#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/08/2011 18:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Κουτρουμάνης βρήκε λεφτά και προσλαμβάνει !!!Αφού με την πολιτική της παρατεταμένης λιτότητας, έστειλαν την ανεργία στα ύψη, η κυβέρνηση Παπανδρέου….επεξεργάζεται πρόγραμμα για την αντιμετώπισή της!

Ο αρμόδιος υπουργός Ανεργίας, πρώην …συμπαρουσιαστής του Αυτιά και συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ κ. Κουτρουμάνης, δήλωσε στο Κυβερνητικό Κανάλι, συγνώμη το MEGA ήθελα να πώ, ένα πρόγραμμα …απασχόλησης ανέργων που θα αφορά από 55.000 χιλιάδες και μπορεί να φτάσει και τις 70.000 ανέργους!

Πάει η ανεργία! Την ..τσακίσανε! Δεν θα το πιστεύει ο Τόμπσεν!

Που θα …απασχοληθούν οι άνθρωποι αυτοί;

Το …κουτρουμάνειο πρόγραμμα προβλέπει 5μηνες συμβάσεις απασχόλησης σε ….κοινωφελή έργα!

Ο απασχολούμενος θα λαμβάνει μηνιαίο μισθό 625 ευρώ και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη!

Πότε θα ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα;

Αμεσα! Ο κ. Κουτρουμάνης δήλωσε το αργότερο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου!

Ο κ. Κουτρουμάνης έχει και ένα άλλο σχέδιο στα σκαριά. Το υπουργείο του θα επιδοτήσει «προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα μέσω της επιδότησης επιχειρήσεων!»

Για δύο πράγματα να είσθε βέβαιοι:

Πρώτον, η επιλογή των ανέργων, που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, θα γίνει με απολύτως διαφανείς, κρυστάλλινες, θα πρόσθετα διαδικασίες! Δεν θα προσληφθεί ούτε ένας πασόκος! Ούτε για δείγμα.

Δεύτερον, αυτοί οι σχεδιασμοί δεν έχουν καμιά σχέση με εκλογές. Αυτές τις ..αθλιότητες τις έκανε η Ν.Δ. μέσω των Stage!

Στη Ν.Δ. το πήρανε χαμπάρι;

Οφις Ιοβόλος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. TopGunZ avatar
  TopGunZ 02/08/2011 15:23:25

  Καλά, εδώ προσλάβανε 150 άτομα με σπαζοκεφαλιές από το σπίτι για διαγωνισμό σε οργανισμό που στο ΔΣ του είναι και μια...20χρονη! Στο ταχάλια νομίζω το είδα.

  • Δήμος avatar
   Δήμος @ TopGunZ 03/08/2011 16:27:36

   Εδώ:

   dexiextrem.blogspot.com/2011/08/150.html

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 02/08/2011 15:27:20

  Όφι, να... επεκτείνω λίγο τη καταληκτική σου ερώτηση:

  Στη ΝΔ, που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου αφήνοντας την αγωνιζόμενη μεσαία τάξη στα νύχια της πράσινης νεοφιλελεύθερης κτηνωδίας, πήρανε χαμπάρι ότι πάμε ολοταχώς για εκλογές και το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει με αιχμή του δόρατος "εμείς σας προστατεύουμε έμπρακτα" στο προνομιακό πελατειακό κοινό του;

 3. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 02/08/2011 15:50:42

  Στη ΝΔ αυτό θα το καταλάβουν Κυριακή απόγευμα, ώρα 19:01΄

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 02/08/2011 18:01:26

  Και πόσο είπαμε θα αυξηθεί το ποσοστό του Πασόκ με τα πράσινα παιδιά; συγγνώμη, τα άνεργα πράσινα παιδιά..
  Η ΝΔ, μάλλον δεν πολυευκαιρεί ν΄ασχοληθεί με την πασοκοάλωση, κάνει ανανέωση των ψηφοδελτίων της..

 5. βουλα ελευθεριαδου avatar
  βουλα ελευθεριαδου 02/08/2011 20:09:48

  ας αποτελειωσουν την Ελλαδα για 3000 ευρω

 6. spiros avatar
  spiros 02/08/2011 21:29:18

  Μόνο λόγια είναι . Στην πραγματικότητα δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτε. Στο κάτω κάτω της γραφής "εμείς θα τα κάνουμε"; Τί χάνουμε να δώσουμε ελπίδες;

 7. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 03/08/2011 00:39:52

  Οι βούτες στο ταμείο γίνονται ανεξέλεγκτες,
  Δεν θα αφήσουν ούτε σεντ.
  Είναι δυνατον να μη κυκλοφορούν αριθμητικά στοιχεία ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ από πουθενά και η αντιπολίτευση να μην τα ζητάει;

 8. maniakos avatar
  maniakos 03/08/2011 01:00:55

  Είναι παλιό το κόλπο προσλαμβάνουν πασόκους από τις τοπικές σε πράσινους δήμους, τους δίνουν από μια σκούπα και ένα φτυάρι δήθεν να καθαρίζουν και όλη την ημέρα είναι αραχτοί στα καφενεία και τις καφετέριες ή κάτω από κανέναν πλάτανο. Μετά από πέντε μήνες τους βάζουν και πάλι στο ταμείο ανεργίας. Θα τους πληρώνουμε δε όλοι εμείς οι υπόλοιποι με την εισφορά που έβαλαν 3% υπερ του ΟΑΕΔ στους μισθούς μας ! Και έτσι υποτείθεται ότι καταπολεμούν την ανεργία που την έφτασαν στο 20% με την πολιτική τους. Κατά τα άλλα ο εργατοπατέρας Παναγόπουλος κατήγγειλνε την ΝΔ για τα stage! Ρε ουστ αρχιψεύτες δεν σας σώζει τίποτα!

 9. webteam-www.efsimopoulos.gr avatar
  webteam-www.efsimopoulos.gr 03/08/2011 13:29:53

  Όταν η κυβέρνηση μετρά την ανεργία, υπολογίζει αυτήν που προέρχεται από τη μισθωτή εργασία.
  «Ξεχνά» να προσθέσει τους μικρομεσαίους και τους αυτοαπασχολούμενους που είδαν τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν.
  Το πρόβλημα της ανεργίας δεν αντιμετωπίζεται με 5μηνες συμβάσεις απασχόλησης σε κοινοφελή έργα.
  Η πολιτική πρέπει να ασχοληθεί με τους άνεργους του ιδιωτικού τομέα. Με όλους εκείνους που είδαν ξαφνικά το εισόδημα τους να μειώνεται και το βιοτικό τους επίπεδο να χαμηλώνει.

  Συν τοις άλλοις παρατηρούμε να διαμορφώνεται και ένα διαφορετικό μεταναστευτικό ρεύμα από εκείνο της δεκαετίας του 1950 ή του 1960.
  Παλαιότερα εξάγαμε εργάτες στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία ή στη δυτική Ευρώπη. Τώρα αυτοί που ξενιτεύονται είναι επιστήμονες. Αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο το ελληνικό πολιτικό σύστημα δημιούργησε στρατιές χιλιάδων νέων επιστημόνων χωρίς καμία σύνδεση της παραγωγής με τα πανεπιστήμια. Δημιουργούσε δηλαδή ανεξέλεγκτα επιστήμονες χωρίς να μπορούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να βρουν δουλειά στην Ελλάδα.
  Από μια πρώτη άποψη, μπορεί κάποιος να πει ότι μέσα στην παγκοσμιοποίηση, το να βρούμε δουλειά κάπου αλλού, δεν είναι κάτι τραγικό. Εκείνο όμως το οποίο πρέπει να κάνει το ελληνικό κράτος είναι να προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να μείνουν στην Ελλάδα όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι άνθρωποι, επιστήμονες και μη. Υπάρχει τρόπος. Για παράδειγμα μπορεί μέσα από το ΕΣΠΑ, ας πούμε, να κινητροδοτήσει την επιχειρηματικότητα των νέων επιστημόνων και των νέων επιχειρηματιών ή να τους δώσει ώθηση προκειμένου να εγκατασταθούν στην επαρχία και να αρχίσουν να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

  webteam-www.efsimopoulos.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.