#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/06/2008 22:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Μάκης, ο Θέμος και τα παραμύθια της Χαλιμάς

Ο πόλεμος του Μάκη με τον Θέμο σας είναι γνωστός και δεν θα ασχοληθώ περισσότερο. Θα πω μόνο ότι το γινάτι βγάζει μάτι και θα σταθώ μόνο σε μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, που δημοσιεύει σήμερα η «Ε». Γράφει λοιπόν η εφημερίδα ότι πήγε στον ανακριτή μια γυναίκα (της οποίας δεν παρατίθεται το όνομα) και είπε τα εξής: «Εγώ δεν είπα στον κ. Τριανταφυλλόπουλο ότι ο Πατεράκης μου είχε πει ότι ο Αναστασιάδης πήρε από αυτόν πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος προσπαθούσε να μου εκμαιεύσει αυτές τις απαντήσεις». Είπε ακόμα: «Με τον Πατεράκη είμαστε συμμαθητές και τον συνάντησα τον Οκτώβριο του 2007 αν θυμάμαι καλά σε συγκέντρωση συμμαθητών... Του είπα ότι αποκλείεται να σταμάτησε ο πόλεμος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ εναντίον του χωρίς να έδωσε κάτι αυτός. Αυτός τότε χαμογέλασε και δεν μίλησε καθόλου. Στη συνέχεια μου τηλεφώνησε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, τον Μάρτιο του 2008, και προσπαθούσε να με πείσει να επικοινωνήσω με τον Πατεράκη και να του εκμαιεύσω ότι έδωσε λεφτά στον Αναστασιάδη. Εγώ του είπα ότι δεν είχα προσωπικές σχέσεις με τον Πατεράκη ώστε να το κάνω. Δεν ήξερα αν ο κ. Τριανταφυλλόπουλος καταγράφει την τηλεφωνική συνομιλία μας»

Αν δεν θυμάστε καλά, το θέμα είχε σκάσει όταν αποκαλύφθηκαν (και από εμάς) οι επαφές που είχαν στην Ελλάδα με δημοσιογράφους και βουλευτές, στελέχη της EADS που κατασκευάζει τα Eurofighter. Με την EADS εμπλέκεται και ο κ. Πατεράκης, ο οποίος επικρίνεται σταθερά από το Πρώτο Θέμα για τις προσωπικές σχέσεις του με τον κ. Ρουσόπουλο. Τελικά η άγνωστη γυναίκα κρίθηκε ως αναξιόπιστη από τον ανακριτή, οπότε τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα: Γιατί την πρότεινε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος; Το έκανε εν γνώσει του ότι θα τον αδειάσει, ή τον άδειασε στον δρόμο για τον εισαγγελέα; Τι παιχνίδια παίζονται για ένα σοβαρότατο θέμα;

Και εν πάσει περιπτώσει, τι αξία έχουν οι «αποκαλύψεις» μιας ανώνυμης κυρίας όταν έχουμε αποκαλύψει ένα αδιάσειστο ντοκουμέντο για τις στενές επαφές που είχε η EADS με δημοσιογράφους και σημερινά μέλη της κυβέρνησης; Ερεύνησε εκείνες τις καταγγελίες ο πρωθυπουργός; Ο κ. Ρουσόπουλος μήπως; Οι εκδότες και οι διευθυντές των δημοσιογράφων που έπιναν τον καφέ τους με εμπόρους όπλων; Νομίζουν ότι μας δουλεύουν; Υπομονή. Και προς το παρόν ξαναθυμηθείτε αυτό: Μια προαναγγελθείσα «αποκάλυψη».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 14/06/2008 04:02:25

  Bingo ! Διαβάστε τι έχω αποθηκεύσει στο αρχείου μου...

  Ο ΘΕΜΟΣ, Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΧ......
  Τετάρτη, 6 Φεβρουάριος 2008

  Ο Θέμος, ο Μάκης κι ο Ζαχ
  σε φάμπρικα δούλευαν φτιάχνοντας Μπανκς
  Ο Θέμος, ο Μάκης κι ο Ζαχ
  αχώριστοι γίνανε φτιάχνοντας Μπανκς

  Ο Θέμος, ο Μάκης κι ο Ζαχ
  δούλευαν στον Ζήμενς, στον Κόκαλς, στον Κράφτ
  Ο Θέμος, ο Μάκης κι ο Ζαχ
  αχώριστοι γίνανε φτιάχνοντας τραστ

  Ο Θέμος, ο Μάκης κι ο Ζαχ
  ανέμελοι δούλευαν πάντα στις Μπανκς
  ποτέ τους δε διάβασαν Μαρξ
  ιδέα δεν είχαν για τραστ και για κραχ

  Ο Ζήμενς, ο Κόκαλς κι ο Κράφτ
  χώρισαν σε Κόκαλς, σε Ζήμενς, σε Κραφτ
  ο Κόκαλς ο Ζήμενς κι ο Κράφτ
  εχθροί τάχα έγιναν, διέλυσαν το τραστ

  Και πριν μάθουν τι είπε ο Μαρξ
  στρατιώτες τους πήραν στον πόλεμο παν
  Ο Θέμος, ο Μάκης κι ο Ζαχ
  σαν ήρωες έπεσαν κάτω απ' τις Μπανκς

  Ο Ζήμενς, ο Κόκαλς κι ο Κράφτ
  σκεφτήκαν και βρήκαν πως φταίει ο Μαρξ
  ο Ζήμενς, ο Κόκαλς κι ο Κράφτ
  ξανάσμιξαν πάλι και φτιάξανε τραστ (2)

  Παράφραση από του στίχους του Γιάννη Νεγρεπόντη «Τρίτος Παγκόσμιος».


  Aπό το ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ως3
  http://anerotitapantimata.blogspot.com/2008/02/blog-post.html

  http://www.os3.gr/

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.