#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/01/2014 15:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Ξηρός και το νέο “εθνο-πατριωτικό” σκηνικό της 17ΝΤη στιγμή που παραμένει αναπάντητο το ερώτημα εάν ο Χριστόδουλος Ξηρός απέδρασε ή τον άφησαν να αποδράσει, ο ίδιος εμφανίζεται με κείμενό του, αλλά και βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στο Ιντυμίντια, να διακηρύσσει “νέο αντάρτικο”, ενισχύοντας και εξυπηρετώντας έτσι τα σενάρια που “διαρρέει” συστηματικά η Κατεχάκη περί “νέας 17Ν”. Ο Ξηρός, ο οποίος υπογράφει το κείμενό του ως “ελεύθερο μέλος της 17Ν, φωτογραφίζεται με φόντο τις φωτογραφίες του Καραϊσκάκη και του Κολοκοτρώνη, εκτός βεβαίως των συνηθισμένων -για την “παλιά 17Ν”- αφισών των Βελουχιώτη και Τσε.

Ο μεγάλος στην ηλικία για “αντάρτικο” και επιχειρησιακή δράση (56 ετών), έχει διανθίσει το κείμενό του με διάφορα ηρωϊκά από Τζαβέλα προς τον Αλή Πασά και με  Καραϊσκάκη, καθώς και με Προμηθέα Δεσμώτη, δίνοντας έτσι μια “πατριωτική” και “αρχαιοελληνική” χροιά στα γραφόμενά του. Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι ότι θέλει να δείχνει αποφασισμένος ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουν να τον πιάσουν ζωντανό, αναπαράγοντας κατ' αυτό τον τρόπο μια εικόνα αλα Πρέκα (είχε πυροβοληθεί παλαιότερα από αστυνομικούς σε συμπλοκή στην Καλογρέζα, όταν είχε βγεί στο μπαλκόνι κρατώντας ένα πιστόλι). “Πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση -γράφει ο Ξηρός- να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος.
Δεν θέλουμε τα ευεργετήματά σας, κρατείστε τα να φιλοδωρείτε κανέναν ρουφιάνο σας.
Θέλουμε δικαιώματα και θα τα κατακτήσουμε με τ' όπλο στο χέρι. Δε ζητάμε χάρη από κανέναν και ειδικά από σας τους προσκυνημένους. Και καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε που δεν το εύχομαι (ούτε σεις να το εύχεστε) να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων”.

Ο ίδιος επιτίθεται επίσης με δριμύτητα κατά των ΜΜΕ, και μεταξύ άλλων γράφει απευθυνόμενος σε αυτά: “Και σας προειδοποιώ:
Μην τολμήσετε να κανιβαλλίσετε τους συγγενείς μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μη φαντασθείτε ότι θα επαναλάβετε τα όργια του 2002, όταν μας είχατε όλους αιχμαλώτους. Τώρα θα λάβετε την απάντηση που σας αξίζει!
Για την ώρα τους αφιερώνω έναν στίχο απ' το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου
“Καραϊσκάκης”.“Όταν γυρίσω θα σας γαμήσω”.

Και για τα κίνητρά του σχετικά με την απόδρασή του, αναφέρει: “Θα μπορούσα να επαναπαυτώ στις δάφνες της προηγούμενης δράσης μου και να
επαναλαμβάνω την καραμέλα της εποχής “κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι”. Δεν το έπραξα.
Η επιλογή μου να παραβιάσω την άδεια καταστρέφει πρώτα-πρώτα την δική μου “πορεία”.
Όμως τι προοπτικές μπορεί να έχει κανείς όταν βλέπει την κοινωνία να καταρρέει, τη χώρα να καταστρέφεται και τον λαό να οδηγείται στον εξανδραποδισμό; Μέχρι πότε θα βλέπουμε εν έτει 2014 ανθρώπους να πεθαίνουν απ' τα μαγκάλια και να μένουμε απαθείς; Εγώ πάντως όχι!”

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

[caption id="attachment_242623" align="alignnone" width="600" caption="Πρέκας 1/10/1987"][/caption]

Επειδή οι γνωστοί κροκόδειλοι των ΜΜΕ θ' αρχίσουν τις κλάψες για τα απολεσθέντα
δικαιώματα, και θα ζητάνε όπως πάντα αίμα στην αρένα, έχω να πω τα εξής:
Καταρχάς, η δημοκρατία σας έχει αποθάνει προ πολλού και το εξάμβλωμα που έχει απομείνει είναι τόσο εξόφθαλμα φασιστικό που εξέχουν γύρω του οι αγκύλες της σβάστικας.

Μην παριστάνετε λοιπόν τους τιμητές και τους προστάτες τη στιγμή που δολοφονείτε τους νέους για 1.40€ και δεν σας καίγεται και καρφί. Όχι σε εμάς, απατεώνες των ΜΜΕ, φερέφωνα των δανειστών, δωσίλογοι του Δ' Ράιχ.
Είναι φυσικό η έξοδός μου να προκαλεί πανικό και τρόμο σε σας και σ' αυτούς που υπηρετείτε!


Αλλά όχι στην κοινωνία και στον λαό.
Είστε απέναντί μας, είστε τσανάκια αυτών που μας καταστρέψανε και αυτό είναι πλέον συνείδηση όλων.
Δε μας ξεγελάτε πια.
Δε σας σώζει τίποτα, ούτε τα Νταχάου που σχεδιάζετε, ούτε οι στρατιές των μισθοφόρων. Ότι και να κάνετε πολύ σύντομα το ποτάμι της οργής θα φουντώσει και θα σας πνίξει!
Και σας προειδοποιώ:
Μην τολμήσετε να κανιβαλλίσετε τους συγγενείς μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μη φαντασθείτε ότι θα επαναλάβετε τα όργια του 2002, όταν μας είχατε όλους αιχμαλώτους. Τώρα θα λάβετε την απάντηση που σας αξίζει!

Για την ώρα τους αφιερώνω έναν στίχο απ' το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου
“Καραϊσκάκης”.
“Όταν γυρίσω θα σας γαμήσω”


Το αν κατάφερα να πείσω τους δεσμώτες να μου χορηγήσουν άδεια, το θεωρώ προσωπική επιτυχία και θα τους απαντήσω με την φράση που είπε ο Τζαβέλας όταν έπεισε τον Αλή Πασά να τον αφήσει ελεύθερο: “Χαίρομαι που εγέλασα έναν δόλιο”. Πράξη βέβαια που πλήρωσε με την ζωή του παιδιού του, που ήταν όμηρος του Αλή Πασά.
Αν ήσασταν έξυπνοι θα μας είχατε δώσει όχι απλά άδειες αλλά και ελευθερία, όμως φυσικά δεν είστε.
Τώρα την ύστατη ώρα αντί να φωνασκείτε υστερικά, να ετοιμάζετε πιο σκληρούς νόμους και πιο σκληρή καταστολή – που δείχνει και το μέτρο της δημοκρατίας σας – καλύτερα να ετοιμάζετε την ντροπιαστική φυγή σας. Γιατί η βασιλεία σας τελείωσε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι!


Θα μπορούσα να επαναπαυτώ στις δάφνες της προηγούμενης δράσης μου και να
επαναλαμβάνω την καραμέλα της εποχής “κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι”. Δεν το έπραξα.
Η επιλογή μου να παραβιάσω την άδεια καταστρέφει πρώτα-πρώτα την δική μου “πορεία”.
Όμως τι προοπτικές μπορεί να έχει κανείς όταν βλέπει την κοινωνία να καταρρέει, τη χώρα να καταστρέφεται και τον λαό να οδηγείται στον εξανδραποδισμό; Μέχρι πότε θα βλέπουμε εν έτει 2014 ανθρώπους να πεθαίνουν απ' τα μαγκάλια και να μένουμε απαθείς; Εγώ πάντως όχι!

Πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση, να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος.
Δεν θέλουμε τα ευεργετήματά σας, κρατείστε τα να φιλοδωρείτε κανέναν ρουφιάνο σας.
Θέλουμε δικαιώματα και θα τα κατακτήσουμε με τ' όπλο στο χέρι. Δε ζητάμε χάρη από κανέναν και ειδικά από σας τους προσκυνημένους. Και καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε που δεν το εύχομαι (ούτε σεις να το εύχεστε) να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων.


Θα κλείσω με ένα κομμάτι από την πολιτική μου δήλωση αντί απολογίας στο εφετείο, τον Νοέμβρη του 2006: “Δεν είμαι σε καμιά περίπτωση αυτό που περιγράφετε, σίγουρα όμως είμαι αυτό που φοβάστε.


Και θα ξαναπώ τον ίδιο στίχο από τον Προμηθέα Δεσμώτη.
'Χτυπάτε, αλυσοδένετε το σώμα
σκλάβοι του Δία
ο νους – η ψυχή παραμένει λεύτερη".

14-1-14

Χριστόδουλος Ξηρός,
Ελεύθερο μέλος της 17Ν

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
  ΠΙΛΟΤΟΣ 20/01/2014 16:01:48

  Ότι σχέση έχει το ιντυμίντια με τον πατριωτισμό έχει και ο ξηρός με την επαναστατικότητα...

 2. Jimakos avatar
  Jimakos 20/01/2014 16:08:09

  To Ιντυμίντια δε το έκλεισε ο Δένδιας, ή μήπως ο Αρβανιτόπουλος; Δε θυμάμαι καλά.

 3. Tassos avatar
  Tassos 20/01/2014 16:12:41

  Φρασεολογία ψεκασμένου Χαυγίτη χρησιμοποιεί....

 4. Μωρίας εγκώμιον avatar
  Μωρίας εγκώμιον 20/01/2014 16:16:36

  Και καλά τώρα δεν μπορούν να βρούν τον Ξηρό, να το πιστέψω όμως δεν μπορώ, όταν ξέρω τι τεχνολογία υπάρχει.

 5. epifanios avatar
  epifanios 20/01/2014 16:17:58

  τωρα θελετε να πιστεψουμε οτι ο Ξηρος απεδρασε;

 6. Σάκης avatar
  Σάκης 20/01/2014 16:24:18

  Ενδιαφέρουσα εξέλιξη..........Μπήκαμε στην ...προεκλογική περίοδο...

  • Μωρίας εγκώμιον avatar
   Μωρίας εγκώμιον @ Σάκης 20/01/2014 18:10:55

   Σκέψου να ανακοινωθούν και επίσημα οι εκλογές και να οριστεί ημερομηνία τι έχει να γίνει! Η εκλογική περίοδος του 2012 θα μοιάζει με νηπιαγωγείο.

 7. xmmm avatar
  xmmm 20/01/2014 16:25:12

  τι κανει ο κατά επίφασι τουλαχιστον κουμουνιστοπατριωτης Χριστόδουλος με τη σαρα και τη μαρα των μηδενικστικων πυρήνων της φωτιας κλπ;

 8. Pharaoh avatar
  Pharaoh 20/01/2014 16:36:06

  Κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία με τους"αδειούχους" εγκληματίες, φονάδες, βιαστές, παιδεραστές και λοιπές ευγενείς κατηγορίες φυλακισμένων που βρίσκονται εκεί που βρίσκονται για συγκεκριμένες ειδεχθείς πράξεις. Αυτά τα όμορφα που ακούγονται για σωφρονισμούς και ιστορίες για αρκούδες, βρίσκονται μόνο στο μυαλό ανθρώπων που δεν εχουν ιδέα ( ή παριστάνουν ότι) σε τί κοινωνία βρίσκονται. Οι εγκληματίες πρέπει να περιορίζονται, πρώτα πρώτα για να είναι ασφαλείς οι υπόλοιποι που δεν χρωστάνε τίποτα να πληρώνουν πολύ ακριβά την δήθεν προοδευτική αντιμετώπιση των διαφόρων κατσαπλιάδων. Επίσης αυτοί που χορηγούν τις άδειες (σε όσες κατηγορίες για πιό ελαφρά αδικήματα διατηρηθεί το ευεργέτημα της αδείας) θα πρέπει να είναι υπέυθυνοι και να δίνουν λόγο όταν ο αδειούχος δεν επιστρέφει. Να δοθεί τέρμα στην ασυδοσία που επιτρέπει να γίνονται και δεύτερες σκέψεις σχετικά με τα κριτήρια χορήγησης των αδειών.

 9. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 20/01/2014 16:36:59

  "βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στο Ιντυμίντια"

  Χρειάζονται σχόλια?

  • Μεγαλες στιγμες avatar
   Μεγαλες στιγμες @ ΣΤΕΛΙΟΣ 20/01/2014 17:30:45

   Οχι ,οταν αλλοι πανε κατηγορουμενοι για ενα like και ψαχνουμε τα σπιτια τους.

 10. Sherlock avatar
  Sherlock 20/01/2014 16:37:39

  Οι εικόνες Κολοκοτρώνη κλπ από ποιά IP, provider έγιναν search και download...

 11. ΠΑΝΟΣ avatar
  ΠΑΝΟΣ 20/01/2014 17:00:20

  Τι σχέση έχουν οι δολοφονοι με τον Καραισκάκη και ο Ξηρός με τον εθνικισμό όση και η χρυσή αυγή με τους πατριώτες ....
  ξεφτίλα !!!

  • kosmasindikopleustis avatar
   kosmasindikopleustis @ ΠΑΝΟΣ 22/01/2014 02:59:51

   Το Καραϊσκάκη τον έβαλαν, επειδή όλοι μας ξέρουμε ότι άλλοι Ελληνες σε συνεργασία με ξένους συνωμοτούσαν εναντίον του, και κατά πως λένε πολλοί, έτσι και τον έφαγαν πισώπλατα. Και τον Κολοκοτρώνη, επίσης, επειδή τον έκλεισαν στη φυλακή τα "καμάρια" μας, οι συνεργάτες και γιουσουφάκια των ξένων και της ντόπιας άρχουσας τάξης μετά την επανάσταση. Θέλει και πού ρώτημα;
   Τα παρακάτω απο Βικιπίντια: Φημολογία για το θάνατό του Καραϊσκάκη.
   Οι πηγές που αναφέρονται στον θάνατο του Καραϊσκάκη χαρακτηρίζονται από ασυμφωνία.
   Ο Δημήτριος Ανιάν, γραμματέας του Καραϊσκάκη που έγραψε την βιογραφία του το 1833, αναφέρει τον τραυματισμό του αρχιστράτηγου και ότι ο Καραϊσκάκης πριν πεθάνει εμπιστεύτηκε στους Χατζηπέτρο και Γρίβα πως «...Λέγουν ότι εν παρόδω τρόπον τινά ανέφερε εις αυτούς ότι επληγώθη από το μέρος των Ελλήνων, ότι εγνώριζεν τον αίτιον και ότι, αν ήθελε ζήση, ήθελε τον κάμει γνωστόν και εις το στρατόπεδον». Δ. Αινιάν, Ο Καραϊσκάκης, σ.185.
   Στο έργο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» του Ιωάννη Ζαμπέλιου, ο αρχιστράτηγος φαίνεται να λέει προς τους Χατζηπέτρο και Γρίβα : «Αύριον αν είμαι ζωντανός ακόμη, ελάτε να σας πω έναν μυστικόν», αλλά σε υποσημείωση του βιβλίου του αναφέρει ότι το «μυστικό» αυτό παρεξηγήθηκε και ερμηνεύθηκε εσφαλμένως ως «δολοφονία από κάποιον Έλληνα».
   Μόνο ένας συγγραφέας, αυτόπτης απομνημονευματογράφος, υποστήριξε επίμονα την εκδοχή της δολοφονίας. Η συντριπτική πλειονότητα των πρωτογενών πηγών, μεταξύ των οποίων επίσης αυτόπτες, δέχεται ότι ο Καραϊσκάκης πυροβολήθηκε από Τούρκους. Από τους νεώτερους συγγραφείς ο Γιάννης Βλαχογιάννης υποστήριξε ότι ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος οργάνωσε την δολοφονία του Καραϊσκάκη. Την γνώμη του υιοθέτησαν οι Δημήτρης Φωτιάδης και Δημήτρης Σταμέλος. Ο Γιάννης Κορδάτος διερωτάται αν «Οι Τούρκοι τον πυροβόλησαν ή κάποιος Έλληνας όργανο του Κιουταχή ή του Κόχραν ;» Οι Αναστάσιος Ορλάνδος, Mendelssohn-Bartholdy, Κωνσταντίνος Ράδος, Απόστολος Βακαλόπουλος, Κυριάκος Σιμόπουλος, και Χρήστος Λούκος πιστεύουν ότι πυροβολήθηκε από Τούρκους. Οι Τρικούπης (που εκφώνησε τον επικήδειο), Παπαρρηγόπουλος, Κόκκινος και πλείστοι άλλοι δεν ασχολούνται με το θέμα. Παραθέτουμε τέλος την τραγική προειδοποίηση του Κολοκοτρώνη : «Μανθάνω, ότι εμβαίνεις εις τους ακροβολισμούς…αυτό δεν είναι έργο ιδικόν σου».

 12. Jimakos avatar
  Jimakos 20/01/2014 17:03:44

  Αυτές τις έχουν στο κινητό τους για τα κρύα βράδια του χειμώνα.

 13. ιεραξ avatar
  ιεραξ 20/01/2014 17:05:00

  Ο δολοφόνος Ξηρός ξανακάνει ΄΄αντίσταση΄΄

  Λέξεις κλειδιά από την επιστολή του, δωσίλογοι, νταχάου, Δ΄ραιχ, φασισμός, τρόικα

  Και εγώ σύντροφοι που περιμένω να ακούσω για βάσεις του θανάτου, ιμπεριαλισμό, φονιάδες των λαών αμερικάνοι, για δολάρια (φωτοτυπίες) της FED....
  Αλλά ξέχασα, η επάρατη (ευρωπαικη) δεξιά φταίει για όλα.....
  Για το σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε σύντροφοι
  Λεφτά ξαναυπάρχουν
  καληνύχτα

  • Δημητιος Φ. avatar
   Δημητιος Φ. @ ιεραξ 20/01/2014 23:04:19

   Καμμενος, Τραγκας, ΣΥΡΙΖΑ, ταχα μου αντιμνημμονιακοι...

 14. δραχμοτρομος avatar
  δραχμοτρομος 20/01/2014 17:09:06

  Ευτυχώς που δεν έβαλε στο φόντο φωτογραφία του Μίλτον Φρίντμαν και του Ιωσήφ Στάλιν...

 15. NK avatar
  NK 20/01/2014 17:12:21

  Απαγωγές καθ´εκάστην, "Μαρξιστες" τρομοκράτες τύπου FARC, αντί για Αργεντινή μας βλέπω κάπου μεταξύ Κολομβίας και Νικαράγουας. Πάντως Τρίτο Κόσμο, σίγουρα.

  • George Ν avatar
   George Ν @ NK 21/01/2014 07:32:27

   Δεν είναι το ίδιο. Εκεί υπάρχει σύγκρουση τους. Εδώ υπάρχει συνεργασία παρακράτους (ή ενός τμήματος του κρατικού μηχανισμού που έχει αυτονομηθεί, το ίδιο κάνει) και τρομοκρατών. Επιστροφή στην δεκαετία του 80 όταν η χώρα υπέθαλπτε την τρομοκρατία. Θα έχει ενδιαφέρων η αντίδραση της κυβέρνησης, όπως και η αντίδραση της Δύσης μετά το σχεδιαζόμενο χτύπημα. Αν δλδ απλά υπάρξει νέο εμπάργκο στα ανταλακτικά ή θα είναι πιό επιθετική με ταξιδιωτικές οδηγίες.

   • NK avatar
    NK @ George Ν 21/01/2014 13:20:19

    Ενδιαφέρον.

    Αν πάντως επιστρέψουμε στην δεκαετία του 80, η αντίδραση της Δύσης είναι γνωστή: Σεπτέμβριο του 1983 η Σοβιετική Ένωση κατέρριψε 747 της Korean Airlines που πέταγε από ΗΠΑ προς Σεουλ. Η σοσιαλιστική ελλαδάρα προέβαλε βέτο οταν η ΕΟΚ πήγε να καταδικάσει την κατάρριψη επιβατικού αεροσκάφους . (Εξάλλου τότε το ΠΑΣΟΚ έκανε καβγάδες στην Ευρώπη, γιατί δεν ήθελε να περιγράφεται ως σοσιαλδημοκρατικό, αλλά ως σκέτο σοσιαλιστικό, χωρίς δημοκρατία. )

    Δεν καταδικάζει λοιπόν η ΕΟΚ την κατάρριψη ενός επιβατικού αεροσκάφους από την ΕΣΣΔ, χάρη στο ΠΑΣΟΚ.

    15 Νοεμβρίου του ίδιου έτους ανακηρύσσει την ανεξαρτησία της η "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου".

    Η αιτιώδης σχέση περιγράφεται σε βιβλία αμερικανών πρέσβεων της εποχής.

    Σοσιαλισμός ακόμα και εις βάρος των εθνικών συμφερόντων... Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Η αντίδραση , επίσης , δεδομένη και προβλέψιμη.

    Να δούμε.

 16. dexi_half avatar
  dexi_half 20/01/2014 17:21:53

  Όλα τα είχαμε , ένας μπουχέσας που απειλεί μας έλλειπε

 17. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 20/01/2014 17:28:07

  Να σκεφτώ μήπως ότι ο "αντάρτης" τσάτσος των πλούσιων νεοελλήνων λαιφστυλιστών της αρπαχτής, την "εκανε" (με κατάλληλη βοήθεια...) μόλις βάλανε χέρι στους θαλασοδανεισμενους του ΤΤ;

 18. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 20/01/2014 17:31:19

  Το κράτος - οπερέττα των Κοντομηνάδων και Φιλιπίδηδων είναι χίλιες φορές πιό γελοίο απο τα παπαδοπαίδια με τους τορπιλοσωλήνες. Είναι η μήτρα που γεννά αυτά τα εκτρώματα.

 19. AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ avatar
  AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 20/01/2014 17:47:26

  ΚΡΑΤΟΣ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αυτό της τρομοκρατίας !

  • papadopoulos ilias avatar
   papadopoulos ilias @ AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 20/01/2014 19:08:02

   ΔΙΣΤΥΧΩΣ δεν είναι το τελευταίο τους χαρτί!! Έχουν και χειρότερα!!

 20. Δεξιός Ψάλτης avatar
  Δεξιός Ψάλτης 20/01/2014 17:48:13

  Ο επαναστάτης του autoque!!!!!
  Τόσο πηγαία και χειμαρρώδη ρητορεία δεν έχω ξανακούσει.Αφού του τα γράψατε ρε παιδιά να τα πεί,τουλάχιστον βάλτε τον να τα διαβάσει σωστά μπας και δείξει ότι ξέρει τουλάχιστον τι διαβάζει.
  Μεγάλε στοχαστή,τιτανοτεράστιε επαναστάτη, !!!!
  Τα βλέπετε κύριε Δένδια και κύριοι του Συμβουλίου της φυλακής; Γιατί δεν είχε την αντιτρομοκρατική από πίσω του,να νιώθει την καυτή ανάσα της στο σβέρκο του και να ανατριχιάζει;Για να μη σου θίξουν τα δημοκρατικά διαπιστευτήρια οι αριστεράντζες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;Τα ανθρώπινα δικαιώματα του Αξαρλιάν ποιός συριζόσυνιστωσιακός τα θυμήθηκε;Αλλά σκασίλα σας ,αλίμονο στα παιδάκια του κόσμου που φάνε τις σφαίρες είτε είναι αστυνομικοί είτε σεκιουριτάδες ή οτιδήποτε.Γιατί αυτών η τρίχα σηκώθηκε κάγκελο όταν άκουσε το ΄΄χρήσιμο ηλίθιο΄΄ (σαν playmobil δεν είναι;) που έβαλαν ΄΄μπροστάρη΄΄ οι τρομοκράτες να λέει για ''αντάρτικο ντουφέκι''.Γιατί ο ηλίθιος δεν έχει ενδοιασμό,σκοτώνει και μετά πάει για μακαρόνια με κιμά όπως έκανε όταν σκότωσε το μακαρίτη Παύλο Μπακογιάννη(ναι,αυτό έκανε )...
  Ξυπνήστε και βρείτε τον χωρίς καθυστέρηση.Δε σηκώνει αίμα τούτη την ώρα ο τόπος.

 21. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 20/01/2014 18:09:32

  Είμαστε αξιολύπητοι.
  Ο Ξηρός ώς ο «πατέρας» τού ένοπλου αντάρτικου.
  Θά γίνουμε διεθνώς περίγελως.
  Δέν δίνουν καμιά άδεια σέ Γιωτόπουλο καί Κουφοντίνα;
  Τουλάχιστον νά μάς πάρουν πιό σοβαρά.
  Οι έξω εννοείτε.

  • Χαλκιδέος avatar
   Χαλκιδέος @ Ιαπετός 22/01/2014 01:53:42

   Εγώ γουστάρω Κουφοντίνα! Είναι πιο kinky...

 22. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 20/01/2014 18:20:19

  Γιατί δίνουμε λόγο στο πληρωμένο δολοφόνο!

 23. Αγρότης avatar
  Αγρότης 20/01/2014 18:51:31

  Μάλιστα...μάθημα ιστορίας από τον τρομοκράτη δολοφόνο....

  • tak avatar
   tak @ Αγρότης 21/01/2014 08:53:19

   Αγρότη μου σιγά τον ... ιστορικό! Ο Αλή Πασάς, που πέρα από οτιδήποτε άλλο, θαύμαζε τη λεβεντιά, όταν έδωσε το γράμμα στο παλικαράκι του Λάμπρου, το Φώτο Τζαβέλλα, στο οποίο γράμμα αναφέρονταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Ξηρός, ο Φώτος ο Μεγάλος, το "Τέλειο" για τον Κολοκοτρώνη, απάντησε στον Αλή πως οι γονείς του είναι νέοι και θα κάνουν κι άλλα παιδιά, όταν εκείνος του είπε πως θα τον "χαλάσει" για την απιστία του πατέρα του.
   Είπαμε όμως πως ο Αλής θαύμαζε τη λεβεντιά και φυσικά δεν πείραξε το Φώτο, που μεγαλούργησε στη συνέχεια της ζωής του!

 24. νικος π. avatar
  νικος π. 20/01/2014 19:43:25

  μεγαλο σφαλμα η δημοσιευση κι αναπαραγωγη των θεσεων του ,πετυχαινει ετσι αυτο που θελει την προβολη .

 25. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 20/01/2014 19:45:45

  17Ν = ΧΑ
  ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ = ΣΒΑΣΤΙΚΑ
  ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΛΟΤΩΦ - ΡΙΜΠΕΡΝΤΡΟΠ
  ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ = ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ
  ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΕΜΝΟΝΤΑΙ...
  ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ

  • Νίκη avatar
   Νίκη @ Τί να λέμε; 20/01/2014 21:54:38

   Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ;
   Ανακοίνωση του ΚΚΕ για Ξηρό :

   «Οι προβοκάτορες της 17Ν και οι ενέργειές τους όχι μόνο δεν έχουν καμιά σχέση με την πάλη του λαού, αλλά αξιοποιούνται για τη συκοφαντία της.
   Εδώ και δεκαετίες παίζουν το ρόλο των πιο αντιδραστικών υπηρεσιών και μηχανισμών -ντόπιων και ξένων- προκειμένου να ενισχύεται η κρατική καταστολή και η τρομοκρατία σε βάρος του εργατικού λαϊκού κινήματος».

   Και μια και δεν ξέρεις ιστορία (τι να πεις τώρα και εσύ) ο κομμουνισμός τσάκισε το ναζισμό όταν η Δύση χρηματοδοτούσε το Χίτλερ.Το σύμφωνο μη επίθεσης έγινε για να προετοιμαστεί ο Σοβιετικός στρατός που έφτασε πρώτος στο Βερολίνο, ανιστόρητε

   • Τί να λέμε; avatar
    Τί να λέμε; @ Νίκη 21/01/2014 10:32:31

    Πάντα οι κομμουνιστές όπως εσύ Νίκη, όταν δεν έχετε επιχειρήματα καταφεύγετε στην Ιατρική.
    Αυτά να τα πείς στους Πολωνούς (δάσος Κατύν) και στους Φιλανδούς.
    Πέστα και σοτυς χωριάτες στα χωριά του γράμμου.
    Πέστα στις οικογένειες των μικρών παιδιών που τα άρπαξαν με το παιδομάζωμα το 47-49 και τα έστειλα σε Ρουμανία, Πολωνία, Ουγγαρία κλπ.
    ΚΚΕ=ΧΑ=17Ν
    ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΕΜΝΟΝΤΑΙ.

    (Αλήθεια πότε θα μάθουμε την πηγή χρημάτων του ΚΚΕ; Πότε θα ανοίξει το ταμείο του να δούμε σκελετούς;
    Πάνος Γερμανός, ΚΚΕ, εξοπλιστικά, μίζες ;;;;;;;
    Μήπως αυτά τέμνοται επίσης;;;;; Συγκοινωνούντα δοχεία; Τζίίίζζζζ)

    • Νίκη avatar
     Νίκη @ Τί να λέμε; 21/01/2014 13:22:08

     Εσύ χρησιμοποιείς την προπαγάνδα των Ναζί άξιος !
     Σεβασμός στους εκατομμύρια κομμουνιστές νεκρούς του ανατολικού μετώπου που μας έσωσαν από την Γερμανική μπότα μια φορά.Το σφυροδρέπανο ακόμα και τώρα είναι σύμβολο στη Ρωσία του φιλελεύθερου Πούτιν για πες μας που είναι η σβάστικα στη Γερμανία ; Ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει , δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, παντού σφυροδρέπανα και κόκκινες σημαίες θα βλέπετε στην Ελλάδα μέχρι να πεθάνετε από βαθιά γεράματα.Εμείς είμαστε περήφανοι για τα σύμβολα σας, εσείς είστε κρυψίνοι και απατεώνες καπιταλιστές.

   • Τί να λέμε; avatar
    Τί να λέμε; @ Νίκη 21/01/2014 11:12:09

    ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΦΕΛΟΥΣ:
    Το ΚΚΕ δεν είχε στην ιδιοκτησία του την εταιρεία "Γερμανός";
    Με τί λεφτά αγοράσθηκε επί ΠΑΣΟΚ-Σημίτη-Τσοχατζόπουλου η εταιρεία από το ΚΚΕ;
    Λέτε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Γι'αυτό το ΚΚΕ δεν ανοίγει τα ταμεία του;
    Ας τα ανοίξει να δούμε τί έγινε τότε...
    Και το ΚΚΕ που είχε βρει τα χρήματα καταρχήν για να έχει την εταιρεία Γερμανός στην ιδιοκτησία του; Μόνο από τις κρατικές εισφορές (δηλαδή από τους φόρους των ηλιθίων φορολογούμενων;)
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

 26. βαγόνι avatar
  βαγόνι 20/01/2014 19:46:20

  'Οταν τίποτε δεν δουλεύει, όλοι οι "ψεκασμένοι" βγαίνουν στο προσκήνιο...
  Το υπερεγώ κάθε "οργισμένου"κάνει παρέλαση,με τη βοήθεια αυτής της
  άθλιας μαζικής επικοινωνίας,που ανεχθήκαμε και στηρίξαμε,ώς "σύστημα"
  και ώς φιλοθεάμον κοινό....!
  Και κάτι άλλο: ο κ. Μιχαλολιάκος δεν υπερέχει της βάσης του...είναι,πάνω-
  κάτω του ιδίου φυράματος....χαχόλοι,βάση και κορυφή!
  Ο κ. Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, τί δουλειά είχε μ'όλους αυτούς, Ξηρούς και
  λοιπούς;...τί είδους σκέψεις και ενοχές εξαγόραζε;....και απο οικογενειακή
  παράδοση και απο πολιτισμική συγκρότηση ήταν,ήδη, αλλού...είχε όλες
  τίς προϋποθέσεις να αποφύγει αυτή την κατεδαφιστική μεγαλοστομία...δεν
  το έκανε...!
  Κατα τα λοιπά : υπάρχει, έστω,η ελάχιστη δυνατότητα να σταματήσει αυτή
  η κατηφόρα, όπου κάθε "συστημικός" και "αντισυστημικός" βαράει στο
  γάμο του Καραγκιόζη...τόση ακηδεία;

 27. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 20/01/2014 19:53:12

  Κάτι απο Monty Python θυμίζει πάντως η εικόνα , θέλεις οι Α4 εκτυπώσεις απο πίσω (ουτε έγχρωμο εκτύπωτη δεν διαθέτει πιά η Οργάνωση...) ,θέλεις μια κάποια ομοιότητα με τον Michael Palin...

  Ας ελπίσουμε πως το θέμα είναι όσο κωμικό φαίνεται, ένας τρομοκράτης του ανδρικού μορίου, που βγήκε να κάνει την "κόκκινη εβδομάδα" του, για να ξεδώσει λίγο. Και πως δεν ετοιμάζεται κάτι μεγάλο.

  Αν ζούσαμε σε σοβαρή χώρα ,θα είχα μέχρι και την ελπίδα πως τον άφησαν οι αρχές βάσει σχεδίου ,για να τις οδηγήσει στη νέα γενιά τρομοκρατών. Μετά , ξύπνησα.

  • Ήμερος Αγριόλυκος avatar
   Ήμερος Αγριόλυκος @ ΣΤΕΛΙΟΣ 21/01/2014 08:08:05

   ''Αν ζούσαμε σε σοβαρή χώρα ,θα είχα μέχρι και την ελπίδα πως τον άφησαν οι αρχές βάσει σχεδίου ,για να τις οδηγήσει στη νέα γενιά τρομοκρατών.''
   Μπορείτε να τη διατηρήσετε την ελπίδα, όχι γιατί είμαστε ...σοβαρή χώρα, αλλά γιατί για το παρακράτος και τις συνεργαζόμενες μυστικές υπηρεσίες, αυτή η απλοϊκότατη σκέψη, αποτελεί τη μόνη σκέψη.
   Ο άνθρωπος δεν έφυγε από μόνος του. Τον άφησαν να γυροφέρνει, είτε για να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη, είτε για να τσακώσουν κανέναν φρέσκο ''τρομοκρατάκο'' και να το παρουσιάσουν σαν ...έπος, είτε για να δημιουργήσουν συνθήκες τρομοσόκ στην κοινωνία.
   Ας βγάλουμε λοιπόν τα συμπεράσματά μας για τους εμπνευστές του μεγαλοφυούς αυτού ....σχεδίου! Καραγκιόζ μπερντέ πια για πολίτες που βιώνουν την καταστροφή που βιώνουμε και δεν δικαιούνται πλέον να κοροϊδεύονται.

 28. Δήμητρα avatar
  Δήμητρα 20/01/2014 19:56:10

  Ο τόπος βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο και οι Έλληνες- κορόιδα, καταδικασμένοι και εξαθλιωμένοι φυλακισμένοι στα σπίτια τους για όσο τα έχουν ακόμα, αλλά οι καταδικασθέντες επαναστάτες-τρομοκράτες βολτάρουν ελεύθεροι....κι απειλούν.
  Αλήθεια, από το 1980 και μετά υπήρχε κρίση και μνημόνιο και πάλευαν όλοι αυτοί οι καταδικασμένοι για τί και ποιούς; Και ποιά τ'αποτελέσματα των δράσεών τους;
  Και για ποιά ψυχή τολμούν και μιλούν και για ποιά κοινωνία που καταρρέει νοιάστηκαν ή νοιάζονται; Ποιόν νομίζυν ότι πείθουν;
  Ποιός μπορεί να σεβαστεί την ιστορία όταν δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή;
  Γιατί η Δημοκρατία γεννά τρομοκρατία ;
  Και ποιές οι ευθύνες του Δημοκρατικού Πολιτεύματος όταν δίνει "άδειες" σε καταδικασθέντες για τρομοκρατία ;
  Ας λειτουργήσουν επιτέλους οι μηχανισμοί του Κράτους και ίσως γλιτώσουμε από το παρακράτος.

 29. ορεσέιβιος avatar
  ορεσέιβιος 20/01/2014 20:05:21

  Το γελοίον σκοτώνει...

 30. guest avatar
  guest 20/01/2014 20:49:39

  Βλέποντας και ακούγοντας αυτό το πράγμα να μιλαει ανατριχιάζω από το πόσο κάφρους μας θεωρούν οι κυβερνόντες

 31. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 20/01/2014 21:14:11

  Πράγματι,ὅπως τό ἀναφέρει καί ὁ ἴδιος,καταστρέφεται ἡ ὑστεροφημία του μέ τή διαφυγή αὐτή,γιατί,γιά ἀμφιβόλου ἀποτελεσματικότητας νέα δράση...
  Σίγουρα στήν ἠλικία αὐτή θά ἐπιθυμεῖ νά μπεῖ καί ἡ δική του φωτογραφία στό φόντο,δίπλα στήν ἑτερόκλητη σειρά τῶν ἀφισῶν τοῦ Καραϊσκάκη,τοῦ Κολοκοτρώνη ὡς ἐθνικοί ἐπαναστάτες ἀπό τή μιά καί τοῦ Γκεβάρα,τοῦ Βελουχιώτη ὡς ταξικοί ἐπαναστάτες ἀπό τήν ἄλλη,Θέλοντας μᾶλλον νά προσδώσει στόν ἑαυτό του μιά μυθικότητα ὡς παρακαταθήκη γιά τή νέα γενιά ἐπαναστατῶν; ὡς ἀνάγκη θετικῆς ἀναγνώρισης τῆς προηγούμενης δράσης του;
  Ἐκεῖνος ξέρει...
  Τό σίγουρο εἶναι ὅτι θέλει νά πλασαριστεῖ ὡς πάτρωνας στή νέα γενιά ἐπαναστατῶν. Μένει νά δοῦμε πόσοι θά τόν πάρουν στά σοβαρά.
  Μακάρι νά μήν τό διαπιστώσουμε κιόλας...

 32. Θεία δικη avatar
  Θεία δικη 20/01/2014 21:44:27

  Χοντρέ όταν σε ξανά πιάσουν θα σε ταΐζουν μόνο φακές και φασόλια και άδεια θα παίρνεις μόνο για τουαλέτα. Μπουχεσα σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ.

 33. Κώστας avatar
  Κώστας 20/01/2014 21:49:42

  Τι έγινε μπέρδεψε τις φωτογραφίες του Βελουχιώτη με το Ζέρβα ? ή κάνει άνοιγμα προς τη Χρυσή Αυγή ?

 34. ΠαναγιώτηςΖΜεσ avatar
  ΠαναγιώτηςΖΜεσ 20/01/2014 22:41:27

  Και η εισβολή στην Πολωνία γιατί έγινε;Για να εκπαιδευτεί ο Σιοβετικός Στρατός;

  • Νίκη avatar
   Νίκη @ ΠαναγιώτηςΖΜεσ 21/01/2014 05:12:27

   Προς το τέλος του 1938 η Γερμανία άρχισε διπλωματική επίθεση κατά της Πολωνίας, δημιουργώντας τη λεγόμενη κρίση του Γκντανσκ, που σήμαινε ότι, με το πρόσχημα των αξιώσεων για την εξάλειψη των «αδικιών της Συνθήκης Ειρήνης των Βερσαλιών», σχετικά με την ελεύθερη ζώνη της πόλης Γκντανσκ, προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν εισβολή κατά της Πολωνίας. Ετσι η Γερμανία δημιούργησε μια προβοκάτσια για να εισβάλει στην Πολωνία. Στις 31 Αυγούστου του 1939 το βράδυ, όλοι οι γερμανικοί ραδιοσταθμοί ανακοίνωσαν πως τάχα οι Πολωνοί είχαν επιτεθεί αιφνιδιαστικά εναντίον της γερμανικής πόλης Γκλάιβιτς, πως κατέλαβαν το ραδιοσταθμό και είχαν με­ταδώσει έκκληση για πόλεμο εναντίον της Γερμανίας. Η προκλητική αυτή σκηνοθεσία που σκάρωσαν οι Γερμανοί φασίστες με την καθοδήγηση του αρχηγού της μυστικής αστυνομίας, Χίμλερ, είχε σκοπό να εξαπατήσει την παγ­κόσμια κοινή γνώμη και να δικαιολογήσει την ύπουλη επίθεση που είχε προε­τοιμάσει η Γερμανία. Τα ξημερώματα της 1ης Σεπτέμβρη 1939 εισβάλλει στην Πολωνία.
   Και οι ΗΠΑ; Κήρυξαν στάση «ουδετερότητας»!! Και οι Αγγλογάλλοι; «Κήρυξαν» τον πόλεμο κατά της Γερμανίας, αλλά δεν τον έκαναν και στην πράξη!!! («παράξενος πόλεμος» ονομάστηκε)... Επί περίπου ένα χρόνο τον είχαν κηρυγμένο, δίχως να τον διεξάγουν...
   Προηγουμένως η κυβέρνηση της Πολωνίας διαπραγματευόταν με τον Χίτλερ, έτοιμη και πρόθυμη να χτυπήσει μαζί του τη Σοβιετική Ενωση! Αλλά η συμφωνία χάλασε στο θέμα του Γκντανσκ, που ο Χίτλερ ζητούσε να προσαρτήσει, και στο «διάδρομο» στην Πομερανία. Τότε η αστική τάξη της Πολωνίας, για να προστατευθεί από τη Γερμανία, άρχισε να κάνει «Σύμφωνα» με τους Αγγλογάλλους, ενώ αρνήθηκε να κάνει «Σύμφωνο» με τη Σοβιετική Ενωση, όπως της ζητούσε, για κοινή πάλη κατά της χιτλερικής επιδρομής. Και, τελικά, την έπαθε τόσο από τους Γερμανούς, όσο και από τους Αγγλογάλλους...

   • Τί να λέμε; avatar
    Τί να λέμε; @ Νίκη 21/01/2014 10:35:34

    Για δύο ολόκληρα χρόνια Ναζιστική Γερμανία και ΕΣΣΔ υπήρξαν συνεταιράκια.
    Σφυροδρέπανο = Σβάστικα ...τα άλλα όλα είναι φτηνές δικαιολογίες μετά το έγκλημα...

 35. Κωστας avatar
  Κωστας 20/01/2014 22:58:42

  Αυριο τι ωρα εχει παλι κωμωδια με τον χριστοδουλο ? Σημερα παντως γελασα πολυ.

 36. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 20/01/2014 23:03:14

  Από μηχανής Ξηρός!!

 37. occultist avatar
  occultist 21/01/2014 09:10:17

  Παραμονές εκλογών θα τον ΄βρούν΄και θα τον ξανασυλλάβουν. Αλλη μια επιτυχία του Δένδια και της συγκυβερνήσεως θα απασχολήσει τα κανάλια!!!!

 38. m.s avatar
  m.s 21/01/2014 09:16:47

  "Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος"
  (το εδοξάσθη τρόπος του λέγειν)
  τραγικό θέαμα. επίλογος της όλης παρουσίασης θα μπορούσε να ήταν '' ω ρε πως βαριέμαι''

 39. ΦΑΝΤΑΣΜΑ avatar
  ΦΑΝΤΑΣΜΑ 21/01/2014 10:15:15

  Πιστεύει κανείς από εσάς ότι ο μπαγλαμάς της 17 Νοέμβρη , ο άνθρωπος με το αγελαδινό βλέμμα , ο πρόσφατα ερωτευθείς , είναι ικανός τρομοκράτης?
  που βγάζει ανακοίνωση κάλεσμα στους αδέσποτους , ελάτε να τα βρούμε ?
  Η τρομοκρατία διαχρονικά στον κόσμο , ελέγχεται από ισχυρούς παρακρατικούς μηχανισμούς , που ενεργοποιούνται ακόμα και στο εσωτερικό ενός κράτους , όταν ξεφύγει " ένας πρόεδρος " από την κόκκινη γραμμή , εκτελείτε δημόσια σε πλατεία.
  Καλημέρα.

 40. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 21/01/2014 14:08:31

  Είσαι μία κόκκινη ναζίστρια.
  Είσαι η άλλη πλευρά του ναζιστικού νομίσματος.
  Σε θεωρώ ως κομμουνίστρια το ίδιο επικίνδυνη με τους ναζιστές.
  Κομμουνισμός και ναζισμός έχασαν.
  Τέλος.

  Και ζήτα από το κόμμα σου να σε ενημερώσει για τα οικονομικά του στοιχεία.
  Follow the money...

 41. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 21/01/2014 14:22:03

  Πάντως Φάκτορα έχουν πραγματική πλάκα ορισμένοι σχολιαστές.
  Καθώς από ότι φαίνεται υπάρχουν και ...υποστηρικτές του Σταθάκη, και του ΚΚΕ και του Καλογιάννη...οι οποίοι "σαρώνουν" τα σχόλια του Antinews και μόλις εντοπίσουν κάποιον ο οποίος γίνεται "επικίνδυνος" χρησιμοποιούν ακριβώς την ίδια φράση-επιχείρημα: "Τί χάπια παίρνεις". "Ληγμένα παίρνεις;" κλπ....
  Προδίδεστε μάγκες....προδίδεστε...

 42. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 21/01/2014 17:15:32

  - Πολυ ωραίο στύλ !
  - Βεβαίως, βεβαίως...
  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/03/28/article-0-0303BF920000044D-188_468x286.jpg

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.