#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/08/2011 17:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Παμπουκης πήδηξε απο το καράβι(Ανανεωμένο). Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Χ. Παμπούκης. Αφορμή η επίθεση που δέχθηκε χθες στο υπουργικό συμβούλιο από τον Χρ. Παπουτσή και τον Μ. Χρυσοχοίδη  για το θέμα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας την ανασύσταση του οποίου ζητούσε.

Η παραίτησή του αποτελεί προσωπικό πλήγμα κατά του Γ. Παπανδρέου του οποίου επί μακρόν υπήρξε ο βασικός σύμβουλος και συνεργάτης.

Από το γραφείο του κ. Παμπούκη εκδόθηκε πριν από λίγο η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο οφείλουμε να μην υπακούμε σε δογματισμούς και προσωπικές στρατηγικές, που δεν εξυπηρετούν τους εθνικούς στόχους. Σήμερα, κύριο ζητούμενο είναι η ανάπτυξη και η ναυτιλία μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του στόχου.

    Επί δύο μήνες κατέβαλλα προσπάθειες να ανασυγκροτήσω ένα εθνικά ωφέλιμο τομέα. Εντούτοις, δεν μπορούσαν να έχουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα χωρίς την αναγκαία πολιτική συγκρότηση μέσω της επανασύστασης του Υπουργείου Ναυτιλίας. Ενός, δηλαδή, θεσμικού εργαλείου του κράτους.

    Πρόσφατα διατύπωσα δημοσίως με καθαρότητα και παρρησία την πρόταση για την επανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας, η οποία υπηρετεί το προφανές. Τη θέση αυτή, άλλωστε, έχουν υιοθετήσει όλοι οι κοινωνικοί φορείς και πέραν του χώρου της ναυτιλίας.

    Θεωρώ αυτονόητη πολιτική υποχρέωση να υπερασπίζεται κανείς και να διατυπώνει θέσεις προς όφελος του εθνικού συμφέροντος. Και προφανώς η πολιτική αδικείται, όταν προσλαμβάνει προσωπικά χαρακτηριστικά.

    Η συμμετοχή μου στα πολιτικά δρώμενα της χώρας σ’ αυτήν τη χρονικά ιστορική περίοδο είχε ως αποκλειστικό γνώμονα τη συμβολή μου στην υπέρβαση της εθνικής κρίσης, το οποίο θεωρώ πατριωτικό καθήκον όλων μας. Ακόμα και όταν δεν συμφωνούσα με όλες τις αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν.

    Η αμετάκλητη απόφαση μου να παραιτηθώ επιβεβαιώνει πλήρως τον χαρακτήρα και την ουσία της εμπλοκής μου στην πολιτική. Αποτελεί πράξη ευθύνης, πράξη ενός ανθρώπου που δεν είχε ποτέ σχέση εξάρτησης με θέσεις ή καρέκλες. Είναι αυτονόητη πράξη αξιοπρέπειας.

    Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την τιμή συμμετοχής στην ευθύνη καθώς επίσης τους συνεργάτες μου, οι οποίοι στήριξαν αυτήν την προσπάθεια σε όλο το διάστημα της κυβερνητικής μου θητείας. Εύχομαι στην Κυβέρνηση να συνεχίσει απρόσκοπτα και με επιτυχία το εθνικό της έργο".

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:   

 «Ο κ. Παμπούκης το κατάλαβε έστω και αργά. Υπέβαλε την παραίτησή του. Την οποία χαρακτήρισε μάλιστα, ως “αυτονόητη πράξη αξιοπρέπειας”. Ο κ. Παπανδρέου, όμως, επιμένει στο λάθος. Αρνείται πεισματικά, κόντρα στο συμφέρον της χώρας, να δεχθεί αυτό που προτείνει εδώ και μήνες η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης ΣαμαράςΝα επανασυστήσει το υπουργείο Ναυτιλίας! Επιτέλους, ο Πρωθυπουργός της καταρρέουσας κυβέρνησης, ας το κάνει πράξη έστω και την ύστατη ώρα…».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 25/08/2011 15:46:07

  Ποιός ακολουθεί?????

  • ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
   ΠΙΛΟΤΟΣ @ Orestios 25/08/2011 16:57:26

   Μπένυ ; Θα ήταν καλή ευκαιρία για τη διαδοχή :P

 2. thespieys avatar
  thespieys 25/08/2011 15:46:29

  Mεγάλο πλήγμα για την Ελληνική Δημοκρατία...

 3. alakran avatar
  alakran 25/08/2011 15:47:31

  Άντε,να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι της κυβέρνησης!

 4. Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ avatar
  Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ 25/08/2011 15:47:37

  με fast track ή χωρίς ;

 5. manos avatar
  manos 25/08/2011 15:47:48

  Απίστευτο, τέτοιο καλό παιδί.
  Και οι νομοταγείς πολίτες που τον ΨΗΦΙΣΑΝ τι θα κάνουν τώρα?

  • Theo avatar
   Theo @ manos 25/08/2011 17:16:16

   αστοχο σχολιο! ηταν εξωκοινοβουλευτικος!
   μην γραφουμε μονο για να γραφουμε...

 6. antanistimi avatar
  antanistimi 25/08/2011 15:50:14

  ηταν ενα μικρο καραβι-ηταν ενα μικρο καραβι
  που ηταν α-α-αταξιδευτο,που ηταν α-α-αταξιδευτο οε-οε-οεοε
  και σε πενε-εξη εβδομαδες και σε πεντε-εξη εβδομαδες
  σωθηκαν ο-ο-ολες οι τροφες,σωθηκαν ο-ο-ολες οι τροφες οε-οε-οεοε
  συνεχιστε..παμε...και τοτε ριξανε τον κληρο.........

 7. Orestios avatar
  Orestios 25/08/2011 15:52:49

  Προλαβαίνουν μέχρι αύριο να παραιτηθούν όλοι???

  • Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ avatar
   Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ @ Orestios 25/08/2011 16:20:08

   μπα, ο Παμπούκης μόνο είχε την τεχνογνωσία του FAST TRACK

 8. pikras57 avatar
  pikras57 25/08/2011 15:53:02

  ...αυτός φοβόταν να υπογράφει σαν υπουργός...ως έμπειρος νομικός κάτι θα ξέρειιι....κάτι φοβάται...

 9. Σ.Κ. avatar
  Σ.Κ. 25/08/2011 16:09:10

  Τιτανικός...

 10. kyprios avatar
  kyprios 25/08/2011 16:10:28

  μα το σκεφτηκε καλά???? τι παει να κάνει????? βλεπω τωρα που παραιτηθηκε αυτο το μεγάλο κεφαλι της ελληνικης και παγκοσμιας ναυτιλιας θα βρουν την ευκαιρια οι κακοι κερδοσκοποι να σορταρουν τον baltic dry index.... οι ναυλοι στο ναδιρ....ωιμε.....

 11. man8os avatar
  man8os 25/08/2011 16:19:33

  Ποσοι εμειναν?

  • Σ.τ.γ.θ avatar
   Σ.τ.γ.θ @ man8os 25/08/2011 16:48:45

   O ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

 12. zap-zap avatar
  zap-zap 25/08/2011 16:22:49

  χάσαμε τον δικηγόρο της SIEMENS και διαφόρων καλών πολυεθνικών;
  αμαν...

 13. parsifal avatar
  parsifal 25/08/2011 16:24:20

  Στο καλό, ενας καθηγητής λιγότερος !
  Πολύ θα ηθελε να επανασυστήσει το ναυτιλίας στην πρωτέρα μορφή του Υπουργείου Εξυπηρετήσεως Εφοπλιστών, με στρατιωτικό προσωπικό στις διαταγές του κ. καθηγητού, ενα αποτελεσματικό μέσο για τις "δουλειές" με διαιτησίες, αδειες εκμεταλλεύσεως γραμμών κλπ για ολο το νομικό συρφετό της ναυτιλίας.
  Η ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και θα παραμείνει εκεί οπου ανήκει ! Οι φιλιπινέζες των εφοπλιστών και του "κλάδου της ναυτιλίας" ας πάνε σε αλλο ad hoc υπουργείο.

  • ο ξένος avatar
   ο ξένος @ parsifal 25/08/2011 18:50:45

   Επειδή φαίνεται ότι κατέχεις το αντικείμενο και επειδή δεν έχω διαβάσει κάτι με επιχειρήματα ως προς το αν πρέπει ή δεν πρέπει να υπάρχει υπ.Εμπορικής Ναυτιλίας, πού πρέπει να υπάγεται το Λιμενικό κ.τλ, θα ήταν ενδιαφέρον να το αναπτύξεις λίγο εάν δεν έχεις αντίρρηση.

 14. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 25/08/2011 16:26:15

  Στο θέμα του Κατάρ θα συνεχίσει να ανακατεύεται, ή το αφήνει στον Ν. Παπανδρέου γιά τα περαιτέρω;

 15. Άσχετος avatar
  Άσχετος 25/08/2011 16:41:49

  Είδε ο Τζεφρυ οτι πλησιαζει η χρεωκοπια και σκαρφιστηκανε την αφορμή που θα ρίξουν την κυβερνηση για να προλάβουν να φυγουν πριν την καρατόμησή τους. Ο σούπερ έμπιστος δε θίχτηκε από το ταμειο εθνικης περιουσίας, την κατάργηση του κοινοβουλίου και όλο το γενικό ξεπουλημα αλλά παρεξηγηθηκε επειδη είχε μια κόντρα στην βουλή. Καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα.

 16. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 25/08/2011 16:42:33

  Τεράστια απώλεια, τόσο σε συμβολικό-ψυχολογικό-πολιτικό, όσο και σε επίπεδο "χειριστών". Ο Παμπούκης είχε την κατάρτιση για να κάνει πράγματα, που δεν την είχαν οι λοιποί συνεργάτες του ΓΑΠ. Επισης, ήταν απείρως σοβαρότερος από κάτι Ραγκούσηδες και κάτι Παπακωνσταντίνου. Πολλές φορές είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους οι συνεργάτες του ΓΑΠ, όμως το να "πηδήξει" κανείς από το καράβι ήταν κάτι που (με την εξαίρεση Κοτζιά, που επιβεβαιώνει απλώς τον κανόνα) δεν είχε ξαναγίνει.

  Εκτός των άλλων "-ότερος", ο Παμπούκης είναι (ήταν) και ο εξυπνότερος της παρέας. Εγγράφει υποθήκη νωρίς και θα μπορεί να λέει αύριο "εγώ τα βρόντηξα και έφυγα και είχα καταλάβει από νωρίς τι γίνεται και προσπαθούσα να αλλάξω την κατάσταση". Η αποχώρησή του θα έχει, κατά τη γνώμη μου, φαινόμενα ντόμινο τόσο για το επιτελείο του ΓΑΠ, όσο και για την κυβέρνηση, αφού θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς.

  Δεν είναι το ίδιο να σου φεύγει ένας όποιος να 'ναι υπουργός και να σου φεύγει το πρώην δεξί σου χέρι. Ο Παμπούκης ήταν στις δόξες του ο δεύτερος ισχυρότερος άνδρας στη χώρα μετά τον ΓΑΠ. Το ξήλωμα του πουλόβερ αρχίζει και η φθορά από εδώ και πέρα θα επέλθει με γεωμετρική πρόοδο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι, χάνοντας έναν ικανό (άσχετα τι γνώμη έχει κανείς ως τρίτος για τον Παμπούκη, αυτή ήταν η γνώμη του ΓΑΠ για αυτόν) και έμπιστο συνεργάτη του, πλησιάζει η ώρα που και ο ΓΑΠ θα τα βροντήξει, έχοντας καταρρεύσει πια ψυχολογικά από τα συνεχή χτυπήματα και τις συνεχείς αποτυχίες, που τον εκθέτουν στα μάτια των "αφεντικών".

  Η ώρα που προέβλεψε ο Αντώνης πέρυσι στη ΔΕΘ ότι θα τον παρακαλάνε να κυβερνήσει, πλησιάζει με ταχύτητα.

  Το μόνο που μένει πια στον συμπλεγματικό ΓΑΠ είναι καταστρέψει ολοσχερώς τον Βενιζέλο, ώστε να μην υπάρχει για τον τελευταίο η παραμικρή δυνατότητα να γίνει αρχηγός. Μετά και από αυτήν την πράξη του δράματος, ο ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης θα εγκαταλείψει αυτή την απαίσια χώρα με αυτόν τον απαίσιο πληθυσμό, που ποτέ δεν κατάλαβε τα μεγαλεπήβολα σχέδια που είχε για αυτήν.

  Αν χαίρομαι για την παραίτηση είναι επειδή φέρνει την αποχώρηση του ΓΑΠ μια ώρα κοντύτερα. Ίσως μάλιστα, πολλές ώρες κοντύτερα...

  • Ίωνας avatar
   Ίωνας @ Επώνυμος 25/08/2011 17:13:05

   Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Επώνυμος 25/08/2011 17:19:20

   Μάλλον την Ελλάδα (και τον πλούτο της) προσπαθεί να καταστρέψει πρώτα, οπως θα κάνει και ο Καντάφι στη Λιβύη οταν βεβαιωθεί οτι δεν έχει αλλες δυνατότητες αντίστασης.

  • blue nile avatar
   blue nile @ Επώνυμος 25/08/2011 17:25:51

   Συμφωνώ σε όλα μα πιο πολύ στο: Εκτός των άλλων “-ότερος”, ο Παμπούκης είναι (ήταν) και ο εξυπνότερος της παρέας. Εγγράφει υποθήκη νωρίς και θα μπορεί να λέει αύριο “εγώ τα βρόντηξα και έφυγα και είχα καταλάβει από νωρίς τι γίνεται και προσπαθούσα να αλλάξω την κατάσταση”...

   Ο Παμπούκης είναι όντως χαρισματικός. Απλά επέλεξε να δουλεύει για αυτούς που έφεραν την καταστροφή στη χώρα. Πήδηξε από το τραίνο της μεγάλης φυγής του σχετκά νωρίς και μάλλον θα έχει ρόλο και λόγο στο νέο αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ που θα προκύψει μετά τις επερχόμενες εκλογές.

  • ΜΑΝΙΑ avatar
   ΜΑΝΙΑ @ Επώνυμος 25/08/2011 18:42:19

   ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΠΡΟΩΡΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΙΛΕΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΜΟΙΡΟ ΕΥΘΥΝΩΝ!!!

   • ΑΡΚΑΣ avatar
    ΑΡΚΑΣ @ ΜΑΝΙΑ 25/08/2011 19:59:30

    Ακριβώς, Μάνια. Συμφωνώ απόλυτα.

 17. vel avatar
  vel 25/08/2011 17:09:48

  τελευταίο ανέκδοτο:
  ποιός έριξε τον Χάρη;
  η Τίνα!!

 18. manos avatar
  manos 25/08/2011 17:30:18

  Γιατί πιστεύεις ότι έγραψα το ΨΗΦΙΣΑΝ με κεφαλαία?
  Ποτέ δεν γράφω μόνο για να γράφω...

 19. Aggelos avatar
  Aggelos 25/08/2011 17:38:25

  ο παμπουκης δεν ειχε τοσο πασοκοφατσα,,προσπαθησε με τους Αραβες για επενδυσεις..

  σχετικα σοβαρος φαινοταν.
  αλλα δεν αρκεσε..

 20. factorx avatar
  factorx 25/08/2011 17:42:45

  Ο Χρυσοχοϊδης φοβόταν μην τον ...καπελώσει ο Παμπούκης και δεν του έδινε αρμοδιότητες

  • anonymous avatar
   anonymous @ factorx 25/08/2011 23:07:05

   Αυτό συμβαίνει πάντα. Δε δίνουν τις αρμοδιότητες για να ελέγχουν τη ροή του χρήματος. Ψάξε και στην περιφέρεια Αττικής και θα δεις.

 21. skoyras avatar
  skoyras 25/08/2011 17:54:43

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ...

 22. Orestios avatar
  Orestios 25/08/2011 18:00:39

  O Παμπούκης στην πρώτη πρόταση φανερώνει πως ο Παπανδρέου εφαρμόζει εχθρική προς το έθνος πολιτική

  • Φίλος avatar
   Φίλος @ Orestios 25/08/2011 18:10:46

   Ακριβώς!
   Περίμενα τόση ώρα να δώ εάν κάποιος θα το δει και θα το σχολιάσει.
   Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ...

   • Orestios avatar
    Orestios @ Φίλος 25/08/2011 21:09:27

    Είναι πολύ σοβαρό θέμα αυτό.
    Κατηγορείται ο πρωθυπουργός για δογματισμό και προσωπικές στρατηγικές εναντίον των συμφερόντων του έθνους????

    Μπορεί να ειναι πολίτικαλ κορεκτ η δήλωση αλλά το ζουμί είναι πως αποκαλύπτει αυτό που πολλοί υποψιαζόμασταν.

    • Δημήτρης avatar
     Δημήτρης @ Orestios 26/08/2011 01:07:57

     Δεν υπάρχουν έθνη Ορέστιε. Όλα αυτά είναι φαντασιώσεις των προλετάριων φτιαγμένες από τη σατανική πλουτοκρατία. Αν σταματήσεις να διαβάζεις ιστορία θα το καταλάβεις κι εσύ.

 23. Εnzo avatar
  Εnzo 25/08/2011 19:06:03

  και απο την αρχη της θητειας της σημερινης απαραδεκτης κυβερνησης αναρωτιομουν τι δουλεια ειχε αυτο το ατομο με ολους αυτους .

 24. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 25/08/2011 20:25:31

  Το πρόβλημα ήταν η καρέκλα και η ανταλλαγή πυρών με την παλαιοπασοκική νοοτροπία.
  Καλώς ή κακώς η ναυτιλία έπρεπε να κατέχει ξεχωριστό ρόλο, αν αυτό επιτυγχάνεται με θέσπιση αναπληρωτή υπουργού ειδικά για τη ναυτιλία, κανείς δεν μπορεί να το προσδιορίσει επακριβώς.
  Ο παπουτσής θα κριθεί στο πεδίο της αποτελεσματικότητας ως προς την θέση να κρατήσει στα όρια της αρμοδιότητάς του το λιμενικό.
  Σαν στρατιωτικού χαρακτήρα φορέα έχει δίκιο, αλλά η ταμπακιέρα είναι αλλού νομίζω και όχι σε αλτρουιστική βάση.
  Άλλωστε τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα αυτό δείχνουν.
  Ο Παμπούκης δείχνει ικανός και ευφυής άνθρωπος, αλλά μέχρις εκεί...
  Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να υποστηρίξω το ίδιο για ντον παπουτσή, αλλά η αλήθεια είναι πως το λιμενικό σώμα ταιριάζει πιο πολύ στην αρμοδιότητα των σωμάτων ασφαλείας, χωρίς αυτό να αποτελεί θέσφατο δεδομένων των ιδιατεροτήτων της ελληνικής οικονομίας.

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ Γιώργος Μεσσηνία 25/08/2011 20:50:08

   Ίσως θα ήταν καλύτερο να δημιουργηθεί ένα "οριζόντιο" υπουργείο ναυτιλίας, που να πατάει στα χωράφια του λιμενικού, της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, αλλά αυτό πάλι φαντάζει ακατόρθωτο σε μια χώρα όπου οι υπουργοί θεωρούν τα υπουργεία τους κάτι σαν φέουδα, ή σαν πηγή άντλησης ψηφοφόρων.
   Πάντως ο παμπούκης είναι σοβαρός άνθρωπος, αλλά δεν είναι εύκολο να αλλάξει θέση η προτεραιότητα της κομματικής δημόσιας αντζέντας.

 25. Αλέξης avatar
  Αλέξης 25/08/2011 21:33:39

  Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
  Μην ξεχνάμε ότι ο Πάμπ. του τα είχε μαζεμένα του ΓΑΠ από τον Απρίλιο που "ψαλιδίστηκε". Επίσης ανήκε στους "προνομιακούς" συνομιλητές Βενιζέλου. Ο ΓΑΠ πήρε το πιστόλι του κι όποιον πάρει ο χάρος. Σαν σκηνή από το Hostel είναι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή.

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Αλέξης 26/08/2011 00:42:22

   Υπάρχουν και κάποιοι από το πασοκ που έχουν φιλότιμο απ'ότι φαίνεται....
   Ο κύριος Παμπούκης είναι ένας από αυτούς.
   Πέταξε την καρέκλα του,όταν αντιλήφθηκε ότι την πριονίζουν.
   Οι υπόλοιποι θα πατώσουν μαζί με τις καρέκλες τους !

 26. Enzo avatar
  Enzo 25/08/2011 21:44:12

  Φανταστείτε δύναμη οι Έλληνες εφοπλιστές που έχουν, με την cosco τα έβαλαν.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Enzo 25/08/2011 22:12:29

   +10000000000000000000000

 27. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 26/08/2011 10:43:05

  Ποιά "Ευρωπαϊκή" χώρα δεν θέλει να έχουμε ΥΕΝ; Μήπως αυτή που ήθελε να πάει ο Σκαραμαγκάς στην HDW; Να μιλήσει ο Παμπούκης. Σιγά μην και καταλαβαίνει ο ΓΑΠ τι είναι ή τι δεν είναι το ΥΕΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.