#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/10/2010 17:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Μαντέλης, ο Αργύρης και τα μέλη «μαϊμούδες» του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων!

Του Στέφανου Καραμούτσιου


Αυτές τις ώρες η δικαιοσύνη αποφασίζει για την προφυλάκιση του Μαντέλη, που κατηγορείται για τις χορηγίες της Siemens. Εμείς όμως θα αποκαλύψουμε σήμερα ότι οι χορηγίες της Γερμανικής πολυεθνικής δεν αφορούσαν μόνο την προσωπική προεκλογική εκστρατεία του Μαντέλη αλλά και τα κάλπικα ή μαϊμουδένια συνέδρια του Σημίτη! Με τις περίφημες εγγραφές «μελών» μιας χρήσης που εξευτέλισαν κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας και οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στο έσχατο κατάντημα. Ελπίδα μας ότι θα συγκινηθεί κάποιος εισαγγελέας ή ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Βρισκόμαστε στο σωτήριο έτος 2001. Ο Σημίτης διανύει το πρώτο έτος της δεύτερης τετραετίας του, που την κέρδισε στις καθυστερήσεις, στην εκλογική μάχη του 2000. Το Σημιτικό σύστημα εξουσίας οργιάζει σε κυβέρνηση και κόμμα και οι γνωστοί Σημιτοφύλακες αποφασίζουν να αναβαπτίσουν τον μεγάλο εκσυγχρονιστή ηγέτη στην κομματική κολυμπήθρα με τη διενέργεια ενός νέου συνεδρίου. Βέβαια αντίπαλος δεν υπάρχει τώρα, μιας και ο Άκης, ασχολούμενος με τον …επιούσιο, έχει πετάξει λευκή πετσέτα προτείνοντας λευκό, γεγονός όμως που δεν καθησυχάζει τους Σημιτικούς που ονειρεύονται πολλά χρόνια στην εξουσία και θέλουν να περιορίσουν το ποσοστό του λευκού. Έτσι αρχίζουν τις προσυνεδριακές διαδικασίες, ο θεός να τις κάνει τέτοιες, με ένα ανεπανάληπτο όργιο «εγγραφής» νέων μελών μιας χρήσης. Στα Γιάννινα την επιχείρηση αναλαμβάνουν διάφορες αλληλοσυγκρουόμενες ομάδες που όμως ενοποιούνται στη βάση της νομής της εξουσίας υπό την υψηλή εποπτεία του διαβόητου τώρα Μαντέλη, αρσακειάδας όμως τότε του εκσυγχρονισμού. Ηγούνται ο Β. Αργύρης, γνωστός συνεταιριστής και υφυπουργός Γεωργίας, ο Δ. Παπαγεωργίου, κουμπάρος του …Νεονάκη και σημερινός γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ από καραμπόλα, μετά την παραίτηση του Χ. Βούζα, και άλλα αστέρια του τοπικού κομματικού στερεώματος.Γράφουν εκατοντάδες νέα μέλη, δηλ. γιαγιάδες, παππούδες και λοιπούς συγγενείς για να τους χρησιμοποιήσουν άπαξ για την προκάτ «εκλογή» αντιπροσώπων για το συνέδριο, αναλαμβάνοντας να πληρώσουν αυτοί την ανάλογη συνδρομή. Όταν όμως έρχεται η ώρα να τα καταθέσουν διαπιστώνουν ότι εκτός από την αντίδραση των εσωκομματικών τους αντιπάλων, που αν μπορούσαν και αυτοί θα έκαναν τα ίδια, έπρεπε να καταβάλουν ένα σεβαστό ποσό μερικών εκατομμυρίων δραχμών. Η προθεσμία είχε περάσει, οι αντίπαλοι πιέζουν και για να μην καταλήξει η επιχείρηση σε φιάσκο κινητοποιείται ο Μαντέλης, παιδί για όλες τις δουλειές, που καταφθάνει στα Γιάννινα εσπευσμένα στις 20 Ιουνίου και στο Μόλο συναντά τον Παπαγεωργίου με την «παρέα» του, τους καταβάλλει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό και ύστερα κατευθύνεται στο πολιτικό γραφείο του Αργύρη, καταβάλλει και εκεί την αντίστοιχη δόση, λες και ο Αργύρης δεν είχε λεφτά, και έτσι λύνεται το πρόβλημα! Το ίδιο βράδυ ο Παπαγεωργίου και η ιδιαιτέρα του Αργύρη πηγαίνουν στα γραφεία της Νομαρχιακής καταθέτουν τις αιτήσεις των μελών μιας χρήσης και το σχετικό παραδάκι και έτσι όλα λύνονται πολιτισμένα και προφανώς …εκσυγχρονιστικά!!!

Ιστορίες θερινής νυκτός θα πει δικαιολογημένα ο κάθε καχύποπτος! Πώς αποδεικνύονται και ποια η σχέση της Γερμανικής πολυεθνικής με την παραπάνω υπόθεση¨ Μα για την υπόθεση των Ιωαννίνων υπάρχουν σχετικά παραστατικά που είναι στη διάθεση του καθενός! Όσον αφορά δε την γενικότερη εμπλοκή, επειδή γνωρίζουμε το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ μέχρι …μυελού των οστών του, είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες έμπαιναν στο ΠΑΣΟΚ μαύρα χρήματα, ξεπλένονταν και …νομιμοποιούνταν! Γιατί αν από τα Γιάννινα μπήκαν πέντε εκατομμύρια δραχμές, φανταστείτε πόσα εκατομμύρια μπήκαν από τις άλλες οργανώσεις! Γιατί τα μέλη μαϊμού ήταν εκατοντάδες χιλιάδες, επομένως εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές ήταν και οι «εισφορές»! Και αν στα Γιάννινα υπάρχουν και παραστατικά που αποδεικνύουν την εμπλοκή εξωθεσμικών κομματικά παραγόντων σε αυτή τη βρωμερή υπόθεση, γιατί να μην υπάρχουν και στις άλλες οργανώσεις, αφού πανελλαδικά συνέβησαν τα ίδια σημεία και τέρατα; Απλά χρειάζεται βούληση κύριε πρωθυπουργέ!

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά, πολλά και φοβερά έχουν οδηγήσει τη χώρα στο σημερινό βάραθρο. Την ευφορία και τη μακαριότητα την έχει αντικαταστήσει η αγωνία για τον επιούσιο και το άγχος για ένα μέλλον που φαντάζει σκοτεινό και αβέβαιο. Πολλά έχουν αλλάξει ή φαίνονται ότι αλλάζουν. Όμως πολλά μένουν ίδια και απαράλλακτα σαν να μην έχει συμβεί τίποτε! Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του κινείται αυτιστικά στο δικό του μικρόκοσμο. Όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, ειδικά με τις διεργασίες στα κόμματα για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση προκαλούν μελαγχολία.

Ειδικά για εμάς τους Ηπειρώτες η κατάσταση είναι ανυπόφορη! Ενώ θα έπρεπε να σημάνει συναγερμός των υγιών δυνάμεων του τόπου, έχουμε κυριολεκτικά μια από τα ίδια. Αλλά η περίπτωση της επιλογής του Β. Αργύρη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου με τις ευλογίες του πρωθυπουργού δεν έχει όμοιό της. Δεν αρκούσε η ανάδειξη σε Γ Αντιπρόεδρο της Βουλής ενός ανθρώπου που δεν τελείωσε ούτε το Γυμνάσιο, μας επικρέμαται και ο διορισμός του ως μικρού πρωθυπουργού της Ηπείρου. Η περιβολή του ασήμαντου με νέο θεσμικό χιτώνα!

Και ενώ οι υποψήφιοι περιφερειάρχες θα έπρεπε να είναι άτομα με γενική θεωρία για το πώς πρέπει να βαδίσει η χώρα, άνθρωποι με όραμα για τον τόπο τους, άνθρωποι με ξεχωριστές γνώσεις αλλά και δημοκρατικό ήθος, παρατηρούμε άναυδοι να ανασύρονται από τις αποθήκες του ΠΑΣΟΚ τα υλικά εκείνα που ευθύνονται για την σημερινή ανυποληψία του! Οι άνθρωποι που έγιναν στελέχη με διαδικασίες Σοβιετίας και ανακυκλώνονται σαν την Λερναία Ύδρα εξαιτίας της απάθειας των Ηπειρωτών.

http://epirusnet.blogspot.com/2010/09/blog-post_8375.html

http://paspartoy.blogspot.com/2010/10/blog-post_1908.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 15/10/2010 17:10:04

  τα ιδια εκοψε και ο Τσουκρατος.. :)

  ΠΠ

 2. kiki avatar
  kiki 15/10/2010 17:15:37

  Εκτος του Αργυρη ,και να προσεχετε την ΔΩΔΩΝΗ,ο κουμπαρος της οικογεμειας ΓΑΠ,θα σας την διαλυση,μαζι με τον αγραμματο συναιτεριστη Αργυρη,η βουλη των Ελληνων,εκεινο το κτηριο,που απεξω μπελλα και απο μεσα κατσιβελα,εχει και αλλον αγραμματο ηλεκτροσυγγολητη,προεδρο εξεταστικης,και μελλοντα υπουργο,μολις καθαρισει απο την επιτροπη.

 3. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ avatar
  ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ 15/10/2010 21:22:23

  Γιατί μας το κάνατε αυτό ρε παιδιά;
  Απο εμάς το πήραν και τα παιδιά του epirusnet...

  Αλλά δεν επιράζει
  Ένας είναι ο κοινός στόχος

  • Factorx avatar
   Factorx @ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ 15/10/2010 21:30:35

   Αγαπητε δεν το κάναμε επίτηδες, δεν γνωρίζαμε ότι το έχετε ανεβάσει κι εσεις. στείλτε μας το λινκ να επανορθώσουμε

   • ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ avatar
    ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ @ Factorx 15/10/2010 21:45:51

    Αν θέλετε βάλτε το κάτω από το link των παιδιών του epirusnet..

    h//p://paspartoy.blogspot.com/2010/10/blog-post_1908.html

    Δεν έχουμε κάνενα πρόβλημα..
    Ούτως ή αλλως έιναι κοινός ο στόχος

    Σας ευχαριστούμε

 4. SoToS avatar
  SoToS 15/10/2010 21:40:28

  Εχουσι γνωσι οι φυλακες....Ολοι στα Γιαννενα ξερουν τι εστι Αργυρης...Ακομα και οι ΠΑΣΟΚτζηδες τον εχουν στην μπουκα....θα παει μετα βεβαιοτητος απατος...Στην Περιφερεια και στον Δημο ....

 5. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 15/10/2010 23:23:43

  Τελικά αυτά που λέω εγώ για τα κόμματα, λίγα είναι.

  Τι μέλη μιας χρήσης και τι άδειες οργανώσεις βάσης και τι...
  Τι να πούμε τι; Τι να τραγουδήσουμε;

  Και παντού παραδάκι. Μαύρο; Ασπρο; Θεός κι η ψυχή τους.

  Η δε επιλογή των υποψηφίων για τις προσεχείς εκλογές, τι να σου πω, μάθημα δημοκρατίας.

  Θραξ Αναρμόδιος

 6. anonymos avatar
  anonymos 16/10/2010 00:25:24

  Εκτός του Αργύρη που θα χάσει πανυγηρικά η άλλη κομπίνα των πρασινων είναι ο εξωμότης της αριστεράς Φίλιος που είναι επί 28 έτη υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων. Ευρισκόμενος σε δεινή εκλογιή θέση έδωσε στην δημοσιότητα ένα γκάλλοπ το οποιο όζει. Κατ αρχήν το άθροισμα των ποσοστών όλων των ποσσοστών των υποψηφιων υπερβαίνει το 100%. 40% των ερωτηθέντων αρνήθηκαν να απαντήσουν τι θα ψηφίσουν. ΟΙ εξύπνοι λοιπόν της VPRC (αλήθεια γιατι πήραν δείγμα 600 ατομα όταν το ελάχιστο απαοιτούμενο δείγμα είανι 1008 ατομα) ανήγαγαν τους αρνηθέντες να απαντήσουν με αποτέλεσμα να κερδίζει στον β γύρο ο Φίλιος με 53%. Είναι δε τόσο διάτρητο το γκάλλοπ που εμφανίζει στον δεύτερο γύρο τους οπαδούς του ΚΚΕ να ψηφίζουν Φίλιο, πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ.

 7. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 16/10/2010 00:44:26

  Τη "χρήση" της γλώσσας πάνω στην απόδειξη, την προσέξατε; "Νομαρχιακή Επιτροπή... ΓΙΑννίνων"!!! Μα, στην εποχή του ζιβάγκο είχανε μείνει τα στελέχια; Καθόλου εκσυγχρονιστική αναγραφή, τς, τς, τς... τι θα έλεγε κι ο Σωμερίτης αν έβλεπε την απόδειξη;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.