#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/01/2008 23:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Λουδοβίκος είχε «μέσο»

 Την διερεύνηση των επιχορηγήσεων που έχουν δοθεί στον Σύλλογο «Φίλοι των Υακινθείων», που έχει ιδρύσει ο τραγουδοποιός Λουδοβίκος των Ανωγείων (κ. Δραμουντάνης) ζητά ο πρόεδρος των εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού Μάκης Κρασσανάκης, ο οποίος καταγγέλλει αδιαφανείς διαδικασίες. Σύμφωνα με τον κ. Κρασσανάκη στον Σύλλογο έχουν δοθεί την τελευταία τριετία απ’ το υπουργείο Πολιτισμού με τις υπογραφές Ζαχόπουλου, αλλά και των εκάστοτε υπουργών, επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 220.000 ευρώ, τις οποίες χαρακτηρίζει προνομιακές. Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων μιλώντας στον ALPHA (που έβγαλε το θέμα) υποστήριξε: «Είναι απολύτως νόμιμα. Όποιος θέλει, μπορεί να το μάθει αυτό το πράγμα άνετα. Εγώ είμαι πεντακάθαρος. Παράγουμε πολιτισμό, τα Υακίνθεια στην Κρήτη, τόσο καιρό. Δέκα χρόνια τώρα. Και από το ΠΑΣΟΚ έχουμε χρηματοδοτηθεί γι’ αυτήν την δουλειά και από τη ΝΔ». Διαμαρτύρεται όμως και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων Νίκος Πατεράκης που κάνει επίσης λόγο για σκάνδαλο και δηλώνει ότι παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις για επιχορηγήσεις που έχουν κάνει και τα 198 Σωματεία, δεν έχει κανένα πάρει «ούτε 1 ευρώ». Για να συμβαίνει όμως αυτό κάτι θα κάνουν λάθος. Μάλλον θα πρόσκεινται στο …μητσοτακέϊκο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anesis avatar
  anesis 06/01/2008 08:28:02

  Eπειδή έκανα και γω πρόεδρος σε κρητικό σωματείο κάνεις μεγάλο λάθος την περίοδο 1996-2003το σωματείο μας πήρε 300.000 Ε απο τον τότε υφ. αθλητισμού με απλές εντολές και χωρίς αποδείξεις!
  Τότε ήταν το χρήμα με την σέσουλα.

 2. Αφελής avatar
  Αφελής 06/01/2008 10:50:17

  Ο Σύλλογος "Φίλοι των Υακινθείων" είναι ο πρώτος Σύλλογος αυτής της μορφής που επιχορηγείται από το κράτος;;;
  Πρώτη φορά γίνεται τέτοια επιχορήγηση;;;
  Μα ο ίδιος Σύλλογος επιχορηγείται διαχρονικά από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Που βρίσκεται το σκάνδαλο;;;
  Αν στον ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ έχουν καταλογίσουν αυτού του είδους τις διαχειριστικές ατασθαλίες μάλλον ο άνθρωπος είναι ΑΚΈΡΑΙΟΣ και ΆΨΟΓΟΣ.
  Και κάτι τελευταίο: Διακρίνω σε πολλούς δημοσιογράφους και δημοσιολογούντες γενικώς ένα κόμπλεξ έναντι της ΝΑΤΑΣΑΣ ΠΑΖΑΪΤΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;;;;
  Όλοι ψάχνουν να βρουν κάτι εναντίον της.
  Τα πτυχία και μεταπτυχιακά στα οποία ήταν "ΑΝΟΙΚΤΗ" και καλώς ασχολήθηκαν τα ΜΜΕ τελείωσαν. Να στοχοποιείται όμως όποιος έτυχε να την γνωρίζει, η είχε μαζί της μία ΚΑΛΗΜΈΡΑ ή απλή γνωριμία πάει πολύ.
  Το αποτέλεσμα είναι να καθίσταται Η ΝΑΤΑΣΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ χωρίς λόγο.
  Αυτό δεν είναι ούτε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ ούτε πολύ περισσότερο ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι κουτσομπολιό.

 3. nas avatar
  nas 06/01/2008 17:54:34

  πράγματι αγαπητέ είσαι αφελής. όταν το βρώμικο 89 λαμπράκηδες, τεγόπουλοι, μπομπολαίοι και όλοι η σάρα και η μάρα της αριστεράς δημοσίευαν τις ιστορίες του Μαμανέα (εσείς του ΑΝΤΙ τον θυμάστε;) πως παρέδωσε σε πάμπερς τούβλα στον μοναδικό λαϊκό ηγέτη τον Ανδρέα, όταν ο Μάκης (ένας είναι ο Μάκης) μετέδιδε βίντεο-τσόντα με τον Κορκολή και με εκείνον τον ατυχή δήμαρχο στο Βόλο, έκαναν... δημοσιογραφία! σήμερα όλοι αυτοί ΣΙΩΠΟΥΝ και δεν τολμούν να ακουμπήσουν την ιστορία του Ζαχόπουλου, γιατί θα ακουμπήσουν τη Νατάσα και ακουμπώντας τη Νατάσα θα πέσει η κυβέρνηση! Φαντασθείτε τι θα γίνονταν αν όλοι αυτοί δεν τα είχαν πάρει χοντρά απο τη νέα διακυβέρνηση, σκεφθείτε εάν δεν ήταν όλοι διαπλεκόμενοι και σχολίαζαν ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα έργα και τις μέρες Ζαχόπουλου αν θα στέκονταν μία μέρα η κυβέρνηση Καραμανλή. Για να δούμε τι θα πεί ο ηθικολόγος πρωθυπουργός στη βουλή που κάρφωσε τον διευθυντή του ΠΑΣΟΚ για το τίποτα; για να δούμε τι θα πεί ο Αλαβάνος που τότε τον είχε αποκαλέσει νονό; για να δούμε τι θα πούν οι κομμουνιστές; Τελικά όλα είναι ξεπουλημένα. Στα... ντόπια και ξένα μονοπώλια...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.