δεν το ψάχνεις λίγο παραπάνω να δεις αυτοί που σου σερβίρουν τα διάφορα εθνικιστικά, πατριωτικά, αντιμνημονιακά και δεν συμμαζεύεται τι σόϊ είναι και από κρατάει η σκούφια τους? Ενας λαός παραδομένος πολιτικά στην σκύλα και στην χάρυβδη ή καλύτερα στην λερναία ύδρα, κόβεις το ένα σάπιο & δηλητηριώδες κεφάλι σου ξεπετάγεται άλλο.

 8. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 01/10/2013 10:06:43

  Διπλα στα κρασια με τον Μουσολινι δεν ειχε και ενα μπραντυ Μεταξα ? ;)

  • ASPROS TARAMAS avatar
   ASPROS TARAMAS @ Ο Χαζος του χωριου 03/10/2013 14:31:56

   Μπα, αυτός ήταν ο αντίπαλος!

 9. Nik avatar
  Nik 01/10/2013 12:47:33

  Και η αποδεικτική αξία των κρασιών είναι ποια ακριβώς; Γιατί κατασχέθηκαν;

  Τα σαφώς παράνομα αντικείμενα ήταν λίγα αλλά αρκετά, σαν αποδεικτικά στοιχεία, τα υπόλοιπα περιπλέκουν την υπόθεση χωρίς λόγο.

 10. Φυσάει Βοριάς avatar
  Φυσάει Βοριάς 01/10/2013 14:58:11

  Σιγά τις αποκαλύψεις. Σημαίες και κρασιά με σήμα το φασισμό! Τόσο καιρό μας το λέει ο άνθρωπος. Ήταν ανάγκη να το...ανακαλύψουμε; Αυτοί οι δημοσιοκάφροι, δεν παίζονται με τίποτε πια.

  • Hawk avatar
   Hawk @ Φυσάει Βοριάς 01/10/2013 17:21:56

   Το θέμα είναι σοβαρότερο, τα στοιχεία τα έδωσε η αστυνομία όπως λέει και το άρθρο στην αρχή του.

 11. αντιρεαλιστής avatar
  αντιρεαλιστής 01/10/2013 16:01:41

  Πόσο γελοίος είναι ο τύπος που θαυμάζει έναν ημίτρελο τον οποίο οι παππούδες μας ξεφτίλισαν και κατά τα τ'άλλα το παίζει όχι απλώς πατριώτης αλλά και εθνικιστής!

 12. βαγόνι avatar
  βαγόνι 01/10/2013 17:38:05

  Για να το 'λαφρύνουμε:
  Το Vino del Camerata "Giovinezza"(Νεότης)....προέρχεται απο οικειοποίηση
  παλιάς συλλογής κρασιών,δημιούργημα ενός περιπετειώδους τύπου,του Σιμόνε
  Πιανέττι, απο το Μπέργκαμο...Βόρεια Ιταλία....τύπωσαν και τα γραφήματα του
  Ντούτσε και ιδού...φτάνουν και στους Βαλκάνιους οπαδούς....!
  Δοκίμασα πρίν χρόνια το κρασί...με φίλους στην Ιταλία, μιά χαρά,φίνο κρασί....,
  το διασκεδάσαμε....σήμερα,δεν θά'ταν τόσο εύκολο....απο cult διασκέδαση,
  γίνεται σήμα κατατεθέν των βλαμμένων...basta!

  • Uncle Stgm avatar
   Uncle Stgm @ βαγόνι 02/10/2013 02:07:00

   Οι μερακλήδες οινοποιοί παντού έχουν κάτι εμπνεύσεις...
   Δες όμως παρακάτω τι έκαναν μερικοί εξαιρετικοί αλλά και παμπόνηροι Γεωργιανοί αμπελουργοί και το εξάγουν επιτυχώς στην Ιταλία.

 13. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 01/10/2013 19:07:01

  Πολύ πατριώτης ο τύπος! Τόσο πολύ, που το 1940 θα ήταν από την απέναντι πλευρά.

 14. gio avatar
  gio 01/10/2013 20:40:28

  Kαλό είναι που βγαίνουν αυτά, δεν στοιχειοθετούν προφανώς σοβαρές κατηγορίες από μόνα τους, αλλά θα θελα να έβλεπα τα μούτρα όλων αυτών που μας ζάλιζαν με τους ''πατριώτες-εθνικιστές-απαπαπαπα δεν είναι νεοναζί'' χρυσαυγίτες.
  Aς προβληματιστούν όσοι τους έβλεπαν με οποιαδήποτε συμπάθεια, ας μας απαντήσει και ο Κος Κρανιδιώτης αυτοί είναι οι ''πατριώτες-εθνικιστές'' με τους οποίους δεν θέλει να τα βάλει;

 15. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 02/10/2013 00:32:21

  Οι άλλοι απέναντι έχουν το "Antico Rosso Stalin".
  Εκλεκτό Γεωργιανό απο ηλιόλουστες πλαγιές στους πρόποδες του Καυκάσου, φίλοι Κνίτες που το έχουν δοκιμάσει το θεωρούν παγκοσμίου κλάσεως
  http://s.sbito.it/images/20/2049507956.jpg
  Ψάχνω να βρώ το "Rossonero Sardegna Enrico Berlinguer", η προτίμηση μου, εξαιρετικο αλλά δυσεύτερο, μόνον σε απόμερα χωριά. Θα το κοινοποιήσω, αξίζει να το δοκιμάσουν όσοι ταξιδέψουν στο νησί.

 16. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 02/10/2013 02:03:46

  Το "Antico Rosso Stalin" το έχουν δοκιμάσει παλαιοί Κνίτες, συνομήλικοι, πεπειραμένοι, με χιλιάδες ώρες στα ταβερνεία και με άπειρες δοκιμές σπάνιων ποικιλιακών.
  Δυστυχώς δεν έχω ταξιδέψει στην Γεωργία, και απ' ότι ξέρω, εκτός της χώρας μόνον στην Ιταλία μπορεί κανείς να το βρεί άν ενδιαφέρεται, υπάρχει εισαγωγέας.
  Το “R/Ν Sardegna E.B.” είναι δύσκολο να βρεθεί εκτός Σαρδηνίας, ακόμη και στην υπόλοιπη Ιταλία, εκτός απο ταβέρνες στην Ρώμη και πόλεων της Εμίλια Ρομάνα. Το έχω βρεί πάντως στην Ασσίζη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.