#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/12/2011 18:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Παπουτσής χτίζει προφίλ αρχηγούΤο έχουμε ξαναγράψει ότι ο Παπουτσής λειτουργεί ως απασφαλισμένη χειροβομβίδα. Το επιβεβαίωσε και σήμερα. Τα έβαλε με την Ντόρα, συνέχισε την  κόντρα του με τον Άδωνι, τα έχωσε στους πολιτικούς υπαλλήλους του πρώην Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και την Παρασκευή θα πλακωθεί με τον Τσίπρα. Όχι και άσχημα για έναν υποψήφιο δελφίνο του ΠΑΣΟΚ. Αν δείτε τα μέτωπά του, χτίζει προφίλ.

Καταρχήν, τάχθηκε κατά της συμμετοχής αστυνομικών στην τριμελή επιτροπή που θα συσταθούν στις εφορίες και στις οποίες θα απευθύνονται οι πολίτες για να εξαιρεθούν από το τέλος ακινήτων (μήνυμα στον Βενιζέλο)

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο φράχτης στον Έβρο θα γίνει με ελληνικά χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και όχι με κοινοτική χρηματοδότηση, όπως είχε ζητήσει. Η Ε.Ε., είπε ο Παπουτσής, δεν θα χρηματοδοτήσει τον φράκτη στον Έβρο, επειδή δεν χρηματοδότησε εκείνον της Ισπανίας και φοβάται ότι θα ανοίξει λογαριασμό αν το κάνει με την Ελλάδα, γιατί θα το ζητήσουν και άλλες χώρες που έχουν και μεγαλύτερα σύνορα (Ρουμανία, Σλοβακία).

Στο σήριαλ με την μετεγκατάσταση του Άδωνι από το κτίριο της ακτής Βασιλειάδη στον Πειραιά, ο Παπουτσής τόνισε ότι «δεν είναι προσωπικό του βίτσιο», αλλά το επιβάλλει ο νόμος και η ασφάλεια που θέλει να έχει η FRONTEX που είναι εγκατεστημένη εκεί και αποτελεί υποχρέωση της χώρας να την παρέχει.

Όσον αφορά το αίτημα της Ντόρας να παραιτηθεί για τα επεισόδια στην επέτειο μνήμης του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο Παπουτσής είπε: «Άκουσα την κ. Μπακογιάννη από τη Δημοκρατική Συμμαχία να ζητάει την παραίτησή μου, γιατί δεν ισοπεδώσαμε τη διαδήλωση των μαθητών προχθές και γιατί η Αστυνομία επέτρεψε να σπάσουν ένα μάρμαρο –γιατί ένα μάρμαρο ήταν αυτό το οποίο έσπασαν- στην Πλατεία Συντάγματος. Εγώ θέλω να πω καθαρά ότι προσωπικά προτιμώ σπασμένο μάρμαρο παρά σπασμένο κεφάλι, είτε παιδιού δεκατριών χρονών, είτε αστυνομικού. Αυτή είναι η αντίληψή μου, η αντίληψη της παράταξής μας, η δημοκρατικής μας συνείδηση».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. 3birdssitting avatar
  3birdssitting 08/12/2011 20:02:10

  Ποτέ δεν κατάλαβε οτι η εποχή «Παουτσή» πέρασε πριν έρθει κάν.


  Πάντα ηταν στην επιλογή για το βραβείο « β' ή γ' Αρχηγικού Ρόλου » αλλά ποτέ για τον « α' Αρχηγικό Ρόλο » .


  Ουτε αυτός θυμάται πόσες αμαρτίες του θέλει να ξεχαστούν.....Σάμινα κλπ

 2. M.Γ avatar
  M.Γ 08/12/2011 20:03:19

  Ναι, κτιζει το προφιλ. Το ανφας ομως ; Eκει χρειαζεται πολυ καλο μακιγιερ.

 3. Γκόλφω avatar
  Γκόλφω 08/12/2011 20:10:02

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2011

  Να απολυθεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη!

  Tην απόλυση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, ζητάει, με την ιδιότητα της ως Βουλευτής και Γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, η Φωτεινή Πιπιλή.

  Η κυρία Πιπιλή ζητάει από το Πρωθυπουργό της Κυβέρνησης κ. Λουκά Παπαδήμο, του οποίου και μόλις προχθές, ψήφισε τον Προϋπολογισμό, να χρησιμοποιήσει τους κανόνες, στους οποίους υπάγονται όλοι οι πολίτες, δηλαδή την απόλυση, όταν οι συνεχείς ενέργειες και πράξεις τους δημιουργούν μείζονα προβλήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

  Ειδικότερα η κυρία Πιπιλή δημοσιοποιεί τους λόγους:

  Στις 6-12-2011 η αρμόδια Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για τις Εσωτερικές Υποθέσεις, κα Malmström, σε Ερώτηση που κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Παπανικολάου, στις 5 Οκτωβρίου, με αφορμή την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο, απάντησε: «η Επιτροπή ενημέρωσε από τις αρχές Μαρτίου του 2011, την Ελλάδα ότι δεν θα υποστήριζε την κατασκευή του φράχτη με κεφάλαια της Ε.Ε. δεδομένου ότι, κατά τη γνώμη της, η ενέργεια αυτή δεν συνιστά από μόνη της λύση στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή».

  Παρά λοιπόν το γεγονός ότι από πέρυσι η Ε.Ε. είχε ειδοποιήσει ότι δεν θα υποστήριζε τη δημιουργία του φράχτη και με δεδομένο ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν χρήματα για τις Δημόσιες Επενδύσεις, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Χρ. Παπουτσής, ανακοίνωνε το διαγωνισμό για το έργο, παρουσίαζε σε συνεντεύξεις τύπου τις μακέτες.

  Ο ίδιος Υπουργός προανήγγειλε την δημιουργία Κέντρων Υποδοχής και Προσωπικής Κράτησης παράνομων μεταναστών, εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, παρουσιάζοντας μέχρι και τα μέρη ανά την Ελλάδα, στα οποία θα δημιουργηθούν, για τα οποία ακόμη δεν έχει γίνει το παραμικρό.

  Άλλωστε, όπως απάντησε, η αρμόδια Επίτροπος της Ε.Ε. στις 22 Ιουλίου 2011, σε Ερώτηση, στις 27 Μαΐου, του Ευρωβουλευτή Γιώργου Παπανικολάου: «η Επιτροπή, δεν έχει λάβει κανένα σχετικό αίτημα, για την εξασφάλιση και την ενίσχυση της χρηματοδότησης για την κατασκευή τους».

  Τέλος, που είναι και το παράλογο, για τα κέντρα υποδοχής και κράτησης παράνομων μεταναστών, η Τουρκία παρά την απροθυμία της να συνεργαστεί με την Ε.Ε. και να τηρήσει τις συμφωνίες επαναπροώθησης, θα λάβει 440 εκατομμύρια ευρώ για την διαχείριση της μετανάστευσης και την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης!

  Είναι ντροπή για το κύριο Παπουτσή προσωπικά, όταν, η Νέα Δημοκρατία και σχεδόν το σύνολο του Ελληνικού λαού στηρίζει κάθε μέτρο που έχει να κάνει με την επίλυση αυτού του τραγικού προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, να ασχολείται μόνο με την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.

 4. Κρίτων avatar
  Κρίτων 09/12/2011 18:00:37

  Και εγώ και εγώ χτίζω προφίλ για Πάπας...Με τι ασχολείστε μωρέ. Με τενεκέδες.Μια θέση στο μεταΠΑΣΟΚ ψάχνει ο άνθρωπος. Είδε ότι στο καθυστερημένο ΠΑΣΟΚ μπορεί με λαικισμό να ξαναβγεί βουλευτής..Ξέρει κάτι άλλο;Δούλεψε στην ζωή του;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.