#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/05/2011 13:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Καστανίδης αποκαθήλωσε τον ΣημίτηΤις πολιτικές αποδείξεις ότι ο Κ. Σημίτης ήταν ο «αρχιερέας της διαπλοκής» έδωσε σήμερα στη Βουλή ο Χ. Καστανίδης. Θυμίζουμε ότι προχθές ο πρώην Πρωθυπουργός απέστειλε επιστολή προς τα μέλη της επιτροπής στην οποία «εξηγούσε» την όποια εμπλοκή της κυβέρνησής του στην υπόθεση της Siemens. Θυμίζουμε επίσης ότι ο Χάρης Καστανίδης είχε «αποχωρήσει» από το τότε κυβερνητικό σχήμα (υπουργός Μεταφορών) καταγγέλλοντας «παρεμβάσεις» και αντικαταστάθηκε (τι σύμπτωση) από τον Τάσο Μαντέλη.

Σήμερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης έδωσε αποκαλυπτική απάντηση (και δημοσιοποίησε όλη την αλληλογραφία) στον πρώην πρωθυπουργό για την παραίτησή του από το Υπουργείο Μεταφορών τον Αύγουστο του 1997. Με την οποία «έδειξε» τον Κ. Σημίτη ως υπεύθυνο για την διαμόρφωση του θεσμικού πλαισίου που άφησε ανεξέλεγκτη την διαπλοκή.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, στην Ολομέλεια, το 1996 είχε προτείνει στον Κ. Σημίτη  να συσταθεί μια Ανεξάρτητη Αρχή Προμηθειών, η οποία θα θέσπιζε νέους κανόνες διαφάνειας στον τομέα των προμηθειών σε όλο το δημόσιο τομέα προκειμένου να κοπεί ο ομφάλιος λώρος συμφερόντων και πολιτικής. Ο πρώην Πρωθυπουργός αποδέχτηκε την πρόταση του και του ζήτησε να επισπεύσει τις διαδικασίες και να καταθέσει το σχέδιο νόμου στη Βουλή. Όμως, πρόσθεσε ο Υπουργός, «στις 7/1/1997 λαμβάνω επιστολή Πρωθυπουργού, με κοινοποίηση στον υπουργό Εσωτερικών, Αλ. Παπαδόπουλο που έλεγε πως «έχω ξανασκεφτεί το θέμα και ότι θέλει περισσότερο συζήτηση το πράγμα».

Στη συνέχεια – αφηγείται ο κ. Καστανίδης -  ο κ. Παπαδόπουλος συγκάλεσε συσκέψεις για το θέμα, «ενώ ακολούθησε και Υπουργικό Συμβούλιο και χωρίς την παρουσία μου αποφασίζει να το απορρίψει, με το επιχείρημα ότι το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο δεν χρειάζεται να αλλάξει γιατί είναι επαρκές». Αποκάλυψε επίσης ότι όταν στις 14/5/ 1997 επέστρεψε από την Αμερική έστειλε  επιστολή ότι έσφαλε το Υπουργικό Συμβούλιο.

Αναφερόμενος στην θορυβώδη τότε παραίτησή του ο κ. Καστανίδης σημείωσε πως στις 30/8/1997 αναγκάστηκε να δηλώσει την παραίτηση του από την Κυβέρνηση, στην οποία όμως επανήλθε μετά από 6 χρόνια. «Γιατί επανήλθα; Γιατί ο Πρωθυπουργός μου ζήτησε μετά επιτάσεως να βοηθήσω. Γιατί έχω αφοσίωση πρώτα στη χώρα και μετά στο κόμμα» είπε.

«Θα ήταν διαφορετικό το μέλλον του τόπου και η θωράκιση της δημοκρατίας αν τότε είχαμε αποδεχτεί μια διαφορετική λειτουργία στο καθεστώς των δημοσίων προμηθειών. Οι συνέπειες υπήρξαν σκληρές… Δεν μίλησα 15 χρόνια, Αισθάνομαι βαριά την ιστορική ευθύνη να ενεργήσω ως οφείλω» πρόσθεσε ο κ. Καστανίδης και παρέδωσε την αλληλογραφία του με τον κ. Σημίτη στα πρακτικά της Βουλής.Και έτσι, ο κ. Καστανίδης άδειασε τον Κώστα Σημίτη, μία ημέρα μετά την επιστολή που είχε στείλει στη Βουλή, με ερωτηματικό όμως γιατί δεν δημοσιοποίησε τις επιστολές αυτές όταν εξεταζόταν το θέμα στην εξεταστική επιτροπή.

Η ΝΔ ζήτησε να σταματήσει η συζήτηση προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τις επιστολές, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι σημερινές αποκαλύψεις του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη αποτελούν μια σοβαρότατη εξέλιξη στην υπόθεση Siemens. Κι αυτό διότι ο κ. Καστανίδης:

Αποκάλυψε, μετά από 15 χρόνια, τις πραγματικές διαστάσεις της παραίτησής του. Καλοδεχούμενες, έστω και αργά, αφού γεννάται το εύλογο ερώτημα γιατί δεν κατέθεσε αυτά τα στοιχεία στην Εξεταστική Επιτροπή, εδώ και ένα πλέον χρόνο.
Αποκάλυψε τις αποφάσεις του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη σε ό,τι αφορά στις προμήθειες του Δημοσίου και στη διαφάνεια.
Ομολόγησε, δημοσίως, πως εκείνες οι αποφάσεις του κ. Σημίτη οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση σε ό,τι αφορά στη Siemens.
Διέψευσε την εξιστόρηση των γεγονότων, όπως παρατίθενται στο Δελτίο Τύπου του πρώην Πρωθυπουργού.
Επιβεβαίωσε απολύτως το πόρισμα της Ν.Δ. για τις ευθύνες του κ. Σημίτη και των αποφάσεων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1996-1998.
Κατέθεσε νέα στοιχεία, όπως η προσωπική του αλληλογραφία.

Η Ν.Δ., από την πρώτη στιγμή, χαρακτήρισε το σκάνδαλο πράσινο. Επισήμανε πως η αιτία ήταν οι αποφάσεις του κ. Σημίτη και των κυβερνήσεών του.

Με αίσθημα ευθύνης θα μελετηθούν ενδελεχώς οι επιστολές που κατέθεσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης σε νομικό επίπεδο. Διότι, σε πολιτικό επίπεδο, ο κ. Σημίτης έχει, ήδη, κριθεί».

Δηλώσεις Καμμένου

Να οδηγηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος - ο οποίος κατέθεσε αυτόνομο πόρισμα για την υπόθεση Ζίμενς - μετά τις δηλώσεις του Υπουργού της Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη και «είπε ότι πιεζόταν από τον Κ. Σημίτη ώστε να μην ακολουθήσει διαφανείς διαδικασίες για τις κρατικές προμήθειες». Ανέφερε επίσης ότι σήμερα ξεκινάει η διαδικασία γι’ αυτό, με αποδεικτικά στοιχεία τα όσα είπε ο κ. Καστανίδης. «Είναι η ώρα να ανοίξουν τα στόματα, να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοί ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο, από ποιούς πήραν εντολές και γιατί. Γιατί, αν μελετήσετε το πόρισμα, περιέχει τις εταιρείες για την περίπτωση των υποβρυχίων, θα βρείτε τροφοδότες λογαριασμούς που πλήρωσαν τα Λέοπαρντ, διαδρομές χρημάτων με ενδιάμεσους, οι οποίοι κανόνιζαν το σύνολο των υποθέσεων που απασχόλησαν τη Μεταπολίτευση», είπε.

Ακόμη ανέφερε ότι πλέον έχουμε τις αποδείξεις πως ήταν αλήθεια αυτά που έλεγε ο κ. Χριστοφοράκος, ο οποίος προσγειωνόταν στο Κορακοχώρι Ηλείας για να συναντήσει τον κ. Σημίτη το 2003, πριν υπογραφούν οι συμβάσεις.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο πρώην πρωθυπουργός μιλούσε με τον αδερφό του Σπύρο Σημίτη από το ίδρυμα Ρόζενμπεργκ και αυτό χρηματοδοτείτο από τα μαύρα ταμεία της Ζίμενς. «Να πώς είναι το σύστημα της διαπλοκής και από ποιους κατευθύνεται».

Καταλήγοντας, ο Π. Καμμένος είπε ότι εκτός από τα πολιτικά «CDS» υπάρχουν τα οικονομικά, «που λήγουν στις 22 Μαίου» και πρέπει να μαθευτεί ποιοι τα πήραν που τα πούλησαν ποιος είναι από πίσω και ποιος θα εισπράξει τα 27 δισ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εκηβόλος avatar
  Εκηβόλος 13/05/2011 13:59:56

  Άσχετο:Τι συμβαίνει με τα blogs της Google και δεν αναρτούν ειδήσεις;Μήπως να μας ενημερώσετε;

 2. Aris. A avatar
  Aris. A 13/05/2011 14:01:40

  Για τον Σημίτη τα γνωρίζαμε ο νεόκοπος εθνοσωτήρας Παπαδόπουλος που ζητάει να μας σώσει τι έχει να πει;;

 3. Κοντη Λιζα avatar
  Κοντη Λιζα 13/05/2011 15:01:44

  ...Γιατί ο Πρωθυπουργός μου ζήτησε μετά επιτάσεως να βοηθήσω. Γιατί έχω αφοσίωση πρώτα στη χώρα και μετά στο κόμμα» είπε....

  Ακριβώς! Και γιατί να το κρύψω; Άλλωστε οι νόμοι σχετικά με την μη προφυλάκιση για ποινές από 5 ως 10 χρόνια και της εχθροπάθειας είναι η καλύτερη απόδειξη του τι εννοώ.

 4. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 13/05/2011 15:13:04

  «Γιατί επανήλθα; Γιατί ο Πρωθυπουργός μου ζήτησε μετά επιτάσεως να βοηθήσω. Γιατί έχω αφοσίωση πρώτα στη χώρα και μετά στο κόμμα»

  Η "πατριωτικη" επιστροφη του εφερε περισσοτερες σακουλες στο ΠΑΣΟΚ!!! εφερε περισσοτερα σκαδναλα..!!
  τετοιο δουλεμα?? εισαστε συνυπευθυνος ΔΙΠΛΑ κ Καστανιδη μας !!
  ΚΑΙ γνωριζατε
  ΚΑΙ επιστρεψατε, και με την παρουσια σας δωσατε αλλοθι στο Δρακο !!
  Ποια Χωρα κ Καστανιδη μας? Επιστρεψατε σε κυβερνηση η οποια βοηθουσε το παρτυ στην πλατη της Χωρας που θελατε να σωσετε με την επιστροφη σας?
  Εκει στο ΠΑΣΟΚ θελετε να κανετε τους μαγκες και εχετε αποθυμενα επιστροφης μετα καλεσματος!!! αυτο εγω ο μη επιστημων το λεω.. υστεροβουλια και ανασφαλεια!
  Το αδικημα για τον ΠΠ ειναι διαρκες!!! και οχι στιγμιαιο !
  Το εχω πει... θα με κανουν θεατρικο συγγραφεα οι ΠΑΣΟΚΟΙ!!

  κ. Καστανιδη, η Μιζενς απαντησε στην επιστολη κολαφο που της στειλατε Απριλιο σχετικα με τη ζημια του Ελληνικου Δημοσιου? Να σας θυμισω οτι το Ελληνικο Δημοσιο ειναι η Χωρα που επικαλειστε πιο πανω στις δηλωσεις σας !!

  κ Καστανιδη, σε δηλωσεις σας σχετικα με τη Μιζενς μιλησατε για " τα πραγματικα περιστατικα " ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?!?! κατ εσας ή το ΠΑΣΟΚ ( θελω διευκρινηση στο ποιος !! ) ????

  ΠΠ

 5. xriteo avatar
  xriteo 13/05/2011 15:16:21

  Επιασε το πασοκ "το συνδρομο του κινεζου"οχοχοχοχο!!!!

 6. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 13/05/2011 15:35:07

  κ Καστανιδη μου.. συγγνωμη απλη μια ερωτηση σχετικα με το Θεσμικο σας ρολο, και επικαλουμαι την επαγγελματικη σας ιδιοτητα.

  Υποβρυχια.
  Αυτες τις 2 υπερακτιες που εισεπραξαν σακουλες ΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΙΣ ΕΣΤΗΣΕ ??? Dolmarton και Wilberforce !!!!!!!

  Δεν χτυπαμε την πορτα του γραφειου να μαθουμε ποιος ειναι ο πελατης-εντολεας?
  Υπαρχουν και νομοι !! και Δικηγορικος Συλλογος ( εαν ειναι Ελληνικο γραφειο ! )
  Εαν ειναι αλλοδαπο ακομη χειροτερα γ αυτους!! εκει ο Νομος λειτουργει !!

  Να περιμενω απαντηση σας...

  ΠΠ - ο υπερκατια υποβρυχιος

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 13/05/2011 15:57:24

   Ποια επαγγελματική του ιδιότητα; Πλάκα τον κάνεις;
   Από 26 χρονώ είναι βο(υ)λευτής.

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Strange Attractor 13/05/2011 16:30:06

    δεν ηξερα, οτι ηταν καρεκλattracor απ τα 26 !!!
    Οπως και ναχει... ΡΩΤΑΩ !! χαχαα

    ΠΠ

 7. Στέργιος avatar
  Στέργιος 13/05/2011 16:24:42

  Κι αφού ήξερε όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά ο πονηρός Πόντιος ήδη από το 1997, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ; Γιατί περίμενε να αποσαθρωθούν τα πάντα για να το παίξει τιμητής;

 8. Vass avatar
  Vass 13/05/2011 17:04:05

  Η αιτιολόγηση της "ιεράς σιωπής" έχει ξεπεράσει σε ατάκες τον Μαυρογιαλούρο: "βοήθεια μετ' επιτάσεως, αφοσίωση στη χώρα, θωράκιση της δημοκρατίας, βαριά ιστορική ευθύνη". Εύγε Χάρη. Έχεις κάβα λόγους από Σακελλάριο;

 9. entaxy-hellas avatar
  entaxy-hellas 13/05/2011 18:33:10

  ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΛΙΚΕΣ
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ
  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ
  Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΝΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ
  ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

 10. stefanos avatar
  stefanos 13/05/2011 19:14:22

  Ε, ρε πάρτι που ετοιμάζεται να γίνει με χορηγούς τους πασόκους! Μιλάμε θαγελάσει και ο κάθε πικραμένος με τα αλληλοκαρφώματα. Και ο ΓΑΠ συμμετέχει στα πανηγύρια της "προοδευτικής παγκόσμιας διακυβέρνησης". Γρήγορααα στο Γουδή!!!!!

 11. μουρίνιο avatar
  μουρίνιο 14/05/2011 11:29:03

  Αφού ο Καστανίδης τα κράτησε μέσα του 15 χρόνια ( πάλι καλά που δεν έπαθε καμιά...λοίμωξη) αποφάσισε να μιλήσει. Συνεπώς γύρω στο 2025 θα μιλήσει για τις απίστευτες π@π@ριές που έχει νομοθετήσει ως υπουργός Δικαιοσύνης ( εδώ γελάνε) κι έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε παιδική χαρά του αλλοδαπού εγκληματία. Ο τύπος, εκτός του γεγονότος οτι δεν έχει δουλέψει ποτέ, είναι ο πιο αποτυχημένος υπουργός Δικαιοσύνης της μεταπολίτευσης. Απορώ για το καθεστώς "ασυλίας" που απολαμβάνει από τα ΜΜΕ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η Ν.Δ. πρέπει άμεσα να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του. Είναι επικίνδυνος!

 12. KOSTAS TRENT avatar
  KOSTAS TRENT 15/05/2011 00:26:05

  Πιθανόν ο Καστανίδης να μήν ήθελε ν' αναμειχθεί στη διαπλοκή, πιθανόν να '' μήν ήθελε να ξέρει ''. Ήδη απ' το σκάνδαλο Κοσκωτά -πάμπερς μ' εκατομμύρια-1989-, και το σκάνδαλο της Οικουμενικής-διακομματικής-1990, [όπου απέρριψαν την Γνωμοδότηση της τεχνικής επιτροπής εμπειρογν/νων για τις Ψηφιακές του ΟΤΕ, και τις κατακύρωσαν μ' απευθείας ανάθεση στο τρωκτικό Κόκκαλη-[ιντρακόμ-Ζήμενς], -αναφέρομαι σε δισ. ευρώ- ], η υποψία για να μυριστεί ο Καστανίδης πως κάτι σάπιο υπήρχε στο βασίλειο του ΠΑΣΟΚ, υπήρχε.
  Τήν εποχή περίπου κατά την πτώση Σημίτη -2004-, το αδιάφθορο,αγωνιστικό περιοδικό της Αριστεράς ''ΑΝΤΙ'' του Χρήστου Παπουτσάκη, [πέθανε πρόπερσυ, το 'ΑΝΤΙ' δυστυχώς έκλεισε προγενέστερα,] , αναφερόταν στο σκυλοκαυγά δύο υπεράκτιων εταιριών μέσω των δικηγορικών τους γραφείων στην Ελβετία για μίζες εξήντα και άνω εκατομμ. Ευρώ για τα 200 περίπου βαρέα άρματα μάχης ''Λέοπαρντ-2/ΗΕL'' της σύμβασης του ελλην. στρατού. Τό άκαμπτο ''ΑΝΤΙ'', σχεδόν εκνευριστικά συχνά, αναφερόταν στη σκανδαλώδη εύνοια των πράσινων υπέρ του...''εθνικού προμηθευτή'' Κόκκαλη. Καθώς και στα ντοκουμέντα της Ανατολ. Γερμανίας για το παρελθόν του Κόκκαλη [ Stazi, κεφάλαια απ' τις πωλήσεις των ''Καλάσνικωφ'' που ίσως πέρασαν στις τσέπες του Κόκκαλη κττ]. Τα ντοκουμέντα αυτά διατηρούσαν ανοιχτά για λογ/σμο των Ελλήνων βουλευτών & δικαστικών, Γερμανοί συνάδελφοί τους , μέχρις παραγραφής. Η ελληνική όμως δικαιοσύνη κι οι ελληνες βουλευτές, αγρόν ηγόραζαν. [Ή μήπως λαδώθηκαν ή δέθηκαν-εκβιάστηκαν απ' τον Κόκκαλη ;]

 13. KOSTAS TRENT avatar
  KOSTAS TRENT 15/05/2011 00:45:24

  Συμπληρώνοντας το προειρημένο post μου, θά πώ πως οι ''εθνικοί προμηθευτές''-τρωκτικά, -Μυτιληναίος, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Λούβαρις-θυμάται κανείς, κύριοι, το παλιό σκάνδαλο γαλλ. πυραύλων ''MAGIQUE'' ;- κττ. ανίκανοι ν' ανεβάσουν το όποιο ας πούμε προιόν της βιομηχανίας τους σ' επίπεδο αντάξιο του Διεθνούς ανταγωνισμού και ν' αναζητήσουν δόξα και ...χρήμα στη διεθνή κονίστρα, λαδώνουν τον ελλην. κρατικό μηχανισμό για να προτιμηθούν αυτοί έναντι ανταγωνιστών με καλύτερο προιόν, εις βάρος φυσικά των ελλήνων φορολογουμένων.
  Άν η ...κραταιά Ιντρακόμ ανέβασε -λέει,- το τεχνολογικό πρεστίζ της, γιατί δε συμμετείχε σε διεθνείς διαγωνισμούς ; Παρά γαντζώνεται ν' αρπάξει απ' την ελληνικήαγορά κομμάτι της τούρτας ; Γιατί ο Κόκκαλης πρίν λίγα χρόνιαέφτασε να ζητά να ...μπεί η Ιντρακόμ -Θεέ και Κύριε ! - στον ΟΤΕ ;
  Η Αριστέα Μπουγάτσου, απ' τις πιό ανεξάρτητες [αλάδωτες ;] δημοσιογραφίνες, [΄΄Καθημερινή'', ''Ελευθερ/πία''], έχει γράψει για το πάρτυ των Κόκκαλη και σία επί σειρά ετών πάνω στα χρήματα του ΟΤΕ και του Υπ/γείου Μεταφορών φυσικά, [=των ελλήνων φορολογουμένων] με τις απευθείας σκανδαλώδεις προμήθειες , όταν ο ΟΤΕ μπήκε στη Ρουμανία, Αρμενία, Σκόπια κττ. κι έπρεπε να κάνει εκεί σοβαρές τεχνολ. επενδύσεις, για τα ΑDSL-ISDNs, που καθυστερούσαν για μήνες κλπ.
  Αν έχει τα κότσια το ελληνικό βιομηχανικό κεφάλαιο γιατί δεν βγαίνει να επιδείξει τα προιόντα του στας Ευρώπας ; Αλλα φαντάζομαι, ούτε τα Ισπανικά , της νεόκοπης βιομηχανικά Ισπανίας, δεν μπορούν ν' ανταγωνιστούν , επί ίσοις όροις. Γιαυτό καταφεύγουν στο λάδωμα .
  Ά, ρε ΦαναριωτοΚοτζαμπάσηδες , πασάδες του ...''Ολυμπιακού'' (!) ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.