28/09/2007 21:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Κ. Καραμανλής προς τους κατοίκους άλλου πλανήτη

Μιλώντας σήμερα στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής αναφέρθηκε φυσικά στο θέμα της διαφάνειας και είπε τα εξής: «Η αδειοδότηση ραδιοφώνων και τηλεοράσεων, τόσο στο αναλογικό, όσο και στο ψηφιακό περιβάλλον, είναι αποκλειστικές αρμοδιότητες του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Η Κυβέρνηση έδωσε στην Ανεξάρτητη Αρχή όλα όσα χρειάζεται για να γίνει, επιτέλους, ό,τι δεν έγινε εδώ και 20 χρόνια. Στο μεταξύ, οι νόμοι για τη διαφάνεια, τις δημοσκοπήσεις, τον Επαρχιακό Τύπο, τον ανταγωνισμό στα ΜΜΕ, δημιουργούν νέες συνθήκες ποιότητας και διαφάνειας. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων της κρατικής διαφήμισης, αποδεικνύει ότι επιλέγουμε τη διαφάνεια και κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας».

Δηλαδή, ότι έγινε στον τομέα της διαφάνειας έγινε από τους νόμους Ρουσόπουλου που τακτοποιούν όλες τις εκκρεμότητες υπερ των μεγαλοεκδοτών. Μας δουλεύουν κανονικά δηλαδή. Λες κι εμείς ζούμε σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπουμε την στήριξη που προσφέρουν καθημερινά οι μεγαλοεκδότες στην κυβέρνηση με την υπέρμετρη προβολή της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ. Ή είμαστε κάτοικοι της Ρουάντα για να μας λένε ότι «η Κυβέρνηση έδωσε στην Ανεξάρτητη Αρχή όλα όσα χρειάζεται». Δηλαδή ενισχύουν την Αρχή για τα ραδιοτηλεοπτικά που αφορούν τη διαπλοκή και πετάνε στον Καιάδα την Αρχή του κακομοίρη του Ζορμπά.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.