#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/06/2008 18:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ακόμα βουλευτής της ΝΔ;
Κόλαφο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελούν τα έξι νέα τιμολόγια που αποκαλύπτει η σήμερα «Ελευθεροτυπία», γιατί και αυτά δείχνουν ολοφάνερα ότι είχε δρομολογηθεί μια δωρεά 137.000 ευρώ υπέρ του... που δεν τους βγήκε. Όπως είναι γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγόρασε τον εξοπλισμό από τον Ιούνιο του 2007 και τον Σεπτέμβριο μηδενίστηκε το χρέος του με λογιστικές αλχημείες μέσω της έκδοσης πιστωτικών τιμολογίων. Οι οφειλές παρέμεναν όμως και τα επ' ονόματί του τιμολόγια κυκλοφορούσαν αδέσποτα. Έτσι, ο φίλος του ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, πάσχιζε να βρει τρόπο να καλύψει το χρέος. Και τον βρήκε: Φόρτωσε το κόστος για την αγορά του τηλεφωνικού κέντρου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Fujitsu-Siemens!

Πώς έγινε αυτό; Με την έκδοση έξι τιμολογίων αξίας 43.850,17 ευρώ από τη Siemens Εταιρικές Επικοινωνίες (Θεσσαλονίκη) προς τη Fujitsu-Siemens (Αθήνα), η οποία υποτίθεται ότι είχε παραγγείλει και είχε παραλάβει... το τηλεφωνικό κέντρο του Κυριάκου Μητσοτάκη! Κοινώς, η κατά 50% θυγατρική της Siemens καλούνταν να πληρώσει τη «δωρεά» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Fujitsu-Siemens όμως δεν συμφωνούσε με αυτήν την μεθόδευση (εσωτερικά μαχαιρώματα;) κι έτσι στις 30 Ιανουαρίου 2007 ο διευθύνων σύμβουλος της Δ. Μιχαλόπουλος και η υπεύθυνη των οικονομικών υπηρεσιών Α. Τζούμα, με οργίλου ύφους επιστολή τους προς τη Siemens Θεσσαλονίκης, γράφουν: «Όπως σας έχουμε ενημερώσει και τηλεφωνικώς, και όπως συμφωνήσατε και εσείς, ουδέποτε σας παραγγείλαμε τα περιγραφόμενα στα υπ' αριθμόν 12102, 11882, 12101, 3646, 12100, 3769 τιμολόγια της εταιρείας σας, ούτε και παραλάβαμε τα περιγραφόμενα σ' αυτά είδη. Με την παρούσα συστημένη επιστολή σάς επιστρέφουμε τα ανωτέρω τιμολόγια και παρακαλούμε να προβείτε -λόγω κλεισίματος μηνός- εντός της αύριον, σε έκδοση πιστωτικού τιμολογίου για το συνολικό ποσό των ευρώ 43.850,17, προκειμένου για την αντιμετώπιση της ανωτέρω αταξίας. Διαφορετικά σας δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη πράξη για την προστασία της εταιρείας μας από τις δυσμενείς συνέπειες των ανωτέρω αυθαίρετων ενεργειών σας».Έτσι, μετά την επιστολή αυτή, την επόμενη (31/1/2008) και τη μεθεπόμενη ημέρα (1/2/2008) η εταιρεία της Θεσσαλονίκης που είχε εκδώσει τα μαϊμού τιμολόγια έσπευσε να εκδώσει πιστωτικά.

Έτσι, το χρέος παρέμεινε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλήρωσε τα 43.850,17 ευρώ στις 2 Ιουνίου 2008, όταν ήδη η υπόθεσή του είχε ενταχθεί στη δικογραφία των δωρεών της Siemens προς τους πολιτικούς.Κατόπιν τούτων δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλήρωσε σε μια ύστατη προσπάθεια απενοχοποίησης του εαυτού του, αλλά κατόπιν εορτής. Διαβάστε όλο το δημοσίευμα της «Ε», εδώ: Έκθετος ο Μητσοτάκης από έξι νέα τιμολόγια

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Anonymous avatar
  Anonymous 14/06/2008 21:30:45

  Να κάνουμε ένα έρανο για το παιδί καλέ. Φτωχός άνθρωπος είναι ο καυμένος. Να δείτε που θα βρεθούν κορόϊδα να τον ξαναψηφίσουν.
  Ο Καραμανλής "πάταξε" όλη τη διαφθορά, εκτός από τον Κούλη.

 2. aris avatar
  aris 14/06/2008 23:21:07

  Γιατί μιλάτε για τον Κούλη και δεν εχετε το θάρρος να γράψετε για τις πραγματικές μιζες της Siemens. Σας έριξε την μπανανόφλουδα ο Ματζουράνης και ακόμη γλιστράτε στο ΑΝΤΙ και σε όλα τα υπόλοιπα media.

 3. εκλογολόγος νικολακόπουλος avatar
  εκλογολόγος νικολακόπουλος 14/06/2008 23:26:02

  Έχει στηθεί μηχανισμός υποστήριξής του στη Β΄ Αθήνας, Παλαιό φάληρο (ο δήμαρχος είναι δικός του), Αργυρούπολη, Γλυφάδα,

  Ακόμα και σε φτωχοπεριοχές της δυτικής Αθήνας, Λιόσσια κλπ.

  Άνθρωποί του στις τελευταίες επιογές στελεχών δημόσιας εκπαίδευσης, έχουν πιάσει πόστα σε θέσεις στελεχών εκπαίδευσης, σε αυτά τα μέρη, που με τη σειρά λυμαίνονται - κατευθύνουν ψήφους γονέων και εκπαιδευτικών σε αυτόν και αυτούς που γουστάρει (τρισταυρία).

  Πλέον δε γκρεμίζεται.

  Και επ΄αυτοφώρω σύλληψη δωροδοκίας να γίνει, πάλι θα τον ψηφίσουν, ελπίζοντας στο ρουσφέτι.

  Τι ρουσφέτι να τους κάνει π.χ. ο υποψήφιος της ΝουΔου (καθηγητής μέσης εκπαίδευσης) που έγινε διευθυντής μετά στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας ή κάποιος συνδικαλιστής της αστυνομίας - που ήταν υποωήφιοι στις τελευταίες εκλογές... απέναντι στο όνομα μητσοτάκης!

  Ήρθε για να μείνει ο άνθρωπος.
  Οι έμπειροι συνεργάτες του πατέρα του, του έστησαν το μηχανισμό, πάει δεν κουνιέται πλέον.

  Το επόμενο είναι η υπουργοποίησή του.

  Αγωνίζονταν οι Λαμπράκηδες το 63-64... ενάντια στη Φρειδερίκη, που έκανε το σκυλάκι της πρωθυπουργό.
  Τι κατάφεραν; Μετά 40 χρόνια, ο Μητσοτάκης μπορεί να κάνει και τις φιλιπνέζες του βουλευτίνες - κι υπουργίνες!

  Κληρονομικό πολίτευμα το 2008!

 4. gewrgiou avatar
  gewrgiou 15/06/2008 01:50:26

  θα αρπάξει και 4-5 από ισπανία... κατευθείαν για ladyboy στην κοντινή ταγγέρη-καζαμπλάνκα, που κάνουν τις καλές εγχειρήσεις αλλαγής φύλου

 5. maquis avatar
  maquis 15/06/2008 10:26:56

  @εκλογολογος νικολακοπουλος: εντυπωσιακές και σωστές οι πληροφορίες σου ! Απ΄ όσο ξέρω και γω οντως ισχύουν οι μηχανισμοι της οικογένειας στους εκπαιδευτικούς των περιοχών που ανέφερες...

 6. Δημοσιοϋπαλληλάκος avatar
  Δημοσιοϋπαλληλάκος 15/06/2008 16:33:45

  MΑQUIS, πού να δεις κι άλλα...

  ... δημόσιος υπάλληλος αποφασίζει το 2005 να πάρει στεγαστικό δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων - και θα το εξοφλούσε μέσα σε 30 χρόνια, Η ίδια η υπηρεσία του, θα κρατούσε το ποσό της δόσης στην πηγή, στο μισθό του, μεταβιβάζοντάς το ανά μήνα στο Τ.Π.Δ.

  Ο υπάλληλος κοντά 55 χρονών, θα το ξοφλούσε στα 85, αν ζούσε! Στη φυσιολογική εξέλιξη των πραμάτων, θα το πλήρωναν οι κληρονόμοι του. Αν είχε - αν ενδιαφέρονταν να κληρονομήσουν μαζί και υποχρεώσεις!

  Πώς το έφεραν οι περιστάσεις, μία στο εκατομμύριο, ο υπάλληλος αυτός, μέσα σε 18 μήνες αποφασίζει να πουλήσει το υποθηκευμένο διαμέρισμα. Για να γίνει αυτό έπρεπε να γίνει πρώτα η εξόφηση του δανείου στο Ταμείο Παρακαθαθηκών και Δανείων.

  Ο ευσυνείδητος - αφελής δημόσιος υπάλληλος πηγαίνει μια μέρα νωρίτερα στο Ταμείο Π.Δ., ρωτά τι χρειάζεται για την εξόφληση, τι ποσό οφείλει... ώστε να είναι έτοιμος την ημέρα της εξόφλησης, να μην έχει κανένα μπλέξιμο - παραπανίσιο τρέξιμο. Δε μπορεί να τρέχει κανένας κάθε λίγο και λιγάκι στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας τη δουλειά του...


  Την κρίσιμη λοιπόν ημέρα, καλά ενημερωμένος, με τα λεφτά που έπρεπε να δώσει στην τσέπη του, πάει στο Ταμείο να πληρώσει, να ξεμπλέξει... ακόμα ακόμα το επιτόκιο 4,9% είναι δυσβάστακτο....

  Περιμένει, περιμένει... βλέπει μια νευρικότητα στους υπάλληλους... τελικά το μυστικό έσκασε.

  Αό τον έλεγχο της καρτέλας του δανείου (και στο κομπιούτερ του ΤΠΔ) δείχτηκε πως από την υπηρεσία του κρατούνταν τα χρήματα της δόσης του υπάληλλου από το μισθό στην υπηρεσία του, αλλά μέρος των χρημάτων πήγαιναν σε τσέπη αλλουνού, όχι στο Τ.Π.Δ.!!!!!!!!! Οπότε δεν μπορεί να γίνει εξόφληση κι εξάλειψη της υποθήκης, αν δεν ξαναπληρώσει ο ίδιος στο ΤΠΔ τη διαφορά των ελλειμμάτων!!!!

  Τρελάθηκε ο υπάλληλος... άργησε να συνειδητοποιήσει τι συνέβηκε... ακόμα και οι υπάληλοι του ΤΠΔ δεν ήξεραν πως να δράσουν... ώστε να μην εμπλακούν στην υπόθεση, σαν ΤΠΔ. Να μη δυσφημιστούν - αν υπήρχε περίπτωση.

  ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.. ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ!!!

  Ο υπάλληλος μετά από 8 μήνες περίπου καθυστέρηση ξέμπελεξε με το ΤΠΔ και τις υποχρεώσεις του εκεί.

  Διαμαρτυρήθηκε στον (κομματικό) Προϊστάμενο της νέας του υπηρεσίας (στο μεταξύ είχε πάρει μετάθεση).

  Τι έγινε τελικά; Αντί να ξυρίσουν την υπεύθυνη- να στείλουν στους αρμόδιους με το νόμο την υπόθεση, της έδωσαν και προαγωγή!!!!!! Συνεχίζει να διαχειρίζεται τους μισθούς των υπαλλήλων.

  Το 2007!!! το 2008.. τώρα...

  Αυτή είναι η επανίδρυση του κράτους στη Β΄Αθήνας, στην περιοχή του πρώτου βουλευτή Κυριάκου Μητσοράκη (και αρκετών άλλων), που κυβερνούν! Που τοποθετούν με πολιτικά κριτήρια τους επικεφαλής των υπηρεσιών, για συντονισμό και βελτίωση του κυβερνητικού έργου!

  Maquis, πώς σου φαίνεται η ιστορία αυτή;

  ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.

  Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο από ΤΠΔ ας κάνουν κάπου και πού διασταύρωση των δοσοληψιών τους και από τα αρχεία του ΤΠΔ.
  Να μη βεθούν προ απροοόπτου σε 30 χρόνια. Τότε ποιος θα ζει .. ποιος θα δώσει λογαρασμό.

  Πού να μπλέκει με δικαστήρια κλπ.. να μπει στο μάτι του γκουβέρνου!

 7. nikos avatar
  nikos 15/06/2008 22:04:10

  Μήπως στο μηχανισμό αυτόν - υποστήριξης του Μητσοτάκη - είναι και πρώην δήμαρχος Αγ. Αναργύρων;

 8. costas avatar
  costas 15/06/2008 22:05:48

  Το Μητσοτακαϊκο είναι εθνική ντροπή,
  φορέας διαφθοράς!!

 9. Κάλχας avatar
  Κάλχας 15/06/2008 23:41:16

  Όταν βλέπεις να του δίνουν κιβώτια ψήφους ολόκληροι δήμαρχοι της Β' Αθήνας, τι τύχη να έχουν οι άλλοι συνυποψήφιοι; ΌΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ.

  Πήγαινε μια μέρα σε ένα από τα γραφεία του Κυριάκου, να δεις τι ουρά.. κόσμο που περιμένει να τακτοποιήσει τις δουλειές του μέσα από ρουσφέτι, και πήγαινε και στα γραφεία στα άλλα φτωχαδάκια...

  Από εκεί θα καταλάβεις έμπρακτα το τι εσετί πολιτικό σούπερμάρκετ ρουσφετιών... και τι συνοικιακή ΕΒΓΑ!

 10. Xaniotis avatar
  Xaniotis 17/06/2008 09:09:04

  ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ 'ΤΑΙΣΤΙΚΑΝ' ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ...ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ Β'ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΛΟΥΣ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΟΠΥΔΕΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.