#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/09/2011 11:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Λοβέρδος θέλει να γίνει ηγέτης του "νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ"Όσα είπε χθες στην Βουλή (και επέμεινε σ’ αυτά) ο Α. Λοβέρδος εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, του Συντάγματος και της Αριστεράς φέρουν πολιτικό πρόσημο και πολιτικό σχέδιο.

Το σχέδιο είναι η δημιουργία ενός νεοφιλελεύθερου πόλου μέσα στο ΠΑΣΟΚ που με ηγέτη τον Λοβέρδο θα τραβήξει το κάρο στην μνημονιακή πολιτική, αλλά θα έχει και την φιλοδοξία να ηγηθεί όλου του κόμματος.

Για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος, με τον συναισθηματικό του τόνο και την ένταση του λόγου του, βρίσκεται σε αντίστιξη από τον Παπανδρέου που κρύβεται και τον Βενιζέλο που αερολογεί, δεν πείθει με τον «ξύλινο» λόγο και «καίγεται» ταχύτατα με την αποτυχία της πολιτικής του.

Ακόμα και τα θέματα που επέλεξε (γιατί επέλεξε και δεν ήταν τυχαία) για να θέσει ο Λοβέρδος έχουν πολιτικό περιεχόμενο:

-οι δημόσιοι υπάλληλοι: μπορεί να είναι η παραδοσιακή εκλογική πελατεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτός ο χώρος που φιλοδοξεί να εκφράσει ο Λοβέρδος δεν θα στηρίζεται στο κράτος και στους κρατιστές, αλλά στους ιδιώτες, τα κυρίαρχα μήντια, σε όσους νοιώθουν αποκλεισμένοι από την «μεγάλη αγκαλιά». Αυτοί είναι περισσότεροι από τους δημ. υπαλλήλους.

-το Σύνταγμα: είναι ο βασικός πυλώνας ενός πολιτικού συστήματος που καταρρέει και ουδείς πλέον το υπερασπίζεται.

-η Αριστερά: σηματοδοτεί το δικό του πολιτικό ακροατήριο: είναι όλοι πλην την αριστεράς. Δηλαδή από την ακροδεξιά έως τις παρυφές της παλαιάς σοσιαλδημοκρατίας, αρκεί να έχουν νεοφιλελεύθερη αντίληψη για την οικονομία, το κράτος, την δημόσια ζωή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΖ avatar
  ΑΖ 08/09/2011 11:29:39

  Αυτό το παραληρηματικό ατομο ηταν μελος του ΚΚΕ-ΜΛ στα νιατα του, επειδη το κλασσικο ΚΚΕ ήταν "δεξιό".

  Ειδατε πως απο τον αριστερισμό γινεσαι φασίστας ????????

  AZ

  • nik avatar
   nik @ ΑΖ 08/09/2011 11:39:47

   Λαθος. Ηταν παντα ΚΚΕ

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ ΑΖ 08/09/2011 13:39:27

   Από το ΚΚΕ, έχουν περάσει πολλοί παρόμοιοι, ανώνυμοι και επώνυμοι.
   Η διαφορά είναι ότι το μεν ΚΚΕ τους εξέβρασε ακαριαία, αυτοί δε που τους υποδέχτηκαν, κυριώς το ΠΑΣΟΚ, τους έκαναν στελέχη!
   Το έχω πεί πολλές φορές. Ευτυχώς που υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ και μαζεύει τα σάπια. Στο χέρι του Ελλ.λαού είναι να τους στείλει όλους αυτούς στη χωματερή έτσι όπως είναι συγκεντρωμένοι, χωρίς να χρειάζεται να μπει στον κόπο της διαλογής!

 2. Lampros avatar
  Lampros 08/09/2011 11:36:59

  ξερει τι κάνει το παιδί του κομματικού σωλήνα… στέλνει τα μυνηματα του στα αφεντικά του για να μην τον ξεχνάνε, πως αυτός ειναι ακόμα πιο προθυμος, αρνειται ακομα και γιατρους (!) να προσλαβει, “ειδατε τι καλό παιδί που ειμαι” φωνάζει?? “μην με ξεχασετε στην μετα ΓΑ & Μπεννυ εποχη…”
  Φτιάχνει το προφίλ του και πάντα... μιλάει δευτερος για να αφήσει το στίγμα του πιο έντονα. Μαρκετίστικα μελετημένες κινήσεις, που φαινεται πως έχουν σχέδιο. Ποιανού όμως?

 3. peter13 avatar
  peter13 08/09/2011 11:42:09

  Go, go, go Johnny, go
  go, go, go Johnny, go
  go, go, go Johnny, go
  go, go, go Johnny, go
  Johnny B. Goode!!
  Να δω με τωρα τους καταπρασινους ΔΥ με τι ηθικο ερισμα θα τους ξαναψηφισουν!!!

 4. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 08/09/2011 11:56:44

  Έχω σοβαρές ενστάσεις για το αν θα μπορούσε να "του βγει" αυτή η απόπειρα.

  Πρώτον, οι "αποκλεισμένοι από τη μεγάλη αγκαλιά". Αν εννοεί τους ανέργους, τους εξαθλιωμένους ΙΥ και τους υπό κατάρρευση Ελ. Επ., εγώ δεν τους θεωρώ όλους αυτούς τόσο ηλίθιους ώστε να συνταχθούν με τον πραγματικό βιαστή των ζωών τους (το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ δηλαδή) μόνο και μόνο επειδή αυτός θα τους "χαϊδέψει τα αφτιά". Το "να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι" είναι μάλλον απίθανο να δουλέψει.

  Δεύτερον, το σύνταγμα. Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να "πριονίσει" το σύνταγμα επειδή ορισμένες διατάξεις του δεν βολεύουν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και τους τροϊκανούς κατακτητές και ορθώνουν κάποια, έστω και ισχνά, εμπόδια στη βάρβαρη επέλασή τους, είναι εύκολο να αποδομηθεί από τη ΝΔ. Αρκεί η ΝΔ να αναδείξει τον μπααθικό χαρακτήρα του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά, και το παράδοξο εξάμβλωμα μπααθισμού-νεοφιλελευθερισμού που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει.

  Τρίτον, η διαχωριστική γραμμή με την Αριστερά και η προσπάθεια προσεταιρισμού της Δεξιάς. Ποιας "Δεξιάς" όμως; Ποιος πιστεύει ότι θα μπορέσει -στην καλύτερη περίπτωση- να προσπορίσει στο ΠΑΣΟΚ κάτι περισσότερο από κάποια... δέκατα (της ποσοστιαίας μονάδας) πεπλανημένων του ΛΑΟΣ, καθώς και τα απολειφάδια της "Δράσης" και της "ΔΥΣΗ"; Αλλά, και πάλι, κατά πόσον αυτή η ούτως ή άλλως μικρή μερίδα -που έχει ήδη "ξεχειλώσει" ποσοστιαία και δεν πάει παραπάνω- μπορεί τώρα να θεωρείται ότι καταγράφεται στη Δεξιά;

  • Φακ Κωστας avatar
   Φακ Κωστας @ Αυριανιστής 08/09/2011 13:04:49

   Πάντως θα συμφωνείς ότι υπάρχει κενό εκπροσώπησης...το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος πλέον δεν εκφράζεται από κάποιον κομματικό μηχανισμό...
   Θα δείξει...
   Μην τον υποτιμάς το Λοβέρδο..

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Φακ Κωστας 08/09/2011 13:19:59

    Όποιος νομίζει ότι τον εκφράζουν καλύτερα ο Μάνος και η Ξαφά, voila: Υπάρχει και η "Δράση". Μόνο που δεν τη βλέπω να ξεκολλάει από το 0,75%. Μάλλον δεν υπάρχουν και πολλοί που να θέλουν να υποστούν την... "κοινή λογική" των απολύσεων και της εξαθλίωσης.

   • juliet avatar
    juliet @ Φακ Κωστας 08/09/2011 13:54:51

    Κώστα,
    συμφωνούμε,το έχω πει και εγώ πολλές φορές μην τον υποτιμάτε.

 5. Απορία avatar
  Απορία 08/09/2011 12:01:38

  Ποιού κόμματος να ηγηθεί ο Λοβέρδος, αυτού που θα διαλυθεί μετά τις εκλογές;
  Ας κάνει δικό του κόμμα ο Λοβέρδος και ας ηγηθεί εκεί.

  Ας τον ψηφίσουν και τα κατώτερα μορφωτικά στρώματα των ιδιωτικών υπαλλήλων. Μετά από 3-4 χρόνια όλοι απολυμένοι ή υποαπασχολούμενοι θα είναι, οπότε θα τον μαυρίσουν στις μεθεπόμενες.

  Δεν έχουν καταλάβει ότι η παράγκα της μεταπολίτευσης τελειώσε, μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, που έλεγε και ο εδραιωτής της σημερινής χρεωκοπίας ο "μεγάλος" Αντρέας.

 6. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 08/09/2011 12:05:38

  Ψυχιατρος βεβαια δεν ειμαι,αλλα αυτο το παληουκαρι ειναι για πολυ μεσα, καθηλωμενος και ολα τα βαρια ενδοφλεβιως,στειλτε βρε πασοκια τον μπογια να τον μαζεψει,δεν βλεπετε πως γυαλιζει το ματι του?Αντε με το καλο πριν δαγκασει και κανενα.

 7. Kargia avatar
  Kargia 08/09/2011 12:24:23

  Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για ΚΚΕ Μ-Λ αλλά είχα την "τύχη" να συναντήσω τον τύπο αυτό τον προηγούμενο Γενάρη στο χιονοδρομικό του Καιμακτσαλάν και ένα μπορώ να σας πω. Ο τύπος είναι γεννημένος για την μεγάλη ζωή. Αν κάποτε ήταν στο ΚΚΕ Μ-Λ, Σ-Π ή οτιδήποτε άλλο ήταν γιατί ζήλευε αυτούς που έχουν και αυτός δεν είχε. Τώρα που έχει δεν θέλει οι άλλοι να έχουν αυτά που έχει αυτός. Τόσο απλά. Άσε που αν δεν πούλαγε αριστεριλίκη θέση στο Πανεπιστήμιο δεν θα είχε. Κάποτε θα σας πω και για αυτή την πλήγή. Την άλωση δηλαδή των Πανεπιστημίων από αριστερούς τενεκέδες που πήραν θέση σε αυτό εξαργυρώνoντας το δήθεν "προοδευτιλίκη" τους. Ιδιαίτερα από το '74 ως το 1985-1990.

  • juliet avatar
   juliet @ Kargia 08/09/2011 14:14:53

   Κargia
   Στο ζήλευε αυτά που αυτός δεν είχε και οι άλλοι είχανε διαφωνώ.Ο πατέρας του συμβολαιογράφος ήτανε στη Πάτρα ,χρήματα είχε και αρκετά ......τώρα κάποια πράγματα είναι προσωπικά και είναι θέμα δεοντολογικό πίσω απο μια ανωνυμία να μιλήσω για παλιές ιστορίες.

   • Kargia avatar
    Kargia @ juliet 08/09/2011 14:37:22

    Χμ! αυτό δεν το ήξερα. Τότε ανήκει στην 2η κατηγορία των "αριστερών". Αυτών που θέλουν να βγάλουν την ρετσινιά του μπούλη και του πλουσιόπαιδου και θέλουν να οπλιστούν με την πανοπλία του αριστερού που δίνει διαβατήριο σε πολλές πόρτες και απομακρύνει την κριτική. Γιατί στην τρίτη κατηγορία, των γνήσιων αριστερών που πεθαίνουν για τις απόψεις τους και συχνά πεθαίνουν οι ίδιοι στην ψάθα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ανήκει.

    • juliet avatar
     juliet @ Kargia 09/09/2011 11:57:24

     @Diamond Angel
     Δεν ξέρω αν ζεις απο τότε στη Πάτρα,αλλά και εγώ ξέρω ,ήτανε γνωστός με την μάνα μου ,Κεφαλλονίτης ,και συμβολαιογράφος της.
     Τα γεγονότα είναι γεγονότα ότι έγιναν τότε,δεν αμφισβητούνται ,εγώ αυτό ήξερα .
     Εχω ήξερα στην Ιταλία ,οι παλιοί Πατρινοί μου είπανε άλλα.Πάντως είναι γεγονός ότι όντως έγιναν τότε πράγματα και θαύματα!!!! O Ανδρέας ,ξέρω ,είναι ανθρώπινος αλλά το σύστημα και οι
     φιλοδοξίες μωραίνουν να μην πω χειρότερη λέξη τους ανθρώπους.
     Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν θα σου πούνε καλά λόγια και δεν ''πουλάει'',εγώ απλά ιδεολογικά είμαι αντίθετη με τον σοσιαλισμό που υπηρετεί.

     • Λεφτά υπάρχουν avatar
      Λεφτά υπάρχουν @ juliet 10/09/2011 22:43:27

      Μιας και ξερεις για τον πατερα του γιατι δεν μας λες και που κατεληξε για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη για το οικογενειακο background του υπουργού μπας και κατανοήσουμε εν τελει την συμπλεγματική ψυχοσύνθεσή του

 8. ΦΟΤΖΙΟ avatar
  ΦΟΤΖΙΟ 08/09/2011 12:33:30

  ΕΝΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ, ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ...Ε ΤΟΤΕ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
  ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΗΦΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!!

 9. ataktos avatar
  ataktos 08/09/2011 13:02:06

  ο φασισμός βγαίνει περίπατο ....

 10. Delphi avatar
  Delphi 08/09/2011 13:19:59

  I metalaksi tou zivagou sto Pasok, apo aristeroi se oles tis games, se fileleftheroi (me sosialistikes forologikes notropies). Ala, kaka ta psemata, afta pou ipe o Loverdos einai i alithia, kai eprepe i dikes mas kibernisis edo kai xronia na tolmisoune na kanoune tis tomes pou eprepe. Se kamia xora tou ditikou kosmou kai oxi mono, einai tosi megali i analogia dimosi-idiotiki ipalili. Basi plithismou i Ellada eprepe na exi to poli 200,000 kai exoume 1 ekatomirio. To Belgio me analogo plithismo exi giro stous 140,00o)Pos na min katastrafoume oikonomika otan epi xronia pername dania gia na sintirisoume to terastio dimosio tomea.Pos na iparxi anaptiksi, erga, ependisis otan to 70% kai parapano tou kratikou proipologimsou xrisimopite gia pliromes dimosion ipalilon.Monimotites den iparxoun pouthena ston kosmo, oute efapax.Oloklires genies tha plironoun ta dania gia tin sindirisi tou terastiou dimosio, kai afta is baros tou idioitikou tomea kai tin anaptiksi.Den einai dinaton ena kratos na parexi kali ygeia, pedia ktl ipo teties sovietikes oikonomikes sinthikes.Edo i Cuba, kommunistiki xora ,ala oxi gia poli akoma, prosfata apelise 600,000 dimosi ipalili kai den anikse miti.

 11. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 08/09/2011 13:27:39

  φελός με γραβάτα

 12. elsoto avatar
  elsoto 08/09/2011 13:28:13

  Θέλει να γίνει αντι-Αλέκος Παπαδόπουλος.

  • juliet avatar
   juliet @ elsoto 08/09/2011 13:52:30

   Θέλει να γίνει ο Μητσοτάκης του Πασοκ ,νεοφιλεύθερη Ν.Δ ο Μητσοτάκης;νεοφιλεύθερο Πασοκ ο Λοβέρδος.

 13. Μ.Γ avatar
  Μ.Γ 08/09/2011 13:48:57

  Ηθελε οταν μεγαλωσει να γινει Τονυ Μπλαιρ

 14. stam avatar
  stam 08/09/2011 14:15:04

  ....παγκαλιαδα,,,,λομπερδου....!!!

 15. Αρουρης avatar
  Αρουρης 08/09/2011 14:29:55

  Τοσα χρονάκια καθηγητής δεν λέει ότι ηταν σε Πανεπιστήμιο;
  Εξ ιδιων κρίνει τα αλλότρια;
  Εδώ δεν κλαίει για το προσωπικό του χάλι;
  Και κατι αλλο;Πως ξαφνικα ενα κοματικοαναριχηθείς δικηγορος της σειράς εγινε ειδικός σε όλα;
  Ειναι δεδομένο οτι ενας ανθρωπος που μιλαει πολύ δεν βουταει την γλωσσας στο μυαλο πριν την λειτουργήσει.
  Μηπως πρεπει να ζητησει την γνωμη καποιου ψυχίατρου;
  Διοτι η πτωση απο καλαμι εχει αφησει πολλους σακατηδες.

 16. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 08/09/2011 14:31:03

  O τύπος με τα μανικετόκουμπα!!!
  Μην τον ξεχάσετε στις εκλογές,που,δεν μπορεί,θα γίνουν!!Μαύρο!!

 17. τηλέμαχος αναγνώστου avatar
  τηλέμαχος αναγνώστου 08/09/2011 15:04:22

  Θα μπορούσε να είναι και έτσι όπως το εκτιμά η ανάρτηση, αλλά το ότι
  1) τον κάλυψε πλήρως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
  2) δεν του έχει περάσει φωτοστέφανο να τον λιβανίζει από το πρωί το συγκρότημα αλαφούζου
  σημαίνει ότι είναι συμφωνημένη κυβερνητική τακτική που έχει να κάνει με το ενιαίο μισθολόγιο (κυρίως) και το άνοιγμα του δρόμου για απολύσεις στο δημόσιο τομέα.
  Το ότι βέβαια το ίδιο το κράτος τους έχει μετρήσει σε 769000 (με ένστολους και σώματα ασφαλείας) που πρέπει να είναι λιγότεροι σήμερα με τόσες συνταξιοδοτήσεις και πάγωμα προσλήψεων τα τελευταία δυο χρόνια δεν απασχολεί κανένα.
  Ο δε διάδοχος του Παπασπύρου στην ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να είναι πολύ ΠΑΣΟΚ.
  Τσιμουδιά δεν έχουν βγάλει.

 18. lala avatar
  lala 08/09/2011 15:12:10

  Ευτηχως που τα σφαλματα των ΔΥ τα διορθωνουν οι αδιαφθοροι πολιτικοι μας και ετσι η Ελλαδα συνεχιζει το δρομο της προς την δοξα

 19. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ avatar
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 08/09/2011 15:27:41

  Οι Σκοπιανοί μετά από 50 χρόνια προπαγάνδας πείστηκαν ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
  Οι δεξιοί μετά από 30 χρόνια ΠΑΣΟΚικής αριστερής προπαγάνδας πείστηκαν ότι εχθρός τους είναι ο νεοφιλελευθερισμός.
  Μήπως ψεκάζει κανείς κάτι στην ατμόσφαιρα!

  • juliet avatar
   juliet @ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 08/09/2011 15:34:56

   Σύμφωνα με το σκεπτικό σου ,οι σκοπιανοί έχουνε ανθεκτικότερα αντισώματα απο τους δεξιούς ,ότι κάποιος ψεκάζει είναι σίγουρο ,λες οι δεξιοί να λαμβάνουν διπλή δόση; όσο για τους Πασόκους γεννήθηκαν ψεκασμένοι.

   • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ avatar
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ @ juliet 08/09/2011 17:48:54

    Είμαι σίγουρος για τους αριστερούς.
    Η μακρά θητεία στα αριστερά κατηχητικά έχει απενεργοποιήσει την δυνατότητα παραγωγής πολιτικής σκέψης και τελειοποιήσει την ικανότητα να μυρηκάζουν ιδεολογήματα.
    Με τους δεξιούς απορώ.
    Υιοθετούν φρασεολογία και ξεπερασμένα αριστερά επιχειρήματα
    Κάτι πρέπει να τους έχει προκαλέσει ιδεολογική μετάλλαξη.
    Γι αυτό μιλώ για ψεκασμό.

 20. Γιώργος avatar
  Γιώργος 08/09/2011 16:06:50

  ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΝΕΟΣΟΚ"!

 21. λαικη δεξια avatar
  λαικη δεξια 08/09/2011 16:19:17

  δεν παει αλλο με τα αληταρια που κυβερνανε.
  η λυση ειναι καλπες τωρα και να αποφασισει η κοινωνια τι θελει.
  ειναι προδοτες,δοσιλογοι,επικινδυνοι για καθε λεπτο που μενουν στην εξουσια.
  ευτυχως που ο κοσμος δεν τρωει το κουτοχορτο του κοινωνικου αυτοματισμου.
  δημοσιοι,ιδιωτικοι,αυτοαπασχολουμενοι ειναι ολοι εργαζομενοι και δεν περισσευει κανεις μας.
  αντιθετα το 10000000 ελληνες , εχουν στην πλατη τους τα καθαρματα που ψηφισαν το μνημονιο και το μεσοπροθεσμο και αυτους πρεπει να διωξουμε απο πανω μας.
  αυτους και μονο αυτους και τωρα.

 22. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ avatar
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 08/09/2011 18:11:43

  Ο κοινωνικός αυτοματισμός επιβάλεται.
  Ο μισθός μου είναι 1200 το μήνα και δεν καταλαβαίνω γιατί τα τσογλάνια του υπουργείου οικονομικών να παίρνουν τα διπλάσια ουτε γιατί ο οδηγός των ΕΛ.ΠΕ να βγάζει 100.000 το χρόνο.
  Ο πατέρας μου παίρνει 400 το μήνα σύνταξη και δεν καταλαβαίνω γιατί ο γείτονάς μου συνταξιούχος του ΟΤΕ να παίρνει 1800.
  Πρίν απο ενα χρόνο πλήρωσε ο πεθερός μου για ενα διαμμέρισμα 50000 σε εναν πρώην τελωνιακό γείτονά μου που πριν μπεί στο δημόσιο δεν είχε να φάει και τώρα έχει 5 σπίτια.
  ΄Για ολους αυτούς δεν νιώθω οίκτο.
  Προσευχομαι να ερθει ενας μάγκας να τους ξεσκίσει.
  ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΤΩΡΑ!

 23. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 08/09/2011 18:50:05

  "Ωραίος¨!!!

  Να μιλά ένας καθηγητής Πανεπιστημίου και ένας πολιτικός που απλά αμείβεται από το δημόσιο στην επαγγελματική του καριέρα. Να μιλά ένας συνταγματολόγος για το Σύνταγμα που τον ...παρεμποδίζει. Να μιλά ένας νομικός που η αρθογραφια του για την επιστράτευση ή όχι απεργών είναι ορθή ή κολάσιμη ανάλογα με το αν είναι κυβέρνηση ή αντιπολίτευση. Που οι οικονομικές του επιλογές σε θέματα οικονομίας και επιλογών είναι συνυφασμένη από τη θέση που κάθεται. Που με τα 3 ΔΕΝ δεν δημαγωγούσε αλλά τον πίεσε η Τρόικα.

  Να ρωτήσω λοιπόν ο αφελής στον τομέα ευθύνης του πόσους κακούς δημόσιους υπαλλήλους έχει απολύσει που ταλαιπωρούν τον κόσμο; Στο πολιτικό του γραφείο πόσους μετακλητούς έχει που επιβαρύνουν δημοσιονομικά τη χώρα;
  Πόσους αποσπασμένους που λείπουν από την θέση που διορίστηκαν; Πόσες πλασματικές υπερωρίες καταβάλλονται; Γιατί στο Υπουργείο εκτός από το γραφείο Υπουργού υπάρχει και το πολιτικό του γραφείο;

  Φυσικά εγώ είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Υπουργός ουδέποτε δεν παρενέβη για διορισμό προαγωγή μετακίνηση κλπ Δ Υπαλλήλου. Πότε δεν χρησιμοποίησε τη θέση του στα βολευτικά έδρανα για εξυπηρέτηση ψηφοφόρου του, όσο και αν το Σύνταγμα και οι υπάλληλοι του Δημοσίου των πίεζαν.

  Αλλά πλέον αφού υπάρχει ο φασιστικός ισοπεδωτικός προσδιορισμός ότι απλά το σύνολο των Δ Υπαλλήλων φταίνε, όλοι και το 1,000,000 μπορώ και εγώ να πω το ίδιο; Ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι; Κλέφτες ή ανίκανοι;

  πχ Που δεν μπορούν να δουν ούτε ότι τα τρένα είναι φαρδύτερα από τις ράγες; Οτι τα γάντια στα νοσοκομεία αγοράζονται σε ...ύποπτες τιμές; Ότι είχα και έχω απευθείας αναθέσεις; Οτι τα αεροπλάνα είναι τυφλά; Οτι τα υποβρύχια γέρνουν; Οτι μόνο από SIEMENS ψωνίζαμε; κλπ κλπ κλπ

  Αρα οι κακοί Δ Υπάλληλοι που ταλαιπωρούν ένα λαό φταίνε για το χρέος για αυθαίρετα για το περιβάλλον για την παιδεία για την φοροδιαφυγή για την εισφοροδιαφυγή για τη χώρα ταλαιπωρώντας 10,000,000 Έλληνες πλην των 300 ή κλεφτών ή ανίκανων εναλλασσόμενων πολιτικών που δεν έχουν κανένα πρόβλημα και απλά ....μιλάνε.

  Και ένας Λοβέρδος θα μας σώσει από τους δημόσιους υπαλλήλους, τις οικογένειές τους και το Σύνταγμα.

  Γιατί ο άνθρωπος τόσες προτάσεις έχει καταθέσει για να μην αμείβεται ο νευροχειρούργος υποδεέστερα από τον κλητήρα της Βουλής ή ο πιλότος του F16 που πεθαίνει στο Αιγαίο από τον κλητήρα των ΔΙΒΕΤ....μόνο το Σύνταγμα και οι Δ Υπάλληλοι δεν τον αφήνουν να κάνει ότι θέλει για το καλό μας.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Ο Ιθαγενής 08/09/2011 19:02:46

   "Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν συρρικνώθηκε κατά 7,3% στο β' τρίμηνο του έτους, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των καταγεγραμμένων ανέργων διαμορφώθηκε τον Ιούνιο σε 793,685 άτομα, δηλαδή στο 16% του εργατικού δυναμικού. "

   κύριε Λοβέρδο οι Δ Υπάλληλοι και το Σύνταγμα θα φταίει ως πλατεία μάλλον.

 24. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 08/09/2011 19:21:40

  κύριε Λοβέρδο για κάντε μια πρόσθεση:

  h__p://www.gsis.gr/debtors/kerdoskopika-np.html

 25. Stefanos avatar
  Stefanos 08/09/2011 19:44:53

  Δεν θα ήθελα να μπω στο παιχνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού, αλλά θα ήθελα να τον ρωτήσω. Ποιος ταλαιπωρεί περισσότερο τον ελληνικό λαό:
  1) Οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν είναι 1 εκ. αλλά πολύ λιγότεροι ή το κρατικίστικο κόμμα του που προσέλαβε την πλειονότητα αυτών για να παραμένει στη εξουσία;
  2) Οι δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνουν ΟΛΟΥΣ τους φόρους τους ή οι υπόλοιποι που τους βρίζουν και φοροδιαφεύγουν συστηματικά και τα χρωστούμενά τους είναι τουλάχιστον 30 δις ευρώ;

 26. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 08/09/2011 19:57:05

  Εχουμε την χουνταρα του ΜΠΑΤΣΟΚ στο σβερκο μας κι αλλοιμονο μας.
  Διαβαστε παρακαλω τηνσυνεντευξη Λοβ-Κουτρουλη-βοϊντουρη σημερα για την εννοποιηση των ταμειων και την συνεργασια των γιατρων με τον ΕΟΠΥΥ και αν βρειτε διαφορες με εκεινο το Παπαδοπουλικο"κυριοι ησυχια γιατι θα σπασω το καδρο"με ποιο τυποις δημοκρατικο τροπο,εγω θα κανω στα 60 πιρσινγκ.

 27. βασίλης avatar
  βασίλης 10/09/2011 00:25:19

  Το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι οτι δεν ξέρουν να κάνουν σωστή πρόσθεση
  διότι ενω μειώνονται μισθοί και συντάξεις τα εξοδα αυξάνονται πως αραγε?
  Ο κ Λοβέρδος μπορει να μας πει οι υπάλληλοι που εργάζονται στους δήμους
  συμπεριλαμβάνονται στους δημοσίους υπαλλήλους ? εάν ναι να μην ξεχνά
  οτι ηταν αυτοί οι ανθρωποι που για να βγει ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ στην πάτρα
  μάζευαν τον κόσμο για να μιλήσει , του ετοίμαζαν τις συγκεντρώσεις στα ξενοδοχεία και άλλα πολλα ακόμη (ας μην ξεσχιόμαστε κ ' ανδρέα)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.