#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/01/2010 12:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Παμπούκης, ο Χριστοφοράκος και το C4IΘυμάστε τις γράφαμε στο Διάβασαν καλά την ατζέντα του Χριστοφοράκου στο ΠΑΣΟΚ; 

Διαβάστε τώρα τι γράφει η σημερινή "Ελευθεροτυπία":

Άλλοι τον βλέπουν ως τον σύγχρονο Αντώνη Λιβάνη και άλλοι ως τον Θόδωρο Ρουσόπουλο του Γιώργου Παπανδρέου. Πρόκειται για τον Χάρη Παμπούκη, τον υπουργό Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ, καθηγητή της Νομικής, επιφανή δικηγόρο και πρόσωπο με ειδικό βάρος στις αποφάσεις που λαμβάνει ο Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Χάρης Παμπούκης συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επαφές του Μιχάλη Χριστοφοράκου κατά το 2004 και το 2005, δίχως να είναι εμφανές ότι έχει επαγγελματική σχέση με τη Siemens. Στο ημερολόγιο του Mr. Siemens καταγράφονται πολλές συναντήσεις, συσκέψεις στο νομικό του γραφείο, τηλεγραφήματα κοινωνικού περιεχομένου, γεύματα κ.ά.

Και στο βάθος C4Ι

Η «Εleυθεροτυπία» έχει εντοπίσει οκτώ τουλάχιστον «εγγραφές» αυτών των επαφών Χριστοφοράκου - Παμπούκη, σε μία περίοδο που ο πρώτος είναι πανίσχυρος και ο δεύτερος εκ των βασικών συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου, όταν εκείνος αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΣΟΚ, στο μεταίχμιο των εκλογών του 2004. Οι επαφές των δύο δείχνουν να αφορούν τη σύμβαση του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων (το C4Ι), υπάρχουν στη δικογραφία της υπόθεσης Siemens, όμως δεν προκύπτει αμοιβή του κ. Παμπούκη, ως δικηγόρου ή ως συμβούλου του Μ. Χριστοφοράκου ή της εταιρείας.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2004 στο ημερολόγιο του Μ. Χριστοφοράκου η γραμματέας του, του μεταφέρει ερώτημα που της διατύπωσε ο Διονύσης Δενδρινός, υπεύθυνος για το C4Ι τότε, και εκ των βασικών στελεχών της Siemens. Γράφει λοιπόν στον Χριστοφοράκο ότι ο Δενδρινός ρωτάει «αν θέλει να πάνε μαζί αύριο στον Παμπούκη». Είναι προφανές ότι πρόκειται για την προετοιμασία μιας επαγγελματικής συνάντησης στο γραφείο του Χ. Παμπούκη με τον Μ. Χριστοφοράκο, πιθανώς και με τον Δ. Δενδρινό, σήμερα κατηγορούμενο για το C4Ι που έχει μάλιστα απολογηθεί από το καλοκαίρι του 2009 ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή, αφού πρώτα συνελήφθη ως ύποπτος φυγής, γιατί ο κ. Ζαγοριανός εντόπισε γονικές παροχές... την κρίσιμη περίοδο.

Και μεσημεριανό

* Στις 7 Μαΐου 2004 σε άλλη χειρόγραφη σημείωση αναφέρεται: «Παμπούκης- επόμενη Τετάρτη lunch».

* Στις 10 Μαΐου 2004 το ημερολόγιο Χριστοφοράκου γράφει: «Παμπούκης για Mittagessen (μεσημερινό φαγητό) από 24 Μαΐου και μετά».

* Στις 11 Μαΐου 2004 ξαναγράφεται «Παμπούκης 2».

* Στις 25 Μαΐου 2004, στο ίδιο ημερολόγιο, το ραντεβού με τον Μ. Χριστοφοράκο φαίνεται ότι κανονίστηκε για «13.30 G.Β. Corner, Γεύμα με τον Παμπούκη».

* Ακολουθούν και άλλες επαφές τον Ιούνιο του 2004 και η γραμματέας του Μ. Χριστοφοράκου ξαναγράφει ότι αυτός πρέπει να επικοινωνήσει με Παμπούκη και ότι κάλεσαν μεταξύ άλλων, ο Αγγέλου, ο Σμπώκος κ.λπ.

* Στις 8 Ιανουαρίου 2005 στα εισερχόμενα του γραφείου Χριστοφοράκου καταχωρίζεται μεταξύ άλλων ένα τηλεγράφημα από τον Χάρη Παμπούκη. Αυτός «ευχαριστεί πολύ για τις ευχές, εύχεται και αυτός υγεία, πρόοδο και προσωπική ευτυχία και επιθυμεί να γευματίσετε ένα μεσημέρι που μπορείτε».

Από το 1996

Αυτά καταγράφονται από τον Μ. Χριστοφοράκο, ενώ στον υπουργό Επικρατείας Χ. Παμπούκη πέφτει το βάρος της διευκρίνισης της σχέσης του με τον Νο1 της Siemens Ελλάδος. Υπενθυμίζεται ότι ο Χ. Παμπούκης από το 1996 μέχρι και το 2001 είχε δύο θέσεις κυβερνητικής ευθύνης. Την περίοδο 1996-1997 ήταν ειδικός σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, ενώ τη διετία 1999-2001 είχε οριστεί από τον Γ. Παπανδρέου γενικός γραμματέας Διοίκησης και Οργάνωσης του υπουργείου Εξωτερικών. *

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=126755

ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 30/01/2010 12:26:45

  Πάμε όλοι μαζί...

  http://www.youtube.com/watch?v=fQ7Ahu01axI

  Ώπα ώπα ώπα

 2. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 30/01/2010 12:38:49

  πάμε άλλο από μπιρμπίλω:
  Πακέτο Μπιρμπίλη για τους ημιυπαίθριους
  Oι ιδιοκτήτες θα κληθούν να πληρώσουν ένα εφάπαξ πρόστιμο. Tα χρήματα θα συγκεντρωθούν σε ειδικό πράσινο ταμείο που θα δημιουργηθεί για τη χρηματοδότηση απαλλοτριώσεων για απελευθέρωση χώρων και έργα πρασίνου.

  http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=24791150

  Καλά δεν κατάργησαν το ίδιο μέτρο του Σουφλιά; και εκτόξευσαν στα ύψη το έλλειμμα κόβοντας ένα προϋπολογισμένο έσοδο;

  Δεν μας έλεγαν ότι δεν θα είναι φοροεισπρακτική η νομιμοποίηση του ΠΑΣΟΚ
  __________________

  Πάμε όλοι μαζί «θα τον μεθύσουμε τον ήλιο»... ώπα ώπα ώπα

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ «Κασσάνδρα» 30/01/2010 15:15:56

   Θα μαζέψουν λεφτά και θα απαλλοτριώσουν για χώρους πρασίνου; χαχαχαχαχαχα...

 3. anoynmous avatar
  anoynmous 30/01/2010 12:39:58

  Θα πρέπει να χωνέψουμε ότι και τα 2 μεγάλα κόμματα τα πήραν. Το ΠΑΣΟΚ περισσότερα η ΝΔ λιγότερα, αλλά κι αυτή τα πήρε.

  Παρόλο που τα πήραν φρόντισαν να χώσουν το Χρ. στη φυλακή. Έκαναν όμως ένα λάθος. Δεν τον έχουν στην Ελλάδα να τον κρατάνε στο χέρι με το ότι και καλά θα τον ρίξουν στα μαλακά και να μη μιλάει.
  Με άλλα λόγια τον έχωσαν στη φυλακή αυτοί που τους λάδωσε και παράλληλα δεν τους έχει ανάγκη. Τους κρατάει, δεν τον κρατάνε.

  Ερωτώ εγώ ο αφελής: Αν ο κάθε ένας από εμάς βρισκόταν στη φυλακή από κάποια λαμόγια θα τους έκαιγε αν μπορούσε ή όχι; Η απάντηση είναι ναι. Σταδιακά θα δώσει όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα εκτός αν πάρει ανταλλάγματα. Π.χ. αποσύρει η μητρική Siemens τις αγωγές εναντίον του.

 4. Factorx avatar
  Factorx 30/01/2010 13:33:38

  Χ.Παμπούκης: Ουδεμία σχέση με τον Μ.Χριστοφοράκο
  «Ουδέποτε είχα επαγγελματικές, φιλικές ή έστω κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Χριστοφοράκο», ξεκαθαρίζει ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας». «Από τις εμφανιζόμενες στο δημοσίευμα εγγραφές της γραμματέως του κ. Χριστοφοράκου προκύπτει ότι συστηματικά επεδιώκετο επαφή μαζί μου η οποία όμως δεν έλαβε ποτέ χώρα», σημειώνει ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.

  Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο ημερολόγιο του πρώην ισχυρου άνδρα της Siemens καταγράφονται τουλάχιστον οκτώ εγγραφές για συναντήσεις, συσκέψεις στο νομικό γραφείο του κ. Παμπούκη, τηλεγραφήματα κοινωνικού περιεχομένου, γεύματα κ.ά. την περίοδο 2004-5.

  «Ουδέποτε είχα επαγγελματικές, φιλικές ή έστω κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Χριστοφοράκο και τη Siemens και προφανώς με την διερευνώμενη υπόθεση», απαντά ο κ. Παμπούκης και προσθέτει:


  «Προς άρση οιονδήποτε εσφαλμένων εντυπώσεων διευκρινίζω ότι ουδέποτε προσκλήθηκα και φυσικά δεν παραβρέθηκα σε κοινωνικές εκδηλώσεις του κ. Χριστοφοράκου ή της Siemens και ουδέποτε έλαβα δώρα ή προσφορές από την εν λόγω εταιρία ούτε έχω πάει σπίτι του ή στα γραφεία της εταιρίας».


  Όπως μάλιστα επισημαίνει, «από τις εμφανιζόμενες στο δημοσίευμα εγγραφές της γραμματέως του κ. Χριστοφοράκου προκύπτει ότι συστηματικά επεδιώκετο επαφή μαζί μου η οποία όμως δεν έλαβε ποτέ χώρα».

  Καταλήγοντας ο κ. Παμπούκης υπογραμμίζει: «Κανείς και τίποτα δεν θα με καταβάλλει από την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος γενικά και ιδίως κατά την κρίσιμη περίοδο διερεύνησης υποθέσεων από τις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων.

  Επαναλαμβάνω ότι η δημιουργία παραπλανητικών εντυπώσεων δεν εξυπηρετεί την αναζήτηση της αλήθειας, αποπροσανατολίζει, παραπλανά και συσκοτίζει τις πτυχές που πρέπει να αναδειχθούν για να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες όπου και σε όποιον πρέπει».

  • Γιωργος Χ avatar
   Γιωργος Χ @ Factorx 30/01/2010 14:16:42

   χα χα χααααααα

   Δεν παίζονται οι Πασόκοι, είναι ικανοι να τους πιάσει η γυναίκα τους με τον γκόμενα καβάλα και να πουν ότι "δεν βλέπεις καλά, έχεις μυωπία"

  • Orestios avatar
   Orestios @ Factorx 30/01/2010 14:26:37

   χαχαχαχαχα
   Ναι, τον πιστέψαμε.
   Τί είναι τούτοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
   Τί ξεφτιλίκια είναι αυτά από ανθρώπους που θέλουν να περιούνται για σοβαροί? Ροχάλα.

  • Le canard avatar
   Le canard @ Factorx 30/01/2010 14:37:28

   Τρεπεκλής, Παμπούκης ... και πολλοί άλλοι. Και οι δύο του περιβάλλοντος Γ.Παπανδρέου. Και οι δύο συνδέονται με C4i. Ο Παμπούκης είχε "διαψεύσει" σχέσεις με τον Τρεπεκλή για C4i (άραγε δεν συναντήθηκαν ποτέ στα λάντς της οικογένειας Παπανδρέου;). Παραείναι πολλές συμπτώσεις για να κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτε για τον φόνο.

  • Le canard avatar
   Le canard @ Factorx 30/01/2010 15:12:34

   Για τους ανθρώπους του "Αθήνα 2004" που έσπρωξαν με κάθε τρόπο αυτές τις φαραωνικών διαστάσεων προμήθειες για τους Ολυμπιακούς θα μιλήσει κανείς; Καλά κάνουμε και τα χώνουμε στους πολιτικούς (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) αλλά τη φάμπρικα του "Αθήνα 2004" της Μαρίας Αντουανέτας, της Γιάννας, δεν την φωτίζει κανείς. Οι πολιτικοί τα ξέρουν καλά. Γιατί δεν τα λένε; Εχουν περάσει πια επτά χρόνια από τότε και δεν υπάρχει λόγος ξεφτίλας της χώρας.

  • Le canard avatar
   Le canard @ Factorx 30/01/2010 15:15:11

   Με την ευκαιρία τον δικηγόρο της Γιάννας Αγγελοπούλου, τον Παπαγεωργίου, που "καθάρισε" τον Ελεύθερο Τύπο, του έβαλε λουκέτο και οδήγησε 500 εργαζόμενους στο δρόμο, τον έβαλαν στο ΔΣ της ΕΡΤ, ε; Προφανώς, μαζί με τον Κούλογλου, τον "αντιεξουσιαστή" ΕΚΚΕτζή, για να "καθαρίσουν" και την ΕΡΤ, ε; Ας αρχίσουν από το ξήλωμα του ίδιου του ΔΣ της ΕΡΤ, και μετά βλέπουμε.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Factorx 30/01/2010 15:16:16

   Για να συμπληρώσουμε τον Γιώργο Χ, "όχι αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις".

  • Le canard avatar
   Le canard @ Factorx 30/01/2010 15:17:45

   Τα μέλη της ΔΑΟΑ (Διεύθυνση Ασφαλείας Ολυμπαικών Αγώνων) θα κληθούν στην Εξεταστική της Βουλής για το C4i; Αυτοί ξέρουν όλες τις μαϊμουδιές που έγιναν με το σύστημα, την SAIC, τη Siemens και το "Αθήνα 2004". Τον Σπανουδάκη επίσης, της Γιάννας και του "Αθήνα 2004" θα τον καλέσουν; Τον Σίμιτσεκ της Γιάννας που ήταν ο υπέυθυνος για τις προμήθειες (και του C4i) από το "Αθήνα 2004" θα τον καλέσουν; Κυρίως αυτόν τον τελευταίο.

  • Le canard avatar
   Le canard @ Factorx 30/01/2010 15:20:15

   Χρυσοχοΐδης και Παπαντωνίου επίσης πρέπει να κληθούν στην Εξετασχτική. Αυτοί ως υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Αμύνης έβαλαν τις υπογραφές τους στο ΚΥΣΕΑ για το C4i. Ο Γ.Παπανδρέου ήταν ΑΠΩΝ (!!!!!) από το ΚΥΣΕΑ. Κάτι ήξερε το παιδί από τον φίλο του το "ναύτη" τον Τρεπεκλή και φρόντισε να κάνει ταξιδάκι.

 5. ataktos avatar
  ataktos 30/01/2010 13:37:13

  Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται …..

 6. Τασος avatar
  Τασος 30/01/2010 16:04:31

  Εγώ είμαι σίγουρος.
  Οσα γράφει το ημερολόγιο για τα στελέχη της ΝΔ είναι αλήθεια.
  Όσα γράφει για τα σελέχη τοου ΠΑΣΟΚ είναι''μπούρδες'' όπως έλεγε η Σ.Νοταρά στο ''αχ αυτή η γυναίκα μου....''

 7. xaroylhs avatar
  xaroylhs 30/01/2010 16:10:39

  ...μπουμπούκι το Παμπούκι !! φίλοι μου .
  Και πούσαι ακόμα !

 8. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 30/01/2010 16:23:58

  Κανονικά ο Παμπούκης θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί κατευθείαν, με δεδομένη τη ρητορική των ημερών. Αν με ρωτάτε εμένα, δεν πιστεύω ότι οπωσδήποτε υπάρχει κάτι κακό πίσω από τις συναντήσεις με το Χριστοφοράκο. Ελεύθερος επαγγελματίας ήταν ο Παμπούκης, παρείχε υπηρεσίες σε όποιον πελάτη τον πλήρωνε. Σας ρωτάω, και ποιος δικηγόρος, τότε, δεν θα είχε πελάτη τη Siemens. Αν σου έρθει και σου χτυπήσει την πόρτα του γραφείου σου τέτοιος πελάτης, θα του πεις "όχι"; Και όχι μόνον δικηγόρος, αλλά οποιοσδήποτε επαγγελματίας. Φτάνει πια με τη δαιμονοποίηση της Siemens.

  Having said that, που λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, πρέπει να σημειώσουμε όμως ότι δεν μπορούν να εγκαλούν τον έναν και τον άλλον για κάθε επαφή που είχε με τη Siemens και να λένε ότι ειδικά με τον Παμπούκη δεν τρέχει τίποτα. Είμαι κατά της δαιμονοποίησης, αλλά κατά συνολικά της δαιμονοποίησης. Ας μην παριστάνουν τους τιμητές μετά. Αν ζητήσουν να κληθεί ο Καραμανλής να καταθέσει για την ευχαριστήρια επιστολή, τότε οπωσδήποτε ο Παμπούκης πρέπει να παραιτηθεί από την πολιτική, με την ίδια λογική, και να περιοριστεί στα δικηγορικά και καθηγητικά του καθήκοντα, στα οποία αναντίρρητα διαπρέπει. Όχι όμως δύο μέτρα και δύο σταθμά στην πολιτική.

 9. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 30/01/2010 16:27:58

  Τι να σας πώ πιά...λυσσάξατε παληοιντριγκαδόροι,μηχανορράφοι,κουτσομπόληδες.Είναι κακό να πάς γιά lunch στο GB.Corner with or without Mickael?Είναι κακό να θέλεις να μάθεις από κοντά κι από πρώτο χέρι(αλλά μιλάμε γιά ποοοοολύ κοντά!)τα συστήματα που αφορούν την ασφάλεια της χώρας σου;Καλά...δεν εντρεπε(κλής)ται κανείς σας;Ου να μου χαθείτε παληομισαλλόδοξοι!!!!!

 10. Hase avatar
  Hase 30/01/2010 16:53:05

  Θα ζητησουν να κληθει ο ΚΚ γιατι θα ζητηθει απο την ΝΔ να κληθει ο Σημιτης ο μικροψυχος, ο στρατηγος του οποιου (ο Τσουκατος ο μηχανοραφος) ειναι ο μονος που ομολογησε οτι τα πηρε απο τον Χριστοφορακο. Καπου ομως στραβωσε το πραγμα για το ΠΑΣΟΚ τους βγηκε τωρα και ο παμπονηρος Παμπουκης και τωαα τρεχουν και δεν φτανουν. Καπου ακουσα και για καποια κυρια Σιουτη η οποια ηταν νομικος συμβουλος του Χριστοφορακου και που τωρα ειναι νομικος συμβουλος του ΓΑΠ. Δεν ξερω αν αληθευει.

 11. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 30/01/2010 17:01:44

  Hase,αληθεύει,αληθεύει.Δεν φαντάζομαι όμως, να περίμενες να το σχολιάσουν τα εντελώς( μα ε ν τε λ ώ ς )αμερόληπτα κι αντικειμενικά (βεβαίως-βεβαίως)ηλεκτρονικά ΜΜΕ;Αυτά α κ ρ ι β ώ ς ,που πρίν λίγους μήνες κορυβαντιούσαν και ξεσάλωναν άν η φοράδα του μπατζανάκη της πεθεράς της κουνιάδας του τέταρτου ξαδέρφου του Ρουσόπουλου χέσ...κε στ'αλώνι;;;;;

 12. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 30/01/2010 17:32:49

  Έλα πάρε πάρε Φάκρωρά μου απο REAL NEWS 100 ονοματάκια από την ατζέντα της Μαντάμ Μιζενς:

  Κων. Μητσοτάκη
  Nτ. Μπακογιάννη
  Κυρ. Μητσοτάκη
  Ευ. Αντώναρο
  Γ. Αγγέλου
  Μ. Λιάπη
  Δ. Αβραμόπουλο
  Θ. Τσουκάτο
  Κ. Γείτονα
  Χ. Παμπούκη
  Α. Τσοχατζόπουλο
  Γ. Αλογοσκούφη
  Δ. Σιούφα
  Γ. Παπαθανασίου
  Π. Δούκα
  Αθ. Νάκο
  Γερ. Γιακουμάτο

  συνέχεια...100 σύνολο

  ...ένα τώρα που κληρώνειιιιιι!!!

  http://www.realnews.gr/uploads/cover/cover.pdf

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ «Κασσάνδρα» 30/01/2010 17:33:45

   Αγιά ομοούσια αδιαίρετη οικογένεια.

  • surabayias avatar
   surabayias @ «Κασσάνδρα» 30/01/2010 23:44:05

   πισσα και πούπουλα λοιπόν σε όλους. Μόνο που δεν γνωρίζω αν φθάνουν οι ποσότητες που διαθέτουμε ή πρέπει να εισάγουμε

 13. trochalos avatar
  trochalos 30/01/2010 18:25:19

  Οι Πασόκοι καμμία μα καμμία σχέση είχαν,έχουν ή θα έχουν στο μέλλον με σκάνδαλα.Αυτό το αποφάσισε το 45%του Ελληνικου ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗ λαού και είναι ΝΤΡΟΠΗ να λέτε τέτοια πράγματα΄.Σκάνδαλα κάνουν όλοι οι άλλοι.
  Ο κ.Παμπούκης από ότι φαίνεται δεν έχε ακουστά ουτε καν το όνομα SIEMENS,πόσο μάλλον του Χριστοφοράκου.
  ΟΙ πασόκοι έχουν ένα ηλεκτρονικό σύστημα που μόλις τους πλησιάζει κάποιο λαμόγιο αυτομάτως βαράει σαν τον συναγερμό και έτσι δεν έρχοντε σε εποφη.Καταλάβατε τώρα τι παίζει με του C4I,τα λεφτά τα πηραν οι ΝΔκράτες,οι ΚΚΕδες και οι κάτοικοι του AVATAR
  Σε λίγο καιρό Φάκτορα πες μας πως βρέχουν τις σανίδες.

 14. Ένας Τυχαίος avatar
  Ένας Τυχαίος 30/01/2010 20:16:36

  Βρε παιδιά, το αρνείται διότι τα έπερνε μαύρα! Είναι εποχές τώρα να του ζητήσει αναδρομικά ο Παπακωνσταντίνου; Να δώσουμε το κακό παράδειγμα στη κοινωνία ότι δε κόβουμε αποδείξεις;

  Είναι βαθύ το νόημα των δηλώσεών του! Πολύ βαθύ! Σαν το βαθύ ΠΑΣΟΚ ένα πράγμα!

  Παρακαλάω να γλινει ο Χριστοφοράκος το ελληνικό βαθύ λαρύγγι, αλλά δυστυχώς δε το βλέπω.......

 15. ndvoice avatar
  ndvoice 30/01/2010 21:25:12

  Έπειτα από όλα αυτά, αν πιστεύετε ότι κάποια εξεταστική επιτροπή και ειδικά αυτή για τη SIEMENS, θα καταλογίσει ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα, πλανάστε πλάνην οικτράν.
  Και σε άλλα με υγεία.

 16. ΝΟΝΟΣ avatar
  ΝΟΝΟΣ 31/01/2010 00:14:10

  Αν εισαι μεσ το βόθρο δεν εχει σημασία αν είσαι ψηλα η χαμηλά εισαι ομως μέσα και βρωμάς
  Βρωμα και μπόχα απο παντού αδερφια.
  Αρχίζουν πάντως οι φυλλάδες περιεργο παιχνίδι αποπροσανατολισμού που το πάνε αραγε???

 17. Βιογόνος avatar
  Βιογόνος 01/02/2010 10:04:33

  Βρε παιδιά, είναι δυνατόν οι πολιτικοί μας, αυτοί οι βράχοι ηθικής, να είχαν ποτέ συναντήσεις και κοινωνικές σχέσεις με το Χριστοφοράκο. Αυτοί ακούν επιχειραματία και δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.
  Απλώς, ο Χριστοφοράκος ως φαντασιόπληκτος που είναι παραμυθιαζόταν ότι στον ελεύθερο χρόνο του συνομιλούσε και συνέτρωγε μαζί τους. Έτσι για να κάνει "το κομμάτι του" στους φίλους του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.